Hüppa postitusele

Change

Helikaart!

Sellel teemal on 7 vastust

Kerdo_

``Olukord on sitt, kuid see on väetis minu tulevikule´´.

• liige
  • Liitus:16 veebr 2009
  • Sugu:mees
Kas on võimalik et Usb otsikuga kõlarid[väiksed] arvutile,ei hakka tööle juhul kui pole helikaarti,selles mõttes et mul pole helikaarti ja need augud-Headphones-Mic-augud on kinni mul,et nagu pole olnudki heli systemi,vms,ei tea kas saite aru mida mõtlen kui ei siis küsige siin

Santa^^

Liige

• bannitud
  • Liitus:21 dets 2008
Loogish et siis tööle ei hakka ju , sa pead ikka need augud ka täitma , lihtsalt usb ei saavuta sa midagi ,
Postitas pildi
Huvid : kähmakad , mendid, narko, alko, naised, rand, päike, kiired föönid, tagarattalaxxx , sex, rollerid, kiired rollerid, tsinsud, hiinakad, hiinakate jumal, freedo2, Aerox, Taiwan, aprilia, riisirakett, tjuuuning, naised, äri, ostan müün ja vahetan, dilpar, sitta kh paneme möllu ,

Kerdo_

• liige

Santa^^, 7 okt 2009, 19:30, kirjutas:

Loogish  et siis tööle ei hakka ju , sa pead ikka need augud ka täitma , lihtsalt usb ei saavuta sa midagi ,

Vaata postitust

oskad öelda kuidas ma vaadata saan kas mul on sound system?

Santa^^

Liige

• bannitud
No kui sul neid auke pole siis ei ole ka sound systemit ju :lol:
Ega see uus helikaart palju ei maksa,

Edit// muidu kui tahad rohkem uurida siis , google.com search, everest download, tõmba see ära , ja seal näha , paned sealt multimedia , windows media, ja annab kohe nimetuse mis helikaart sul on , või noh ma järeldan , et sul seda polegi ,

Sa selle arvutiga ültse oled saanud muusikat kunagi kuulata ?

Muutis Santa^^, 07 oktoober 2009 - 18:34.

Postitas pildi
Huvid : kähmakad , mendid, narko, alko, naised, rand, päike, kiired föönid, tagarattalaxxx , sex, rollerid, kiired rollerid, tsinsud, hiinakad, hiinakate jumal, freedo2, Aerox, Taiwan, aprilia, riisirakett, tjuuuning, naised, äri, ostan müün ja vahetan, dilpar, sitta kh paneme möllu ,

Kerdo_

• liige

Santa^^, 7 okt 2009, 19:33, kirjutas:

No kui sul neid auke pole siis ei ole ka sound systemit ju :lol:
Ega see uus helikaart palju ei maksa,

Vaata postitust

Taoline asi ei kõlba või?
http://www.arvutid24.ee/images/f7/orig/f76...ae6a78d9478.jpg

Santa^^

Liige

• bannitud
Ma ei oska nüüd öelda kas see kõrvaklapi märigiga värk võtab kõlareid vastu , aga , noh , poest saad alati küsida ju , et kas võtab omaks , kõlareid, see peaks ära toitma küll ma arvan ,
Postitas pildi

Kerdo_

• liige

Santa^^, 7 okt 2009, 19:40, kirjutas:

Ma ei oska nüüd öelda kas see kõrvaklapi märigiga värk võtab kõlareid vastu , aga , noh , poest saad alati küsida ju , et kas võtab omaks , kõlareid, see peaks ära toitma küll ma arvan ,

Vaata postitust

Ty :lol:

Equalizer

Liige

• liige
  • Liitus:27 jaan 2008
Mul see usb otsaga värk olemas ja sinna otsa saad kõlarid/kõrvaklapid ja mikri ühendada.
Postitas pildi

1 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 1 külalist, 0 anonüümset kasutajat