Hüppa postitusele

Change

Painavad küsimused

Sellel teemal on 28197 vastust

muhemees

Vana Hea

• liige
  • Liitus:07 juuli 2006
  • Sugu:mees

Rolleh, 2 dets 2009, 22:24, kirjutas:

kui ma tahan üliväikest asja välja printida, kas ikka peab kogu A4 printerist läbi laskma?  umbes mobla suurust paberijuppi tahaks välja printida tihti ja paber kulub.

Vaata postitust

mismõttes paber kulub? su printer retsib paberi ära või? suht obvious imo, et pead terve lehe läbi laskma, kui tahad midagi lehele printida. võid selle väikse tüki paberi äärde paigutada ja välja lõigata, siis saad sama paberi peal veel selliseid väiksed junne lasta printida

Ega's midagi, hea et sedagi.

Demon

i got 5 on it

• liige
  • Liitus:25 juuli 2005
siuke veider küsimus, et kas kaenlakarvu tasub pardliga ajada? ning mis see teeb
Postitas pildi

Vajad õigusalast abi, ning enda teadmised ei hakka peale?
Professionaalne abi http://www.lepmetsnoges.eu/

Rolleh

bad

• liige
  • Liitus:24 veebr 2008

muhemees666, 3 dets 2009, 11:39, kirjutas:

mismõttes paber kulub? su printer retsib paberi ära või? suht obvious imo, et pead terve lehe läbi laskma, kui tahad midagi lehele printida. võid selle väikse tüki paberi äärde paigutada ja välja lõigata, siis saad sama paberi peal veel selliseid väiksed junne lasta printida

Vaata postitust

kulumise all räägin raisku minemisest. et kas nt A5 paberit saab välja printida sellise printeriga, kus A4 jaoks on täpselt koht (ei tunne teemat eriti, pole vaja olnud, kuid nüüd on kohustuslik materjalide väljaprintimine). sorri teie "facepalm"-sektori riivamise eest, kui loll küsimus tundub:D

Oskar

Lavaline

• liige
  • Liitus:15 juuli 2006

Rolleh, 3 dets 2009, 16:49, kirjutas:

kulumise all räägin raisku minemisest. et kas nt A5 paberit saab välja printida sellise printeriga, kus A4 jaoks on täpselt koht (ei tunne teemat eriti, pole vaja olnud, kuid nüüd on kohustuslik materjalide väljaprintimine). sorri teie "facepalm"-sektori riivamise eest, kui loll küsimus tundub:D

Vaata postitust

sa näiteks nii ei saa, et kopeerid arvutis näiteks lehe kõrvale selle sama teksti? võinoh, terve lehe saad täis teha ju :facepalm:

Marvolo

I SEE YOU

• liige
  • Liitus:30 sept 2010
Mis mõte sellel on? Tal on ju ainult ühte eksemplari vaja.

Kickapoo

The world is mine so i piss on the sidewalk

• liige
  • Liitus:10 apr 2008

Sternhof, 3 dets 2009, 21:40, kirjutas:

Vaata postitust

Ma ei oleks selles nii kindel, muidu ei oleks ju probleemi paberikuluga.

Oskar

Lavaline

• liige
  • Liitus:15 juuli 2006

Sternhof, 3 dets 2009, 21:40, kirjutas:

Vaata postitust

Tsitaat

kui ma tahan üliväikest asja välja printida, kas ikka peab kogu A4 printerist läbi laskma?  umbes mobla suurust paberijuppi tahaks välja printida tihti ja paber kulub.

teeb A4 täis neid väikeseid spikreid ja siis saab printida tervele klassile, kui nad mobla suuruses, siis ma kujutan ette et A4-l oleks siis 6 tükki neid kokku, 3 rida ja 2 igas reas.

Jack Herer

Liige

• liige
  • Liitus:14 juuni 2009
Kuidas ma kõige kiiremini saaks taastuda rindkere närvi ja lihasepõletikust?
Tablette ei võta, hoian igasuguse keemia eest ennast ;)
5bil year's ago our planet materialized from thin air.
Postitas pildi
Postitas pildi

Martin.

Make your own history

• liige
  • Liitus:27 juuni 2007
Ma ostsin uue kõvaketta, panin arvutile külge, aga seda ei näita mitte kuskil. Juhtmed on kõik õigesti, aga my computeris ei näita seda, seal ainult C ja D(backup) kettad näidatud. Sõber ütles, et pean selle backupi kuidagi ära kaotama ja siis töötaks, aga mismoodi see käib :facepalm:?

//Sain ise tehtud :D

Muutis Martin., 04 detsember 2009 - 11:44.

Rolleh

bad

• liige
kas keegi oskab nõu anda naabrite ja seaduste teemal? selline probleem on mul, et jõuan koolist koju väsinuna ja tahan enne trenni natuke relaxida. panen siis muusika mõnusalt valjuks ja kurat, KAHELT POOLT hakatakse prõmmima. tõesti mitte ühed, vaid KAHED naabrid on nii tropid. no ma natuke vaiksemaks panen muidugi, kuid kurat ma tahan nautida oma muusikat.

Põhiküsimus: mitu detsibelli vms üldse on lubatud? mis kell see "öörahu" algab ja mida see tähendab muusika kuulamise;valjuduse suhtes? ja üldiselt, kõik detsibelli teemad jne võite kõik mulle saata või siia postitada.

aitäh

kevinzj

Liige

• liige
  • Liitus:19 jaan 2009

Rolleh, 4 dets 2009, 15:42, kirjutas:

kas keegi oskab nõu anda naabrite ja seaduste teemal? selline probleem on mul, et jõuan koolist koju väsinuna ja tahan enne trenni natuke relaxida. panen siis muusika mõnusalt valjuks ja kurat, KAHELT POOLT hakatakse prõmmima. tõesti mitte ühed, vaid KAHED naabrid on nii tropid. no ma natuke vaiksemaks panen muidugi, kuid kurat ma tahan nautida oma muusikat.

Põhiküsimus: mitu detsibelli vms üldse on lubatud? mis kell see "öörahu" algab ja mida see tähendab muusika kuulamise;valjuduse suhtes? ja üldiselt, kõik detsibelli teemad jne võite kõik mulle saata või siia postitada.

aitäh

Vaata postitust

öörahu peaks 11 hakkama, enne seda võid musa põhjas ka hoida imo, lihtsalt enda kannatus katkeb pigem kui kõik prõmmivad. öörahu tähendab pms seda et ei tohi naabreid segada üleliigse lärmiga

'07

Siim

Liige

• liige
  • Liitus:05 mai 2007
Täpselt, kuni 23.00 olgu kasvõi muusika põhjas. Peale 23.00 tulevad aga mendid kohale kui naabrid kutsuvad.

Ralvo

Mister Raivo

• liige
  • Liitus:05 juuni 2007
Kuidas saab windows 7'mel hard diski näiteks kolmeks osaks jagada? Windowse installimise käigus näitas mulle, et mul 500 GB, aga et ketta osadeks jagada, seda ta küll kusagilt välja ei andnud, abi ?

Posted Image

View PostRobi., on 24 oktoober 2018 - 12:10, said:

SKateing is for daun syndrom kids like bmx

Posted Image Like Raivo

Rolleh

bad

• liige
olgu, aitäh teile. aeg kõikide nende nädalate eest tagasi teha kaotatud aeg. tulge aga ukse taha, saate keskmise sõrmega:D

ei hakkagi nimelt pinda käima, vaid kuulama nii musa nagu tahan. see pole tegelikult üldse nii vali, kui keegi mu kirjutatust aru võis saada.

Muutis Rolleh, 04 detsember 2009 - 18:51.

Karl

Liige

• auliige
  • Liitus:16 dets 2003

Rolleh, 4 dets 2009, 17:14, kirjutas:

olgu, aitäh teile. aeg kõikide nende nädalate eest tagasi teha kaotatud aeg. tulge aga ukse taha, saate keskmise sõrmega:D

Vaata postitust

What goes around, comes around. Või siis eestipärane "kuidas koer külale, nõnda küla koerale." Ma tausta muidugi ei tea, võib-olla ongi ebanormaalsed naabrid, aga meelega niimoodi ikka pinda ei käiks.
Kõrvaklapid on üks lahendus. :facepalm:
karlk

DEAD BANG!

granaat

• liige
  • Liitus:27 veebr 2008
palju maksavad poksikindad, mis ei oleks väga kõvad aga nokki saaks lüüa. noh nii et sõpradega friday fighte teha umbes. hinnavahemik

Muutis DEAD BANG!, 04 detsember 2009 - 22:46.

Posted Image

wezz

legendary

• liige
  • Liitus:02 aug 2007
ma olen pärnus petersportis näinud 299.- mingid.

loveinthebottle

[WARNBANNED]

• bannitud
  • Liitus:04 okt 2009

Rolleh, 4 dets 2009, 17:14, kirjutas:

ei hakkagi nimelt pinda käima, vaid kuulama nii musa nagu tahan. see pole tegelikult üldse nii vali, kui keegi mu kirjutatust aru võis saada.

Vaata postitust

kui mõlemad toksivad siis järelikult kuulad ikkagi kõvasti
ja nad mby vanad inimesed töölt tulnud tahavad puhtata ja sisi mingi rtard tuleb paneb muusika põhja
krt küll!

Rolleh

bad

• liige

loveinthebottle, 4 dets 2009, 23:13, kirjutas:

kui mõlemad toksivad siis järelikult kuulad ikkagi kõvasti
ja nad mby vanad inimesed töölt tulnud tahavad puhtata ja sisi mingi rtard tuleb paneb muusika põhja
krt küll!

Vaata postitust

Ma tean täpselt kes nad on;) oletuslikud targutused is a no-go

@mhmmm

kammooon, sama sulle mis eelmiselegi. ärge oletage nii palju! keegi tahab veel äkki postitada midagi sarnast a'la "tulevad öisest vahetusest koju, on väsinud" "tulid just sõjast ja tahavad magada lihtsalt, hädapätakas oled!"
ma tean, kes mu naabrid on ja mida teevad. TEIE MITTE.

aga aitäh sellegipoolest küsimusele vastamise eest.

Muutis Rolleh, 05 detsember 2009 - 16:51.

mhmm```

Liige

• liige
  • Liitus:22 apr 2008

Rolleh, 4 dets 2009, 15:42, kirjutas:

aitäh

Vaata postitust

võibolla pole te kuulnud seda, et ka päeval võib sulle tegelikult kutsuda mendi liigse lärmi tegemise eest. vms... täpselt ei mäleta mis moodi see oli :facepalm: aga ühesõnaga neil on õigus selleks. Ja kui aus olla siis võiksid vahest ka teiste inimestega arvestada, eriti kui sa elad korter majas. siis natukenegi mõistvat suhtumist :D selles suhtes, et ma läheks ka väga närvi kui ma peaks tulema öösel töölt mis lõppeks mingi kella 11 aeg näiteks. ja siis mingi pätakas tuleks kella 14 aeg koju ja keeraks muusika põhja. See ajaks ikka väga närvi, ma arvan ja kindlasti ajaks see ka sind ennast närvi, kui sa nüüd järele mõtled natukene.
Sex is a temptation caused by a sensation. When a guy puts his destination in a girls location. To increase the population for the next generation. Do you understand my explanation or do you need a demonstration?

5 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 5 külalist, 0 anonüümset kasutajat