Hüppa postitusele

Change

Painavad küsimused

Sellel teemal on 28197 vastust

G.B.

hold my calls, trippin balls

• liige
  • Liitus:24 sept 2004
  • Sugu:mees
Mis süsteem nende isic kaartidega Tallinna ühistranspordis on? Kas see kehtib ikka ainul tallinnast pärit üliõpilastele või mis?
I've dated girls uglier than you for breakfast.

Kevin E.

Liige

• liige
  • Liitus:15 nov 2008
Siuke teema, et mu täditütar tõmbas tädi telole igasuguseid appe ja mänge ja siis tuli mingi reklaamsõnum, et olete võitnud ipadi vms :D siis ta pani tädi telo nr sinna ja aadressi vist. Nüüd tädi põeb, et saab hiiglasliku arve, aga emtist ei öeldud midagi ja arve oli normis kui ta seda eile vaatas emti lehelt. Ma küsisin veel, et kas talle mingi kinnituskood ka sõnumiga saadeti, siis ta ütles, et midagi ei saadetud. On tal põhjust muretseda?

Kr1ss

swag 5000

• liige
  • Liitus:20 mai 2008
Kas Barack Obama raamat "Audacity of Hope: Thoughts on Reclaiming the American Dream" on eesti keelde ka tõlgitud?

// vaatasin wikisse ja sinna polnud midagi märgitud sellist, ehk siis polegi

Muutis Kr1ss, 07 jaanuar 2013 - 18:21.

See on haige kuidas sa võid täiega hoolida tüdrukust aga ta lõpetab ikka selle asshole'iga -.-

.Martin.

Liige

• liige
  • Liitus:04 mai 2012
Kust tallinas normaalse hinnaga vesipiipu saab osta? ty mans

Kevva.

Liige

• auliige
  • Liitus:18 juuni 2007

Vaata postitustKevin E., 07 jaanuar 2013 - 15:00, kirjutas:

Siuke teema, et mu täditütar tõmbas tädi telole igasuguseid appe ja mänge ja siis tuli mingi reklaamsõnum, et olete võitnud ipadi vms :D siis ta pani tädi telo nr sinna ja aadressi vist. Nüüd tädi põeb, et saab hiiglasliku arve, aga emtist ei öeldud midagi ja arve oli normis kui ta seda eile vaatas emti lehelt. Ma küsisin veel, et kas talle mingi kinnituskood ka sõnumiga saadeti, siis ta ütles, et midagi ei saadetud. On tal põhjust muretseda?

Oleneb mitu sõnumit ta vastu saatis ehk mitmele küsimusele vastas. Mu õde tegi 50€ arve nii ja 24h jooksul peaks see uuenema seal arveldusel, et kui pole siis vedas. :D

Sander

Mighty as...

• auliige
  • Liitus:13 mai 2004

Vaata postitusttiku, 08 jaanuar 2013 - 15:21, kirjutas:

Pean tegema uurimustöö teemal: Eesti mikro- või makroökonoomiliste näitajate kirjeldus ja analüüs ..
Ja mul on olemas kunagi ammusest tehtud mingi uurimustöö raiete mahu kohta, kas see läheb selle alla?

Kuidas need raiemahud olid kirjeldatud? St, kas sa võtsid raiemahud maakondade kohta või oli see lihtsalt üks suur valim, kust pole võimalik väiksemaid hulkasid tuletada? Põhimõtteliselt läheb teemasse küll, aga kui sa peaksid paar vääratust tegema - näiteks siduma ka raiemahud mitteutilitaarsete väärtustega (keskkonnaökonoomika), siis on lihtne teemast kõrvale kalduda. Iseenesest oleks lihtne teha näiteks "Avaliku sektori tulud ja kulud" - puhas makro, seal on üsna palju informatsiooni, palju muutujaid ja muud juttu, lisaks sellele on informatsiooni antud teemal päris palju.
Bend if you must, but never brake!

Deud

Impossible doesn't exist!

• liige
  • Liitus:16 nov 2008
nu sto bljäät? torrent teeb mingit nalja siin :S

Koguaeg midagi tahan tõmmata siis viskab sellised errorid ette -.-

http://www.upload.ee...238/torrent.png
Postitas pildi

Rassuu ^^

Uustulnuk

• liige
  • Liitus:02 jaan 2013

Vaata postitustDeud, 09 jaanuar 2013 - 14:18, kirjutas:

Tead ikka , et piraatsus on seadusega karistatav ? =/

Deud

Impossible doesn't exist!

• liige
  • Liitus:16 nov 2008

Vaata postitustRassuu ^^, 09 jaanuar 2013 - 18:13, kirjutas:

Vaata postitustDeud, 09 jaanuar 2013 - 14:18, kirjutas:

Tead ikka , et piraatsus on seadusega karistatav ? =/

Mis näinud? Ei ole näinud
Postitas pildi

gemaii

Liige

• liige
  • Liitus:25 märts 2010
  • Sugu:naine
Juhtmeta teenuse pakkuja võib adressaatidelt nõuda tasu iga tekstsõnumi eest — lisanduda võivad sõnumi- ja andmeside tasud.

Mida kuradit? MSN hakkas seda vestluse vahele viskama...

Postitas pildi

Geenius

Liige

• liige
  • Liitus:09 aug 2009
Kui kaua peab pass/id-kaart kehtima, kui tahan EL-i piires liikuda? Kas see jutt kolmest kuust on õige või vale?

ksiiri

Liige

• auliige
  • Liitus:02 mai 2011
  • Sugu:ei ütle
Miks ma YouTube videote vaatamise asemel sellise asja otsa satun? Lihtsalt must kast

/ brauseriks Opera

Spoiler

// häkkisin korda juba

Muutis ksiiri, 10 jaanuar 2013 - 20:11.

mkmk

Liige

• liige
  • Liitus:07 nov 2010
vajan juriidilist abi, nimelt juhtus mul tartus narva mäel liiklusõnnetud. Sõitsin rahulikult, ees olev auto hakkas tegema pööret vasakule hoovi, võttis hoo suhteliselt kiiresti maha, mina sain ilusti pidama kuid tagumine sõiduk lendas sisse mulle. alguses vaatasin, et ei ole hullu midagi mu autol, paar mõra ja numbrimärk mõlkis. Tema autol oli ikka korralikult esimene stange pudenenud.
Rääkisin, et temaga, ütles jaja mina olen süüdi, võta mu visiitkaart. Okei, mõtlesin, et poh ajab seda asja meili teel. Tulin koju googledasin tema nime, tuli välja et tegu on Ülli Adamson'iga kes on jurist, võlanõustaja ja pankroti haldur ja pealtnägijas on ta olnud, mingi petuskeemiga tegelenud jne. Küsimus ka siit, et põhimõtteliselt me mingit kirjalikku paberit ei teinud ja sündmust ei fikseerinud niiöelda, kas tal on võimalus kuidagi siit olukorrast välja keerutada ennast ja eitada seda juttu mis mina räägin? autos oli minuga koos 2 inimest.

Mihkel.

Kui kaelani sitaseees oled, ei tasu pead norgu lasta

• liige
  • Liitus:03 dets 2006

Vaata postitustmkmk, 10 jaanuar 2013 - 23:30, kirjutas:

vajan juriidilist abi, nimelt juhtus mul tartus narva mäel liiklusõnnetud. Sõitsin rahulikult, ees olev auto hakkas tegema pööret vasakule hoovi, võttis hoo suhteliselt kiiresti maha, mina sain ilusti pidama kuid tagumine sõiduk lendas sisse mulle. alguses vaatasin, et ei ole hullu midagi mu autol, paar mõra ja numbrimärk mõlkis. Tema autol oli ikka korralikult esimene stange pudenenud.
Rääkisin, et temaga, ütles jaja mina olen süüdi, võta mu visiitkaart. Okei, mõtlesin, et poh ajab seda asja meili teel. Tulin koju googledasin tema nime, tuli välja et tegu on Ülli Adamson'iga kes on jurist, võlanõustaja ja pankroti haldur ja pealtnägijas on ta olnud, mingi petuskeemiga tegelenud jne. Küsimus ka siit, et põhimõtteliselt me mingit kirjalikku paberit ei teinud ja sündmust ei fikseerinud niiöelda, kas tal on võimalus kuidagi siit olukorrast välja keerutada ennast ja eitada seda juttu mis mina räägin? autos oli minuga koos 2 inimest.

jah, sul pole enam midagi teha, oleksid pidanud fikseerima sündmuskoha või politsei kutsuma. nüüd pääses ta puhta nahaga, samal ajal pead sina ise oma remondi eest maksma. ennegi selliseid asju võsareporteris ja sellistes kohtades läbi käinud, pole keegi remondiraha saanud

frantic

Liige

• liige
  • Liitus:26 veebr 2008
  • Sugu:ei ütle
Kas kuskil veebis on võimalik näha või alla tirida filmi "Vaeste kirjanike maja"?

ayeitsleane

Tomat

• liige
  • Liitus:13 apr 2012
  • Sugu:naine
L&M, tumesinine. kust saaks kõige odavamalt bloki osta?

Muutis ayeitsleane, 11 jaanuar 2013 - 12:13.

Mister

Liige

• liige
  • Liitus:25 veebr 2007
Kas tänapäeval 24 kuud nutitelefoni eest järelmaksu maksta on liiga pikk aeg või okei? Täpsemalt Galaxy S II
Keskmiselt olen igat mobiili mingi 4 aastat omanud ja mõtlesin, et oleks aeg kaasajastuta :D

XchopperX

Liige

• liige
  • Liitus:01 mai 2004

Vaata postitustayeitsleane, 11 jaanuar 2013 - 01:12, kirjutas:

L&M, tumesinine. kust saaks kõige odavamalt bloki osta?

Venemaalt.
Eestis on tubakahinnad määratud seadusega, sa ei saa teise hinnaga müüa, kui siis ainult soodukaga alla oma hinna, mida lihtsalt ei tehta väga tihti, seda vaid juhul kui mingit partiid on laos liiga palju ja lihtsam on asi mingigi hinna eest maha müüa kui lasta sel laos vanaks minna.
I don't do drugs, if I want a rush, I just get out of a chair when I'm not expecting it.

katkine5

I´m not bossy, I just have better ideas.

• liige
  • Liitus:22 apr 2005

Vaata postitustMister, 12 jaanuar 2013 - 00:16, kirjutas:

Kas tänapäeval 24 kuud nutitelefoni eest järelmaksu maksta on liiga pikk aeg või okei? Täpsemalt Galaxy S II
Keskmiselt olen igat mobiili mingi 4 aastat omanud ja mõtlesin, et oleks aeg kaasajastuta :D

Imo praegusel ajal võiks telefoni kohe välja osta. Pole nad enam kallid üldse.
Alcohol is for people who can afford to lose a few brain cells.
For every male action, there is a female overreaction.
Time you enjoy wasting is not wasted time.

Mister

Liige

• liige
  • Liitus:25 veebr 2007

Vaata postitustkatkine5, 12 jaanuar 2013 - 00:29, kirjutas:

Vaata postitustMister, 12 jaanuar 2013 - 00:16, kirjutas:

Imo praegusel ajal võiks telefoni kohe välja osta. Pole nad enam kallid üldse.

No laksust 400 euri pole kuskilt võtta.

7 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 7 külalist, 0 anonüümset kasutajat