Hüppa postitusele

Change

Magic The Gathering

• See teema on lukus See teema on suletud
Teemale pole keegi vastanud

iBand

Uustulnuk

• liige
  • Liitus:07 okt 2010
  • Sugu:mees
Tere siis! Pakuks siis müüa tervelt 1000 magicut (võib ka eraldi osta) sealhulgas ka mõned haruldased kaardid voi mis on minu arust haruldased (neid võin eraldi müüa) Kes kogu kupatust tahab voi eriti hea hinnaga pakub sellele võin anda kaasa ka kaardi albumi voi deck-boxi (kes tahab kaasa) Haruldased kaardid on näiteks(hiljem lisan haruldastest pildid ka kui leian)Siin kaardid ja mida nad teevad 1 Final Judgment - Remove all creatues from the game. 2 Hex - Destroy six target creatues. 3 Heroes Remembered - You gain 20 life. 4 Allosaurus Rider(creatue teised olid spellid) - Allousaurus Rider's power and toughness are each equal to 1plus the number of lands you control. Veel on mul kohe kindlasti uks 9/9 creature ja uks 7/7 creature nimega Woolly Razorback ja uks spell kus saad 8 elu juurde.1000 kaardi sees on ka mitu erinevat decki näiteks TENTHXEDITION (core set) Shards of ALARA (primordial jund'i teemast) ja veel mingi näki teemast mille karpi ma ei leidnud. Hinda palun pakkuge ise! Meili aadres on andrinratiste8@gmail.com

1 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 1 külalist, 0 anonüümset kasutajat