Hüppa postitusele

Change

Painavad küsimused

• Sa ei saa siia teemasse postitada
Sellel teemal on 28197 vastust

GENNU

möll

• liige
  • Liitus:15 jaan 2009
  • Sugu:mees
Kust on pärit need R-kioskist kohviga kaasa saadavad Contra spikrid vms?

//elutarkused ka

Muutis GENNU, 07 märts 2013 - 17:55.

porks

Liige

• liige
  • Liitus:10 sept 2009
  • Sugu:naine
Oleks vaja lauaarvuti lahti saada, seega millised kruvid ja kust ma lahti peaksin keerama?
:thanks4: Ja teiseks, kas kuskil on mingisugust "tehnikaromulat" kuhu ma selle sitahunniku viia võiksin või panen ühistu prügikastide kõrvale?

XchopperX

Liige

• liige
  • Liitus:01 mai 2004

Vaata postitustporks, 07 märts 2013 - 17:05, kirjutas:

Oleks vaja lauaarvuti lahti saada, seega millised kruvid ja kust ma lahti peaksin keerama?
:thanks4: Ja teiseks, kas kuskil on mingisugust "tehnikaromulat" kuhu ma selle sitahunniku viia võiksin või panen ühistu prügikastide kõrvale?

Alati on kõik komponendid kinnitatud ühele küljele, üsna kerge peaks olema arusaada kummal pool kõik asjad kinni on ja kummal pool on lihtsalt paljas sein. Keera see "paljas sein" lahti ja pääsedki arvuti sisemusele ligi. Võimalik, et näiteks pealmine osa tuleb enne eemaldada kui kõigile kruvidele ligi pääsed, mul oli kunagi üks selline isend, aga üldiselt peaks olema lihtsalt 2 või 4 kruvi sellel "paljal küljel", keerad need lahti ja korras.
I don't do drugs, if I want a rush, I just get out of a chair when I'm not expecting it.

Rolleh

bad

• liige
  • Liitus:24 veebr 2008

Vaata postitustTshabalalalalalalalala, 07 märts 2013 - 17:53, kirjutas:

Kus Tallinnas saab teha tavalist dokumendipildi? Kaua valmis tehakse?

Vaata postitustRolleh, 07 märts 2013 - 16:10, kirjutas:

mis on selle poe nimi, kus bonge ja taolist kraami müüakse magistralis?

Universaal Universum

Migratsiooniametisse minna tahad, siis seal saab koha peal ka teha. Viru keskuses on fotopunkt vms, kus ise ka tegin. ~7 min

porks

Liige

• liige
  • Liitus:10 sept 2009
Igas kaubanduskeskuses on mingi punkt olemas, kus saab tavalised dokumendipildid ära teha. Ise tegin viimati Sikupillis 4€ ja 3 minutit ootamist.

HeLLu.

The end is nigh.

• liige
  • Liitus:09 okt 2009
Kust arvutis leiab selle koha, kus on igasugused erinevad sümbolid?

// Juba leidsin :)

Muutis HeLLu., 07 märts 2013 - 21:05.

'Raittt

Kui Reino isaga kooli jõudis, olid waltrid juba joodud.

• liige
  • Liitus:11 juuli 2011
Häid komöödiad mis sobiks naistepäeval rohkem vaatamiseks? Plaan naiskad enda poole kutsuda, filmi vaadata ja mõned joogid teha.
Postitas pildi

Marvolo

I SEE YOU

• liige
  • Liitus:30 sept 2010
ma sattusin YouTube'is kuidagi vaatama Tai seksituristide videosalvestusi. sealsed girlfriend experienced, nagu ma aru saan, on lühiajalised ja pikema kestvusega. lühiajaline on minu teadmise järgi öö või tund jne, aga kuidas nad tasustavad pikemaajalise värgi eest? kas iga päev või siis lepitakse kokku kestvus ning raha käiakse ette või hoopis tagantjärgi. selle viimase variandi juures saab üks neist ju teist petta. a la naine võtab raha ette ja kaob ära või siis turist lubab maksta lõpus ja kaob ise ära hoopis.

Erki

Liige

• liige
  • Liitus:18 juuni 2006

Vaata postitustMarvolo, 07 märts 2013 - 23:33, kirjutas:

ma sattusin YouTube'is kuidagi vaatama Tai seksituristide videosalvestusi. sealsed girlfriend experienced, nagu ma aru saan, on lühiajalised ja pikema kestvusega. lühiajaline on minu teadmise järgi öö või tund jne, aga kuidas nad tasustavad pikemaajalise värgi eest? kas iga päev või siis lepitakse kokku kestvus ning raha käiakse ette või hoopis tagantjärgi. selle viimase variandi juures saab üks neist ju teist petta. a la naine võtab raha ette ja kaob ära või siis turist lubab maksta lõpus ja kaob ise ära hoopis.

on sul ka mured...

Meelis, 18 aug 2010, 16:05, kirjutas:

Ühesõnaga... Mingil kindlal perioodil toimus palju seksi ning armastust, aga kahjuks tegid kõik seda valede inimestega?

Jupats

Tõbras

• liige
  • Liitus:23 dets 2005
Kas keegi ehk teab siit kes on selle pildi autor või kust ma selle pildi netist leiaksin ?
Spoiler

Muutis Jupats, 08 märts 2013 - 10:07.

Marvolo

I SEE YOU

• liige
  • Liitus:30 sept 2010

Vaata postitustErki, 08 märts 2013 - 02:23, kirjutas:

Spoiler

on sul ka mured...

ehk tuleb midagi veel tühjemat ja idiootsemat?
mind huvitab kuidas see süsteem elus püsib. vaevalt nad seal heameelega lasevad igal kiilaneval ülekaalus lääne tüübil endale otsa ronida. nii palju kui ma kommentaaridest sealset olukorda kirjeldavat pilti kokku panin on paljud pärit maalt vaestest peredest. see on märk, et neil valikut pole(siinkohal pole mõtet hakata sealset tööturgu lahkama hakata), kui tahavad palka. oleks mina sellises olukorras, laseks mina järjepidevalt neid mehi üle. arvatavasti siis ma kuskil baaris seal töötada ei saaks, aga paneks freelance'ina edasi hoopis.

Muutis Marvolo, 08 märts 2013 - 12:32.

Erki

Liige

• liige
  • Liitus:18 juuni 2006

Vaata postitustMarvolo, 08 märts 2013 - 12:32, kirjutas:

Vaata postitustErki, 08 märts 2013 - 02:23, kirjutas:

Spoiler

on sul ka mured...

ehk tuleb midagi veel tühjemat ja idiootsemat?
mind huvitab kuidas see süsteem elus püsib. vaevalt nad seal heameelega lasevad igal kiilaneval ülekaalus lääne tüübil endale otsa ronida. nii palju kui ma kommentaaridest sealset olukorda kirjeldavat pilti kokku panin on paljud pärit maalt vaestest peredest. see on märk, et neil valikut pole(siinkohal pole mõtet hakata sealset tööturgu lahkama hakata), kui tahavad palka. oleks mina sellises olukorras, laseks mina järjepidevalt neid mehi üle. arvatavasti siis ma kuskil baaris seal töötada ei saaks, aga paneks freelance'ina edasi hoopis.

Et sa mind idioodiks ei sõimaks, siis üritan sind aidata. Tänavatel freelance hoorasid põhimõtteliselt ei ole. Kõik kuuluvad kellelegi. Enamjaolt on kupeldajad Ida-Euroopa naised, kes viivad Taisse piigasid Kasahstanist, Türkmenistanist ning Usbekistanist, lubades neile piimajõgesid ning pudrumägesid. Reaalsus on see, et nad elavad ~30 kesi ühes korteris ning töötavad tänavatel.

Raha ei anta üldjuhul kunagi prostituudi kätte. Selle jaoks on nn. "muscle" kellega lepitakse eelnevalt kokku, et kui kauaks ning kui palju maksma läheb. Kui sa pole just tuttav nägu seal, saadetakse turvamees ka naisega kaasa. Sul lihtsalt ei jää mingit võimalust, et sa ei maksa.

source: mingi samateemaline dokumentaal telekast.

Muutis Erki, 08 märts 2013 - 14:03.

Meelis, 18 aug 2010, 16:05, kirjutas:

Ühesõnaga... Mingil kindlal perioodil toimus palju seksi ning armastust, aga kahjuks tegid kõik seda valede inimestega?

Obey.

Liige

• liige
  • Liitus:20 mai 2005
mis see miinus seal on debeetkäive all on ?
Lõppsaldo 131.48 Deebetkäive -50.20 Kreeditkäive 181.50

UNTS

vaikne

• liige
  • Liitus:19 juuni 2006

Vaata postitustMarvolo, 07 märts 2013 - 23:33, kirjutas:

Üks tuttav käis Malaisias ja seal oli nii, et ükskõik kus üritusel või peol oldi, tulid naised juurde ja pakkusid seda nö girlfriend experience. Tihtipeale hakkasid ka kaklema selle üle omavahel, kes oli esimesena jne. Seal teavad, et valgel inimesel raha palju ja kohe tulevad hõõruma. See raha mida nad tahtsid nädala eest oli täiesti absurdselt väike meie jaoks. Minu teada oli see, et umb kas maksid igapäev või alguses kohe, täpselt ei mäleta. Eks seal kindlasti jääb see variant õhku, et keegi võib kedagi üle lasta. Aga nagu ma tema jutust aru sain siis olid need tütarlapsed ikka ausad ning ei lasknud üle ega varastanud ka. Loodetavasti ma ei jutustanud nüüd neid videoid ümber, igaljuhul jagasin mida kuulnud sellest.
surrapurra

Sid Vicious

Pffh.

• liige
  • Liitus:14 aug 2012
Nii.

Vaata postitustk1rvem44s, 06 märts 2013 - 20:47, kirjutas:

Küssa selles, et kas siin foorumis oleks selline tore inimene kes telliks mulle sellisele mängule Steami nagu : Sniper Elite: Nazi Zombie Army .. Tahaks võrgus mängida.

ise ei saa tellida, kuna puudub paybal jne. Maksaks ilusti kinni.

Ikka saab, saada mulle ps. :)

Magistralis, uhm. Aga. Miks mitte kesklinna Reggea Shop'i minna ? Või hoopiski onlinest tellida.

Muutis MostDope, 09 märts 2013 - 06:32.

ksiiri

Liige

• auliige
  • Liitus:02 mai 2011
  • Sugu:ei ütle

Vaata postitustMostDope, 08 märts 2013 - 22:35, kirjutas:

Nii.

Keegi uuris eelmisel lehel Steami mängu kohta. Aga, saada ps mulle, teen ära. :)
Ning, keegi kolmas uuris bongide jms kohta, Magistralis. Aga. Miks mitte kesklinna Reggea Shop'i minna ? Või hoopiski onlinest tellida.

Tee quote nende postidele, igaüks ei pruugi jälgida kogu aeg siin

13 Reede

Liige

• liige
  • Liitus:22 sept 2010
Mida see alumine arv ruuter.ee allalaadimiskiiruse testis näitab?

täna mängid saksofoni, homme reedad kodumaa

Logit

Liige

• liige
  • Liitus:17 aug 2009

Vaata postitust13 Reede, 09 märts 2013 - 11:00, kirjutas:

Ülemine(roheline) näitab interneti kiirust, alumine(punane) näitab hetkelist allalaadimisekiirust.

E

Agent

• liige
  • Liitus:27 apr 2004

Vaata postitustLogit, 09 märts 2013 - 11:11, kirjutas:

Vaata postitust13 Reede, 09 märts 2013 - 11:00, kirjutas:

Ülemine(roheline) näitab interneti kiirust, alumine(punane) näitab hetkelist allalaadimisekiirust.

ja see roheline ei olegi hetkeline allalaadimiskiirus?

erinevad ühikud lihtsalt, ülemine on bittides alumine on baitides (1B=8bit)
trust me, i'm an engineer

Rolleh

bad

• liige
  • Liitus:24 veebr 2008
Sooviksin seda Prisma reklaami "PRISMA, PRISMA!" audiojupikest endale - kas keegi oskaks aidata mind selle leidmisel? Youtube versioon sobiks ka

Vaata postitustMostDope, 08 märts 2013 - 22:35, kirjutas:

Magistralis, uhm. Aga. Miks mitte kesklinna Reggea Shop'i minna ? Või hoopiski onlinest tellida.

kus reggae shop asub

Muutis Rolleh, 11 märts 2013 - 12:48.

12 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 12 külalist, 0 anonüümset kasutajat