Väga halbade hammastega olen sündinud: kitsad mu laiale näole, veidi viltu jne. Pärast breketite kandmist oli võimalik nende katmine mingi vahendiga, nii et hambaarst ehitas mulle põhimõtteliselt uued hambad suhu. Ilusad on nad nüüd olnud juba ligi neli aastat. Hetkese olukorraga olen seega rahul.
Change
Sellel teemal on 57 vastust
Postitatud 15 juuli 2010 - 22:38

Postitatud 15 juuli 2010 - 22:53

Kevin, 15 juuli 2010, 22:22, kirjutas:
oo, või nii.Ise joon kohvi iga päev, ei suitseta, ja pesen ikka mõõdukalt.

Postitatud 21 november 2010 - 00:19

suitsetan joon kohvi ja paugutan kõikke , kuid hammastega väga rahul

Postitatud 21 november 2010 - 00:29

Eriti mitte kuna nõrgad hambad mul, isegi korralikult pestes ning veel hambaniidiga tehes lagunevad ikka väga palju .. päritav (nii vennal kui ka emal on nii ), valgemad võiksid ka olla, aga välimuselt muidu ütleks, et täitsa keskmised.
Postitatud 21 november 2010 - 21:53

rikub hambaid ja ei soovita seda. Selle mõju ei pidavat üldse kaua kestma ka. Lihtsalt soodaveega lastakse hambad üle imo ja selle eest küsitakse veel 500.-
Postitatud 20 jaanuar 2012 - 15:51

Mul on siiamaani ikka väga vedanud, ei ühtegi auku ja hetkel tunduvad hambad suhteliselt valged ka. Palju kiidetud neid.. thanks god.
Postitatud 20 jaanuar 2012 - 15:54

joon kohvi, teen suitsu, hambadoktori juures ei käi ja ikka rahul enda klahvidega
.

When a man loves a woman very much, they lay down and the man gives the woman 20 dollars.
Postitatud 20 jaanuar 2012 - 15:59

Asetusega ei ole, värviga üpris küll.
/ Ma ei saa aru ka miks ei ole mulle ikka veel breketeid määratud või ortodondi (grammar) juurde saadetud. Osadel makstakse isegi kinni need breketid ma tean, osadel mitte. No idea mille järgi see käib, aga samas sellist raha, et nende eest ise 2 aastat plekkida ei ole.
/ Ma ei saa aru ka miks ei ole mulle ikka veel breketeid määratud või ortodondi (grammar) juurde saadetud. Osadel makstakse isegi kinni need breketid ma tean, osadel mitte. No idea mille järgi see käib, aga samas sellist raha, et nende eest ise 2 aastat plekkida ei ole.
Muutis 13 Reede, 20 jaanuar 2012 - 16:01.
täna mängid saksofoni, homme reedad kodumaa
Postitatud 20 jaanuar 2012 - 16:10

palju need asjad plekivad siis?
When a man loves a woman very much, they lay down and the man gives the woman 20 dollars.
Postitatud 20 jaanuar 2012 - 16:11

Postitatud 20 jaanuar 2012 - 16:14

oh putsi raisk, enne elaks enamvähem kõverate hammastega ja vähem inimestele näkku irvitades kui ostaks klambrid.
pojale/tütrele veel võib.
või siis poegadele/tütardele, kunagi ei tea kui palju ma varsti skoorima hakkan ;-).
pojale/tütrele veel võib.
või siis poegadele/tütardele, kunagi ei tea kui palju ma varsti skoorima hakkan ;-).
Postitatud 20 jaanuar 2012 - 16:39

asetusega olen rahul, breketid aasta aega olnud, veebruaris võetakse ära.. värvi üle saab veidi nuriseda, aga suurtes kogustes kohvi ja snus (kui mõjutab?) teevad vast oma töö..
Muutis Mv., 20 jaanuar 2012 - 16:40.
Postitatud 20 jaanuar 2012 - 16:43

ei ole rahul samas ise ka süüdi
suitsu poolteist pakki päevas
alkot igapäev
kohvi mingi 5-6 tassi päevas
nühin hommikul esimese asjana
ja õhtul viimase asjana
aga ikka lootusetu seis
samas auke pole ja hambaid puudu pole
aga kollased on
suitsu poolteist pakki päevas
alkot igapäev
kohvi mingi 5-6 tassi päevas
nühin hommikul esimese asjana
ja õhtul viimase asjana
aga ikka lootusetu seis
samas auke pole ja hambaid puudu pole
aga kollased on

kuidas on kõige valutum teha enekat ?
Postitatud 20 jaanuar 2012 - 20:16

snus rikub mingil määral ikka neid aga igemeid kordades rohkem...

SoldieR, 8 okt 2009, 00:59, kirjutas:
Postitatud 20 jaanuar 2012 - 20:59

Sündides pärisin ema poolt mingi kammi, et 4 lõikehamba asemel on üleval reas 2 suurt. Lisaks sellele on 2 eespurihammast ülevalt reast puudu. Saan 30. jaanuaril ülemisse ritta breketid, hiljem pannakse ka alla ning topitakse vähemalt 2 kunsthammast suhu, kuid selle katab Haigekassa ära õnneks. Siiamaani on üks piimakast silmhammas suus, mis on sitaks ära lagunenud ja näeb kole välja. Hiljem tõmmatakse see välja ja hoitakse seda ainult eesmärgil, et luusse auk ette jääks.
Minu eelmine hambaarst oli suht loh, suutis mul 2 hammast kokku plommida(olgu, tegelt lihtsalt tundub nii) ja shitti (tema kaitseks peaks ütlema, et ta nägi mind kah nagu kuuvarjutust, ning soovitas ka varem juba breketid panna, aga tol ajal vanemad ei kuulanud teda, kuigi ta on peretuttav) ning läksin ühe teise hambaarsti juurde, kes kohe ütles, et sul on hambaid puudu ning saatis röntgenisse ja ortodondile (teda juba vanemad kuulasid). Järgmine kord, kui hambaarstile viimast hammast plommima lähen, peab seda mainima, sest muidu võib see kahe hamba kokkuplommitus breketitega nussima hakata.
Oijah, sitta juhtub. Aga hammastega saan ma rahul olema
Minu eelmine hambaarst oli suht loh, suutis mul 2 hammast kokku plommida(olgu, tegelt lihtsalt tundub nii) ja shitti (tema kaitseks peaks ütlema, et ta nägi mind kah nagu kuuvarjutust, ning soovitas ka varem juba breketid panna, aga tol ajal vanemad ei kuulanud teda, kuigi ta on peretuttav) ning läksin ühe teise hambaarsti juurde, kes kohe ütles, et sul on hambaid puudu ning saatis röntgenisse ja ortodondile (teda juba vanemad kuulasid). Järgmine kord, kui hambaarstile viimast hammast plommima lähen, peab seda mainima, sest muidu võib see kahe hamba kokkuplommitus breketitega nussima hakata.
Oijah, sitta juhtub. Aga hammastega saan ma rahul olema

Muutis Lamar, 28 jaanuar 2012 - 15:18.
Dita von Deez
Postitatud 11 september 2012 - 15:10

Postitatud 11 september 2012 - 15:13

Suht keskmised, tahaks colgate smile muidugi

Postitatud 11 september 2012 - 15:15

Tiptop korras ja valged, joon ja suitsetan ja teen snusi. Ikka korras

2 kasutaja(t) loeb seda teemat
0 liiget, 2 külalist, 0 anonüümset kasutajat