Hüppa postitusele

Change

Politsei ja tubakas

Sellel teemal on 15 vastust

Arxs

Been there, done that

• liige
  • Liitus:23 sept 2007
  • Sugu:mees
Niisiis, on mul 1 küsimus suuremale ringile, mis selgub peale mu jutlust :
Täna siis käisin vahetunni ajal klassivenna ja -õega suitsul. Okei igati tore ja hakkame tagasi minema kooli, kui erariides politseinikud Numerly ja Uibo tulid. Vehkis oma tõendiga ja küsis meie omasid. Okei näitasime ära ja kutsus auto juurde. Seal siis andis 10 seki aega, et suitsupakid autole laotada, aga nagu ma täpselt tegin viimase suitsu ja viskasin paki minema. Klassivend ja -õde tunnistasid kohe üles. Niisiis ei leidnud midagi ja hakkas seal ohkima ja lasi Uibol mu kätt nuusutada Kusjuures ta nuusutas vasakut kätt ning ma olen paremakäeline ja tegin parema käega. See ajas närvi, et peale nuusutamist ütles, et tegin 100% suitsu kuigi õhkama ei pannud ja riideid ei nuusutanud jne jne. Ma ei hakanud seal ajama ka, et valet kätt nuusutasid Niisiis küsis, et mis tegid seal, ma vastasin, et nautisin loodust jne. Siis ohkis seal veel, et kust said ja kas endal oli jne. aga ikka vastasin, et ma ei tea midagi, käisin loodust nautimas. Siis ütles ühe kahtlase asja: "Kas sa arvad, et politsei on päris pime?" Ma olen 95% kindel, et ta ei näinud kuidas ma tossasin, sest olime seal kaheksakesi ning ma olin kaugeimas nurgas, lisaks oli nende autol veel teine auto ees ja traataed ning mõned puud.
Siit ka minu küsimus: Kas ma peaks homme menti minnes asja üles tunnistama kuna ta väitis, et siis mõtleb ehk midagi välja, kui oma teost aru saad?
Või pean ma minema ja raiuma, et riiete või lõhnade järgi ei saa te elusees öelda, kust see hais tuli?
Loogish on see, et kui ma üles tunnistan, siis arvatavasti keerab protoka ära ka, kuigi andis lootust, et ei tule seda.

ASI EI OLE SELLES, ET MA TRAHVI KARDAKS VÕI ÄRA EI SUUDAKS MAKSTA VAID MUL ON PEREGA HEAD SUHTED PRAEGU JA EI TAHA USALDUST KAOTADA JÄLLE.
Posted Image
01:25:13 +Palm: munnid olete we
01:25:15 Arxs: Pikemat aega juba :D

laatsim

Liige

• liige
  • Liitus:02 aug 2006
Raiu, et ei teinud ja kui sõbrad juba üles tunnistasid, siis ütledki, et nendelt said haisu külge ja kui ei usu, siis lähme kohtusse ja tõestagu nad seal, sul on ka ju 2 tunnistajat ning olles ise käinud, siis tean, kuidas seal rõhuvad su südametunnistuse ja nõrkade kohtade peale ning loodavad, et üles tunnistad...juba sellest aru saada, et pada panaevad, kui valet kätt nuusutab..

ühe sõnaga: raiu, et ei teinud ja kui ikka ajab vastu, siis ütle: fine, lähme kohtusse
FC LIVERPOOL!

Eddie

jeebus

• liige
  • Liitus:12 jaan 2007
Ütle, et olid sõpradega koos kaasas ja valetad igast sellist paska.
Müüa jope - Iron Maiden x Vans Snow 2009 | Etienne Jacket.

Pl2ru

Liige

• liige
  • Liitus:09 juuni 2006
kui nad ei näinud , et tegid siis ple midagi. lihtsalt ütled , et ei teinud ja klassikaaslased tunnistavad ka seda.

Mar+Tin, 5 jaan 2010, 11:54, kirjutas:

Tra kui kõik mingeid munasid nussima hakkavad jäävad litsid pankrotti varsti.

Vaata postitust

Illimulli

härrasmees

• bannitud
  • Liitus:25 okt 2007
Mine sinna ja ütle, et sul need sõbrad tegid, sina olid nende juures ja seega jäi sulle hais külge. Kui nad midagi ajama ütlevad, siis hakka ajama midagi, et nad sulle ühe korraliku tõestuse tooksid, mis tõestab, et sa suitsu tegid. Seni, kuni neil mingit tõestust pole, ütle lihtsalt, et sa ei teinud ja kõik.

jev

• liige
  • Liitus:24 dets 2007
  • Sugu:ei ütle
Algul tee kindlaks, et su sõbrad, või kes iganes kellega sa suitsul käisid, sind üles ei anna ning siis võid küll väita edasi, et sa suitsu ei teinud.

Arxs

Been there, done that

• liige
http://www.speedysha.../990908477.html
Asi korras, lindistasin teksti ka. Teised said protoka.
Posted Image

Krister

Liige

• liige
  • Liitus:22 juuni 2007
oh plääää :)
Joppas sellega et viimane suits oli

Clixton

Liige

• liige
  • Liitus:29 dets 2007
kas see pole mitte nii,et suitsuhaisu eest nad ei saa trahvi teha.

imo võivad mu käed haiseda kui tubakapõletus vabrik ja nad ei saa midagi teha,kui nad näinud pole.

sest selle "suitsuhaisu" asja kuulen ma esimest korda.

enivey hästi tehtud Arxs

Mar+Tin

Elu on sugulisel teel leviv haigus, mis lõpeb tingimata surmaga.

• liige
  • Liitus:24 aug 2006
Hais pohhui, niikaua kui nad ei näinud ei saa nad midagi teha. Nad raudselt bluffisid. Muidu oleksid ju kohe kaasavõtnud
Postitas pildi

Oskar

Lavaline

• liige
  • Liitus:15 juuli 2006
hahahahaa :) see oleks väga busted kui sa selle lindistamisega vahele oleks jäänud.. mul vahepeal tundus et võtsid mobla välja.

Arxs

Been there, done that

• liige
Võtsingi välja, näitasin ette ka :)
Posted Image

Siim

Liige

• liige
  • Liitus:05 mai 2007
Pane teisse formaati, tahaks ka kuulata :)

Clixton

Liige

• liige
  • Liitus:29 dets 2007

Siim, 23 apr 2009, 17:02, kirjutas:

Pane teisse formaati, tahaks ka kuulata :)

Vaata postitust

quicktime playeriga ?

:)

Liige

• liige
  • Liitus:27 okt 2005
ütle kindlasti et sa ei teinud ja kui öeldakse et tunti suitsu lõhna, siis lisad, et said sõprade käest selle, mida on täiesti ohutu teha kuna nemad juba tunnistasid üles sinu jutu järgi.. eelnevalt loomulikult lepi kokku nendega, et sa seda ütled

võid veel mainida, et pealegi lõhna järgi ei saa midagi tõestada ja lõhna eest ei saa seaduslikult karistada.

case closed..

järgnev lõik on küll suhteliselt loll, aga võimalik

kui tahetakse vereproovi võtta ja nikotiini sealt otsida (ma ei teagi kas verre jäävad nikotiinijäljed või mitte) ja midagi leitaksegi, võid öelda et kasutad nikotiiniplaastreid.. küsides miks, vastad näiteks, et nikotiinivajadus kätte saada kuna suitsu veel ei saa osta millest nad järeldada kohe mitte kuidagi ei saa et sa oled suitsu varem teinud

kergem meetod on öelda, et passiivne suitsetamine, näiteks isa suitsetab.. kuid üldiselt selliste väikeste asjade puhul nii kaugele ei minda. vereproovini st.

Arxs

Been there, done that

• liige
Kes tahab, siis salvestuse allalaadimise link on olemas, teema panen lukku.
Posted Image

1 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 1 külalist, 0 anonüümset kasutajat