Hüppa postitusele

Change

igakuine lastetoetus

Sellel teemal on 16 vastust

Visa Hing ehk Neoneti King

Liige

• liige
  • Liitus:15 märts 2006
  • Sugu:mees
Erm.. Kas selle raha saamine lõpeb, siis kui saad 18 või siis kui lõpetad kooli ?

Siim

Liige

• liige
  • Liitus:05 mai 2007
44. Lastetoetusi makstakse lapse 16-aastaseks saamiseni. 16-aastasele lapsele jätkatakse toetuse maksmist pärast õpilaspileti või õppeasutuse teatise esitamist kuni uue õppeaasta algusele eelneva päevani (viimane kaasa arvatud).

http://www.riigiteat...=print&id=74447

Muutis Siim, 09 september 2009 - 16:11.

Liige

• liige
Ära nii vale infot ka jaga siin :( palun. Ma tean 100%, et lastetoetust saab kas siis 18 eluaastani või kooli lõpuni

Muutis Visa__Hing, 09 september 2009 - 16:09.

Henri

Liige

• liige
  • Liitus:26 mai 2006
  • Sugu:ei ütle

Visa__Hing, 9 sept 2009, 17:09, kirjutas:

Ära nii vale infot ka jaga siin :( palun. Ma tean 100%, et lastetoetust saab kas siis 18 eluaastani või kooli lõpuni

Vaata postitust

Tal on seal jumala õige jutt :cry5: .

Lapsetoetust saab selle ajani kuni laps kooli lõpetab.

Mina saan pea 10 kuud pärast 19 aastaseks saades ka veel seda raha :)

Muutis Nuff, 09 september 2009 - 16:18.

Postitas pildi

E-THUG

Liige

• liige
  • Liitus:04 juuli 2008
jeps, lihtsalt nüüd lõppes peale 9nda lõpetamist ära ja siis hakatakse maksma jälle kui õppeasutus teatab kes lõpetas 9nda ja kes mitte jms, sõbrannal ka see sama probleem, siis makstakse pärast järgi lihtsalt.

Audi, 7 dets 2009, 21:23, kirjutas:

Ma kasutan Sensodyne Whitening pastat. Teeb ilusti valgeks, pole vajadust mingi keemia jaoks.

Vaata postitust

Liige

• liige

Nuff, 9 sept 2009, 17:16, kirjutas:

Tal on seal jumala õige jutt :) .

Lapsetoetust saab selle ajani kuni laps kooli lõpetab.

Mina saan pea 10 kuud pärast 19 aastaseks saades ka veel seda raha :(

Vaata postitust

No omfg. Kuidas tal seal õige jutt kui saad raha edasi kui koolis käid. Ei lõpe ju ära 16 aastasena ja btw ta alguses kirjutas natuke teist juttu ja pärast muutis posti.

Cheah Beah

sina mulle ja mina sulle ja lala-lala-lalaaa

• liige
  • Liitus:28 dets 2007
Maitea, midagi peab uuesti vormistama kooli alguses vms...maitea ma saan järgmine kuu topelt selle eest, et see kuu ei saanud
Kusjuures ma tahtsin juba päeval sulle seda öelda et sai saa täna lastetoetust xD

Väljavalitud

Фашисты!!

• liige
  • Liitus:13 aug 2008
pmst peab mingi avalduse selle saamiseks tegema mis nõeb tõendit et käid koolis? ma ei saand oma koolist tõendit et ma seal käin like wut

Henri

Liige

• liige
  • Liitus:26 mai 2006
  • Sugu:ei ütle

Visa__Hing, 9 sept 2009, 17:50, kirjutas:

No omfg. Kuidas tal seal õige jutt kui saad raha edasi kui koolis käid. Ei lõpe ju ära 16 aastasena ja btw ta alguses kirjutas natuke teist juttu ja pärast muutis posti.

Vaata postitust

No seal on ju mainitud: 16-aastasele lapsele jätkatakse toetuse maksmist pärast õpilaspileti või õppeasutuse teatise esitamist kuni uue õppeaasta algusele eelneva päevani (viimane kaasa arvatud).

No sellest eelnevast jutust ma ei tea midagi.

Väljavalitud, 9 sept 2009, 18:11, kirjutas:

pmst peab mingi avalduse selle saamiseks tegema mis nõeb tõendit et käid koolis? ma ei saand oma koolist tõendit et ma seal käin like wut

Vaata postitust

Põhimõtteliselt minuteada kool peaks selle ise korda ajama, et annab teada, et seal õpitakse edasi ning siis makstakse seda toetust ka edasi.

Ma ei plaani küll mingit avaldust tegema hakata sellepärast. Arvatavasti esimesed lapsetoetused laekuvad oktoobris. Seega juuli -, augusti -ja septembrirahad makstakse järgi(noid pole ma ka saanud :( )

Muutis Nuff, 09 september 2009 - 20:42.

Postitas pildi

Gerry

saudi prints

• liige
  • Liitus:15 apr 2005
Jah, endal sama teema, lõpetad 9. klassi siis lõppeb ära see toetus kuni lähed järgmisesse kooli- ja kooli kaudu elektrooniliselt saadetakse su nimi sinna kust need rahad tulevad. Uurisime emaga seda värki alles ükspäev, ja jägmine kuu saab tagantjärgi ka need kuud mis vahepeal ei saanud(juuni, juuli, august, september)... Seda ma nüüd ei oska öelda kas 18 + saad enam, ise kahtlen selles natukene.. See siiski lastetoetus ja 18+ on juba piisavalt suur et ise oma eluga hakkama saada... Point ikka selles, et kuni laps (rõhutan: laps) käib koolis peab vanem suutma talle nt. kooliasju jne osta... Kui laps teeb oma kohustuslikud 9 klassi ära ja rohkem õppida ei viitsi siis pole talle ka seda toetust enam mõtet maksta...

Vb saite lahenduse juba sellele küsimusele, ei viitsinud väga süveneda, pea laiali otsas veidikene :(

Nightwolf

Liige

• liige
  • Liitus:13 mai 2006
Ma pole küll kõige targem siin aga kui ma aru saan, siis ta mõtleb seda toetust vms mida teie vanemad maksavad/koguvad ja siis 18 saab või nii siis saab selle kätte vms.
Ta mõtleb lapsekindlustust, mida vanemad maksavad, ja kui vanemad valisid et 18 saad kätte siis saadki 18, või kui leping tehti mingi teatud aastate peale, nt sünnist 20 aasta peale, siis saad alles 20 kätte vms.

Aga no kui mõtleb seda mida linn siis see mida eelpool vastati.
Aga sellega on üldjuhul 18nda eluaastani vms.

Muutis Nightwolf, 09 september 2009 - 21:23.

Postitas pildi

Gerry

saudi prints

• liige
  • Liitus:15 apr 2005

Nightwolf, 9 sept 2009, 22:01, kirjutas:

Ma pole küll kõige targem siin aga kui ma aru saan, siis ta mõtleb seda toetust vms mida teie vanemad maksavad/koguvad ja siis 18 saab või nii siis saab selle kätte vms.
Ta mõtleb lapsekindlustust, mida vanemad maksavad, ja kui vanemad valisid et 18 saad kätte siis saadki 18, või kui leping tehti mingi teatud aastate peale, nt sünnist 20 aasta peale, siis saad alles 20 kätte vms.

Vaata postitust

ma usun nad mõtlevad ikkagi lapsetoetust ehk nö. "lasterahasid" mida riik maksab lapsevanematele laste ülalpidamiseks..
Jutt siis 300.- mida iga lapse pealt saab riigilt.

Liige

• liige
jep. jutt 300sajast kroonist :( . eks homme näeb kas laekub

Muutis Visa__Hing, 09 september 2009 - 23:12.

Kratos

Legend☭

• liige
  • Liitus:17 sept 2006
Lapsetoetus on riiklike peretoetuste seaduse järgi igakuine peretoetus, mida Eesti riik maksab igale lapsele sündimisest kuni 16-aastaseks saamiseni, õppimise korral kuni 19-aastaseks saamiseni.

....
Postitas pildi

When I was alive, I might have been a little naughty...
but after they killed me,
I became something much, much worse...
the stuff nightmares are made of.

Jagan Lockerzi kutseid.

Demon

i got 5 on it

• liige
  • Liitus:25 juuli 2005

Kratos, 11 sept 2009, 01:22, kirjutas:

Lapsetoetus on riiklike peretoetuste seaduse järgi igakuine peretoetus, mida Eesti riik maksab igale lapsele sündimisest kuni 16-aastaseks saamiseni, õppimise korral kuni 19-aastaseks saamiseni.

....

Vaata postitust

no ma sain märtsis 16, aga sain aprill,juuni ikkagi raha . nüüd enam pole tulnud.. ei tea kas ma saan siis oktoobrist alles?
Postitas pildi

Vajad õigusalast abi, ning enda teadmised ei hakka peale?
Professionaalne abi http://www.lepmetsnoges.eu/

Kratos

Legend☭

• liige
  • Liitus:17 sept 2006
täitsa võimalik, eks nii andmete uuendamine ehk võta aega . Eespool mainiti, et tüübid saavad tagant järele raha .

ega ma seda asja ei jaga eriti kah.
Postitas pildi

When I was alive, I might have been a little naughty...
but after they killed me,
I became something much, much worse...
the stuff nightmares are made of.

Jagan Lockerzi kutseid.

Liige

• liige
k Visa_hing -e ema ütles, et järgmine kuu makstakse topelt. Kool saadab andmed. kinni

1 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 1 külalist, 0 anonüümset kasutajat