Change
Sellel teemal on 28197 vastust
Postitatud 28 jaanuar 2009 - 16:50

Sõltub mis haigus sul on, aga enamasti haiged inimesed peaks olema voodis teki all ja ravima ennast, mitte riskida lisaks külmetamise või teistelt veel mingite nakkuste juurde saamisega.
Muidugi tavalise külmetuse puhul aitab minu puhul alati väike kangem jook - Jägermeister või rumm või gabriel või muu saranane asi. Topelt mõju jaoks võiks seda tee sisse panna näiteks. Järgmiseks päevaks pea alati terve.
Muidugi tavalise külmetuse puhul aitab minu puhul alati väike kangem jook - Jägermeister või rumm või gabriel või muu saranane asi. Topelt mõju jaoks võiks seda tee sisse panna näiteks. Järgmiseks päevaks pea alati terve.
I don't do drugs, if I want a rush, I just get out of a chair when I'm not expecting it.
Postitatud 28 jaanuar 2009 - 16:59

XchopperX, 28 jaan 2009, 16:50, kirjutas:
Sõltub mis haigus sul on, aga enamasti haiged inimesed peaks olema voodis teki all ja ravima ennast, mitte riskida lisaks külmetamise või teistelt veel mingite nakkuste juurde saamisega.
Kui jookidega üle pingutada siis järgmine päev ikka pea haige

Postitatud 28 jaanuar 2009 - 17:08

Ega ma ei mõlte, et sa neid nagu kogustes jooma hakkad... võtad paar pitsi või valad mõned törtsud tee sisse ja sellega asi piirdub...
I don't do drugs, if I want a rush, I just get out of a chair when I'm not expecting it.
Postitatud 28 jaanuar 2009 - 18:01

[quote name='Mihkel' date='28 jaan 2009, 07:29']
why is GOOGLE when you don't use it.
lingid: [url="http://www.themexp.org"]esimene[/url] , [url="http://belchfire.com"]teine[/url] ise sain teiselt normaalse.... aga jrg kord... googelda
// LEARN
eiaga see ju lihtne... mine google.com (eestis saadab lehele google.ee) ja trükid lünka oma otstava asja nt:windows xp theme... vajutad enter ja ennäe OLEMAS!! 
[right]
[/right]
[/quote]
mõtlesin et võiks ka proovida seda vista skinni, aga kas seda saab kohe maha ka võtta? ja kas see midagi ära ei riku?
[right]
[/right]
[/quote]
pmst seal nagu on kõik taastatav... vajutad desktopil tühjale kohale parema hiireklõpsuga ja valid atribuudid... sealt teemad ja saad tagasi muuta windows vista basic vms. kui aga tahad rakendada uut siis fail (*.Theme või *.msstyles) kopida c:windows/resources/themes - kausta ja lihtsalt topeltklõps failile... msstyles fail tuleb kopida vist kautaga kui õigesti mäletan.
why is GOOGLE when you don't use it.
lingid: [url="http://www.themexp.org"]esimene[/url] , [url="http://belchfire.com"]teine[/url] ise sain teiselt normaalse.... aga jrg kord... googelda

// LEARN

[right]

[/quote]
mõtlesin et võiks ka proovida seda vista skinni, aga kas seda saab kohe maha ka võtta? ja kas see midagi ära ei riku?

[right]

[/quote]
pmst seal nagu on kõik taastatav... vajutad desktopil tühjale kohale parema hiireklõpsuga ja valid atribuudid... sealt teemad ja saad tagasi muuta windows vista basic vms. kui aga tahad rakendada uut siis fail (*.Theme või *.msstyles) kopida c:windows/resources/themes - kausta ja lihtsalt topeltklõps failile... msstyles fail tuleb kopida vist kautaga kui õigesti mäletan.
Hard work beats talent, when talent doesn't work hard.
Postitatud 28 jaanuar 2009 - 19:51

Wreck!e, 27 jaan 2009, 20:38, kirjutas:
http://ww2.eas.ee/vf...-13_insener.pdf
insenere on erinevaid...
pmst, arhitekt joonistab oma visiooni majast ja siis insenerid teevad sinna torustikku, elektrivõrgu jms..
Postitatud 28 jaanuar 2009 - 20:04

Teab keegi tasuta Windows Movie Maker'i taolist programmi, millega saab teha sellise tavalise video, et mõned pildid ja lugu taustaks?
Postitatud 28 jaanuar 2009 - 20:15

Froggy, 28 jaan 2009, 20:04, kirjutas:
Camtasia Studio
http://www.techsmith...mtasiatrial.asp
Peale 30 päeva võid lihtsalt re-installida ja saad uued 30 päeva.
/ Mitu albumit külalistel väljas?
Muutis Rolleh, 28 jaanuar 2009 - 20:21.
Postitatud 28 jaanuar 2009 - 21:42

Kust saab psp'le mänge tõmmata , USBga , internetist ? tahaks lehte.
//SAIN.
//SAIN.
Muutis varrandx, 28 jaanuar 2009 - 22:33.
yo mama so fat when she passed by the tv i missed the whole season of ma favorite show.
By the time you finish reading this you realize you have wasted 5 seconds of your life.
By the time you finish reading this you realize you have wasted 5 seconds of your life.
Postitatud 28 jaanuar 2009 - 22:11

kuda youtuubist kõige kiiremini musa tirida?
IRW KIRJASIN MÄNGE MIDA KÜLL MÕTLESIN
IRW KIRJASIN MÄNGE MIDA KÜLL MÕTLESIN

Muutis K R I S T O, 28 jaanuar 2009 - 22:15.

Postitatud 28 jaanuar 2009 - 22:32

K R I S T O, 28 jaan 2009, 23:11, kirjutas:
www.google.com - kirjuta freeyoutubetomp3converter download.
Väga lihtne ja hea fail , suht käbe tõmbab laulud ära ka.
yo mama so fat when she passed by the tv i missed the whole season of ma favorite show.
Postitatud 28 jaanuar 2009 - 22:55

Kui igal pool on juttu hiina uusaastast, siis seda peamist mis aasta neil algas ei ole. Tahaks siis teada mis aasta hakkas hiina kalendri järgi.
Postitatud 28 jaanuar 2009 - 22:59

kaups, 28 jaan 2009, 22:55, kirjutas:
Neil algas ka äkki pühvli aasta ?
Postitatud 28 jaanuar 2009 - 23:29

Just nimelt, Pühvli aasta. Kui numbrites tahad, siis neil peaks käesolev aasta kandma numbrit 4699
Postitatud 29 jaanuar 2009 - 11:04

Postitatud 29 jaanuar 2009 - 14:08

Huvitav, milllest nad siis oma aastaid loevad, ristiinimesed loevad ikka Kristuse sünni järgi.
Postitatud 29 jaanuar 2009 - 15:14

ooo minu viga, on jah 4706 või 4707.. arvamused lähevad lahku ja mul pole ühtegi hiinlast võtta, kes kinnitaks kumb on õige.
Igatahes nende aja-arvamine sai alguse juba 2600BC kui nende keiser Huang keegi, võttis kasutusele sodiaagimärgid, kuu järgi.
Igatahes nende aja-arvamine sai alguse juba 2600BC kui nende keiser Huang keegi, võttis kasutusele sodiaagimärgid, kuu järgi.
Postitatud 29 jaanuar 2009 - 17:09

Kuidas oleks eesti keelne vaste inglisekeelsele sõnale " review "
See on haige kuidas sa võid täiega hoolida tüdrukust aga ta lõpetab ikka selle asshole'iga -.-
Postitatud 29 jaanuar 2009 - 17:18

XchopperX, 29 jaan 2009, 15:14, kirjutas:
heh, ma leidsin jällegi sellise fakti - Hiinlased peavad oma ajaarvamise alguseks legendaarse Kollase Imperaatori Huang Di troonileasumist aastal 2697 e. Kr.

Ega's midagi, hea et sedagi.
Postitatud 29 jaanuar 2009 - 17:19

YoungMoney, 29 jaan 2009, 17:09, kirjutas:
Review-arvustus
ülevaade
uuesti läbi vaatama
Kas keegi oskaks soovitada nohurohtu , mida saab looduslikest materjalidest teha (pärnaõis,kummel,piparmünt etc.)ja mis võtaks paaripäevaga nohu tagasi.
Nohu on nii tugev, et hingata ei saa , ja öösel magamisest ei ole haisugi .
Muutis estaloca, 29 jaanuar 2009 - 17:21.

Postitatud 29 jaanuar 2009 - 17:24

Leiab keegi ülesse seadustest seaduse mis käsitleb isikuandmete avaldamist ilma loata ning karistust mis sellega kaasneda võib?
2 kasutaja(t) loeb seda teemat
0 liiget, 2 külalist, 0 anonüümset kasutajat