Hüppa postitusele

Change

Painavad küsimused

Sellel teemal on 28197 vastust

Raki

• liige
  • Liitus:23 juuni 2006
  • Sugu:mees

Vaata postitustxrip55, 04 juuli 2013 - 18:52, kirjutas:

Kus kohas dopingut müüakse ?

Kuna sa ei täpsustanud, mis sorti dopingut vms, siis võin avaldada sulle suure saladuse ja apteegist saab mitmet erinevat sorti dopingut(aspiriin, kõik need palaviku alandajad), just nimelt lähevad ka need dopingu alla teatud spordialadel (kulturism, kergejõustik).

XchopperX

Liige

• liige
  • Liitus:01 mai 2004

Vaata postitustRaki, 04 juuli 2013 - 19:04, kirjutas:

Vaata postitustxrip55, 04 juuli 2013 - 18:52, kirjutas:

Kus kohas dopingut müüakse ?

Kuna sa ei täpsustanud, mis sorti dopingut vms, siis võin avaldada sulle suure saladuse ja apteegist saab mitmet erinevat sorti dopingut(aspiriin, kõik need palaviku alandajad), just nimelt lähevad ka need dopingu alla teatud spordialadel (kulturism, kergejõustik).

Laskmises on alkohol ka doping...
I don't do drugs, if I want a rush, I just get out of a chair when I'm not expecting it.

xrip55

Liige

• liige
  • Liitus:14 juuli 2009
Okei. Täpsustame siis, et miskit sellist mida kasutavad pikamaajooksjad :D

Muutis xrip55, 04 juuli 2013 - 19:37.

FUCK GERMANY!

"A Real Madrid fan in...
August: 'We're gonna win the treble!'
December: 'We're gonna win the double!'
March: 'We're gonna win the League!'
June: 'We've got 10 CL."

España y nadie más.

Raki

• liige
  • Liitus:23 juuni 2006

Vaata postitustxrip55, 04 juuli 2013 - 19:36, kirjutas:

Ma avaldan sulle suure saladuse, et "doping" lihtsalt pruukides ei aita mitte, kui midagi, see on vale arusaam, et võtan peotäie tablasi ja süstin endale kraami sisse, siis ma olen superinimene, lihtsalt võta korralik toitumis ja treeningkava vastava ala treenerilt, jälgi seda, tee trenni ja veelkord trenni, ning siis tulevad need tulemused.
Teiseks need ained, mida kasutavad pikamaajooksjad niivõrd kallid, et vaevalt sa suudaksid seda endale lubada, samuti võivad need kahjustada su tervist, kui ei kasuta lisaained, mis kaitsevad organismi ja ei tee õigeid kuure.
Kui sul raha piisavalt, mine tee üks 2-3 kuune treeninglaager kuskil mägedes 3-4 km kõrgusel ja see on puhas looduse doping, mis tõstab su hemoglobiini taset, ning tagab parema hapniku varustuse rakkudesse ja suurema vastupidavuse.

xrip55

Liige

• liige
  • Liitus:14 juuli 2009

Vaata postitustRaki, 04 juuli 2013 - 19:58, kirjutas:

Vaata postitustxrip55, 04 juuli 2013 - 19:36, kirjutas:

Ma avaldan sulle suure saladuse, et "doping" lihtsalt pruukides ei aita mitte, kui midagi, see on vale arusaam, et võtan peotäie tablasi ja süstin endale kraami sisse, siis ma olen superinimene, lihtsalt võta korralik toitumis ja treeningkava vastava ala treenerilt, jälgi seda, tee trenni ja veelkord trenni, ning siis tulevad need tulemused.
Teiseks need ained, mida kasutavad pikamaajooksjad niivõrd kallid, et vaevalt sa suudaksid seda endale lubada, samuti võivad need kahjustada su tervist, kui ei kasuta lisaained, mis kaitsevad organismi ja ei tee õigeid kuure.
Kui sul raha piisavalt, mine tee üks 2-3 kuune treeninglaager kuskil mägedes 3-4 km kõrgusel ja see on puhas looduse doping, mis tõstab su hemoglobiini taset, ning tagab parema hapniku varustuse rakkudesse ja suurema vastupidavuse.

Ma ei ole kusagil väitnud, et ma midagi tarbida tahaks vms. Lihtsalt tundsin huvi kust oleks võimalik selliseid asju soetada.
FUCK GERMANY!

"A Real Madrid fan in...
August: 'We're gonna win the treble!'
December: 'We're gonna win the double!'
March: 'We're gonna win the League!'
June: 'We've got 10 CL."

España y nadie más.

oww

jou heeliumid

• liige
  • Liitus:24 jaan 2009
Kas tähtajalise käsunduslepinguga oleks mul töölt võimalik päeva pealt lahkumisavaldusega ära minna?
Postitas pildiPostitas pildi

Uko

Liige

• liige
  • Liitus:07 mai 2010

Vaata postitustoww, 05 juuli 2013 - 13:37, kirjutas:

Kas tähtajalise käsunduslepinguga oleks mul töölt võimalik päeva pealt lahkumisavaldusega ära minna?

Peale lahkumisavalduse esitamist on tööandjal õigus sind veel kuu kinni hoida.

13 Reede

Liige

• liige
  • Liitus:22 sept 2010
Suurimad probleemid loaderiga aktiveeritud win 7 ja legit win 7 vahel?

Muutis 13 Reede, 05 juuli 2013 - 23:44.

täna mängid saksofoni, homme reedad kodumaa

Uko

Liige

• liige
  • Liitus:07 mai 2010

Vaata postitust13 Reede, 05 juuli 2013 - 23:44, kirjutas:

Suurimad probleemid loaderiga aktiveeritud win 7 ja legit win 7 vahel?

Enamus loaderid lisavad su arvutisse mingisuguse backdoori, sest mitte miski ei ole tasuta.

XchopperX

Liige

• liige

Vaata postitustoww, 05 juuli 2013 - 13:37, kirjutas:

Esiteks vaata läbi oma leping, seal peaks olema kirjas kõik punktid lepingu lõpetamise kohta, kui mingil põhjusel seda kirjas pole, siis on see võimalik ainult osapoolte kahepoolsel kokkuleppel. Tähtajalist lepingut ei ole sul kahjuks võimalik korraliselt lõpetada, ainult erakorralistel põhjustel ehk siis kui sa esitad lahkumisavalduse ja su lepingus määratud kohustused on täitmata, pead sa käsundiandjale hüvitama lepingu lõpetamisest tekkivad kahjud.
VÕS muidugi ütleb ära ka punkti kuidas sa erakorraliselt seda lõpetada saad:
§ 631. Käsunduslepingu erakorraline ülesütlemine
Kumbki lepingupool võib nii tähtajalise kui tähtajatu käsunduslepingu üles öelda käesoleva seaduse §-s 630 sätestatut järgimata, kui ilmneb, et kõiki asjaolusid arvesse võttes ja mõlema lepingupoole huvisid kaaludes ei või oodata, et lepingut üles öelda sooviv pool jätkaks käsunduslepingu täitmist kuni ülesütlemistähtaja või lepingu tähtaja möödumiseni või käsundi täitmiseni.

Uko: esiteks on uue seaduse järgi etteteatamisaeg 2 nädalat ja teiseks on antud hetkel tegemist tähtajalise lepinguga, mille puhul kehtivad teised nõuded, tähtajalist lepingut ei saa lihtsalt lahkumisavalduse lõpetada.
I don't do drugs, if I want a rush, I just get out of a chair when I'm not expecting it.

gemaii

Liige

• liige
  • Liitus:25 märts 2010
  • Sugu:naine
Kui nagu järsku püsti tõusta (või mida iganes järsemat tehes) vererõhk tõuseb, siis miks silme ees mustaks läheb? Kuidas see nagu otseselt seotud on, et nägemine halveneb, kui vererõhk tõuseb? Mida vererõhk nägemismeelele avaldab?

Postitas pildi

XchopperX

Liige

• liige

Vaata postitustgemaii, 06 juuli 2013 - 13:24, kirjutas:

Kui nagu järsku püsti tõusta (või mida iganes järsemat tehes) vererõhk tõuseb, siis miks silme ees mustaks läheb? Kuidas see nagu otseselt seotud on, et nägemine halveneb, kui vererõhk tõuseb? Mida vererõhk nägemismeelele avaldab?

Kui sul silme eest mustaks läheb kiiresti tõustes on see vihje sellele, et sul on väga madal vererõhk. Vererõhk mõjutab kogu verevarustust, k-a silma verevarustust, äkiline muutus põhjustab väikese hämmingu su ajus, ning läheb hetk aega kuni aju suudab uue rõhuga kohaneda, seega on hetkeks mitmed keha normaalsed protseduurid häiritud, näiteks nägemine ja tasakaal on kõige selgemalt tuntavad.

ayeitsleane

Tomat

• liige
  • Liitus:13 apr 2012
  • Sugu:naine
Selline metsikult painav küsimus mul et... kas keegi Tallinna inimestest välja viitsib?

retardando

Liige

• liige
  • Liitus:13 juuni 2010

Vaata postitustayeitsleane, 06 juuli 2013 - 16:44, kirjutas:

Selline metsikult painav küsimus mul et... kas keegi Tallinna inimestest välja viitsib?

Sama

katkine5

I´m not bossy, I just have better ideas.

• liige
  • Liitus:22 apr 2005

Vaata postitustXchopperX, 06 juuli 2013 - 14:33, kirjutas:

Kui sul silme eest mustaks läheb kiiresti tõustes on see vihje sellele, et sul on väga madal vererõhk. Vererõhk mõjutab kogu verevarustust, k-a silma verevarustust, äkiline muutus põhjustab väikese hämmingu su ajus, ning läheb hetk aega kuni aju suudab uue rõhuga kohaneda, seega on hetkeks mitmed keha normaalsed protseduurid häiritud, näiteks nägemine ja tasakaal on kõige selgemalt tuntavad.

Mul vererõhuga kõik korras (mitmeid kordi mõõdetud isegi), aga ikka sama jama.
Alcohol is for people who can afford to lose a few brain cells.
For every male action, there is a female overreaction.
Time you enjoy wasting is not wasted time.

priitpoiss

Saaks sinna reite vahele, oleks nagu siga rukkis

• liige
  • Liitus:06 jaan 2010
homo naaber ehitab midagi , tambib haamriga ja lõikab relakaga hommiku pool 8 täna , kas see ei ole keelatud pühapäeval rahu rikkuda vms , ma ei leidnud hetkel midagi kuna on räige pohmakas ja paha on olla selle homo pärast, kell 5 sain koju ja pool 9 hakkas laamendama õues

XchopperX

Liige

• liige

Vaata postitustpriitpoiss, 07 juuli 2013 - 08:11, kirjutas:

homo naaber ehitab midagi , tambib haamriga ja lõikab relakaga hommiku pool 8 täna , kas see ei ole keelatud pühapäeval rahu rikkuda vms , ma ei leidnud hetkel midagi kuna on räige pohmakas ja paha on olla selle homo pärast, kell 5 sain koju ja pool 9 hakkas laamendama õues

Öörahu kehtib suvisel perioodil 1. juunist kuni 31. augustini iga päev kella 24:00st kuni 06:00ni. Talvisel ajal on öörahu 2 tundi pikem 23:00-07:00.

Kevin

Liige

• liige
  • Liitus:02 juuni 2005

Vaata postitustkatkine5, 06 juuli 2013 - 19:58, kirjutas:

Vaata postitustXchopperX, 06 juuli 2013 - 14:33, kirjutas:

Mul vererõhuga kõik korras (mitmeid kordi mõõdetud isegi), aga ikka sama jama.

See on täiesti normaalne ja mida treenitum süda on, seda hullemat headrush'i annab ka sellega tekitada. Kui istud rahulikult laua taga ja südame löögisagedus on madal ning siis kiirelt püsti tõused/ringutad, siis veri koguneb/jääb alajäsemetesse rohkem gravitatsiooni tõttu. Keha tõstab peale seda kiirelt löögisagedust/ ahendab veresooni, et ka aju ja muud üleval asuvad osad võrdselt verd saaksid.
Ei ole kõige parem seletaja ma, aga : http://en.wikipedia....tic_hypotension

Devil-Is-Bad

Liige

• liige
  • Liitus:14 veebr 2007
Selline küsimus, et kas praegu on kaitseväkke minemisel pigem noortest puudus või on just järjekorrad?
Kui ma kevadel lõpetasin kooli kas siis on väga suur tõenäosus, et sügiseks tõmmatakse mind kaitseväkke?

Ain't nothing but a peanut

Väljavalitud

Фашисты!!

• liige
  • Liitus:13 aug 2008
pigem järjekord.

25 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 25 külalist, 0 anonüümset kasutajat