Change
Sellel teemal on 28197 vastust
Postitatud 04 veebruar 2013 - 21:58
Kuidas fb eventile kõik sõbrad korraga kutsuda?
täna mängid saksofoni, homme reedad kodumaa
Postitatud 04 veebruar 2013 - 22:07
kas keegi oskab soovitada mõnda 3-4 EAPlist ülilihtsat ainet TLÜs? mul on vabaainetest üks punkt puudu ning ma ei saa midagi väga mahukat valida selle täitmiseks, ükskõik, kui huvitav see ka poleks, sest mul on see semester väga palju teha. olgu kasvõi arvuti kokkupanemine või raamatu köitmise kursus. ükskõik, mis.
midagi Turvoski etoloogia sarnast oleks väga tore läbida, st läbimine on ülikerge. siit teile ka soovitus siis, kui keegi tahab lebolt punkte saada. soovitan siiski kohal käia, sest see on väga huvitav ja hästi loetud aine.
/aa, mainin veel, et aine oleks ikka koolihoone(te)s loetav. ma ei soovi mööda linna ringi joosta ja loenguid otsida.
midagi Turvoski etoloogia sarnast oleks väga tore läbida, st läbimine on ülikerge. siit teile ka soovitus siis, kui keegi tahab lebolt punkte saada. soovitan siiski kohal käia, sest see on väga huvitav ja hästi loetud aine.
/aa, mainin veel, et aine oleks ikka koolihoone(te)s loetav. ma ei soovi mööda linna ringi joosta ja loenguid otsida.
Postitatud 05 veebruar 2013 - 08:59
Postitatud 05 veebruar 2013 - 09:20
Kunn, 05 veebruar 2013 - 08:59, kirjutas:
Millal Eesti ja Šotimaa jalgpalli sõprus kohtumine on? 
06.02 kell 21:40 hakkab etvlt ülekanne
FUCK GERMANY!
"A Real Madrid fan in...
August: 'We're gonna win the treble!'
December: 'We're gonna win the double!'
March: 'We're gonna win the League!'
June: 'We've got 10 CL."
España y nadie más.
"A Real Madrid fan in...
August: 'We're gonna win the treble!'
December: 'We're gonna win the double!'
March: 'We're gonna win the League!'
June: 'We've got 10 CL."
España y nadie más.
Postitatud 05 veebruar 2013 - 19:22
Kust seda facebookis määrata sai, et teistele ei tuleks pealehele märge, et ma likesin ala toda pilti ja toda.
Postitatud 05 veebruar 2013 - 21:10
selle originaalvideot ja mingit stoorit oskab keegi jagada?
Postitatud 05 veebruar 2013 - 21:43
Postitatud 05 veebruar 2013 - 23:03
Tartus kuskil lauatennist saab veel mängida peale Visa ja turu tn spordihalli? Ei mõtle trenni vaid niisama näiteks kord nädalas sõbraga käia toksimas tund-paar.
Postitatud 05 veebruar 2013 - 23:49
Postitatud 05 veebruar 2013 - 23:51
ott07, 28 juuli 2012 - 11:38, kirjutas:
Kas keegi neonetlastest äkki teab, miks foorum.kanep.info viimased paar päeva maas on olnud?
See vist ei ärkagi enam ellu. Aga http://foorum.agentuur615.ee on vaikselt ärkav samateemaline foorum.
Postitatud 06 veebruar 2013 - 08:22
Lauatennist saab kaubamaja kõrval mängida.
Alcohol is for people who can afford to lose a few brain cells.
For every male action, there is a female overreaction.
Time you enjoy wasting is not wasted time.
For every male action, there is a female overreaction.
Time you enjoy wasting is not wasted time.
Postitatud 06 veebruar 2013 - 12:18
kas tulumaksudeklaratsioonis näidatud kinnipeetud tulumaks on see summa, mille deklareerides tagasi saan, või saan sellest summast 21%?
watching myself die in slow motion
Postitatud 06 veebruar 2013 - 14:46
keibl, 06 veebruar 2013 - 12:18, kirjutas:
kas tulumaksudeklaratsioonis näidatud kinnipeetud tulumaks on see summa, mille deklareerides tagasi saan, või saan sellest summast 21%?
Kinnipeetud tulumaks on see, mida sa oled maksnud maksudeks eelneva aasta jooksul. See kas ja kui palju sa tagasi saad sõltub su kogusissetulekust, kui sa oled 12 kuu jooksul iga kuu üle tulumaksuvaba miinimumi palka saanud ehk siis aasta jooksul on iga kuu sulle tulumaksuvaba miinimum kätte jäänud, siis ei saa sa oma otsese palga pealt mitte midagi tagasi enam, küll aga saab tagasi igasugu koolituste ja laenude ja kurat-teab mille pealt veel mis lähevad erikategooriate alla. See on mingi paras teadus, mõni majandusalase haridusega inimene ehk oskab täpsemalt seletada kuidas see protsess toimib täpsemalt.
I don't do drugs, if I want a rush, I just get out of a chair when I'm not expecting it.
Postitatud 06 veebruar 2013 - 16:20
XchopperX, 06 veebruar 2013 - 14:46, kirjutas:
...kui sa oled 12 kuu jooksul iga kuu üle tulumaksuvaba miinimumi palka saanud ehk siis aasta jooksul on iga kuu sulle tulumaksuvaba miinimum kätte jäänud, siis ei saa sa oma otsese palga pealt mitte midagi tagasi enam, ...
Seega võin ma loota, et kuna ma töötasin eelmisel aastal kokku 5 kuud (suvel 3, sügisel 2) ja kinnipeetud tulumaks kokku on 340€ siis saangi ma selle summa tagasi?
Postitatud 06 veebruar 2013 - 16:46
Gerry, 06 veebruar 2013 - 16:20, kirjutas:
XchopperX, 06 veebruar 2013 - 14:46, kirjutas:
...kui sa oled 12 kuu jooksul iga kuu üle tulumaksuvaba miinimumi palka saanud ehk siis aasta jooksul on iga kuu sulle tulumaksuvaba miinimum kätte jäänud, siis ei saa sa oma otsese palga pealt mitte midagi tagasi enam, ...
Seega võin ma loota, et kuna ma töötasin eelmisel aastal kokku 5 kuud (suvel 3, sügisel 2) ja kinnipeetud tulumaks kokku on 340€ siis saangi ma selle summa tagasi?
Tuhnisin natuke nüüd internetis ja see tagasisaadav tulu arvutatakse nii:
Tulu - X
Kinnipeetud tulumaks - Y
Tasutud koolituskulud - Z
Kinnipeetud töötuskindlustusmakse - Q
Kinnipeetud kohustusliku kogusmispensionimakse - W
intressid - A
1728€ - maksuvaba tulu inimese kohta
(X-(1728x inimeste arv+Z+Q+W+A))x0,21= K
Y-K= tagasi saadav summa
I don't do drugs, if I want a rush, I just get out of a chair when I'm not expecting it.
Postitatud 06 veebruar 2013 - 19:28
Tegin kiirelt lihtsakoelise tuludeklaratsiooni raha saamise tabeli excelisse.
Kuna ma ei viitsi väga süveneda, siis töötab see ainult siis kui inimesel ei ole rohkem kui 2 last. Samuti on igasugu piirangud intresside maksmisele jne, et seda kõike kajastaks, peaksin liiga palju tööd tegema ja seda ma ei viitsi. Suurema osa neonetlastest saavad ehk selle kalkulaatoriga õiged numbrid kätte.
Kui siiski ei vastuta ma kalkulaatori õigsuse eest. Tehke parandusi kui on soove ja uploadige siia uuesti üles.
Numbrid pange sinna kohta, kuhu need sobivad ja ärge kõrval olevaid numbreid ärge tähele pange. Ma ei viitsinud visuaalsele ilule väga rõhku panna.
http://www.upload.ee...dekbym.xls.html
Kuna ma ei viitsi väga süveneda, siis töötab see ainult siis kui inimesel ei ole rohkem kui 2 last. Samuti on igasugu piirangud intresside maksmisele jne, et seda kõike kajastaks, peaksin liiga palju tööd tegema ja seda ma ei viitsi. Suurema osa neonetlastest saavad ehk selle kalkulaatoriga õiged numbrid kätte.
Kui siiski ei vastuta ma kalkulaatori õigsuse eest. Tehke parandusi kui on soove ja uploadige siia uuesti üles.
Numbrid pange sinna kohta, kuhu need sobivad ja ärge kõrval olevaid numbreid ärge tähele pange. Ma ei viitsinud visuaalsele ilule väga rõhku panna.
http://www.upload.ee...dekbym.xls.html

“Whereof one cannot speak, thereof one must be silent.”
― Ludwig Wittgenstein
Postitatud 07 veebruar 2013 - 13:11
Korra lahti tehtud täis snusi karp kuivab, mõni hea nipp/trikk kuidas neid siiski niiskena hoida.
Wahetpole.-
Postitatud 07 veebruar 2013 - 13:59
Postitatud 07 veebruar 2013 - 17:08
Keegi teab täpsemalt kui kaua töötukassa tervisekindlustust ja raha jagab, on vist 6 kuud?
Postitatud 07 veebruar 2013 - 18:45
kassu !, 05 veebruar 2013 - 19:22, kirjutas:
Kust seda facebookis määrata sai, et teistele ei tuleks pealehele märge, et ma likesin ala toda pilti ja toda.
kassu !, 05 veebruar 2013 - 19:22, kirjutas:
7 kasutaja(t) loeb seda teemat
0 liiget, 7 külalist, 0 anonüümset kasutajat

Tagasi üles