Hüppa postitusele

Change

Painavad küsimused

Sellel teemal on 28197 vastust

-Taavi-

Liige

• liige
  • Liitus:08 apr 2005
  • Sugu:mees
Kas tavalise SEB ISIC kaardiga saab Paypali asju ajada? Või pean panka minema krediitkaardi tegema. Sest netis on muidu võimalik mingit virtuaalkrediitasja teha kui maksta vaja krediitkaardiga SEB-ga nagu ma kuulnud olen, aga seda kaarti Paypal kaardina vist registreerida ei saa?

-andres-, 23 jaan 2007, 17:02, kirjutas:

Enne vettehüpet sai Xeon õpetajalt, nii 60 aastaselt mehelt ühe ilusa ja tugeva perse laksu. Pärast terve päeva säras.

Vaata postitust

Wings

derp

• liige
  • Liitus:10 sept 2009

Tsitaat

Install:
- Download and extract using WinRAR.
- Use Nero or other burning app to burn the ISO image
- Burning speed should not be faster than 4x. Otherwise, it might not work.
- Restart your computer.
- Make sure you have selected your DVD-ROM/RW drive as a first boot device.

Jutt oli Windowsi kirjutamisest plaadile. Järgisin kõiki samme, aga tulemus on 0. Arvuti ei hakka bootima plaati. Kas oleksin pidanud .iso faili lahti pakkima ja siis kõrvetama plaadile? Tuleb veel midagi tähele panna?

-Taavi-

Liige

• liige
  • Liitus:08 apr 2005

derocketsL, 25 veebr 2011, 17:13, kirjutas:

-Taavi-, 25 veebr 2011, 17:10, kirjutas:

Kas tavalise SEB ISIC kaardiga saab Paypali asju ajada? Või pean panka minema krediitkaardi tegema. Sest netis on muidu võimalik mingit virtuaalkrediitasja teha kui maksta vaja krediitkaardiga SEB-ga nagu ma kuulnud olen, aga seda kaarti Paypal kaardina vist registreerida ei saa?

Vaata postitust

minu teada saab küll.
ainult, et raha peab seal kindlasti peal olema kui sa hakkad seda paypaliga siduma.

Vaata postitust

Selge. Aga see CSC number? Card sertification number. Ütleb et see peab kaardi tagaküljel olema, aga seda seal ju ei ole. Mis number see siis on

-andres-, 23 jaan 2007, 17:02, kirjutas:

Enne vettehüpet sai Xeon õpetajalt, nii 60 aastaselt mehelt ühe ilusa ja tugeva perse laksu. Pärast terve päeva säras.

Vaata postitust

Jooosep

d-.-b

• liige
  • Liitus:14 jaan 2007

Wings, 25 veebr 2011, 17:16, kirjutas:

Tsitaat

Install:
- Download and extract using WinRAR.
- Use Nero or other burning app to burn the ISO image
- Burning speed should not be faster than 4x. Otherwise, it might not work.
- Restart your computer.
- Make sure you have selected your DVD-ROM/RW drive as a first boot device.

Jutt oli Windowsi kirjutamisest plaadile. Järgisin kõiki samme, aga tulemus on 0. Arvuti ei hakka bootima plaati. Kas oleksin pidanud .iso faili lahti pakkima ja siis kõrvetama plaadile? Tuleb veel midagi tähele panna?

Vaata postitust

Siin võib olla 2 varianti. Kas sa tegid nagu data diski ja panid selle iso sinna ? siis ta ei toimi. Pead tegema bootable iso diski vms. Ei mäleta, kuidas selle nimi neros oli.
Teine asi, mis võib olla, on see .. et sinu arvutil on sata liidesega kõvaketas ning sinu tõmmatud windowsil puuduvad sata driverid ning ta ei lae plaati ära.
Postitas pildi

Wings

derp

• liige

Tsitaat

Siin võib olla 2 varianti. Kas sa tegid nagu data diski ja panid selle iso sinna ? siis ta ei toimi. Pead tegema bootable iso diski vms. Ei mäleta, kuidas selle nimi neros oli.
Teine asi, mis võib olla, on see .. et sinu arvutil on sata liidesega kõvaketas ning sinu tõmmatud windowsil puuduvad sata driverid ning ta ei lae plaati ära.

Vaata postitust

Vana XP plaat töötab, ehk aktsepteerib plaati... Lööb siis sellise jama ette, kui valin 'Make Bootable DVD' ja nii kahe erineva dvd plaadiga:

Spoiler

Kevin

Liige

• liige
  • Liitus:02 juuni 2005

-Taavi-, 25 veebr 2011, 18:00, kirjutas:

Vaata postitust

minu teada saab küll.
ainult, et raha peab seal kindlasti peal olema kui sa hakkad seda paypaliga siduma.

Vaata postitust

Selge. Aga see CSC number? Card sertification number. Ütleb et see peab kaardi tagaküljel olema, aga seda seal ju ei ole. Mis number see siis on

Vaata postitust

Selle peaks saama sealt, kui teed selle virtuaalse kreda, see peaks seal olema...
VIST
SEB lehelt ühesõnaga

Muutis Kevin, 26 veebruar 2011 - 13:21.

Jooosep

d-.-b

• liige
  • Liitus:14 jaan 2007

Wings, 25 veebr 2011, 19:00, kirjutas:

Tsitaat

Vaata postitust

Vana XP plaat töötab, ehk aktsepteerib plaati... Lööb siis sellise jama ette, kui valin 'Make Bootable DVD' ja nii kahe erineva dvd plaadiga:

Spoiler

Vaata postitust

Hmm,. ei oska nüüd öelda. Proovi tõmmata omale cdburnerXP ja vaata, kas sellega saad .. väike, lihtne ja kiire programm.
Postitas pildi

Wings

derp

• liige
Proovisin uue programmiga... Lööb 2 errorit ette nagu eelmise dvd puhul, kui kasutasin data-dvd varianti.

Spoiler

Tundub, et see Windows ise on persses. Argh, 3 plaati vastu taevast. Proovin siis uue variandi tõmmata või ma ei tea...

wezz

legendary

• liige
  • Liitus:02 aug 2007
kui kiiresti tavaliselt kõhulahtisti mõjub?

klaabu

lvl 33 illuminati

• administraator
  • Liitus:01 märts 2005

-Taavi-, 25 veebr 2011, 18:00, kirjutas:

Vaata postitust

minu teada saab küll.

Vaata postitust

Vaata postitust

Kolmekohaline turvatunnus kuvatakse sinu internetipanga lehel.
"Igaüks neist on julge, kuni ta on üldise masinavärgi märkamatu osa. Aga niipea kui temale langeb isiklik vastutus, niipea kui valgusekiir temale koondub – kahvatab ta ja saab aru, et temagi on vaid tähtsusetu kübe ja võib iga hetk kõige tühisemalgi põhjusel libastuda. "
— A. I. Solženitsõn

real*

LELE

• liige
  • Liitus:27 apr 2007
Veidi rõve küsimus, aga siin eelnevalt öeldi, et surnud inimesed sittuvad ja kusevad ennast täis kuna lihased lõtvuvad. Täis peaga kusevad ka osad ennast täis, aga kas siis täis sittumine on ka reaalne täis peaga ? :)
Postitas pildi

XchopperX

Liige

• liige
  • Liitus:01 mai 2004

wezz, 25 veebr 2011, 21:49, kirjutas:

kui kiiresti tavaliselt kõhulahtisti mõjub?

Vaata postitust

Paari tunni jooksul
I don't do drugs, if I want a rush, I just get out of a chair when I'm not expecting it.

13 Reede

Liige

• liige
  • Liitus:22 sept 2010

real*, 26 veebr 2011, 00:11, kirjutas:

Veidi rõve küsimus, aga siin eelnevalt öeldi, et surnud inimesed sittuvad ja kusevad ennast täis kuna lihased lõtvuvad. Täis peaga kusevad ka osad ennast täis, aga kas siis täis sittumine on ka reaalne täis peaga ?  :)

Vaata postitust

Kõik on "võimalik." Aga tean ka ise konkreetselt ühte näidet, kuidas üks vend ennast purjus olles vedelat täis lasi.

täna mängid saksofoni, homme reedad kodumaa

Crew

Show me your genitals

• liige
  • Liitus:12 märts 2006
Kus kohast saaks kvaliteetset zippot soodsa hinnaga ?

Genobe

Liige

• liige
  • Liitus:08 veebr 2009

real*, 26 veebr 2011, 00:11, kirjutas:

Veidi rõve küsimus, aga siin eelnevalt öeldi, et surnud inimesed sittuvad ja kusevad ennast täis kuna lihased lõtvuvad. Täis peaga kusevad ka osad ennast täis, aga kas siis täis sittumine on ka reaalne täis peaga ?  :)

Vaata postitust

Täitsa võimalik. Sõbranna sittus end küll täis peaga täis.

looodi

number 9

• liige
  • Liitus:01 nov 2007
keegi aitaks otsida mul Microsoft access 2007 programmi
"A wise man can learn more from a foolish question than a fool can learn from a wise answer." Bruce Lee

oxemiki.

[WARNBANNED] 1 3 3 7

• bannitud
  • Liitus:28 apr 2008
Kas Neonetis peavad olema eed kuradima valimisreklaamid ? Suht kõrini on sellest valimiseelsest propakandast...

Crew

Show me your genitals

• liige
  • Liitus:12 märts 2006
Kerkis esile siis selline probleem :

Postitas pildi

Vajutan "web help", DVD decoderi jaoks, pakub mulle linki, kus kohast on mul neid packe osta 10$ ja rohkema summa eest. Mingi võimalus peaks ju olema :)

klaabu

lvl 33 illuminati

• administraator
  • Liitus:01 märts 2005

oxemiki., 26 veebr 2011, 12:06, kirjutas:

Kas Neonetis peavad olema eed kuradima valimisreklaamid ? Suht kõrini on sellest valimiseelsest propakandast...

Vaata postitust

Esiteks, foorumit tehnilist poolt puudutavad probleemid on mõistlik esitada kaebusteraamatusse.

Teiseks, see reklaam ei ole seal niisama. Kui sa seda klikid, siis see tähendab seda, et ka homme on foorum olemas.

Kolmandaks, reklaami klikkimisel peaks ta ära kaduma.

Neljandaks, kommertsteateid me vist valida ei saa.
"Igaüks neist on julge, kuni ta on üldise masinavärgi märkamatu osa. Aga niipea kui temale langeb isiklik vastutus, niipea kui valgusekiir temale koondub – kahvatab ta ja saab aru, et temagi on vaid tähtsusetu kübe ja võib iga hetk kõige tühisemalgi põhjusel libastuda. "
— A. I. Solženitsõn

oxemiki.

[WARNBANNED] 1 3 3 7

• bannitud
  • Liitus:28 apr 2008
Suur tänu.

2 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 2 külalist, 0 anonüümset kasutajat