Hüppa postitusele

Change

Painavad küsimused

Sellel teemal on 28197 vastust

Koobalt

Liige

• liige
  • Liitus:03 juuli 2006
  • Sugu:mees

Rolleh, 2 dets 2009, 22:24, kirjutas:

kui ma tahan üliväikest asja välja printida, kas ikka peab kogu A4 printerist läbi laskma?  umbes mobla suurust paberijuppi tahaks välja printida tihti ja paber kulub.

Vaata postitust

Ei tea milline printer sul on, aga mina saan seda printeri properties alt vahetada.

Spoiler

Muutis Patrioot, 05 detsember 2009 - 16:58.

:)

Liige

• liige
  • Liitus:27 okt 2005
  • Sugu:ei ütle

Rolleh, 5 dets 2009, 12:21, kirjutas:

ma tean, kes mu naabrid on ja mida teevad. TEIE MITTE.

Vaata postitust

no siis pole üldse ju mõtet küsida..

aga ütlen sõna sekka, kui sa kuulad nii, et kõrval/läheduses olevad inimesed seda kuulevad, on see juba valju ja võib teisi häirida.. sa tead raudselt isegi, kui sind häirib kellegi muusika ja siis sa ütled talle et pane vaiksemaks

Siim, 4 dets 2009, 16:18, kirjutas:

Täpselt, kuni 23.00 olgu kasvõi muusika põhjas. Peale 23.00 tulevad aga mendid kohale kui naabrid kutsuvad.

Vaata postitust

enam ei ole ju seda piiri, kust algab öörahu.. selline mõiste "kaotati ära", nüüd teatakse seda ju üldise rahu rikkumisega/teiste häirimisega

Muutis OSS, 05 detsember 2009 - 17:24.

Muwo

Liige

• liige
  • Liitus:22 dets 2006
Ka päevase päeva ajal loetakse seda siiski rahu rikkumiseks. Neil on õigust viriseda küll, pane end ise nende asemele.

Rassipassi

Liige

• liige
  • Liitus:19 märts 2008
MIida neil viriseda, kui inimene ei saa oma kodus mitte mingil kellaajal muusikat kuulata.
Kui neile kell 14.00 ei meeldi , siis pane kell 2.00, kui ei meeldi, siis saada nad Siberisse, seal on hea vaikne.

Liige

• liige
irw.. no ei ole ju vaja kuulata nii, et on kodukinosüsteemiga sul muusika valjusti.. kui tahate muusikat nautida (nautimise hulka kuulub ka see, et keegi sind ei häiri, mille jaoks sa ei tohi teisi häirida) siis kõrvaklapid is the way to go - saadki oma muusikasse paremini süveneda ja seda nautida

Rassipassi

Liige

• liige
Kõrvaklapid kahjustavad kuulmist ja nendega on ebamugav, mina sätiks veel kummagile poole supaka ka seina äärde.

Muwo

Liige

• liige

Rassipassi, 5 dets 2009, 18:14, kirjutas:

Kõrvaklapid kahjustavad kuulmist ja nendega on ebamugav, mina sätiks veel kummagile poole supaka ka seina äärde.

Vaata postitust

Vali muusika ei kahjusta kuulmist? :facepalm:

Rassipassi

Liige

• liige
Ei, kahjusta kui ta liiga vali ei ole, ma arvan, et ega ta nüüd nii kõvasti ka ei kuula, et nüüd kuulmisele kahjulik oleks, ei tea kas tal nii võimas helisüsteemgi on.

Rolleh

bad

• liige
  • Liitus:24 veebr 2008

OSS, 5 dets 2009, 17:20, kirjutas:

no siis pole üldse ju mõtet küsida..

"..."

Vaata postitust

loe mu postid läbi enne, kui sõna sekka poetad.

ärgem kalduge teemast kõrvale. kuigi to be honest, teema on juba lõpetatud:D have fun

Liige

• liige

Rassipassi, 5 dets 2009, 18:16, kirjutas:

Ei, kahjusta kui ta liiga vali ei ole, ma arvan, et ega ta nüüd nii kõvasti ka ei kuula, et nüüd kuulmisele kahjulik oleks, ei tea kas tal nii võimas helisüsteemgi on.

Vaata postitust

kõrvaklapid puhtalt ju ei kahjusta.. aga kui tahtsid öelda et muusika kõrvaklappidest rikub, siis sa võid kõrvaklappide kohta ka ju öelda "ega ta nüüd nii kõvasti ka ei kuula, et nüüd kuulmisele kahjulik oleks" :facepalm:

Rassipassi

Liige

• liige
Ta ei taha ju nüüd nii vaikselt ka kuulata, point on selles, et kõrvaklappidega kahjustab kergemini kui niisama.
Kui ta tahab kõvasti muusikat kuulata, siis on kõlarid palju kahjutumad.

registreeritud

¤

• liige
  • Liitus:10 apr 2008

OSS, 5 dets 2009, 21:10, kirjutas:

kõrvaklapid puhtalt ju ei kahjusta.. aga kui tahtsid öelda et muusika kõrvaklappidest rikub, siis sa võid kõrvaklappide kohta ka ju öelda "ega ta nüüd nii kõvasti ka ei kuula, et nüüd kuulmisele kahjulik oleks"  :D

Vaata postitust

Teaduslikult on tõestatud, et kõrvaklapid rikkuvad kuulmist. Kõige kahjulikumad on "nööbid".

Üks nädalavahetus magan ja siis haige lärm hakkas, tõusin üles mitte ****igi ei saanud aru, panin tule põlema. Kell oli täpselt 07:01. Mingi Niki jura oli. Jooksin veel esikusse. Õudne. Selline tunne oli, et sõda on lahti. Mõtlesin, et OK. Uni oli nii suur, et jäin magama. Oli pühapäeva hommik. *** jälle. Kell oli 07:30. Õnneks oli minu juures sugulane, minust pikem saatsin tolle alla :facepalm: . All on mingi üüri korter. Sugulane tuli tagasi rääkis, et 5. ka vist oli kuulda.
Postitas pildi

Liige

• liige

registreeritud, 5 dets 2009, 21:16, kirjutas:

Teaduslikult on tõestatud, et kõrvaklapid rikkuvad kuulmist. Kõige kahjulikumad on "nööbid".

Vaata postitust

kas tõesti kõrvaklapid rikuvad kuulmist kui nad niisama olemas on või sul kõrvas on, aga heli ei tule!?

aga kui sealt mingi heli tuleb, siis eks see paratamatu on, et see su kõrvu rikub, seda ma mõtlesingi oma eelmises postis.. kindlasti iga heli mis sa kuuled kulutab mingil vähesel määral su kuulmisvõimet, aga kuulmise rikkumise all mõeldakse tavaliselt ikka arusaadavat rikkumist, et inimene kuuleb halvemini, mitte et lihtsalt see "kahjustab kõrvu" vms

Muutis OSS, 05 detsember 2009 - 21:53.

Oliver Ruin

[WARNBANNED] liider

• bannitud
  • Liitus:08 juuli 2008
kas maasikat kaela pealt kuidagi ära ei saa nühkida vms ?
Postitas pildi

Siim

Liige

• liige
  • Liitus:05 mai 2007
Kellegile on silma jäänud EPL / postimees / ekspress vms mõni hea artikkel, mis ilmunud see nädal, saaksid ehk lingi anda? (:

Valmet

Liige

• liige
  • Liitus:22 märts 2005

pataya, 6 dets 2009, 10:30, kirjutas:

Vaata postitust

Ei saa, sest see verevalum naha all...Meigiga saad leevendada...

Muutis Mullikas, 06 detsember 2009 - 11:37.

Jack Herer

Liige

• liige
  • Liitus:14 juuni 2009
Mul on küsimus Rsiga <_<

Kas lvl 3 saab ka sinna uude kohta "Living Rock Caverns" sisse?
5bil year's ago our planet materialized from thin air.
Postitas pildi
Postitas pildi

Krister

Liige

• liige
  • Liitus:22 juuni 2007
Kas kõnede suunamine maksab midagi ?

Muwo

Liige

• liige

pataya, 6 dets 2009, 10:30, kirjutas:

Vaata postitust

Olen kuulnud, et mündiga hõõrudes selle koha peal peaks olema võimalik, aga ei oska kindlalt öelda, kas on tõene või mitte, uuri netist <_<

muhemees

Vana Hea

• liige
  • Liitus:07 juuli 2006

registreeritud, 5 dets 2009, 21:16, kirjutas:

Vaata postitust

kui kuulata adekvaatse volüümuga (loe: mitte maksimaalse), siis kahjustab ta sama palju kui valjult mängiv kodukino, tõsiselt kahjulikuks muutub kõrvaklappidest kuulamine siis, kui kasutada neid rohkem kui 4h päevas ja kuulata 80+% volüümiga...

Ega's midagi, hea et sedagi.

7 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 7 külalist, 0 anonüümset kasutajat