Ostaks siis Toshiba Satellite m70-144 isendile videokaarti : ATI Mobility Radeon x700 peaks seal olema.
Ehk on kellelgi pakkuda või seisab sama masin mingi muu vea pärast nurgas ning on nõus sümboolse summa eest maha müüma?
Change
Sellel teemal on 3 vastust
Postitatud 23 detsember 2011 - 21:31

Postitatud 23 detsember 2011 - 23:29

Selle läppari videokaart peaks olema integreeritud emaplaadile ehk ei ole eraldi vahetatav. Uut emaplaati vaja.
Või siis räägi, mis hinna eest praeguse masina müüksid mulle?
Või siis räägi, mis hinna eest praeguse masina müüksid mulle?

Muutis katkine5, 23 detsember 2011 - 23:29.
Alcohol is for people who can afford to lose a few brain cells.
For every male action, there is a female overreaction.
Time you enjoy wasting is not wasted time.
Postitatud 24 detsember 2011 - 10:17

Eeeh, sellel läpparil on just see videokaart, mis käib pesast välja ja saab ära vahetada. Ise pole ribadeks võtnud, aga ühest paranduskohast mulle nii öeldi. Öeldi, et otsi uus videokaart ja siis vahetavad ära.
Müüa ei tahaks, kuna kasuisal oleks vaja sellist läpparit millega autos gps'i jooksutada ja office's tabeleid täita ning see oleks sellejaoks paras, aga kuradi videokaart on läbi kärsanud. Või on sul midagi vastu pakkuda sarnaste andmetega, siis oleks mõeldav küll, veits võin peale ka maksta.
Müüa ei tahaks, kuna kasuisal oleks vaja sellist läpparit millega autos gps'i jooksutada ja office's tabeleid täita ning see oleks sellejaoks paras, aga kuradi videokaart on läbi kärsanud. Või on sul midagi vastu pakkuda sarnaste andmetega, siis oleks mõeldav küll, veits võin peale ka maksta.

Postitatud 24 detsember 2011 - 19:08

On jah ikka eraldi kaart tal olemas, aga see pole MXM kaart ehk on ainult tollele kindlale seeriale omane kaart tal...
Siis tõesti vaja ainult muu veaga sama läpparit või ebayst üle 100 dollari eest sai ka töökorras kaardi.
Mul läppar pakkuda, aga ostu/vahetushuvi päeva jooksul kadus. Pane HV foorumisse müügiteema, saad osa raha tagasi vähemalt.
MS-1057b mul pakkuda. http://foorum.hinnav...0582&highlight= Hetkel 100€ pakutud selle eest.
Siis tõesti vaja ainult muu veaga sama läpparit või ebayst üle 100 dollari eest sai ka töökorras kaardi.
Mul läppar pakkuda, aga ostu/vahetushuvi päeva jooksul kadus. Pane HV foorumisse müügiteema, saad osa raha tagasi vähemalt.
MS-1057b mul pakkuda. http://foorum.hinnav...0582&highlight= Hetkel 100€ pakutud selle eest.
Alcohol is for people who can afford to lose a few brain cells.
1 kasutaja(t) loeb seda teemat
0 liiget, 1 külalist, 0 anonüümset kasutajat