Hüppa postitusele

Change

M: Korvpallikaardid

Sellel teemal on 9 vastust

Lauri89

Rosa Parks

• liige
  • Liitus:11 mai 2005
On müüa 3 erinevat asja:
1. Väike punane album, 39 kaarti, nummerdatud, 1x originaal autogramm, 3x riidetükk.
Pilt:
Spoiler

2. Sinine suur album, kus 159 kaarti, firmad/sordid vms- Inspirations, Slam, Nba Legends, MVP (Silver scripts) 2000, Sp authetic, Pros & prospects, Ovation.
3. Karbi täis MVP-si ja muud sellist ~1000 kaarti.

Kaardid aastast 2000-2002. Väga hästi hoitud. Rohkem pilte msni teel. Minime1989@hotmail.com
Hinnas lepime kokku

Vedel Leib

Uustulnuk

• bannitud
  • Liitus:07 aug 2009
  • Sugu:mees
Korvpallikaardid! Ma mõtlesin, et võiks oma vennale kinkida. Ta vaatab korvpalli ja lemmik meeskond on Kalev. Oleks kindlasti suurepäraseks kingiks talle ja teeks tuju heaks. Selles olen kindel.

Pakun sulle 100 krooni. Kui sa elad Tallinnas, siis saaksin neile ise järgi tulla. Ütle oma aadress.

devilscryinmybedroom

Liige

• liige
  • Liitus:28 veebr 2009
Lisasin sind msn. Räägiks seal täpsemalt.

Vedel Leib

Uustulnuk

• bannitud
Kuule kaartide omanik. Kui see devilscryinmybedroom peaks rohkem pakkuma kui 100 krooni siis anna teada! Ma tahan neid kaarte ja olen võibolla nõus oma pakkumist suurendama!

Lauri89

Rosa Parks

• liige
  • Liitus:11 mai 2005
Vedel leib 100.- sa võid kaks albumit ja karbi saada =)

Vedel Leib

Uustulnuk

• bannitud
See tundub mõistlik pakkumine. Usun, et ka albumitest ja karbist saaks mu vennale hea kingitus. Palun saada pilt albumitest ja karbist mulle PM'ile. Ma olen siin lehel proxyga ja see kahjuks ei võimalda mul spoilereid avada. Tahan olla veendunud, et albumid ja karp on heas korras.

Lisaks.. märkasin, et sa elad pärnud. Pärnu on minu maakohale väga ligidal. Külastan maakohta iga kahe nädala tagant ja tulen kindlasti seljuhul ka pärnust läbi järgmine nädal et osta ära albumid ning karp. Tänan sind!

Muutis Vedel Leib, 06 september 2009 - 22:12.

Renzu

Kui ise ei tee, siis ei tee keegi..

• liige
  • Liitus:27 juuli 2007

Vedel Leib, 6 sept 2009, 23:09, kirjutas:

See tundub mõistlik pakkumine. Usun, et ka albumitest ja karbist saaks mu vennale hea kingitus. Palun saada pilt albumitest ja karbist mulle PM'ile. Ma olen siin lehel proxyga ja see kahjuks ei võimalda mul spoilereid avada. Tahan olla veendunud, et albumid ja karp on heas korras.

Lisaks.. kas sa elad Tallinnas? Seljuhul võiksin ma ükskõik millal sinuga kokku saada ning albumid ja karbi ära osta. Tänan sind!

Vaata postitust

askoht on pärnu ju -.-
asja eest väljas

Vedel Leib

Uustulnuk

• bannitud
Ma seda juba ka märkasin ja editisin ka oma posti. Pärnu sobib mulle väga hästi. -.-

devilscryinmybedroom

Liige

• liige
  • Liitus:28 veebr 2009
Vedel Leib sa ei saa neid sellise hinnaga kätte. Rääkisin temaga ning ta ei mõista nendest kaartide hinnast mitte midagi. Soovib saada ainult punase mapi eest 1000.- Ta poleks seda saanud ka siis kui korvpallikaartide hinnad olid üle maailma laes. Ja kuna nüüd 2'l tootjal kes neid korvpallikaarte ülde tootsid lõppes litsents ära ning anti Paninile siis Upper Deck ja Topps toovad turule kõik enda ülejäägid ning toimub ületootmine mis viib hinnad veelgi alla.

Tõesti see 100.- on normaalne pakkumine kuid max selle eest saaks 250.-

Muutis devilscryinmybedroom, 07 september 2009 - 09:21.

Vedel Leib

Uustulnuk

• bannitud
Olen otsustanud, et ma ei tahagi temalt korvpallikaarte. Ostan ära ainult karbi ja 2 albumit ilma kaartideta. Langetan oma pakkumist sellele komplektile, sest hoian nüüd raha mujalt korpallikaartide ostmise jaoks ja nüüd läheb vaja ainult tühjasi albumeid.

Palun jäta siia oma telefoni number.
Ma ostan albumid ja karbi ära 25 krooni eest!

Muutis Vedel Leib, 07 september 2009 - 17:12.

1 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 1 külalist, 0 anonüümset kasutajat