Väga vabandan kui vale alafoorumi all , ei osanud otsustada kas küsimused või raudvara , igatahes , küsimus lihtne:
Kuida puhastada arvutit seest tolmust jms ?
Kas võtan korpuse maha ja tolmuimejaga asja kallale või pean hoopis puhkuma või üldse mingi spetsialiti käes läbi käima ?
Endal pole õra aimugi mida teha ja karvan et võin midagi perse keerata kui valesti teen.
Üleüldse , et miks ma tahan on see et arvuti jõle aeglane , ja mulle on kuskilt meelde jäänud et kui mingi tolm sees vms et siis võib ka aeglustada, arvuti iseenesest nuhkvarast ja viirustest puhas , et siis ainult ju see variant jäänud järgi .
Change
Sellel teemal on 20 vastust
Postitatud 05 september 2008 - 13:50

Bäh?
▲
▲ ▲
Postitatud 05 september 2008 - 13:53

Vii rõdule ja puhu kopsud välja. Vente võid näiteks selle kõrvatikuga puhastada
Postitatud 05 september 2008 - 14:02

Tolmuimeja variant viska kohe peast välja.
Kui sul kellegil on survepuhur siis võid sellega puhastada vendi , toiteploki jms.
Aga kui midagi sellist pole siis puhud rõdul/väljas.
Kui sul kellegil on survepuhur siis võid sellega puhastada vendi , toiteploki jms.
Aga kui midagi sellist pole siis puhud rõdul/väljas.
Postitatud 05 september 2008 - 14:03

tolmuimejaga algul, ära vastu raudvara mine selle otsikuga, nii lihtsalt ümberringi suuremad lahtised tolmujänkukesed ära.
Peale seda puhu tugevalt see ülejäänud pask minema ja võta vatitikud appi kui vaja.
Peale seda puhu tugevalt see ülejäänud pask minema ja võta vatitikud appi kui vaja.
Muutis cyo, 05 september 2008 - 14:04.
sig suur
Postitatud 05 september 2008 - 14:04

Tolmuimejaga mitte teha, kuigi paljud väidavad, et nad on teinud ja ei ole juhtnd midagi, aga siiski oht on olemas, et arvuti saab staatilist elektrit ja ongi persses.
Ise teen ka kõrvatikuga ja puhun, saab piisavalt puhtaks aga veel parem variant oleks kompressoriga.
Ise teen ka kõrvatikuga ja puhun, saab piisavalt puhtaks aga veel parem variant oleks kompressoriga.

Postitatud 05 september 2008 - 14:04

surve õhuga ,võtad külje kaane ära, rokem pole tarvis, arvuti poodides peaks olema müüa seda surve õhku, ma lasin kompressoriga, parem on kui midagi ei puuduta, tolmuimejaga võid ka muidugi.
Muutis marvin008, 05 september 2008 - 14:06.
Postitatud 05 september 2008 - 14:45

Tavaliselt puhun ma enda kopsud katki arvutit seest puhastades.

Postitatud 05 september 2008 - 14:49

PePu, 5 sept 2008, 15:04, kirjutas:
Ei soovita samuti, kuid kui julgust on, siis lase käia. Endal on arvuti 5 aastat vana(osad asjad vahetatud, kuna jäi aeglaseks). Puhastanud olen iga 6 kuu tagant ja iga kord tolmuimejaga kähku üle, siiamaani pole mitte midagi juhtunud...
Postitatud 05 september 2008 - 14:51

Mul on ka küsimus kui ma tahan arvuti täiesti ära puhastada kas ma saan seda teha ilma seda lahti tegemata?
I miss the life that I had with you,
I close my eyes hope to see you soon
I close my eyes hope to see you soon
Postitatud 05 september 2008 - 14:52

marvin008, 5 sept 2008, 15:04, kirjutas:
Kas fõõn sobib?
Postitatud 05 september 2008 - 15:38

Ei ole just kõige parem mõte, sest föönist tuleb minu mäletamist mööda välja ka veeauru, mis ei ole arvutile hea
Ise oled
Postitatud 05 september 2008 - 16:04

Kuidas peaks föönist veeauru tulema???
Aga et, mina olen terve aeg tolmuimejaga teinud, sest ma ei teadnud et ei tohi^^.
Aga mmüüakse kohe special sellistes pihustites või nagu pudelites on surveõhk sees, mõeldud tehnika puhastamiseks, mul on isegi üks kodus millegipärast.
Aga et, mina olen terve aeg tolmuimejaga teinud, sest ma ei teadnud et ei tohi^^.
Aga mmüüakse kohe special sellistes pihustites või nagu pudelites on surveõhk sees, mõeldud tehnika puhastamiseks, mul on isegi üks kodus millegipärast.
....
Postitatud 05 september 2008 - 16:13

Joss., 5 sept 2008, 17:04, kirjutas:
Sorri, sul ei tule.
Tegemist on sooja õhuga, st õhuga lendab kaasa ka veeaur mis õhus on
Ise oled
Postitatud 05 september 2008 - 16:33

Omg just enne seda teema lugemist tegin tolmuimejaga(15 mintsa tagasi).
Mul ka muidu pole juhtunud midagi tolmuimejaga, aga ma hoian kaugel suht seda ja puhun ja siis lenduva tolmu tõmbab sisse ilusti. Ei teadnud et ei ole soovitatav teha.
Mul ka muidu pole juhtunud midagi tolmuimejaga, aga ma hoian kaugel suht seda ja puhun ja siis lenduva tolmu tõmbab sisse ilusti. Ei teadnud et ei ole soovitatav teha.
Postitatud 05 september 2008 - 16:40

Kõik asjad mis töötavad elektriga võite peast välja visata. Kasutage kopse või spetsiaalset suruõhku (~100 krooni arvutipoodides suurem pudel).
Postitatud 05 september 2008 - 23:38

ise soovitan kah suruõhku, tulmuimejaga ja vatitikudega võid ainult unistada arvuti puhastamisest.
dialed, 7 juuni 2008, 13:27, kirjutas:
Postitatud 06 september 2008 - 00:38

Mine Ordisse.
Sealt saad purgi suruõhku ~75EEKuga.
Kast küljelt lahti, paar laksu siiasinna, tolmu lendab igassuunas jne.
Sealt saad purgi suruõhku ~75EEKuga.
Kast küljelt lahti, paar laksu siiasinna, tolmu lendab igassuunas jne.

Postitatud 06 september 2008 - 01:16

Lol.. ma olen eluaeg tolmuimejaga puhastanud ja mitte midagi pole juhtunud..
Ülereageerimiseks nimetatakse seda
Aga no, hetkel on mul hea kast, sest õhu sissevõtu avade ees on filtrid, niiet tolm ei pääse sissegi.
Ülereageerimiseks nimetatakse seda

Aga no, hetkel on mul hea kast, sest õhu sissevõtu avade ees on filtrid, niiet tolm ei pääse sissegi.
Postitatud 06 september 2008 - 12:10

Endal on suht sama probla aga kuna mul on garantii veel 2 a, siis ma ei tohi
ise kasti avada
Kuidas siis puhastada arvutit ? Ei saagi ju põhimõtteliselt.
Ainult tolmuimejaga ventikat saab puhastada ju ?
ise kasti avada

Kuidas siis puhastada arvutit ? Ei saagi ju põhimõtteliselt.
Ainult tolmuimejaga ventikat saab puhastada ju ?
Postitatud 06 september 2008 - 19:53

Jossif_Stalin, 5 sept 2008, 16:51, kirjutas:
ei saa,
toitekasse sisse lased vajub see prose jahutisse vms
metsavaras, 28 juuli 2010, 18:29, kirjutas:
2 kasutaja(t) loeb seda teemat
0 liiget, 2 külalist, 0 anonüümset kasutajat