Hüppa postitusele

Change

Painavad küsimused

Sellel teemal on 28197 vastust

Logit

Liige

• liige
  • Liitus:17 aug 2009
  • Sugu:mees

Vaata postitustMarvolo, 10 juuli 2013 - 12:05, kirjutas:

Rimist anti ostuga kaasa sinised kleepsud. mille tarvis need on? ma nende kodulehelt ühtegi kampaaniat ei leidnud, kus neid mainitud oleks.

Wengeri kampaania populaarsuse tõttu said vana kujundusega kleebised otsa. Hetkel jagame uue kujundusega kleebiseid, mille eest saab lunastada samuti Wengeri kohvreid.

HOWDOESITFEEL

<4

• liige
  • Liitus:11 apr 2012

Vaata postitustMarvolo, 09 juuli 2013 - 15:59, kirjutas:

Vaata postitustXchopperX, 08 juuli 2013 - 11:30, kirjutas:

Kas Tallinnast kuskilt võib leida odavaid päikeseprille? Mind huvitaksid suhteliselt klassikalised aviaatorid, täiesti savi mis firma, või kas üldse on firma, võivad ka mingid odavad hiina koopiad olla, ma lihtsalt ei viitsi väga 150€ välja käia päikeseprillide eest, mis nad tavalistes prillipoodides maksavad.

uuendan oma vastust. Sikupillis enam prilliletti pole. Ülemistes aga täna käies vaatasin ja aviaatorid on olemas. hõbedase klaasiga, pruuniga ja rohkem ma ei vaadanud, jalutasin ära. nägin hindu 14 ja 23 eurot. arvatavasti on ka odavamaid ja kallimaid.

siit foorumist võib ka osta kellegi käest, saab kindlasti odavamalt

kas kõrvaklappe parandatakse ka kuskil?

Muutis HOWDOESITFEEL, 10 juuli 2013 - 12:59.

XchopperX

Liige

• liige
  • Liitus:01 mai 2004

Vaata postitustHOWDOESITFEEL, 10 juuli 2013 - 12:56, kirjutas:

Vaata postitustMarvolo, 09 juuli 2013 - 15:59, kirjutas:

Vaata postitustXchopperX, 08 juuli 2013 - 11:30, kirjutas:

Kas Tallinnast kuskilt võib leida odavaid päikeseprille? Mind huvitaksid suhteliselt klassikalised aviaatorid, täiesti savi mis firma, või kas üldse on firma, võivad ka mingid odavad hiina koopiad olla, ma lihtsalt ei viitsi väga 150€ välja käia päikeseprillide eest, mis nad tavalistes prillipoodides maksavad.

uuendan oma vastust. Sikupillis enam prilliletti pole. Ülemistes aga täna käies vaatasin ja aviaatorid on olemas. hõbedase klaasiga, pruuniga ja rohkem ma ei vaadanud, jalutasin ära. nägin hindu 14 ja 23 eurot. arvatavasti on ka odavamaid ja kallimaid.

siit foorumist võib ka osta kellegi käest, saab kindlasti odavamalt

Tänud vastuse eest, õnnestus juba omandada rocca'al'marest mingist suvalisest prilliletist keset koridori endale 20€ eest enamvähem sellised nagu ma otsisin.
I don't do drugs, if I want a rush, I just get out of a chair when I'm not expecting it.

vanja31

Uustulnuk

• liige
  • Liitus:21 märts 2013
mis värk on, kui vahepeal käib arvuti ilusti ja jahuti töötab aga teine hetk jälle jahuti ei hakka tööle, arvuti kuumeneb üle ja läheb kotti? arvuti just remondis ka käind

Marvolo

I SEE YOU

• liige
  • Liitus:30 sept 2010
kas kolm eurot kilo on odav või kallis Eesti maasika kohta?? kuidas see aasta hinnad on poodides? ma ise pole veel ostnud ega kuskil hindu vaadanud.

xrip55

Liige

• liige
  • Liitus:14 juuli 2009

Vaata postitustMarvolo, 10 juuli 2013 - 19:36, kirjutas:

kas kolm eurot kilo on odav või kallis Eesti maasika kohta?? kuidas see aasta hinnad on poodides? ma ise pole veel ostnud ega kuskil hindu vaadanud.

Nädal peale jaane müüdi viljandi turul 1,5 - 2,5 euri. Oleneb kui suured.
FUCK GERMANY!

"A Real Madrid fan in...
August: 'We're gonna win the treble!'
December: 'We're gonna win the double!'
March: 'We're gonna win the League!'
June: 'We've got 10 CL."

España y nadie más.

Siim

Liige

• liige
  • Liitus:05 mai 2007

Tallinnas müüdi nõmme turul kuskil nädal tagasi veel 2,5 euri eest. Kuskil 2-2,5 on hästi saadud. Eks hooaeg saab varsti läbi, nii nad tõstavad step by step.

jasonx1

Liige

• liige
  • Liitus:08 okt 2011
kuule andke seda politsei lehte,kus login oma isikukoodi vms asjaga sisse ja saan oma trahvi maksumuse teada ja selle ka sealt ära maksta.

Siim

Liige

• liige
  • Liitus:05 mai 2007
Esmased load saavad 19. läbi, andsin ammu taotluse sisse uute lubade jaoks ja tuli kiri, et need on valmis. Põhimõtteliselt võin järgi minna? Ma mõtlen seda, et pole vaja oodata 19. ja siis minna, saaksin kohe praegu uued load, mis siis et kehtima hakkavad alles 19? Või on mingi lollakas segadus jälle, et uued load küll, kuid pean ootama 19ndani, enne kui need kehtima hakkavad?

Mäkk

Modeliitmäkk

• auliige
  • Liitus:16 juuni 2004

Vaata postitustSiim, 10 juuli 2013 - 21:03, kirjutas:

Esmased load saavad 19. läbi, andsin ammu taotluse sisse uute lubade jaoks ja tuli kiri, et need on valmis. Põhimõtteliselt võin järgi minna? Ma mõtlen seda, et pole vaja oodata 19. ja siis minna, saaksin kohe praegu uued load, mis siis et kehtima hakkavad alles 19? Või on mingi lollakas segadus jälle, et uued load küll, kuid pean ootama 19ndani, enne kui need kehtima hakkavad?

Mine too ära ja tee vahtralehega lõket. Uued load juba kehtivad.
Postitas pildi
“Whereof one cannot speak, thereof one must be silent.”
― Ludwig Wittgenstein

haribo

Keep going!

• liige
  • Liitus:06 jaan 2008

Vaata postitustMäkk, 10 juuli 2013 - 21:35, kirjutas:

Tegelikult sa saad vaadata pARKist, millal sul need uued kehtima hakkavad/hakkasid.
Enne sa neid kätte kindlasti ei saa, kui nad kehtima pole hakkanud. Tean endal oli sama lugu,et 3kuud enne tuli teade,et valmis,aga kätte ei antud :/

hayakamaya

Liige

• liige
  • Liitus:07 apr 2009
kas on veel selliseid eesti lehti nagu cherry.ee?
Enne mõtle kui ütled ja siis ütle mida sa ei mõtle.

Mäkk

Modeliitmäkk

• auliige
  • Liitus:16 juuni 2004

Vaata postitustharibo, 10 juuli 2013 - 22:02, kirjutas:

Vaata postitustMäkk, 10 juuli 2013 - 21:35, kirjutas:

Tegelikult sa saad vaadata pARKist, millal sul need uued kehtima hakkavad/hakkasid.
Enne sa neid kätte kindlasti ei saa, kui nad kehtima pole hakkanud. Tean endal oli sama lugu,et 3kuud enne tuli teade,et valmis,aga kätte ei antud :/

1 kuu enne esmaste lubade lõppemist võib anda sisse avalduse ja lubade valmimisel on need kehtivad.
Võin omadest kogemustest ka rääkida. Esmased load kehtisid kuni 13.08.2010, uued load tõin ära 21.07.2010 (mis oli ka nende kehtivuse alguseks).
Postitas pildi
“Whereof one cannot speak, thereof one must be silent.”
― Ludwig Wittgenstein

James

WP

• liige
  • Liitus:12 juuni 2010

Vaata postitustSiim, 10 juuli 2013 - 20:02, kirjutas:

Tallinnas müüdi nõmme turul kuskil nädal tagasi veel 2,5 euri eest. Kuskil 2-2,5 on hästi saadud. Eks hooaeg saab varsti läbi, nii nad tõstavad step by step.

ei ole kallis, hooaeg hakkab jah läbi saama ning siis hinnad tõusevad.

Raekv0n.^

asdf O.o

• liige
  • Liitus:15 sept 2007

Vaata postitusthayakamaya, 10 juuli 2013 - 22:08, kirjutas:

kas on veel selliseid eesti lehti nagu cherry.ee?

http://pakkumised.ee/ siin on vist kõigi lehtede omad segamini vms.

BRC, 7 dets 2007, 01:23, kirjutas:

Grupikas ei ole naisi üldse vaja
Segavad 'n shit

Vaata postitust

hayakamaya

Liige

• liige
  • Liitus:07 apr 2009

Vaata postitustTshabalalalalalalalala, 10 juuli 2013 - 22:37, kirjutas:

Ma ei taju ehitusest ja selle hindadest väga midagi aga keegi oskab öelda palju umbkauud võib maksma minna tellimustöö kui soovin, et mu 34ruudusel korteril võetakse vana tapeet maha ja pannakse uus asemele? Ei pea mingi ehitaja isegi olema vaid keegi kes oskab.

ma ei tea teisi hindasid, aga k-rautas on reklaam 5euri ruutmeeter.
Enne mõtle kui ütled ja siis ütle mida sa ei mõtle.

M44gic

tru story

• liige
  • Liitus:22 märts 2006
oleks vaja umbes 500 euro eest võimalikult ruumikas auto osta, millel olemas ülevaatus ja kindlustus.

ei pea olema tutikas!!

Muutis M44gic, 11 juuli 2013 - 11:26.

jou

Logit

Liige

• liige
  • Liitus:17 aug 2009

Vaata postitustM44gic, 11 juuli 2013 - 11:26, kirjutas:

oleks vaja umbes 500 euro eest võimalikult ruumikas auto osta, millel olemas ülevaatus ja kindlustus.

ei pea olema tutikas!!

:D
http://auto.motors24...?pg=0&sort=paid
http://www.soov.ee/v...94.htm?ca=1&w=3

Ruumi nagu muda!

Muutis Logit, 11 juuli 2013 - 12:02.

minakasiin

Go ahead - make a bahooga.

• liige
  • Liitus:04 jaan 2008
Kust saab vaadata milliseid raamatuid teatud kirjastus ( näiteks Varrak) hetkel tõlgib?
http://www.twitch.tv/kensoor
One does not simply ftp into Mordor.
1 Frodo = hobbit
8 Frodos = hobbyte

siimtali112

Napoleon constructed his battle plans in a sandbox.

• liige
  • Liitus:28 jaan 2006

Vaata postitustM44gic, 11 juuli 2013 - 11:26, kirjutas:

ei pea olema tutikas!!

Ja kindlustus on ikkagi personaalne. Kui eelmisel omanikul oli kehtiv kindlustus siis see kehtib sinul vist 5 päeva?(Pead ei anna, kuid mõned päevad ainult)

35 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 35 külalist, 0 anonüümset kasutajat