Hüppa postitusele

Change

Telefon käis garantiis...

• See teema on lukus See teema on suletud
Sellel teemal on 12 vastust

Free Will

Vanemliige

• liige
  • Liitus:31 okt 2006
  • Sugu:mees
Probleem selline, et käis minu Vivaz Pro siis garantiis... Probleemiks oli aku vastupidavus(2-3 korda pidin päevas laadima.)
Kaasa kästi võtta täis-müügipakend, ehk siis kõik laadijad, kõrvaklapid, mälupulgad ja möllud.
Asi käis siis garantiis ära ning kui kodus karbi lahti tegin avastasin, et laadijat polegi tagasi karpi pandud... See oli USB laadija, seega pole mul enam arvutiga ühendamis juhet ka...

Mida teha? Kuidas tõestada? Any Ideas?

Postitas pildi

Muutis Free Will, 14 jaanuar 2011 - 19:28.

Reefer Party

devilscryinmybedroom

Liige

• liige
  • Liitus:28 veebr 2009
Tõestad sellega, et nad muidu ei võta ju vastu kui asju pole.

Logit

Liige

• liige
  • Liitus:17 aug 2009
Ma ei saanud aru, mis juhe sul ära kaotati, USB tuli tavalaadija asemele? Või mis.
Aga tavaliselt juhendites on kirjas, mida karp sisaldab. Sellega tõestad.

Free Will

Vanemliige

• liige

Logit, 14 jaan 2011, 19:36, kirjutas:

Ma ei saanud aru, mis juhe sul ära kaotati, USB tuli tavalaadija asemele? Või mis.
Aga tavaliselt juhendites on kirjas, mida karp sisaldab. Sellega tõestad.

Vaata postitust

Ei ei vaata mul oligi selline laadija nagu üleval oleval pildil näha on.
Kui tahtsin arvutiga telefoni ühendada ühendasin selle juhtme telefoni ja arvuti vahel.
Kui tahtsin laadida lükkasin USB otsa sinna laadija otsikusse ja laadisin. Ehk siis USB laadija

Ja juhendites on kirjas küll mida karp sisaldab, aga saad aru ma sõitsin telefoniga koju peale garantiid ja kui karbi lahti tegin avastasin, et laadijat polegi...
Nad väidavad, et oli laadija ja mul on bizdedz...

devilscryinmybedroom, 14 jaan 2011, 19:30, kirjutas:

Tõestad sellega, et nad muidu ei võta ju vastu kui asju pole.

Vaata postitust

WAT? Sa vist ei saanud kõige paremini olukorrast aru või on mul miskit viga ja ma ei mõista mida sa öelda tahad...

Muutis Free Will, 14 jaanuar 2011 - 19:41.

Reefer Party

devilscryinmybedroom

Liige

• liige
No nad ei võta ju muidu vastu kui mingi asi puudu on.

Free Will

Vanemliige

• liige

devilscryinmybedroom, 14 jaan 2011, 19:53, kirjutas:

No nad ei võta ju muidu vastu kui mingi asi puudu on.

Vaata postitust

Missassja sa ajad... Ma viisin telefoni garantiisse koos kõikide asjadega... Laadija, klapid, mälukaart jne, seal vaadati üle ja saadeti Pärnusse kontrolli, siis läks 10 päeva aega kuni tuli sõnum, et teie telefon on valmis ja võite Kristiine esindusse järele tulla.
Läksin tõin telefon ära, kodus tegin karbi lahti ja mida ma näen, "LAADIJAT POLE!"

Mõistad nüüd?

Sorri kui ülbe tundun, no offence

Muutis Free Will, 14 jaanuar 2011 - 20:05.

Reefer Party

devilscryinmybedroom

Liige

• liige
Ei ma sain sinust esimesel korral juba aru väga hästi aga kuna kästi kaasa võtta kogu komplekt siis asi selles. Aga jah kuna tegid alles kodus selle lahti siis saab väga kergesti öelda, et tegid lahti ja võtsid selle välja.

Mine küsi tarbijakaitsest abi, kas saad üldse midagi teha.

Muutis devilscryinmybedroom, 14 jaanuar 2011 - 20:22.

Eliit

Liige

• liige
  • Liitus:09 dets 2005
Kõige lihtsam alustuseks helistada sinna esindusse vms kuhu viisid selle. Kuna kui midagi jäi sulle kaasa andmata, siis peab neil seal midagi ka üle olema. Samas kui hakkavad huiama võid ka sinna tarbijakaitsesse helistada ja küsida nõu.

Muutis Eliit, 14 jaanuar 2011 - 20:33.

Free Will

Vanemliige

• liige

Eliit, 14 jaan 2011, 20:32, kirjutas:

Kõige lihtsam alustuseks helistada sinna esindusse vms kuhu viisid selle. Kuna kui midagi jäi sulle kaasa andmata, siis peab neil seal midagi ka üle olema. Samas kui hakkavad huiama võid ka sinna tarbijakaitsesse helistada ja küsida nõu.

Vaata postitust

Klienditeenindusse saigi helistatud ja sõimatud veidi, aga sealt seletati lahti, et oleks pidanud kohapeal kohe vaatama karpi sisse ja nemad ei saa enam aidata, nägemist...
Reefer Party

Le Fu!

Võru Cashmoney Cru

• liige
  • Liitus:22 aug 2007
Sama hea et karbis iphone 4g ja kodus avad avastad, et telefon seal se es pole ja vsjoo nahhui saadetakse klienditeenindusest :wub:
SKaeting is for daun syndrom kids like bmx

Free Will

Vanemliige

• liige

Le Fu!, 14 jaan 2011, 22:36, kirjutas:

Sama hea et karbis iphone 4g ja kodus avad  avastad, et telefon seal se es pole ja vsjoo nahhui saadetakse klienditeenindusest :wub:

Vaata postitust

Sisuliselt küll jah... Suht kettasse ajab selline suhtumine klientidesse. Mulle on nagu varasematest kogemustest mulje jäänud, et Elisa klienditeenindus on tunduvalt viisakam kui mõne muu teenusepakkuja klienditeenindus, aga nüüd olen küll pettunud.
Eks homme näeb, lähen hommikul koha peale õiendama.

/Sai siis ära käidud ja ega targemaks ei saanudki, öeldi, et järelikult jäi pärnu garantii hooldusesse see laadija, aga nädalavahetusel ei ole seal kedagi ja saadeti lihtsalt e-mail... lootusetu juhtum ma arvan, ostan lihtsalt uue.
Reefer Party

Sulev

Zen

• liige
  • Liitus:22 dets 2006

Free Will, 15 jaan 2011, 12:35, kirjutas:

Le Fu!, 14 jaan  2011, 22:36, kirjutas:

Sama hea et karbis iphone 4g ja kodus avad  avastad, et telefon seal se es pole ja vsjoo nahhui saadetakse klienditeenindusest :wub:

Vaata postitust

Sisuliselt küll jah... Suht kettasse ajab selline suhtumine klientidesse. Mulle on nagu varasematest kogemustest mulje jäänud, et Elisa klienditeenindus on tunduvalt viisakam kui mõne muu teenusepakkuja klienditeenindus, aga nüüd olen küll pettunud.
Eks homme näeb, lähen hommikul koha peale õiendama.

/Sai siis ära käidud ja ega targemaks ei saanudki, öeldi, et järelikult jäi pärnu garantii hooldusesse see laadija, aga nädalavahetusel ei ole seal kedagi ja saadeti lihtsalt e-mail... lootusetu juhtum ma arvan, ostan lihtsalt uue.

Vaata postitust

Ära nii kergelt käega löö. See laadija on garantiihoolduses ja ootab, et kohusetundlik omanik temale järgi tuleks.

Free Will

Vanemliige

• liige
Okei kas keegi suudab leida koha kust seda laadijat osta saab?
EMT's pole enam müügil... Mitte kuskilt ei leia sellist enam...
HELP?

/Leidsin, elionis on ikka :D

Muutis Free Will, 21 jaanuar 2011 - 11:46.

Reefer Party

1 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 1 külalist, 0 anonüümset kasutajat