Hüppa postitusele

Change

Elektrikitarr+võim

• See teema on lukus See teema on suletud
Sellel teemal on 26 vastust

Tener

Gooby pls

• liige
  • Liitus:04 märts 2010
  • Sugu:mees
Müüa kitarr HARLEY BENTON HBMS15BK:
Kitarr
Ning kitarrivõim Harley Benton HB-40R:
Ja võim

Ostetud umbes pool aastat tagasi ja mõlemad on nagu täiesti uued. Garantii veel kestab.

Veel saab kaasa kaabli, kitarrikoti, 2 otsikut kõrvaklappide ühendamiseks, portsu medikaid, kitarri rihma ja õpiku.

minakasiin

Go ahead - make a bahooga.

• liige
  • Liitus:04 jaan 2008
Palju hinnasooviks oleks?
http://www.twitch.tv/kensoor
One does not simply ftp into Mordor.
1 Frodo = hobbit
8 Frodos = hobbyte

Tener

Gooby pls

• liige

minakasiin, 5 märts 2010, 15:02, kirjutas:

Palju hinnasooviks oleks?

Vaata postitust

No ma ei tea... 3000.- on vist pisut liiga palju küsitud, aga midagi sinnakanti tahaks.

Mihkel.

Kui kaelani sitaseees oled, ei tasu pead norgu lasta

• liige
  • Liitus:03 dets 2006
3000 sa küll ei saa selle eest. kui koos müüd siis vb 2200 oleks mõistlikum, aga sa võimu eraldi ei müü?

Tener

Gooby pls

• liige

Mihkel^, 5 märts 2010, 19:21, kirjutas:

3000 sa küll ei saa selle eest. kui koos müüd siis vb 2200 oleks mõistlikum, aga sa võimu eraldi ei müü?

Vaata postitust

Oleneb... Palju pakud?
Aga 2200.- pisut vähe...
Asjad on praktiliselt uued ka kasutamata...
Tahaks mingi kompromissi leida :)

Muutis Tener, 05 märts 2010 - 19:37.

balls

Liige

• liige
  • Liitus:19 mai 2009
mul oli sama komplekt ,müüsin 1500.ga maha ,ega see harley benton on kõige sitem firma ka:D
aga pakun võimu eest 500.-
:P

Tener

Gooby pls

• liige

balls, 5 märts 2010, 20:32, kirjutas:

mul oli sama komplekt ,müüsin 1500.ga maha ,ega see harley benton on kõige sitem firma ka:D
aga pakun võimu eest 500.-

Vaata postitust

Pigem jätan alles, kui sellise rahaga.

Tener

Gooby pls

• liige
Uus ostakohe hind oleks 2400.-!

J.oss

Puder!

• liige
  • Liitus:06 aug 2009
On see tõesti kõige sitem ?!?!
Räägi mis selles head mis halba, miks müüa tahad? Ja ma räägin äkki vanematele augu pähe ^^

Muutis Josssuxd, 17 märts 2010 - 18:06.

ಠ_ಠ
Tehtud!

Tener

Gooby pls

• liige

Josssuxd, 17 märts 2010, 18:05, kirjutas:

Räägi mis selles head mis halba, miks müüa tahad? Ja ma räägin äkki vanematele augu pähe ^^

Vaata postitust

No head küljed... Võim teeb kõva häält, kitarr püsib isegi üllatavalt hästi hääles ja võimul on sisse ehitatud isegi üsna korralik distortion... Minu arust... Teeb ikka häält küll.
Müüa ei tahakski tegelikult, aga praegu raha vaja saada...
Halbu külgi ise ei teagi... Harley Benton on odav firma küll, aga isegi sealt võib saada korraliku pilli. Mõlemad asjad on hästi hoitud ka ning vähe kasutatud.

Kickapoo

The world is mine so i piss on the sidewalk

• liige
  • Liitus:10 apr 2008

Josssuxd, 17 märts 2010, 18:05, kirjutas:

Vaata postitust

Harley Benton on eranditult kõige sitem pill maailmas. Kallis müüja, anna andeks aga jossust hakkaks kahju kui ta midagi sellist niisuguse raha eest ostaks.
Kolme kiloga võid saada juba täitsa asjalikku pilli, neli kilo ja täis komplekt olemas. (Kui poest uued osta).
Isiklikult ei võtaks kasutatud Harley Bentonit ka siis kui pealee makstaks.

Muutis Kickapoo, 19 märts 2010 - 12:55.

minakasiin

• liige

Kickapoo, 19 märts 2010, 12:54, kirjutas:

Harley Benton on eranditult kõige sitem pill maailmas. Kallis müüja, anna andeks aga jossust hakkaks kahju kui ta midagi sellist niisuguse raha eest ostaks.
Kolme kiloga võid saada juba täitsa asjalikku pilli, neli kilo ja täis komplekt olemas. (Kui poest uued osta).

Vaata postitust

aga kas algajal ei oleks hea sellega lasta? Algaja selles mõttes, et ei tea kidrast eriti midagi, ainult vahest niisama nokkinud, tinistanud vms? Võiksid näidata ka siis korraliku komplekti ette, mida soovitaksid.

Muutis minakasiin, 19 märts 2010 - 13:02.

1 Frodo = hobbit
8 Frodos = hobbyte

Tener

Gooby pls

• liige

minakasiin, 19 märts 2010, 13:02, kirjutas:

aga kas algajal ei oleks hea sellega lasta? Algaja selles mõttes, et ei tea kidrast eriti midagi, ainult vahest niisama nokkinud, tinistanud vms? Võiksid näidata ka siis korraliku komplekti ette, mida soovitaksid.

Vaata postitust

Enda arust on algajale suht normaalne pill. Muidugi võib panna poest 4k eest kokku komplekti, aga selles ongi see vahe siin, et ma ei küsi 4k vaid peaaegu poole väiksemat summat. Ei hakka vähemalt rahast kahju, kui asi pooleli peaks jääma või välja ei tule.
Ja lisaks veel nii palju, et enne ostmist lugesin ise ka HB kohta igasugu asju, aga ise pole pidanud siiani pettuma. :D

Muutis Tener, 19 märts 2010 - 13:10.

Tener

Gooby pls

• liige

Vaata postitust

Inimesed, kes seda pilli kasutanud on, nii ei arva :D
Vaata siia.

Kickapoo

• liige

Tener, 19 märts 2010, 13:24, kirjutas:

Inimesed, kes seda pilli kasutanud on, nii ei arva :D
Vaata siia.

Vaata postitust

Hahah, ultimate- guitari reviewd on üks suur nali. Ausalt.

Aga ma arvan et mine kitarripoodi, räägi müüjaga, ta oskab ikka soovitada, suunata.
Lihtsalt hoiatan, et pärast võid sügavalt kahetseda kui mingi sellise pakiga hakkama saad et HB ostad.

minakasiin

• liige

Kickapoo, 19 märts 2010, 13:44, kirjutas:

Hahah, ultimate- guitari reviewd on üks suur nali. Ausalt.

Aga ma arvan et mine kitarripoodi, räägi müüjaga, ta oskab ikka soovitada, suunata.
Lihtsalt hoiatan, et pärast võid sügavalt kahetseda kui mingi sellise pakiga hakkama saad et HB ostad.

Vaata postitust

siis saab seda vana MTV reklaami järgi teha :D
1 Frodo = hobbit
8 Frodos = hobbyte

J.oss

Puder!

• liige
  • Liitus:06 aug 2009
Nojah, ma saaksin endale sünnipäevaks mingi aeg kitarri ja võimu ning tõsi on, et ma olen algaja.. Kuna ma midagi eriti kitarridest ei tea, siis ei tahaks nagu "põrsast kotis" osta.. Nii et ma ei saa lubada et ma sult ostan kuna enne räägin kusagil kitarri poes mingi müüjaga kes on asjatundja ja küsin talt selle HB kohta :D
ಠ_ಠ
Tehtud!

I Eat Mop Who

Liige

• liige
  • Liitus:17 veebr 2009

Vaata postitust

Siis on sul peas midagi valesti, ma küll võtaks tasuta vastu ja äriks mingile 10e aastasele nagu see jossu kahe k-ga maha, aga enne seda paneks sinusugused vait kes teiste äri rikkuda üritavad.

sokC, 13 märts 2010, 19:53, kirjutas:

Ja Neoneti naistele nii palju - jätke oma poistele ka hingamisruumi. Te ei pea 24/7 ninapidi koos olema. Ja kui tüüp ikka tahab koguaeg koos olla, siis öelge, et ta ei oleks selline memmekas tallaalune ning läheks jooks oma sõpradega viina  ;)

Vaata postitust

Tener

Gooby pls

• liige

Josssuxd, 19 märts 2010, 18:40, kirjutas:

Nojah, ma saaksin endale sünnipäevaks mingi aeg kitarri ja võimu ning tõsi on, et ma olen algaja.. Kuna ma midagi eriti kitarridest ei tea, siis ei tahaks nagu "põrsast kotis" osta.. Nii et ma ei saa lubada et ma sult ostan kuna enne räägin kusagil kitarri poes mingi müüjaga kes on asjatundja ja küsin talt selle HB kohta :D

Vaata postitust

Mulle räägiti alguses, et võiks muidugi osta mingi kallima ja parema pilli, aga öeldi ka, et HB on alustuseks täiesti piisav. Ise maksin hoopis rohkem, kui praegu küsin ja heli kohta küll kurta ei saa. Eks see ole muidugi inimeses kinni, kas firma sobib. Millegipärast usun, et Kickapoo'l on kõik riided ka firmamärkidega, mis võtavad 80% riidest enda alla, sest kui ikka Nike dressikat seljas pole, siis pole mees ka.

rops2101, 19 märts 2010, 19:26, kirjutas:

aga enne seda paneks sinusugused vait kes teiste äri rikkuda üritavad.

Vaata postitust

Olen 100% nõus. Tahaks teada, kas tal ise on antud mudeliga kogemusi, et nii öelda oskab, et see mõttetus ja jama on?

Kickapoo

• liige
Jah on küll, ära muretse :D
Ära väga härga täis mine, hoiatan lihtsalt neid, kes ise veel ei tea nii palju.
Ega kui keegi väga tahab, tal see pill sult ostmata jää. Lihtsalt ei tasu sellistele, kes ei tea midagi pähe määrida, see on kah natuke nõme kui selliseid algajaid petta nii.

Ega te minu juttu kui puhast kulda ei pea võtma, räägin lihtsalt enda ja teiste kogemustest. Kui on sobiv tiil siis keegi ei keela, go for it.

Muutis Kickapoo, 19 märts 2010 - 22:33.

1 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 1 külalist, 0 anonüümset kasutajat