Hüppa postitusele

Change

Laenutada: Superkangelase/staari kostüümi!

• See teema on lukus See teema on suletud
Sellel teemal on 10 vastust

Aura

Shadows disappear

• liige
  • Liitus:18 apr 2006
  • Sugu:mees
Tere!
Oleks soov üheks päevaks laenutada Mingisuguse superkangelase või Filmistaari kostüümi,(Pühapäev 7.02- Esmaspäev 08.02).
Kui äkki kellegil on kodus kas Spidermani,Zorro,Superman või kelle iganes kostüüm ja saaks laenata seda üheks päevaks võtke palun ühendust
Msn: auralol@windowslive.com või jätke oma kontaktandmed siia teemasse :ermm:
Muidugi ei soovi ma tasuta laenata, olen valmis maksma mõistliku summa.

Head õhtu jätku!

balls

Liige

• liige
  • Liitus:19 mai 2009
http://www.maskeraad.ee siit leiad kindlasti midagi
:P

PjotrT

Liige

• liige
  • Liitus:04 veebr 2010
uudishimu siis, et mille jaoks muidu? ja kui suur oled, sest mul ühel tuttaval peaks olema vist mingi spidermani kostüüm :ermm:
Is sex dirty? Only if it is done right. - Woody Allen

PjotrT

Liige

• liige
  • Liitus:04 veebr 2010

PjotrT, 5 veebr 2010, 23:46, kirjutas:

uudishimu siis, et mille jaoks muidu? ja kui suur oled, sest mul ühel tuttaval peaks olema vist mingi spidermani kostüüm :D

Vaata postitust

uurisin maad ja kahjuks pean tõdema, et tal enam pole seda :2nksa: aga edu kostümeerimisega :ermm:
Is sex dirty? Only if it is done right. - Woody Allen

Grooverider.

Liige

• liige
  • Liitus:27 dets 2003
Mina ei leidnud kuskilt toitude kostüüme. Oleks endal toidukostüümide vastu huvi :ermm:
LoL acc: geez Postitas pildi

Aura

Shadows disappear

• liige
Maskeraad.ee -st olen uurinud ning seal peab päris kopsaka summa väljakäima,kui soovid nädalavahetusel kostüümi, ntks Supermani kostüüm oli seal 180 kr + 100 nädalavahetuse lisamaks jne, kalliks läheb.
Milleks? Tuleb Stiilinädal koolis ning Esmaspäev on superkangelaste päev, tahaks särada.
Kui suur olen, 1.80m peaks olema, mingi tavaline täiskasvanute kostüüm peaks sobima.

E-THUG

Liige

• liige
  • Liitus:04 juuli 2008
Kui sõita 51ga ja minna maha ülikooli peatuses siis seal on üks kostüümi rentimis pood, vaata sinna. nime ei oska öelda.

Audi, 7 dets 2009, 21:23, kirjutas:

Ma kasutan Sensodyne Whitening pastat. Teeb ilusti valgeks, pole vajadust mingi keemia jaoks.

Vaata postitust

raxsade

Uustulnuk

• liige
  • Liitus:28 jaan 2010

E-THUG, 6 veebr 2010, 08:54, kirjutas:

Kui sõita 51ga ja minna maha ülikooli peatuses siis seal on üks kostüümi rentimis pood, vaata sinna. nime ei oska öelda.

Kus linnas asub üldse selline peatus nagu "Ülikooli"? Ei leidnud üheski linnas sellist peatusenime.

Liin nr. 51 on olemas ainult Tallinnas. Buss sõidab mööda Tallinna Ülikoolist, millele kõige lähemal asuv liini nr. 51 peatus on "Uus-Sadama". Kus seal lähedal võiks kostüümi rentimise võimalus olla? Väga kahtlane.

Muidu nendest oled uurinud?
http://www.1182.ee/baas/valdexp.cgi?id=250...el=4&l7=checked

E-THUG

Liige

• liige
  • Liitus:04 juuli 2008
Kuna Aura puhul on tegu tallinnlasega siis oleks ta saanud aru väga hästi mida mõtlesin(mis omakorda tähendab, et su tähenärimine polnud vajalik), ning tegelt on lähim peatus 51'l tallinna ülikoolile F.R Kreutzwaldi nimeline peatus kus läheduses see koht ongi.

Muutis E-THUG, 06 veebruar 2010 - 10:06.

Audi, 7 dets 2009, 21:23, kirjutas:

Ma kasutan Sensodyne Whitening pastat. Teeb ilusti valgeks, pole vajadust mingi keemia jaoks.

Vaata postitust

Tankist

Linn põleb.

• liige
  • Liitus:09 jaan 2005

E-THUG, 6 veebr 2010, 10:04, kirjutas:

Kuna Aura puhul on tegu tallinnlasega siis oleks ta saanud aru väga hästi mida mõtlesin(mis omakorda tähendab, et su tähenärimine polnud vajalik), ning tegelt on lähim peatus 51'l tallinna ülikoolile F.R Kreutzwaldi nimeline peatus kus läheduses see koht ongi.

Vaata postitust

Võib ka hobujaama trammipeatusest nr 1 v 3 peale hüpata ja järgmisse peatusesse sõita.
"It is so quiet here, It is the quietest place in the world."
Here since 2003
Endine m@tr1x

Aura

Shadows disappear

• liige
Aitäh teile kõigile suurepärase rendipoodide otsingu eest, kuid nagu ma mainisin on igalpool hinnad päris üleval, (ehk siis ei tahaks 250-300 kr maksta + tagatiseraha veel muretseda et üks päev superman koolis olla). Rohkem loodan et kellegil või kellegi tuttaval on kuskil kapis sellised erilised kostüümid, mida saaks laenata :ermm:

Ps: Kõik need laenutused on Nv-del kinni ka , Karneval on lahti aint.

Muutis Aura, 06 veebruar 2010 - 13:11.

2 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 2 külalist, 0 anonüümset kasutajat