amsterdam., 03 juuli 2012 - 13:43, kirjutas:
Mõni aeg ületasin asulasisesel teel kiirust, 49 km/h üle, aga +/- 7 km/h, seega trahv "tehti" mulle 42 km/h ületamise eest. Tegu on kolmanda lõiguga, mille eest max. trahv 800 eurot/aastaks load ära.
Suundusin Hagerist Kohila poole, pärast kurvi kiirendasin kuni 100-ni, aga asulalõpu märk oli alles CA 100 meetri pärast. Nemad suundusid mulle vastu ja püüdsid ka ilusti kenasti mind radarisse, neid silmasin alles siis, kui nad olid minust u. 10m kaugusel.
Kuna tegu on kolmanda lõiguga, siis n-ö tulemuse saan ma teada kuu aja pärast. Nemad soovitasid mulle 14 päeva jooksul kahetsuskirja kirjutada, et lube ära ei võetaks. Kuna mul on püsiv töökoht ja kindel sissetulek ning mul on lube vaja, et autoga tööl käia ja olen võimeline rahalist trahvi tasuma.
Kuidas oleks psühholoogiliselt õigeim kahesuskirja kirjutada, et mul juhtimisõigust ei peatataks?
Niimoodi kirjutadki, et ilma autota ei saa tööl käia, vaja haigeid vanemaid vaatamas käia ning lapsi peab lasteaeda viima. Muidugi maini seda ka, et kunagi enam seadusi ei riku ja oled liikluses hoolikam.