Hüppa postitusele

Change

M:HP Pavilion dv6000

Sellel teemal on 15 vastust

Risto!

:)

• liige
  • Liitus:27 dets 2004
  • Sugu:mees
Müüa siis eelnimetatud läpakas. Muidu täitsa heas korras aga ainuke viga on see, et ekraanivalgustus ei tööta... St paned arvuti tööle, kõik töötab aga pilt on must.. Mingi nurga alt midagi näeb, st saab asju teha mingil määral ( kui vaja mingid asjad kätte saada sealt näiteks jne ).
Näitajad PEAKS olema need(pole kindel, võtsin netist sama arvuti kuulutuse pealt andmed):
Sülearvuti HP Pavilion dv6332EA
Protsessor: Intel Centrino Duo T2350
Mälu: 1024MB DDR2 667MHz (2x512MB Dual Channel)
Kõvaketas: 160GB 5400rpm SATA
Ekraan: 15,4" WXGA TFT LCD BrightView 1280 x 800
DVD-seade: DVD+/-RW Dual Layer LightScribe
Graafikakaart: nVidia GeForce Go 7400 256MB
Aku: Li-Ion 6-cell peaks originaalis olema aga on välja vahetatud välja uue ja suurema vastu umbes pool aastat-aasta tagasi, ei oska täpselt öelda.. Vastu peab umbes 2 tunni ringi..
Mõned pildid ka:

Spoiler

Kui midagi infot on vaja juurde, küsige .. Või kui pilte juurde vaja vms..
Hind: Paku ise ( mingi 25 eek jms mõttetuid pakkumisi pole mõtet teha ).

Muutis *1nsan3*, 23 detsember 2010 - 18:56.

:]

Risto!

• liige
Upitan veits (: .

Insener.

Liige

• liige
  • Liitus:22 apr 2010
mis hinnaga umbes liiguks?
mmm

Risto!

• liige
Paku mingit hinda, ma ei oska tõesti väga mingit kindlat hinda panna..

Risto!

• liige
Üles!

Risto!

• liige
Pakkumisi keegi?

jussike

Uustulnuk

• liige
  • Liitus:19 veebr 2009
10 EUROT

Risto!

• liige
Ei aitäh.

Risto!

• liige
Mism emaplaadiviga on suht tuntud? St. arvad, et asi emaplaadis? Mul endal pole jah suurt aimu mis sellel viga võiks olla..

Riotoone

Liige

• liige
  • Liitus:03 aug 2008
Ühel hetkel enam lihtsalt pilti ette ei võtta, tulukesed jäävad põlema a rohkem ei toimugi.

Hp Pavilioni DV6000 seeria on praak. Endal oli ka arvuti sellest seeriast ja emaplaat suutis 2 aasta jooksul 2 korda otsad anda. Kuna õnneks oli garantii alles siis pappi uute emaplaatide eest köhima ei pidanud.

Risto!

• liige
No sinul oli siis vb jah praak, see arvuti u. 3 aastat olnud ja septembris läks puruks.. Ja minu eelmine läpakas (see, mis müügis, on õe oma) oli ka sealt seeriast ja sellel vanust u. 2.5 aastat ja selle aja peale on ühe korra displei välja vahetatud ja siiamaani töötab arvuti väga hästi.. Kui sinul mingid probleemid olid arvutiga, ei tähenda, et teistel ka sama p'sk on (see on ainult minu arvamus..).

Visa Hing ehk Neoneti King

Liige

• liige
  • Liitus:15 märts 2006
ega jah nendel krdi hp pavilionidiel on tegelt praagi % sitaks suur.
Pakun siis 25,5 euri. Ostaks lihtsalt selle mõttega, et sellega pidi suht hea lutsu olema visata.

Risto!

• liige
Ei aitäh.. A tekkis siiski huvi, et mis omadused tal nii head on siis, et sellega hea lutsu visata?

ike

loe seda

• liige
  • Liitus:18 juuni 2007
Tglt on nii, et pms kõik pavilionid on sitad. Endal seisab dv6000 kapis. Mingi 3 aastat töötas korralikult, siis aga läks video õhtale. Probleem on selles, et kuna sellel arvutil on väga sitt jahutus süsteem, siis kuum õhk ei pääse välja, nii et videokaardi tinutus vist sulas lahti. Praegu on, nii et kui seda käima tahan panna, pean enne 15 min kuumutama seda, siis läheb käima. Nii tehes tinutused sulavad paremini kokku ja video saab ühendust.
Muidu aga ma soovitaksin, sul selle pigem juppideks müüa, nii saad rohkem raha. ;)

Muutis ike, 13 jaanuar 2011 - 15:10.

rammstein107

Liige

• liige
  • Liitus:06 mai 2006
Jep, ike.
Endal oli suvel täpselt sama pull. Ostsin kasutatult, paar nädalat sain kasutada ja siis 1 õhtu viskas pildi kokku ja hakkasin ka seda teki-meetodit kasutama, et üles soojendada. Aga sellega on see asi, et max kuu aega kasutad seda ja siis ei lähe lõpuks enam nii ka tööle. Müüsingi 3x odavamalt maha ja sain vasta näppe, seega mina ei taha enam mingist HP-st kuuldagi.

Sorry teemaalgataja ees :wub:
"Mingit feng shuid ei tohi ületähtsustada sest kaasmaalane teeb sulle ikka tüng huid."

retardando

Liige

• liige
  • Liitus:13 juuni 2010
Ma müüsin nüüd suvel kunagi ühe hp pavilioni maha, emaplaat oli tusksis, siis maksti hv's selle eest 1500kr ehk ligikaudu 96 euri.
Ma arvan, et kui asi on tõesti ekraanis siis võib saada natukene rohkem näiteks 1700kr ringis.

2 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 2 külalist, 0 anonüümset kasutajat