Hüppa postitusele

Change

Painavad küsimused

• Sa ei saa siia teemasse postitada
Sellel teemal on 28197 vastust

ksiiri

Liige

• auliige
  • Liitus:02 mai 2011
  • Sugu:naine

Vaata postitustregistreeritud, 11 aprill 2012 - 17:55, kirjutas:

Vaja hädasti Annaabist faili, neoneti teema on justkui välja surnud.

http://www.annaabi.uni.me/
Lahtrisse lisa ainult oma vajatava faili internetiaadressi lõpupoole olevad numbrid

registreeritud

¤

• liige
  • Liitus:10 apr 2008
  • Sugu:ei ütle

Vaata postitustksiiri, 11 aprill 2012 - 18:04, kirjutas:

Lahtrisse lisa ainult oma vajatava faili internetiaadressi lõpupoole olevad numbrid

Proovisin, ei tööta.
Postitas pildi

ksiiri

Liige

• auliige
  • Liitus:02 mai 2011
  • Sugu:naine

Vaata postitustregistreeritud, 11 aprill 2012 - 18:05, kirjutas:

Vaata postitustksiiri, 11 aprill 2012 - 18:04, kirjutas:

Proovisin, ei tööta.

Proovi ühendust võtta kasutajaga Sulev, ma olen temalt saanud.

Explosion Hurts

Trots

• liige
  • Liitus:25 dets 2008

Vaata postitustExplosion Hurts, 08 aprill 2012 - 15:25, kirjutas:

Vaata postitustExplosion Hurts, 07 aprill 2012 - 10:53, kirjutas:

Mul on viimasel ajal tekkinud suurem huvi tegevuste vastu mis pärinevad ajast mil mu vanaisa veel noor oli ja üleüldiselt selliste mehiste tegevuste kohta mis on pikapeale ära unustatud, näiteks, eile ajasin habemenoaga endal habeme maha, tegin tuld ilma tikkudeta, jne, jne.
Kellegil mõnda head linki pole juhuslikult jagada taolise stuffi kohta või mõnda head lugu rääkida?

A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station..

Billy Boy

Õnne peenleib 2014

• liige
  • Liitus:23 apr 2006
  • Sugu:mees

Vaata postitustExplosion Hurts, 11 aprill 2012 - 20:35, kirjutas:

Mul on viimasel ajal tekkinud suurem huvi tegevuste vastu mis pärinevad ajast mil mu vanaisa veel noor oli ja üleüldiselt selliste mehiste tegevuste kohta mis on pikapeale ära unustatud, näiteks, eile ajasin habemenoaga endal habeme maha, tegin tuld ilma tikkudeta, jne, jne.
Kellegil mõnda head linki pole juhuslikult jagada taolise stuffi kohta või mõnda head lugu rääkida?

Tahad omale keskajaliku imago luua või lihtsalt stiilne klassikaline mees olla? Aja siis habet ikka nii, et enne alustamist hoiad kuuma rätikut habemel, vahutad, ja hakkad siis noaga peenelt fletchima. Pane suuremat rõhku kellale, nahkkinnastele ja jalanõudele. Ülikonda on sul ka vaja.

Samm sinu elustiili süvendamiseks oleks veel see, kui endale hobuse ostaksid ja sellega ringi liiguksid. Ja internetist või turu pealt soeta endale klassikalised talumehe või mõisahärra riided. Suitseta ilma filtrita sigarette, hoia neid metallkarbis. Oma uhket kaabut, mantlit ja saapaid.

Muutis Billy Boy, 11 aprill 2012 - 22:48.

Tankist

Linn põleb.

• liige
  • Liitus:09 jaan 2005

Vaata postitustkatkine5, 11 aprill 2012 - 17:58, kirjutas:

Vaata postitustSoldieR, 11 aprill 2012 - 09:01, kirjutas:

olgu tänan siirikene , aga uus mure on tekkinud
mulle helistati emt ja pakuti et ma tuleks tele2 üle emt
siis annavad mulle tasuta nuti telefoni kui ma liitun nendega 24 kuuks ja räägin vähemalt 6 euro eest kuus
siis annavad mulle samsung galaxy telefoni
mul pole elu sees midagi muud peale nokia olnud
kas seda on raske kasutada ?
ma ei oskaks isegi telefoni kõnet vastu võtta :D

Telefon jah, päris ok, aga tele2 on viimaste kogemuste järgi alla arvestuse...Ise otsiks elisast sarnast pakkumist pigem.

Tele2 on mingi pseudojuttude ohver, mul pole kunagi olnud mingeid erilisi probleeme, juuser olen juba aastast 200x A.D, anna minna Reints, aga ära enam õlut joo.
"It is so quiet here, It is the quietest place in the world."
Here since 2003
Endine m@tr1x

Off.

It's time to rock out with your cock out

• liige
  • Liitus:07 apr 2007

Vaata postitustExplosion Hurts, 11 aprill 2012 - 20:35, kirjutas:

Vaata postitustExplosion Hurts, 08 aprill 2012 - 15:25, kirjutas:

Vaata postitustExplosion Hurts, 07 aprill 2012 - 10:53, kirjutas:

http://artofmanliness.com
Postitas pildi

katkine5

I´m not bossy, I just have better ideas.

• liige
  • Liitus:22 apr 2005

Vaata postitustTankist, 12 aprill 2012 - 08:01, kirjutas:

Vaata postitustkatkine5, 11 aprill 2012 - 17:58, kirjutas:

Vaata postitustSoldieR, 11 aprill 2012 - 09:01, kirjutas:

olgu tänan siirikene , aga uus mure on tekkinud
mulle helistati emt ja pakuti et ma tuleks tele2 üle emt
siis annavad mulle tasuta nuti telefoni kui ma liitun nendega 24 kuuks ja räägin vähemalt 6 euro eest kuus
siis annavad mulle samsung galaxy telefoni
mul pole elu sees midagi muud peale nokia olnud
kas seda on raske kasutada ?
ma ei oskaks isegi telefoni kõnet vastu võtta :D

Telefon jah, päris ok, aga tele2 on viimaste kogemuste järgi alla arvestuse...Ise otsiks elisast sarnast pakkumist pigem.

Tele2 on mingi pseudojuttude ohver, mul pole kunagi olnud mingeid erilisi probleeme, juuser olen juba aastast 200x A.D, anna minna Reints, aga ära enam õlut joo.

Mul oma isiklikest kogemustest (viimane oli eile) + enamus tuttavad olnud sama probleemiga. Tean küll mitmeid inimesi, kellel kõik töötab korralikult, aga enamustel siiski ei tööta normaalselt.
Seetõttu saigi EMT-i üle mindud ja nüüd eelmine aasta Elisasse, sest saime hea paketi + EMT-ga teenuse kvaliteediga imo samale tasemele jõudnud.

Eks see Tele2-te minek riskiga ole, aga noh, kui Reinole sobib Walter, siis küll saab ilusti Tele2-ga hakkama.
Alcohol is for people who can afford to lose a few brain cells.
For every male action, there is a female overreaction.
Time you enjoy wasting is not wasted time.

SoldieR

Reino

• liige
  • Liitus:11 juuni 2009
http://forte.delfi.e...t.d?id=64240819

olete nõus ?
kuidas on kõige valutum teha enekat ?

526

Liige

• liige
  • Liitus:01 nov 2007
ei ole

Equalizer

Liige

• liige
  • Liitus:27 jaan 2008
Mõnedel arvutitel saab nii, et kui vajutad enterit, siis ta klikib, nii nagu hiirega. Keegi teab millest see oleneb või kuidas nii saaks?
Postitas pildi

Kevin E.

Liige

• liige
  • Liitus:15 nov 2008
Sellel nädalal Skyplusi hommikuprogrammis rääkis Kristjan Hirmo kellestki Eesti DJ-st, kes tuuritab ringi kuskil, aga Eesti pole teda üldse kajastatud. Lasti isegi veidike ühte tema lugudest, meenutas deadmau5-i. Oskab keegi öelda, mis artistiga oli tegu? Aitäh!

Leidsin: tegemist on Mord Fustangiga, kui kedagi huvitab.

Muutis Kevin E., 12 aprill 2012 - 17:56.

Rassipassi

Liige

• liige
  • Liitus:19 märts 2008
Kas mind on võimalik peale 12.klassi lõpetamist suvetööle jätta?
Asi selles, et esimesed 10 kursust sain kolmed, nüüd sellel aastal viiest kursusest tulevad 2 kolmed ning kolm kursust tulevad kahed kui ma ei viitsi pisut pingutada. Ja öeldi, et kui aasta jooksul on mingis aines pooled kursused negatiivsed, siis võib suvetööle jätta. Mul oleks vaja kindla peale teada, et mingit üllatust ei tuleks.

haribo

Keep going!

• liige
  • Liitus:06 jaan 2008

Vaata postitustRassipassi, 12 aprill 2012 - 19:56, kirjutas:

Asi selles, et esimesed 10 kursust sain kolmed, nüüd sellel aastal viiest kursusest tulevad 2 kolmed ning kolm kursust tulevad kahed kui ma ei viitsi pisut pingutada. Ja öeldi, et kui aasta jooksul on mingis aines pooled kursused negatiivsed, siis võib suvetööle jätta. Mul oleks vaja kindla peale teada, et mingit üllatust ei tuleks.

no peaks ikka nii olema,kui aastas on vähemalt pooled kursused mingis ained 2,siis on võimalik suvetööle jätta küll.
ehk siis klaasi ära ei lüpeta ja aktusel diplomit ei saa,kui ära pole vastatud selleks ajaks

Erki

Liige

• liige
  • Liitus:18 juuni 2006

Kindla peale võin öelda, et suvetööle ei jää. Sai täna küsitud õpetajate käest. See, kes sulle sellist juttu ajas, pole ilmselgelt kompetentne.

Meelis, 18 aug 2010, 16:05, kirjutas:

Ühesõnaga... Mingil kindlal perioodil toimus palju seksi ning armastust, aga kahjuks tegid kõik seda valede inimestega?

Vaata postitust

Rassipassi

Liige

• liige
  • Liitus:19 märts 2008
Kelle käest küsisid?

suksu

Liige

• liige
  • Liitus:27 sept 2008
Kuidas seda asja kutsutakse mida üks inimene hoiab käes ning teine inimene lööb jalgadega? Kickboxis ning taipoksis kasutatakse seda

Kevin E.

Liige

• liige
  • Liitus:15 nov 2008
Arvuti käima pannes freezib BIOS teksti juures ja enam edasi ei lähe. Kaob alles siis ära, kui tagant nupust välja lülitada arvuti ning uuesti käima panna. Oskab keegi öelda, milles probleem?

klaabu

lvl 33 illuminati

• administraator
  • Liitus:01 märts 2005

Vastus küsimusele, kas peale lõpetamist saab sind suvetööle jätta (või peale tunde, nagu Bart Simpsonil kombeks), on ei. Kui õpilane on lõpetanud, s.t ta on täitnud lõpetamise tingimused ja talle on kätte antud lõputunnistus, siis ei saa temaga enam midagi teha.

Mis puutub nüüd sellesse, et kas on võimalik lõpetada juhul, kui akadeemilisel aastal on ühes aines rohkem kui pooled hinded negatiivsed, siis vastus on niisamuti ei. Tähelepanelik tasub olla ka negatiivsete hinnete suhtes, s.t "1" ei ole sama mis "2". Hinnetega "3" ja "1" ei viida järgmise klassi üle, aga hinnetega "3" ja "2" küll. Hinnetega "3", "2" ja "2" (ehk rohkem kui pooled on negatiivsed) viiakse üle tingimusel, et ühel õppeaastal ei ole enam kui kolmes aines negatiivsed ülekaalus.

Niisamuti on mõni kool oma õppekavas 12. klassi kohta ka igasuguseid erisusi sätestanud (a la, kõik hinded peavad olema positiivsed). Lõpetamise üheks tingimuseks on, et kooliastmehinded oleksid kõigis ainetes vähemalt "rahuldavad". Kooliastmehinnete panemise kohta minu meelest mingisugust muud üleriiklist regulatsiooni ei ole, s.t tuleb vaadata oma kooli kodulehelt hindamise korda. Minu meelest käib lõpphinde panemine õpetaja suva järgi, s.t "kolmedega" võib ka nt "viie" välja panna (a la teed riigieksami 85-90p tulemusele, siis tõstab hinnet).

Õppeaasta algab 1. septembril ja lõpeb 31. augustil. Kui sa õppeperioodi lõpuks (vist 2. juuni vmt) ei suuda aineid korda teha, siis määratakse sulle täiendav õppetöö juunis. Kui sa seda ei soorita, siis määratakse sulle täiendav õppetöö augustis. Kui sa mingil põhjusel ka seda ei soorita, siis sa ei ole täitnud lõpetamise tingimusi ning sind arvatakse kooli nimekirjast välja. Kui aga teed oma ained augustis korda, siis väljastatakse sulle lõputunnistus ja oled kooli lõpetanud. Samas jääd ilma võimalusest kandideerida kõrgkooli, sest vastuvõtt on selleks ajaks lõppenud. Kutsekoolide kohta ei tea rääkida.

Kui kool jääb augustis lõpetamata, siis saad selle ära lõpetada õhtukoolis. Kuivõrd "tavalises" koolis on enamasti lisaks riiklikule õppekavale ettenähtud ka lisakursused, siis võib juhtuda, et sul ei tarvitse oma kahtesid ära parandada, vaid lihtsalt ennast kooli nimekirja lülitada ja õppeaasta lõppu oodata. Need kahed kaovad ära, kui asjatud lisakursused (nt on matemaatikas kohustuslik õppida 9 kursust, s.t kui sul on Reaalkoolis ettenähtud 16 kursust, siis 7 neist on lisakursused – kui need seitse satuvad olema negatiivsed, siis neid lihtsalt õhtukoolis ei arvestata, sest 9 kohustuslikku on sul täis).

Samas tasub sedagi meeles pidada, et kui liiga kaua mölutada, siis võivad lõpetamise tingimused muutuda ja sul tuleb hakata täitma täiendavaid lõpetamise tingimusi. Näiteks on 2014. aasta kevadel lõpetamiseks tarvilik matemaatika riigieksam, uurimistöö koostamine koos kaitsmisega ning komplekseksami sooritamine.

Jõudu!
"Igaüks neist on julge, kuni ta on üldise masinavärgi märkamatu osa. Aga niipea kui temale langeb isiklik vastutus, niipea kui valgusekiir temale koondub – kahvatab ta ja saab aru, et temagi on vaid tähtsusetu kübe ja võib iga hetk kõige tühisemalgi põhjusel libastuda. "
— A. I. Solženitsõn

Tufka

Möh.

• liige
  • Liitus:01 aug 2004
Mul on inglismaal võetud internet (netipulk) kaheaastase lepinguga sest see on minimaalne, aga nüüd tulen koju ära.. Kuna seda lepingut ilmselt katkestada ei saa, siis ma ei hakka seda ju ometi edasi maksma.. Mõtlen et kas võib tulevikus probleeme kuskil tekkida sellepärast?

21 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 21 külalist, 0 anonüümset kasutajat