derocketsL, 4 jaan 2011, 18:52, kirjutas:
Novriil, 4 jaan 2011, 18:47, kirjutas:
derocketsL, 4 jaan 2011, 18:43, kirjutas:
eee....kui EEKidega ostes võisid müüjad keelduda sentidest, kui nende väärtus ületas 25.-, palju nad on nõus eurosi vastu võtma siis?

Euro sente? Neid peaksid küll nii palju võtma, kui sa anda tahad. Ja nkn 25 euroga sentides vist poodi ei satu
Samas tegelikult ju PEAKSID nad ka 25 eeku sentides vastu võtma. Iseasi kas nad seda teevad.
Tahan siiani tegelt teada seda, et kas saab panna winampis nii, et üks lugu on valjem ja teine vaiksem. Väga ebameeldiv on iga laulu järel jälle muuta seda vastavalt sellele, kui vali see on.

pole see 25 euromünti midagi nii ulmeline, käid kümme korda paberrahaga poes ära ja ongi 25 euri koos ühe ja kahe eurostena...hetkel kahe poes käiguga on 5eur sentides olemas juba..
boldis osa kohta:
minu arust võisid poed seaduse järgi keelduda sente vastu võtmast, kui väärtus ületas 25 eek..niiet mine sa tea..sellest ka mu küsimus.

Need on mündid. Sendid on teine asi. Müntides muidugi tuleb 25 välja vabalt. Aga minu mõte oli rohkem see, et 25 euroga midagi osta on suht julm ju.
Mul pole kunagi probleemi olnud. Kunagi ammu käisin isegi 40 krooni müntides ja sentides poes. Samas siis olin pooll meetrit lühem ja polnud järjekorda. Müüja polnud küll õnnelik aga korjas need kokku küll.
Minu küsimus jällegi:
Tahan siiani tegelt teada seda, et kas saab panna winampis nii, et üks lugu on valjem ja teine vaiksem. Väga ebameeldiv on iga laulu järel jälle muuta seda vastavalt sellele, kui vali see on.