Hüppa postitusele

Change

Lenini terror!


Sellel teemal on 9 vastust

#1
Sander

    Mighty as...

  • auliige
  • Postitusi:3 044
  • Liitus:13 mai 2004
  • Sugu:mees
  • Asukoht:Pärnumaa/Tallinn
Alljärgnev peatükk on pärit Jüri Lina raamatust "Skorpioni Märgi All".See teema muutub kohati eriti jõhkraks ja nõrganärvilistel soovitan selle lugemisest hoiduda.

Alljärgnev tekst on raamatust ümber trükitud minu poolt, et neil kellel oleks huvi saaksid avardada oma silmaringi.Esineb trükivigu, mõned ž`id on puudu, kuna mu word ei taha neid väga tunnistada, looadan, et sellest pole hullu.

Lenini Terror

Aastal 1975 avladati Moskvas dokumendikogumik“Lenin ja tšekaa“, millest selgub, et Lenin võttis terrorimeetodid üle Maximilien „de“ Robespierr`ilt, kes oli halastamatu olnud eelkõige vaimuaristrokaatia vastu.24.jaanuaril 1918 arvas Lenin, et kommunistlik terror pidanuks juba tollal karmim olema(„tõelise terrorini on veel palju maad!“).Aprillis 1918 kirjutas ta artiklis „Nõukogude võimu järjekordsed ülesanded“: „Meie reziim on liiga leebe!“
Lenini meelest venelane ei kõlvanutki terrorit teostama, olevat liialt heatahtlik.Ta eelistas juute.Mõistagi ühinesid temaga üksnes kõige kõlvatumad, raevukamad ja fanaatilisemad juudid.Asjaolust, et Lenini meelest olid juudid „revolutsioonilises võitluses“ tunduvalt tõhusamad, tegi Stalin riikliku saladuse, kuigi Maria Uljanova oli mõni aasta pärast Lenini surma tahtnud selle avalikustada.Lenini õde oli arvanud, et see võinuks kasu tuua võitluses antisemitismi vastu.(„Dagens Nyheter“ 15. Veebruar 1995.) Tšekaa aseesimees Martõn Lacis (õieti Sudrabs) kirjutas oma raamatus „Tšekaa võitlus kontrrevolutsiooni vastu“(Moskva, 1921, lk 8): „Meie, israeliidid, peame tulevikuühiskonna rajama lakkamatule hirmule.“
Leninil oli juba 1918. Aastal õnnestunud kommunismi poole võita 1 400 000 juuti, kellest enamik töötas tšekaas.Neile oli antud vaba voli.Hiljem kirjutas Lenin“Need juudi elemendid mobiliseeriti sabotööride vastu.Nõnda õnnestus neil revolutsioon kriitilisest seisust päästa.“(Todor Ditšev, „Jube konspiratsioon“. Moskva, 1994. Lk 40-41)
Nõukogude võim kuulus niisiis juutidele.Kui lord Leninile teatati, et ühes komisjonis pole ühtegi juuti ärritus ta:“ Mitte ühtki juuti?See ei kõlba kuhugi!“(Platnov, „Vene rahva ajalugu XX sajandil“, I osa, Moskva, 1997. Lk. 519).Juhtiva Nõukogude funktsionääri Lazar Kaganovitši väitel nõudnud Lenin, et igas nõukogude asutuses oleks vähemalt üks ülema asetäitja juut, kui pole võimalik juuti ülemaks määrata.)Tšujev, „ Nõnda kõneles Kaganovitš“.Moskva, 1992.lk.100.)
26 juulil 1918 andis Lenin korralduse laiendada „revolutsioonilist terrorit“.Tema arvates oli revolutsioon olma mahalaskmiseta mõeldamatu.Vastupropaganda tegijad tuli hukata.Trotski tunnistuse järgi olevat Lenin juulis 1918. Oma kümme korda päevas hüüatanud:“Kas see on siis diktatuur?See on ju mannapuder!“
Samal aastal käskis Lenin ainuüksi Petrogradis halastuseta hukata 200 inimest täiesti tühisel põhjusel – kes oli kirikus käinud, kes oli käsitööd teinud, kes midagi müünud.
Mõni näide Lenini „leebematest „ telegrammidest aastal 1918:“Oleks tarvis moodustada diktaatorite kolmik ja otsemaid alustada massiterrorit.Prostituudid, kes joovad koos soldatidega, ning endised ohvitserid tuleb kas maha lasta või küüditada.Ei tohi minutitki oodata!Täiskäik massihaarangutele!Relvaomanikud hukata!Alustada menšsevike ja kahtlaste tüüpide massilist deporteerimist!“(„Kogutud teosed“, viies väljaanne, 45. köide, 189)
1918. Aasta augustis algul hakkasid ka Penza kubermangu talupojad bolševikele vastu.Diktaator saatis kubermangu täitevkomiteele telegrammi, nõudes massiterrorit kulakute, pappide ja valgekaartlase kallal, kahtlased isikud käskis saata koonduslaagrisse.Kolm päeva hiljem läkitas ta uue sõnumi, avaldades äärmist imestust, et pole saanud teateid oma nõudmiste täitmise kohta.Ta ei lubanud ülestõusu mahasurumisel vedelaks lüüa ning nõudis, et talumeeste varandus (eelkõige vili) täielikult konfiskeeritakse.Ka talupoegade naised tuli pantvangideks võtta.
Sõjaajaloolane Dimitri Volkognov leidis KGB arhiivist Lenini 11. augusti käskkirja, mille ta oma raamatus („Lenin“.Moskva, 1994) avaldas.Selgub, et Lenin nõudnud vastuhakanud talupoegade poomist.“Vähemalt sada kulakut, rikast, vereimejat üles puua(kindlasti puua, et rahvas näeks)!“täpsustas türann.
Tšekaa nädalaleht avaldas mahalastute ja muud moodi hukatute nimekirju.Nõnda selgus, et 1918-19 tapeti 1, 7 miljonit inimest.Venemaal voolas veri ojadena.Tšekaa pidi ametisse võtma laibalugejad. 1922. Aasta mais avaldatud ametlikeil andmeil mõrvati 1921. Aasta jaanuarist kuni aprillini 1922 täpselt 1 695 904 inimest.Ohvirte hulgas oli piiskoppe, professoreid, arste, ohvitsere, politseinikke, sandarmeid, advokaate, ametnikke, ajakirjanikke, kirjanikke, kunstnikke, haiglaõdesid, töölisi, talupoegi....Nende kuritegu seisnes „antisotsiaalses mõtlemises“
Siin tuleks lugejal tähelepanu pöörata, et tšekaa terroriaparaat oli täielikult juutide käes nagu selgub nüüd kättesaadavatest dokumentidest.Ent juba aastail 1925 teati üht ja teist.Nii kirjutas uurija Larseh raamatus „Bolševismi verejoovastus“ (Wüttemberg, lk.45), et tšekaa nimekirjades oli 50% juudi nimesid, 25% oli juute, kes olid endale võtnud vene nime.Kõik ülemused olid juudid.
26. Novmebril 1918. Nimetas Winston Churchill bolševikke tigedateks paavianiteks.
Peabolševikku hoiti julmustega kursis, iga dokument asetati tema laule.Lenilile oli sellest veel vähe, ta käsutas:“ Rohkem hoogu terrorisse!...Laske iga kümnes maha, kahtlased paigutage koonduslaagritesse.
Koonduslaagrid polnud niisiis sugugi Hitleri vaimusünnitis.Tegelikult paigutasid Ameerika võimurid indiaanlasi koonduslaagrisse esimest korda 1828. Aastal, et neid seejärel küüditada.Säärane isoleerimispoliitika meeldis teistelegi jõhkratele valitsejatele.Ka hispaanlased kogusid Kuubal 1898. Aastal rajatud koonduslaagrisse vaenuliku elemendi.Aastal 1901. Buuri sõja aegu, ajasid inimesi kokku ka inglased.Inglaste koonduslaagreis suri 26 000 buuri naist ja last nälga, 20 000 olid alla 16-aastased.Lenin saatis inimesi laagritesse ilma kohtuotsuseta, kuigi ta oli ametisse seadnud revolutsioonilised tribunalid, mis toimisid ka jakobiinide hirmuvalitsuse ajal Prantsusmaal.Lenin isegi väitis, et koonduslaagrid on töö koolid.(Ajaloodoktorite Mihhail Helleri ja Aleksander Nekritšsi raamat „Võimul utoopia“.London, 1986.lk.67.)Lenin pidas tööliste kooliks ainuüksi vabrikut, muud haridust polnud neil tarvis.Ta toonitas, et tehast võib juhtda igaüks, kes tunneb nelja arvutustehet.
Juudi bolševikud funktsionäärid kasutasid jakobiinide kombel inimeste hukkamiseks praame.Nii uputasid Bela Kun(õieti Aaron Kohn) ja Rosa Zemljatška(õieti Rozalia Zalkind) sügiseld 1920 Krimmis vene ohvitsere.(Igor Bunitš „Partei kuld“.Peterburi, 1992. Lk 73.)Kevadel 1920 uputas juudi tšekist Mihhail Kedrov(Zederbaum) 1092 vene ohvitseri Valgesse merre.
Lenin ja tema kaasroimarid ei tapnud juhuslikku rahvast: nad lasid hukata kõige aktiivsemad, iseseisvamalt mõtlevaid inimesi.Lenin andis käsu, et mõnedes linnades lastaks maha võimalikult palju gümnaasiumiõpilasi.Nii võtsidki tšekistid kinni kõik koolimütse kandud noorukid.Nad hukati põhjusel, et Lenin pidas tulevasi vene intellektuaale nõukogude reZiimile ohuks.(Vladimir Solouhhin, „Päevavalgel“.Moskva 1992.lk 40.)Vene haritlaste koha ühiskonnas võtsid endale juudid.Aga paljud õpilased, näiteks Jaroslavlis, peitsid oma vormimürtisd ära.Seejärel võtsid tšekistid kõik kahtlased noorukid kinni ja otsisid nende juustest koolimütsi ranti.Kui see leiti, hukati poiss kohapeal.Kirjanik Vladimir Soluhhin avalikustas, et tšekistid eelistasid nägusaid poisse ja tüdrukuid.Nemad tapeti kõige pealt.Arvati, et just ilusad noored on intelligentsed.Nad kõrvaldati kui ühiskonna kahjurid.
terrorit koorideenris tšekaa aseesimees Jossif Unschlicht.Juudi tšekistid vürtsitasid tapmist igasuguste piinamisvõtetega.“Rezissöör Stanislav Govoruhhin rääkis oma dokumentaalfilmis“Meie kaotatud Venemaa“, et Hersonis löödi papid risti.Permi peapiiskopil Andronnikovil suruti silmad peast välja, lõigati ära nina ja kõrvad.Harkovis võeti papp Dimitri ihualasti.Kui ta ristimärki tegi, löödi tema parem käsi otsast.Tšernigovi ülempiiskopp Vassili löödi risti ja seejärel põletati elusalt.Dokumendid ilmutavad, et tVsekistid paigutasid oma ohvrid ritta ja naelutasid nende käed laua külge, tegid piki peopesa sisselõik, valasid käed tulikuuma veega üle ja tõmbasid naha maha.Säärast teguviisi nimetati „kinnaste valmistamiseks“.Ohvri pea pandi kruustangide vahele ja purustati auruhaamriga.Seda kõike pidid pealt vaatama need, keda ootas järgmisel päeval sama saatus.Siin öeldut kinnitab Sergei Melgunovi uurimus“Punane terror Venemaal“(Moskva, 1990).
Kirikuisadel torgati silmad peast välja, lõigati keeled suust, nad maeti elusalt.Tšekistid lõikasid oma ohvreil kõhu lõhki, kiskusid peensoole otse välja, naleutasid selle telefoniposti külge ja sundisid siis õnnetut meest pitisalöökidega ümber posti jooksma, kuni peensool oli täielikult väljas ja ohver korisedes hinge heitis.Voronezi piiskopp keedeti elusana suures katlas.Seda suppi sunniti munki revolvri ähvardusel sööma.Talmudis väidetakse, et Jeesuse karistus ketserluse eest on põrgus pasa sees keeda.(Israel Shahak, „jewish History, Jewish Religion: The Weight Of The Three Thousand Years“/“Juudi ajalugu, juudi religioon – kolme tuhande aastane koroem“.London, 1994. Lk 20-21.)Odessas tavatseti ohvitsere elusast peast katlas keeta.
Tvsekistid purustasid ohvrite päid ka hambaarsti tööriistadega.Juhtus, et kolba ülemine osa saeti ära ja teist ohvrit käsutati aju sööma.Samal kordus kolmanda õnnetuga.Tšekistid nautsid laste piinamist vanemate nähes.Mitmes kubermangus valati alasti ohvreid õuel talvisel ajal külma veega üle, kuni neist said jääkamakad.
SovietoloogSovietoloog Mihhail Voslenski kirjeldas oma raamatus „Nomeklatuur“(Stockholm, 1982, lk 321)teisigi Lenini tšekistide hukkamismeetodeid.Harkovis skalpeerisid nad oma ohvreid ja kiskusid käelt naha maha.Votonezis topiti alasti ohvreid tünnidesse, mille seest ulatusid nalead välja, ja lasti siis vaar veerema.Ka põletati ohvri otsaesisele viisnurk.Tšaritõnis ja Kamõšinis saeti ohvirtel käed otsast.Odessas küpsetati inimesi elusalt ahjus, või kisti tükkideks.Kiievis maeti elavad koos lagunenud laibaga samas kirstus.Pool tundi hiljem kaevati ohvrid välja.
Ikkagi polnud Lenin rahul.Ta nõudis“Rohkem jõudu terrorisse!“.See kõik toimus provintsis.Võib kujutleda, kuidas hukati Moskvas.
Juutide ajalehes „Jevreiskaja Tribuna“ väideti 24. Augustil 1922, et Lenin tavatsenud rabidelt pärida nende rahulolu julmade hukkamistega.

Terrori ideoloogiline taust.

Nagu slegub Vanast Testamendist, tavatses Taavet oma vaenlasi katki saagida, puruks kiskuda või telliseahjus ehk mooloki ahjus põletada.Selliseid kohti võib leida nii I Ajaraamatus(20:3) kui ka II Samueli raamatus (12:31)
*Israeliitide jumal Jahve nõuab paganate, sealhulgas naiste ja laste, massilist tapmist(Viies Moosese Raamat 20:16)
Jahve soovib levitada võõraste hulgas õudust.(Viies moosese raamat, 2:25)
Jahve nõuab teiste usundite hävitamist(Viies Moosese Raamat 7:5)
Juudid tohivad muuta võõrad oma orjadeks (Jesaja, 14:2)
Rahvad, kes keelduvad juute teenimast, tuleb hukutada, rüüstada sootumaks(jesaja, 60:12)
Mittejuute tuleb sundida sööma nende oma liha(Jesaja 49:26)
Bend if you must, but never brake!

#2
Külaline_Raux._*

  • külalised
  • Liitus:--
Huvitav lugemine ning on sul alles viitsimist olnud see teskt ümber trükkida.
Pikemat aega olen tahtnud Lina raamatuid lugeda aga aega pole lihtsalt olnud nüüd peab siiski leidma aja ,et tema teosetega lähemalt tutvuda.

#3
Villu

    oxymoron

  • liige
  • Postitusi:3 160
  • Liitus:27 apr 2005
  • Sugu:mees
Hmm, kas seal tuleb juttu ka Lenini ja Stalini omavahelistest erimeelsustest?

Muutis Villu, 16 mai 2011 - 14:12.


#4
Sander

    Mighty as...

  • auliige
  • Postitusi:3 044
  • Liitus:13 mai 2004
  • Sugu:mees
  • Asukoht:Pärnumaa/Tallinn

Villu, 16 mai 2011, 15:12, kirjutas:

Hmm, kas seal tuleb juttu ka Lenini ja Stalini omavahelistest erimeelsustest?

Vaata postitust



Vist isegi oli, ei oska pead anda ja raamat on mul preagu kaugemal ära.Eks ma vastan millalgi kui aega on.Preagu sess tulemas ja võimalik, et enne teisipäeva sellekohast infot siia ma ei postita.
Bend if you must, but never brake!

#5
Keeksta Tha Buffalo.

    its all about papers kid

  • liige
  • Postitusi:1 665
  • Liitus:14 märts 2010
  • Sugu:mees
  • Asukoht:Tallinn.
Hmm, ma veidike segaduses, keegi ehk viitsib seletada mulle ära ühe asja.
Nt.


Tsitaat

Rahvad, kes keelduvad juute teenimast, tuleb hukutada, rüüstada sootumaks(jesaja, 60:12)


Nagu ma aru saan see kuulub nende püharaamatusse vms iganes?

Ja kui jah, siis mida vittu need juudid vinguvad et Hitler neid tappis? Veidi silmakirjalik ei ole?

Kuid jah, ma usun et ma olen asjast aru saand, aga ikkagi..
KEEXMAISTER
Postitas pildi

#6
klaabu

    lvl 33 illuminati

  • administraator
  • Postitusi:15 957
  • Liitus:01 märts 2005
  • Sugu:mees
  • Asukoht:ruum 101

Keeksta Tha Buffalo., 19 mai 2011, 18:29, kirjutas:

Hmm, ma veidike segaduses, keegi ehk viitsib seletada mulle ära ühe asja.
Nt.

Tsitaat

Rahvad, kes keelduvad juute teenimast, tuleb hukutada, rüüstada sootumaks(jesaja, 60:12)


Nagu ma aru saan see kuulub nende püharaamatusse vms iganes?

Ja kui jah, siis mida vittu need juudid vinguvad et Hitler neid tappis? Veidi silmakirjalik ei ole?

Kuid jah, ma usun et ma olen asjast aru saand, aga ikkagi..

Vaata postitust


Ei saa aru, mismoodi sinu küsimus siia teemasse puutub?

Aga et päris mõttetu postitus ei oleks, siis vt http://www.piibel.net/?rmt=Js&ptk=60 ja otsi sealt 12. Niisugust asja ei seisa ju seal.
"Igaüks neist on julge, kuni ta on üldise masinavärgi märkamatu osa. Aga niipea kui temale langeb isiklik vastutus, niipea kui valgusekiir temale koondub – kahvatab ta ja saab aru, et temagi on vaid tähtsusetu kübe ja võib iga hetk kõige tühisemalgi põhjusel libastuda. "
— A. I. Solženitsõn

#7
Külaline_Raux._*

  • külalised
  • Liitus:--

Tsitaat

Sest rahvas või kuningriik,
kes sind ei teeni, hukkub,
seesugused rahvad rüüstatakse sootuks.


Tsitaat

Rahvad, kes keelduvad juute teenimast, tuleb hukutada, rüüstada sootumaks(jesaja, 60:12)

Vahe on märgatav.

#8
Keeksta Tha Buffalo.

    its all about papers kid

  • liige
  • Postitusi:1 665
  • Liitus:14 märts 2010
  • Sugu:mees
  • Asukoht:Tallinn.
Terrori ideoloogiline taust.

Nagu slegub Vanast Testamendist, tavatses Taavet oma vaenlasi katki saagida, puruks kiskuda või telliseahjus ehk mooloki ahjus põletada.Selliseid kohti võib leida nii I Ajaraamatus(20:3) kui ka II Samueli raamatus (12:31)
*Israeliitide jumal Jahve nõuab paganate, sealhulgas naiste ja laste, massilist tapmist(Viies Moosese Raamat 20:16)
Jahve soovib levitada võõraste hulgas õudust.(Viies moosese raamat, 2:25)
Jahve nõuab teiste usundite hävitamist(Viies Moosese Raamat 7:5)
Juudid tohivad muuta võõrad oma orjadeks (Jesaja, 14:2)
[B]Rahvad, kes keelduvad juute teenimast, tuleb hukutada, rüüstada sootumaks(jesaja, 60:12)[/B]Mittejuute tuleb sundida sööma nende oma liha(Jesaja 49:26)


Aga jah, ju sain siis valesti aru ja sorry et segadust külvasin :D
KEEXMAISTER
Postitas pildi

#9
Villu

    oxymoron

  • liige
  • Postitusi:3 160
  • Liitus:27 apr 2005
  • Sugu:mees

Sander, 16 mai 2011, 22:00, kirjutas:

Villu, 16 mai  2011, 15:12, kirjutas:

Hmm, kas seal tuleb juttu ka Lenini ja Stalini omavahelistest erimeelsustest?

Vaata postitust



Vist isegi oli, ei oska pead anda ja raamat on mul preagu kaugemal ära.Eks ma vastan millalgi kui aega on.Preagu sess tulemas ja võimalik, et enne teisipäeva sellekohast infot siia ma ei postita.

Vaata postitust



?

#10
Sander

    Mighty as...

  • auliige
  • Postitusi:3 044
  • Liitus:13 mai 2004
  • Sugu:mees
  • Asukoht:Pärnumaa/Tallinn
Lenini ja Stalini omavahelisi erimeelsusi suuresti ei eksisteerinudki.Stalin oma hullusega sobis just täpselt Lenini mantlipärijaks ja terrori jätkajaks.

Need erimeelsused, mida mõeldakse on arvatavasti võltsitud Trotski või mõne muu konkurendi poolt.Tol ajal nö Lenini poolt kirjutatud kiri polnud enam võimalik, sest Lenin ei saanud mõhkugi aru ja heal juhul suutis ta pastakat käes hoida.

Muutis Sander, 05 august 2011 - 11:20.

Bend if you must, but never brake!





2 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 2 külalist, 0 anonüümset kasutajat