Change
Sellel teemal on 112 vastust
Postitatud 25 oktoober 2009 - 23:06

Ma ohverdaks teema algatajale, poole oma kooli haridusest. Haigemat teemat annab välja mõelda, ja loomulikult ei ohverdaks ma midagi.
Kui saan ükskord kaineks, hakkan samuraiks. Lasen end siis õhku, juba esimeseks Maiks.
Kellel igav ja keelt mõistab siis: http://www.triplem.com.au/sydney/shows/gri...ts/gotcha-calls
Kellel igav ja keelt mõistab siis: http://www.triplem.com.au/sydney/shows/gri...ts/gotcha-calls
Postitatud 25 oktoober 2009 - 23:33

Laur, 25 okt 2009, 22:44, kirjutas:
Inimesi on palju ... samas siiski mitte äraelamatult palju.
Ma ei arva, et sa oma arvamust muudaks aga, kui sind hiljem .. kunagi see tüsistav haigus tabaks, kas sa ei mõtleks, et oleks võinud toimida ravimi kasuks?
Oletada ju võiks .. aga adekvaatse vastuse sa saaks siis, kui ise nende piinade keskel oleks."on hea poiss"
mattiasmadis, 25 okt 2009, 23:37, kirjutas:
Raha on vähe, resursse on.
Pindala .. inimene on piisavalt tark midagi välja mõtlema kui tõesti hukatuslik häda käes oleks, nii piinaval moel ei tasuks seda raskus-astet väiksemaks teha.
Öeldakse, et hunt on "metsa sanitar" ..
Hunt tapab aga ei piina ..
Vähk piinab ja tihti tapab ka ..
Muutis vill-U, 26 oktoober 2009 - 00:10.
Postitatud 25 oktoober 2009 - 23:37

vill-U, 25 okt 2009, 23:33, kirjutas:
Inimesi on palju ... samas siiski mitte äraelamatult palju.
Ma ei arva, et sa oma arvamust muudaks aga, kui sind hiljem .. kunagi see tüsistav haigus tabaks, kas sa ei mõtleks, et oleks võinud toimida ravimi kasuks?
Oletada ju võiks .. aga adekvaatse vastuse sa saaks siis, kui ise nende piinade keskel oleks."on hea poiss"
Ka ei ohverdaks sest Maa on väikeseks jäänud nii resursside kui ka pindala poolest.
Kui mind vähk tabaks? Vahet pole mis ei juhtuks, tuleks minu arust elu elada täiel rinnal, sest kunagi peab ka edasi liikuma ja parata sa midagi ei saa.

//Blink kusjuures oli küll vist. Biljonit eesti keeles pole. On miljard.
Muutis mattiasmadis, 25 oktoober 2009 - 23:46.
Postitatud 25 oktoober 2009 - 23:38

Laur, 25 okt 2009, 22:44, kirjutas:
Kuuest biljonist inimesest üht ohverdada on mini-minimaalne kaotus. Kaotaksime 0.0000000006%(pole kindlasti õige arvutus) maailma rahvast.
Ma ohverdaks hea meelega.
Postitatud 17 november 2009 - 03:02

ei ohverdaks, ma ei saaks sellise teadmisega korralikult elu edasi elada.
Postitatud 23 november 2009 - 22:43

Blink., 25 okt 2009, 23:38, kirjutas:
kui sa ühe ohverdaksid, et miljonid terveks teha, siis oleks veel hullult rohkem inimesi ju

Ega's midagi, hea et sedagi.
Postitatud 24 november 2009 - 10:11

ei ohverdaks, ega nüüdsel ajal tekkib inimesi palju palju, nüüd tänu sõjade lõppemisele ja gripi haigustele rohu leiutamisega on inimkonna arv jälle tõusnud.
Postitatud 27 november 2009 - 23:28

Ei ohverdaks, ma tahan nimme ise välja töötada mõningaid ravimeid, sealhulgas aidata ka kuidagi vähiravimi väljatöötamist. Inimelu väärtusi ei oska ega tohi ega saa me üldse nii hinnata.
Postitatud 03 detsember 2009 - 00:48

naah ikkagi ei ohverdaks
Tõsi ta on et inimesi on liiga palju ja minupoolest tulgu veel hullem haigus mis vähendaks rahvaarvu maailmas poole võrra siis ehk oleks ka vähem sõdu ja rahvas elaks rohkem rahus ning säästaks veidikenegi planeeti
Tõsi ta on et inimesi on liiga palju ja minupoolest tulgu veel hullem haigus mis vähendaks rahvaarvu maailmas poole võrra siis ehk oleks ka vähem sõdu ja rahvas elaks rohkem rahus ning säästaks veidikenegi planeeti
:(
Postitatud 03 detsember 2009 - 15:09

Kas peab süütu olema? Kui ei, siis mul on mõned kandidaadid
Postitatud 26 detsember 2009 - 19:49

ma olen siia kunagi vastanud, aga ei tea mis vastasin.
aga tegelt on vähk 1 asi, mis siin maamunal seda rahvaarvu reguleerib.
aga tegelt on vähk 1 asi, mis siin maamunal seda rahvaarvu reguleerib.
-OINK-, 5 mai 2011, 18:07, kirjutas:
Ehk siis 1 kõss=0,5 mahvi... tänapäeva mõõtühikud...
Postitatud 07 mai 2010 - 17:17

Tegelt iseenda ohverdajad võiksid teemasse jääda, sest küsimus ei ole, kas sa ohvertaksid väikse tüdruku või iseenda vähiravimi pärast. Ise ohvertaksin üsna kindlalt väikse tüdruku, arvestates seda, et sellist asja nagu "Vähiravim" (mis eemaldab kindlalt vähi) kunagi proly ei tulegi.

Postitatud 15 august 2010 - 23:28

MadisT, 25 okt 2009, 23:06, kirjutas:
Mina ei mõtelnudki seda küsimust välja oma peas. Nagu näha siis inimesed saavad arutada, sest see on tegelikult sügavam küsimus, kui ta tundub...
//oih eelmine post oli päris vana

Muutis olenmatu, 15 august 2010 - 23:29.
vakatsaka
2 kasutaja(t) loeb seda teemat
0 liiget, 2 külalist, 0 anonüümset kasutajat