Hüppa postitusele

Change

Painavad küsimused

• Sa ei saa siia teemasse postitada
Sellel teemal on 28197 vastust

fxmect

mõistus tule koju

• liige
  • Liitus:31 dets 2007
  • Sugu:mees
Saab küll.

ksiiri

Liige

• auliige
  • Liitus:02 mai 2011
  • Sugu:ei ütle
Kust saab näha neid programme, mis (süle)arvuti käivitamisel käivituvad? Iga kord peale shut downi uuesti käivitades lükkab automaatselt NFSU2 lahti : (

Muutis ksiiri, 02 aprill 2013 - 12:15.

Tannuu

Liige

• liige
  • Liitus:19 märts 2009
start - msconfig - startup

ksiiri

Liige

• auliige

Vaata postitustTannuu, 02 aprill 2013 - 12:21, kirjutas:

Seal ei näita üldse, et NFSU2 peaks nagu käivituma, pole valikus..

Tannuu

Liige

• liige
  • Liitus:19 märts 2009

Vaata postitustksiiri, 02 aprill 2013 - 12:47, kirjutas:

Vaata postitustTannuu, 02 aprill 2013 - 12:21, kirjutas:

Seal ei näita üldse, et NFSU2 peaks nagu käivituma, pole valikus..

äkki on daemon toolsiga või mingi asjaga sul nfsu2 plaat mounted ja sellepärast viskabki :P

Tanel

Liige

• liige
  • Liitus:27 okt 2010
Kui suur on korterite üürihindade vahe Tallinnas ja Tartus augustis, septembris ja oktoobris? Idee poolest peaks olema langev trend ehk siis kõige targem oleks oodata oktoobrini?

Muutis Tanel, 02 aprill 2013 - 15:52.

Tannu.^ & A-ROD

XchopperX

Liige

• liige
  • Liitus:01 mai 2004

Vaata postitustTanel, 02 aprill 2013 - 15:49, kirjutas:

Kui suur on korterite üürihindade vahe Tallinnas ja Tartus augustis, septembris ja oktoobris? Idee poolest peaks olema langev trend ehk siis kõige targem oleks oodata oktoobrini?

Madalhooaeg on alati kevad/suve algus ja kõrghooaeg on kindlasti suve lõpp/sügise algus. Hindade osas väga suurt kõikumist ilmselt pole, üsna minimaalne, pigem on rohkem märgata seda kui palju erinevaid pakkumisi on mille hulgast valida ja siinkohal on asi nimetusele vastupidine, kevadel/suvel on pakkumisi palju ja valik on suur, sügisel on pakkumisi vähe ja valik väiksem. Seda tänu turu nõudlusele, sügisel lähevad vähegi sobivad ja taskukohasemad asjad kohe minema ja uusi peale väga ei tule, kevadel/suvel aga võivad korterid pikalt tühjana seista.

Sinu stsenaariumi järgi, mida kauem sa ootad seda rohkem on soodsaid pakkumisi, vastupidiselt ka mida varem sa tegutsed, seda rohkem neid on. Augusti lõpp/septembri algus on lootusetult kõige nigel seis uut korterit otsida.

Muutis XchopperX, 02 aprill 2013 - 17:20.

I don't do drugs, if I want a rush, I just get out of a chair when I'm not expecting it.

registreeritud

¤

• liige
  • Liitus:10 apr 2008
Kunagi jutukas.ee-s oli mäng ala "milline sa välja näed". Keegi teab kust selle saaks leida või seda viimast pilti, kus vist öeldi: "Oled sa loom või inimene?"
Postitas pildi

kuQ.

Roman

• liige
  • Liitus:16 mai 2010
kuskil mingit kohta ei ole, kust saaks tasuta kleepse? mingeid coole või enamähem coole, mida kõlbab läpaka peale kleepida.. kunagi ammu keegi ole kuskilt tellind terve hunnik kleepse
Live hard live your dream.
http://www.formspring.me/Billionaireh
Postitas pildi

katkine5

I´m not bossy, I just have better ideas.

• liige
  • Liitus:22 apr 2005
Imo ei kõlba mitte midagi läpaka peale kleepida. Olen neid "coole" kleepse küllalt näinud ja ei meeldi nad mulle ega ühelegi ostjale.
Alcohol is for people who can afford to lose a few brain cells.
For every male action, there is a female overreaction.
Time you enjoy wasting is not wasted time.

registreeritud

¤

• liige
  • Liitus:10 apr 2008

Vaata postitustkuQ., 02 aprill 2013 - 21:11, kirjutas:

kuskil mingit kohta ei ole, kust saaks tasuta kleepse? mingeid coole või enamähem coole, mida kõlbab läpaka peale kleepida.. kunagi ammu keegi ole kuskilt tellind terve hunnik kleepse

https://www.neonet.e...nsteri-kleepsu/
viimasel postitajal on vast
Postitas pildi

Rolleh

bad

• liige
  • Liitus:24 veebr 2008
mis viimane kuupäev tulude dekl tegemiseks on?

Gen.

Liige

• liige
  • Liitus:05 okt 2008
1.aprill oli viimane päev.

James

WP

• liige
  • Liitus:12 juuni 2010
hmm, tarkusehambaid veel tunda pole aga igemed hellad(lambi hammastel ja ükskord oli tarkusehamba koha pealt ka) ning eile õhtul avastasin, et alumised silmhambad ja nende vahelised hambad jumala puseriti läinud lambist, tarkusehambad suruvad või milles võib probleem olla?

chilloutrelax

Hello be-a-u-tiful.

• liige
  • Liitus:05 juuni 2007

Vaata postitustJames, 03 aprill 2013 - 16:50, kirjutas:

hmm, tarkusehambaid veel tunda pole aga igemed hellad(lambi hammastel ja ükskord oli tarkusehamba koha pealt ka) ning eile õhtul avastasin, et alumised silmhambad ja nende vahelised hambad jumala puseriti läinud lambist, tarkusehambad suruvad või milles võib probleem olla?

Mul kasvasid 2 tarkusehammast viltu, nagu 70 kraadise nurgaga vastu teist hammast. Lasin need välja opereerida, et need hambaid perse ei lükkaks. Soovitan sul minna konsultatsioonile, teevad sulle X-ray pildi ära. Kui on viltu saad need kenasti välja lasta lõigata.

ba dum tsss

ksiiri

Liige

• auliige

Vaata postitustksiiri, 02 märts 2013 - 17:39, kirjutas:

Spoiler

Selliseid prille on keegi äkki kuskil müügil näinud?
Või mis nime alt selliseid prille otsida üldse?

chilloutrelax

Hello be-a-u-tiful.

• liige
  • Liitus:05 juuni 2007

Vaata postitustksiiri, 03 aprill 2013 - 20:31, kirjutas:

Vaata postitustksiiri, 02 märts 2013 - 17:39, kirjutas:

Spoiler

Selliseid prille on keegi äkki kuskil müügil näinud?
Või mis nime alt selliseid prille otsida üldse?

Need peaksid olema shield-style või warp-style sunglasses. Ebayst leiab neid women shield sunglasses või siis women warp sunglasses otsingu abil ;)

Shield7warp exampled:
http://www.ebay.com/...=item2323f2e872
http://www.ebay.com/...=item41719b27ed
http://www.ebay.com/...=item4d07520c8d

Lol panin pange

Muutis chilloutrelax, 03 aprill 2013 - 21:30.

ba dum tsss

cerol

Liige

• liige
  • Liitus:29 sept 2010
Kiire küsimus:

ID-kaardi kehtivus sai 26 märts läbi, lähen homme uut tegema, kuid igapäevaselt on vaja ühistranspordiga sõita ning ühiskaart on samuti olemas (olen tallinnast).

Kas mupo saab mu rajalt maha tõmmata tänu sellele? ID kaardi uue saamine võtab ju ka omajagu aega, seega saan ma üldse sõita niikaua?

Muutis cerol, 03 aprill 2013 - 22:00.

klaabu

lvl 33 illuminati

• administraator
  • Liitus:01 märts 2005

Vaata postitustcerol, 03 aprill 2013 - 21:56, kirjutas:

Kiire küsimus:

ID-kaardi kehtivus sai 26 märts läbi, lähen homme uut tegema, kuid igapäevaselt on vaja ühistranspordiga sõita ning ühiskaart on samuti olemas (olen tallinnast).

Kas mupo saab mu rajalt maha tõmmata tänu sellele? ID kaardi uue saamine võtab ju ka omajagu aega, seega saan ma üldse sõita niikaua?
jh, sest:
1) "Isikut tõendavate dokumentide seaduse" § 5 lg 1 järgi peab sul isikutunnistus olemas olema (NB! olemas olema, mitte kaasas olema);
2) TLN LV määruse nr 22 § 7 lg 2 p 15 järgi kehtib tasuta sõidu õigus valideeritud isikustatud e-pileti ja isikut tõendava dokumendi ettenäitamisel.
"Igaüks neist on julge, kuni ta on üldise masinavärgi märkamatu osa. Aga niipea kui temale langeb isiklik vastutus, niipea kui valgusekiir temale koondub – kahvatab ta ja saab aru, et temagi on vaid tähtsusetu kübe ja võib iga hetk kõige tühisemalgi põhjusel libastuda. "
— A. I. Solženitsõn

cerol

Liige

• liige
  • Liitus:29 sept 2010

Vaata postitustkanakukk jr, 03 aprill 2013 - 22:35, kirjutas:

Vaata postitustcerol, 03 aprill 2013 - 21:56, kirjutas:

Kiire küsimus:

jh, sest:
1) "Isikut tõendavate dokumentide seaduse" § 5 lg 1 järgi peab sul isikutunnistus olemas olema (NB! olemas olema, mitte kaasas olema);
2) TLN LV määruse nr 22 § 7 lg 2 p 15 järgi kehtib tasuta sõidu õigus valideeritud isikustatud e-pileti ja isikut tõendava dokumendi ettenäitamisel.

Tänud, ehk ma ei pea muretsema mingi trahvi pärast?

Muutis cerol, 03 aprill 2013 - 22:59.

11 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 11 külalist, 0 anonüümset kasutajat