Hüppa postitusele

Change

Painavad küsimused

Sellel teemal on 28197 vastust

Uko

Liige

• liige
  • Liitus:07 mai 2010
  • Sugu:mees
Tallinnas veel mingeid avalike ujulaid peale nõmme ja kalev spa?

chilloutrelax

Hello be-a-u-tiful.

• liige
  • Liitus:05 juuni 2007

Vaata postitustKroko, 09 aprill 2013 - 13:50, kirjutas:

Keegi äkki oskab anda linki, kust GTA San Andreas tõmmata. Torrent ei sobi.

Tõmba kõik failid siit alla, exctacti ühte kohta and ur rdy to goo
Pole minu uploaditud.

Muutis chilloutrelax, 11 aprill 2013 - 21:15.

ba dum tsss

XchopperX

Liige

• liige
  • Liitus:01 mai 2004

Vaata postitustUko, 11 aprill 2013 - 20:21, kirjutas:

Tallinnas veel mingeid avalike ujulaid peale nõmme ja kalev spa?

Pirita Top
Õismäe ujula
Kristiine Sport
Kesklinna spordikeskus
Meriton spordiklubi
Lasnamäe spordiklubi
Audentese Ujula
21. keskkooli ujula
Arte Gümnaasiumi ujula
Viimsi SPA

Vali ainult mis sobib.
I don't do drugs, if I want a rush, I just get out of a chair when I'm not expecting it.

Crew

Show me your genitals

• liige
  • Liitus:12 märts 2006
Soovitage mingit head ja samas soodsa hinnaga juuksurit Tallinnas (sooviks juba täna n-ö löögile saada).

XchopperX

Liige

• liige
  • Liitus:01 mai 2004

Vaata postitustCrew, 13 aprill 2013 - 10:16, kirjutas:

Soovitage mingit head ja samas soodsa hinnaga juuksurit Tallinnas (sooviks juba täna n-ö löögile saada).

Kui mingit väga fäänsi-päänsi asja ei taha, siis mina näiteks käin Pronksi tänava juuksurisalongis (Narva mnt-Pronksi ristist natuke Stockmani poole), see on seal olnud juba sügavast nõukaajast saadik ja nüüd moodsas maailmas moodsate vahenditega teevad väga korralikku tööd väga mõistliku hinna eest, tavaline lõikus on ~5-7€
I don't do drugs, if I want a rush, I just get out of a chair when I'm not expecting it.

M44gic

tru story

• liige
  • Liitus:22 märts 2006
meeste lõikus on seal 8€. teevad tõesti head tööd
jou

priitpoiss

Saaks sinna reite vahele, oleks nagu siga rukkis

• liige
  • Liitus:06 jaan 2010
parklas väike koks teise autoga , minu mesal väike kriim , teisel autol 3cm tükk väljas tagastange liistust ja stangel max 2cm pragu , ma tunnistasin oma süüd ja küsiti kohapeal 200euri et asi korras , saatsin pikalt pu**i ja kauplesin hinna 40 euri peale kohe kätte ja üeldi et ta hakkab seda uurima et kui see parandus kallimaks läheb siis tema oma raha juurde ei pane , nime ja telefoni nri antsin , aga mis nüüd saab kuidas hiljem tõestavad et mina neile sisse tagurdasin ? ja sündmuskohalt ma ei põgenenud ja andsin sümboolse summa , ja nemad tahavad ju muidugi kõige kallimat viivad esindusse selle , aga küsimus selles kas minult on võimalik raha sisse nõuda kui ma pole millegile alla kirjutanud?

Shiim

Vötame Mönuga

• liige
  • Liitus:11 aug 2006

Vaata postitustpriitpoiss, 13 aprill 2013 - 14:55, kirjutas:

parklas väike koks teise autoga , minu mesal väike kriim , teisel autol 3cm tükk väljas tagastange liistust ja stangel max 2cm pragu , ma tunnistasin oma süüd ja küsiti kohapeal 200euri et asi korras , saatsin pikalt pu**i ja kauplesin hinna 40 euri peale kohe kätte ja üeldi et ta hakkab seda uurima et kui see parandus kallimaks läheb siis tema oma raha juurde ei pane , nime ja telefoni nri antsin , aga mis nüüd saab kuidas hiljem tõestavad et mina neile sisse tagurdasin ? ja sündmuskohalt ma ei põgenenud ja andsin sümboolse summa , ja nemad tahavad ju muidugi kõige kallimat viivad esindusse selle , aga küsimus selles kas minult on võimalik raha sisse nõuda kui ma pole millegile alla kirjutanud?

Pead ei anna, aga ei saa. Sõber tegi kõksu, tunnistas samuti süüd, leppisid teise poolega kokku, et õhtul klaarivad, andis nime ja nr. Õhtul teine osapool helistas ja tahtis asjad korda ajada, aga sõber sokkis, et mis jutt, tema pole mingit süüd tunnistanud. Mõlemapoolses süüs sai kokku lepitud ja kui teine osapool menti läks ei saanud mendid midagi teha. Oleks tulnud vormistada vähemalt vabas vormis seletus asjaoludest allkirjadega n shit või kutsuda kohapeale politsei.

See juhtum leidis aset muidugi väiksemas alevikus. Mõnes suuremas parklas vb kaamerad ja muu pask

ErrorCode

♥♦♣♠

• liige
  • Liitus:13 mai 2005
Kasutan siis pikemat aega kahte monitori (läpakas + suur ekraan), täna tulin koju ja äkitselt on mingi imelik lollus juhtunud. Nimelt suure monitori paremasse äärde on tekkinud mingi must riba ja vasakus ääres on nagu ekraani ääre sisse ära kadunud jupp. Ei saa pilti teha sest printscreeniga on kõik normaalne. Extend hakkas mingeid lollusi tegema.
Milles võib probleem olla? Restarti proovisin, ei töötanud. Ekraanil olevate nuppudega nihutamine ei ole ka see õige lahendus, mingi lõigatud lollus jääb. Vahetasin resosid jne ka, ei aita.

Muutis ErrorCode, 13 aprill 2013 - 15:20.

Postitas pildi
"When people say plz because it's shorter then please, I say no because it's shorter then yes."

Shiim

Vötame Mönuga

• liige
  • Liitus:11 aug 2006
Kus ma näen oma hetkelist liikluskindlustuse koefitsenti?

ThaBosss

Liige

• liige
  • Liitus:23 apr 2011
Postitas pildi
Kust leiaksin sellise kampsuni Viljandist/Tartust/Tallinnast? Netist saaks tellida, aga tahan proovida kaa ikka <_<

mcs8

/care

• liige
  • Liitus:28 juuli 2006
Rootsis on neid kampsuneid igas h&m poes.

signed byte to dec converterit oleks vaja. või siis vastust juhul kui väärtuseks on 'FB'

Aga converter kuluks ära küll..

vanja31

Uustulnuk

• liige
  • Liitus:21 märts 2013
kas keskkooli lõpueksamitele pääseb paari ainevõlaga või peab enne eksameid võlad likvideeritud olema?

Novriil

Liige

• liige
  • Liitus:14 veebr 2008

Vaata postitustvanja31, 15 aprill 2013 - 15:08, kirjutas:

kas keskkooli lõpueksamitele pääseb paari ainevõlaga või peab enne eksameid võlad likvideeritud olema?

Vaata postitustkanakukk jr, 07 detsember 2012 - 01:02, kirjutas:

Vaata postitustKeeksta Tha Buffalo., 07 detsember 2012 - 00:58, kirjutas:

mis ajani saab (see aasta) riigi eksameid valida? ja kas selles aines ei tohi siis võlgnevusi olla?

Tsitaat

Gümnaasiumide ja kutseõppeasutuste õpilased ning eksternid teatavad kooli juhtkonnale hiljemalt 20. jaanuariks õppeained, milles nad soovivad riigieksamid sooritada. Koolid täidavad vormikohase registreerimislehe, mille saadavad 30. jaanuariks Sihtasutusele Innove (Lõõtsa tn 4, 11415 Tallinn).
http://innove.ee/et/...registreerimine

Riigieksamid ja kursuste hinded ei ole omavahel seotud. Võid ka kahtedega eksameid teha.

Hard work beats talent, when talent doesn't work hard.

J.oss

Puder!

• liige
  • Liitus:06 aug 2009
Kust ma võiksin leida rohelist lipsu (http://www.nzties.co...inny-tie-nz.jpg umbes sellist) ja millise hinnaga. Reedeks vaja!
ಠ_ಠ
Tehtud!

E

Agent

• liige
  • Liitus:27 apr 2004

Vaata postitustJ.oss, 15 aprill 2013 - 20:21, kirjutas:

Kust ma võiksin leida rohelist lipsu (http://www.nzties.co...inny-tie-nz.jpg umbes sellist) ja millise hinnaga. Reedeks vaja!

eeee sangaris on päris suur valik, tavaline oli mingi äkki 9,90 või 14,90 ning siidist 24,90€ ja siis baltman-is on on mingi valik aga vaevalt seal nii tumedaid toone leiab ja hind tõenäoliselt suurem
trust me, i'm an engineer

Nightwolf

Liige

• liige
  • Liitus:13 mai 2006
"Nimeta mõni gaasi olekuvõrrandiga seotud nähtus looduses või tehnikas"
Tänud kes oskaks aidata.

Postitas pildi

allo

Liige

• liige
  • Liitus:10 juuni 2009
1. On teada, et suletud silindris on järgmised gaasid: NO, N2, NO2, NH3. Kuidas teha kindlaks, missuguses silindris on missugune gaas?

katkine5

I´m not bossy, I just have better ideas.

• liige
  • Liitus:22 apr 2005
Kaalu järgi.
Alcohol is for people who can afford to lose a few brain cells.
For every male action, there is a female overreaction.
Time you enjoy wasting is not wasted time.

allo

Liige

• liige
  • Liitus:10 juuni 2009
  • Miks lämmastikhappe reageerimisel metallidega ei eraldu vesinikku?

7 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 7 külalist, 0 anonüümset kasutajat