Suure varbaküüs kasvas sisse ja arsti juures tõmmati välja see.
Kaua see umbes tagasi kasvab ja kas pean kusagile veel minema või midagi tegema?Arst ütles, et nüüd peaks korras olema aga tahaks ikka kindel olla.
Change
Sellel teemal on 13 vastust
Postitatud 31 august 2010 - 18:48
Postitatud 31 august 2010 - 18:52
Kui siia peakski mõni arst tekkima siis küsin : kas konnasilm kaob ise ära?
Kuskil aasta olnud, vahetevahel natuke valutab kahm.
Kuskil aasta olnud, vahetevahel natuke valutab kahm.
Postitatud 31 august 2010 - 18:57
Kasvab ise tagasi, midagi tegema suurt ei pea erilist. Kasvab tagasi nii kuu aega või nii, täpselt ei oska öelda.
//Konnasilma kutile
VAJUTA MIND
//Konnasilma kutile
VAJUTA MIND
Muutis Eliit, 31 august 2010 - 18:57.
Postitatud 31 august 2010 - 19:00
pigem kaks kuud. varbaküüned kasvavad aeglasemalt.
Postitatud 31 august 2010 - 19:20
insaner, 31 aug 2010, 19:52, kirjutas:
osta plaaster, konnasilma oma, spetsiaalne, selline aine on plaastris sees, mis sõõvitab nahka aeglaselt, ja silm tuleb paari päeva pärast välja sealt ise.
Postitatud 31 august 2010 - 20:04
Mul kunagi lõigati pool ära suure varba küünest, lõplikult normaalseks kasvas tagasi ca 10-12 kuuga.
Esialgu ongi korras, esimesed paar päeva on kõige valusamad. Kui sidet hakkad vahetama, siis võiks peale panna spets võrgu, mis ei jää õrna naha külge päris kinni, saab aseptiga lahti loputada kui ka peaks kinni jääma.
Paar nädalat tuleks korralik plaaster peal hoida, peale seda peaks normaalne nahk sinna peale kasvama.
Välistatud pole et hakkab uuesti sisse kasvama, mul hakkas igaljuhul. Regulaarsed jalavannid ja õiged pediküüri võtted hoiavad asja kontrolli all...aeg ajalt tuleb väikeste kääridega küüne serva lõigata, ebameeldiv aga vajalik.
Varba küüsi tuleb erinevalt sõrme omadest sirgelt lõigata mitte kaares, sel põhjusel nad tavaliselt sisse kasvama hakkavadki.
Esialgu ongi korras, esimesed paar päeva on kõige valusamad. Kui sidet hakkad vahetama, siis võiks peale panna spets võrgu, mis ei jää õrna naha külge päris kinni, saab aseptiga lahti loputada kui ka peaks kinni jääma.
Paar nädalat tuleks korralik plaaster peal hoida, peale seda peaks normaalne nahk sinna peale kasvama.
Välistatud pole et hakkab uuesti sisse kasvama, mul hakkas igaljuhul. Regulaarsed jalavannid ja õiged pediküüri võtted hoiavad asja kontrolli all...aeg ajalt tuleb väikeste kääridega küüne serva lõigata, ebameeldiv aga vajalik.
Varba küüsi tuleb erinevalt sõrme omadest sirgelt lõigata mitte kaares, sel põhjusel nad tavaliselt sisse kasvama hakkavadki.
"Esiveolisega driftimine?... See on nagu onaneerides orgasmi teeselda."
Postitatud 31 august 2010 - 20:13
ma sain vutti mängides kannaga varba peale, küüs läks alt siniseks ja paar kuud hiljem tuli ära ka. Tagasi kasvas ta suhteliselt kiiresti isegi(ca 6 kuud), kuna alt uus küüs juba kasvas kui vana peal oli -.-
Postitatud 01 september 2010 - 07:27
Võib kuni aasta minna, mul on mingi 6 korda välja tõmmatud neid.
Kaaliumpermanganaadi lahuses võib seda leotada enne sidumist, aitab põletikku ennetada. Kausitäis keedetud vett (soe, mitte kuum), ja paned seda häääästi natuke sisse, nii et vesi muutuks roosaks. Leotad mingi 15 minutit, lased õhu käes kuivada ja seod kinni.
Kui side on haava külge kleepunud, võid selle kogu täiega kaussi torgata ja lasta lahti liguneda, või kalla ohtralt vesinikperoksiidi peale.
Pool küünt ära lõigata on muidu retarded, mul läks kolm korda pool ja pidin iga kord tagasi minema, sest küüs ei hakanud normaalselt kasvama. Sitta kanti valusam on ka.
Kaaliumpermanganaadi lahuses võib seda leotada enne sidumist, aitab põletikku ennetada. Kausitäis keedetud vett (soe, mitte kuum), ja paned seda häääästi natuke sisse, nii et vesi muutuks roosaks. Leotad mingi 15 minutit, lased õhu käes kuivada ja seod kinni.
Kui side on haava külge kleepunud, võid selle kogu täiega kaussi torgata ja lasta lahti liguneda, või kalla ohtralt vesinikperoksiidi peale.
Pool küünt ära lõigata on muidu retarded, mul läks kolm korda pool ja pidin iga kord tagasi minema, sest küüs ei hakanud normaalselt kasvama. Sitta kanti valusam on ka.
Muutis K, 29 september 2010 - 21:05.
Postitatud 01 september 2010 - 22:58
insaner, 31 aug 2010, 19:52, kirjutas:
Ise noaga kallale ja korras.
Postitatud 06 september 2010 - 22:11
UNKLE, 1 sept 2010, 23:58, kirjutas:
õige kah, ise tegin samamoodi ja oligi lännu
Postitatud 06 september 2010 - 22:49
küsiks veel, et mis valemiga teil see varbaküüs sisse kasvab vms?
Postitatud 07 september 2010 - 10:19
Õel on miskine jama nende küüntega, 2 korda opil käinud, kasvavad sisse pidevalt. Suure varba omad siis.
Hähä.
Postitatud 13 september 2010 - 16:48
qjet, 6 sept 2010, 23:49, kirjutas:
See nahk mis peaks küüne all olema enam vähem kasvab küüne peale ja siis läheb jamaks.
Postitatud 13 september 2010 - 16:54
UNKLE, 1 sept 2010, 23:58, kirjutas:
True, true. mul oli väikse sõrme nuki peal suur soolatüügas. lendasin hammastega sisse, toppisin sealt haaknõela läbi ja lõikasin nahatangidega ära.. ja udu see närakas tõmbaski. mul oli vahepeal mõlemad käed paksult täis neid.
1 kasutaja(t) loeb seda teemat
0 liiget, 1 külalist, 0 anonüümset kasutajat

Tagasi üles