chosen sinu eelvooru näeb kuskilt?
Change
Sellel teemal on 69 vastust
Postitatud 31 mai 2009 - 21:59
Vajad õigusalast abi, ning enda teadmised ei hakka peale?
Professionaalne abi http://www.lepmetsnoges.eu/
Postitatud 31 mai 2009 - 23:25
BigN vääris võitu, olgem ausad, bätlis oli parem, hoolimata kui ta päris elus võib munn olla. Minu eelvooru ei näe, see mis joutuubis on eelvooru nime all on nende kala selle asemel peaks 'esimene ring' wms kirjas olema. ama veidi jookis ka ei loodan et said aru. redublli kapp oli küll epic. zürii muidugi pani faili ütleks ma, lõngus ja kick lihtsalt ei tohiks bäteldada türa.
Postitatud 01 juuni 2009 - 00:52
Bign pole päriselus minuarust munn, mulle on ta suht sõbralik alati tundunud ja minuarust ta vääris võitu kah. Kuigi muuli ja Raini bättel jäi veidi segaseks, see lisaraund sittus muulil suht ära. Aga jah, üldiselt oli tore üritus, kui välja arvata seda, et õlle maksis 55 eeku seal ja oli ülipask ja veel see ka, et mul on jalg kipsis, fafa.
Postitatud 01 juuni 2009 - 02:20
"ega sa ei peaks kodus ruunskeipi mängima" , " ta uhkustab, et tal on sitaks ruunskeibi raha" lol wtf .
Postitatud 01 juuni 2009 - 10:02
Postitatud 01 juuni 2009 - 11:41
Väljavalitud, 1 juuni 2009, 00:25, kirjutas:
BigN vääris võitu, olgem ausad, bätlis oli parem, hoolimata kui ta päris elus võib munn olla. Minu eelvooru ei näe, see mis joutuubis on eelvooru nime all on nende kala selle asemel peaks 'esimene ring' wms kirjas olema. ama veidi jookis ka ei loodan et said aru. redublli kapp oli küll epic. zürii muidugi pani faili ütleks ma, lõngus ja kick lihtsalt ei tohiks bäteldada türa.
nagu ma su freestaili vm kuskilt kuulsin, siis sa ei ole sitt muarust aind paned choki veits
Vajad õigusalast abi, ning enda teadmised ei hakka peale?
Professionaalne abi http://www.lepmetsnoges.eu/
Postitatud 01 juuni 2009 - 23:36
Võitsid parimad ,niiet whineda pole mõtet .
Postitatud 02 juuni 2009 - 13:44
a muidu, sorri kerge offtopiku ees aga bätlil oli 2 neonetlast kellega korraks korraks jutu puhusime, aga oma hiilgava mäluga unustasin ära kes, ehk viskaksid pm'i inboxi kui loed seda, je.
Postitatud 02 juuni 2009 - 23:53
Haha, see Segane Treener oli ikkagi parim.
"I drink it when I'm happy and when I'm sad. Sometimes I drink it when I'm alone. When I have company I consider it obligatory. I trifle with it if I'm not hungry and I drink it when I am. Otherwise I never touch it, unless I'm thirsty."
Postitatud 04 juuni 2009 - 11:20
Muuli vs BigN oli mõttetus, Muuli oli selgelt üle ja lasi omast peast.
01:25:13 +Palm: munnid olete we
01:25:15 Arxs: Pikemat aega juba :D
5 kasutaja(t) loeb seda teemat
0 liiget, 5 külalist, 0 anonüümset kasutajat