Hüppa postitusele

Change

Müün unikaalseid karpe ja suurepäraseid anumaid

Sellel teemal on 43 vastust

Ralvo

Mister Raivo

• liige
  • Liitus:05 juuni 2007
  • Sugu:mees
Motivatsioon tuli sellest teemast https://www.neonet.ee...84#entry2076184.

Et siis jah, kallid kaasfoorumlased, kasutaja Andrei mainis omas teemas saladuskatte all, et karbid on praegusel ajal saanud väga hinnatuks kaubaks ning neid ostetakse isegi rohkem kui neid samu asju mis nende sees on. Lõin selle peale oma kapi lahti ning avastasin, et mul on seal üksjagu neid karpe ja anumaid. Tahtmatult tekkis minu sisemuses soov neid maha müüa, et valentini päevaks oma silmarõõmule mingi kallima ja vägevama südamekujulise karbi osta. Lööme siis otsad lahti

Spoiler

Hinnakiri

* Nike'i karp - sobib suurepäraselt Nike firmamärgi armastajatele, paneme alghinnaks 1,99
* Vans'i karp - samad sõnad mis Nikega, sobib valatult 12 aastaste tõuksi tüüpide kappidesse. Alghind samuti 1.99
* Canon EOS 1100S karp - see on päris haruldane karp. Selle karbi saamiseks olin suunitud ostma 450€'se peegelkaamera. Alghind 10
* Canon MV700 karp - antud isend on päevi näinud ning veidikene damaget saanud. Alghind 4.99
* Canon Legria FS200 karp - samuti veidikene hõõruda saanud karp, nurkadel värv maha kulunud. Hinnaks on 1.99
* Memorex Clock Radio karp- ilusti säilinud karbikene, sisaldab palju värvikaid elemente nii esi kui ka tagakaanel. Hind määramata, annan võimalust pakkuda.
* Nokia 5310 XpressMusic'i karp - tõesti kena värvilahendusega, ilusti säilinud ning huvitava avamissüsteemiga karp. Asjatundjad ütlesid, et alla 5€ ei tohiks ma seda müüa.
* Nokia 5800 XpressMusic'i karp - kõige esimese puutetundliku Nokia karp. Kaanele on kleebitud võõrkeelne kleebis tekstiga ''INCLUDES 3 MONTHS NAVIGATION''. Samuti ei sooviks alla 5€ eest ära anda,
* Vesipiibu Pumpkin Hookah karp - suhteliselt narmendunud karp. Olen seda korduvalt kleeplindiga parandanud. 1.99

Bonus

* Tühi One Million deodorandi purk - kui korgi pealt maha võtta, siis on ikka veel seda lummavat lõhna tunda. 2.49
* Tühi Ibiza Playboy pudel - tegelikult on purgipõhjas säilinud veel umbes kaks tilka seda lõhna, aga soovi korral võin sellest lahti saada. 1.99
* Tühi Schweppesi Ginger Ale pudel - ei viitsi sellest pikemat juttu teha, 0,09
* Alumiiniumist shaker - väga kvaliteetne isend. Kõlbab suurepäraselt kokteilide tegemiseks. Kasutatud vaid korra, et Coca ja Jim Beam segamini loksutada. 10

Ja see pole veel kõik! Ostes kõik korraga ära saate kaasa karika, mille ma võitsin kohalikel spordivõistlustel! KIIRUSTAGE

Huvi korral võite kontakteeruda PM'i, telefoni (5051642) või msni (ralvo2004@hotmail.com) teel.
Mõnusat ostmist!

Muutis Ralvo, 12 veebruar 2012 - 19:01.

Posted Image

View PostRobi., on 24 oktoober 2018 - 12:10, said:

SKateing is for daun syndrom kids like bmx

Posted Image Like Raivo

Mar+Tin

Elu on sugulisel teel leviv haigus, mis lõpeb tingimata surmaga.

• liige
  • Liitus:24 aug 2006
Opakas, selle teemaga meelitad sa ju kõik Andrei sugused debiilikutest klannimehed ja telefoniärikad siia foorumisse. :S
Postitas pildi

Ralvo

Mister Raivo

• liige
Tee oma teema ja reosta seda. Ära minu teemat puutu :angry: :angry: :angry:

Posted Image

Posted Image Like Raivo

mkmk

Liige

• liige
  • Liitus:07 nov 2010
why?

Mihkel.

Kui kaelani sitaseees oled, ei tasu pead norgu lasta

• liige
  • Liitus:03 dets 2006
lame teema.

Mar+Tin

Elu on sugulisel teel leviv haigus, mis lõpeb tingimata surmaga.

• liige
  • Liitus:24 aug 2006
Ei Ralvo, mul oli tegelikult ikka asja ka. Ema nägi kõrvalt sinu tehtud teemat ja oleksime kogu perega kahest pappkarbist huvitatud küll. Võiks ta olla üpris tugevate seintega, sest ema arvas, et sellega on hea maale vanaema juurde koerale konte ja kassiliha viia.
Räägi natuke kvaliteedist ka...kaua kasutuses olnud ja kui vanade instrumentidega tegu on?

Hinnaks arvaksin ei rohkem ega vähem kui 5.3 naelšillingit. Aga kuidas sa muidu ta mulle üle kavatsed anda? Peab ise autoga narvasse tulema või kuidas sulle mugavam on? Eriti mugav oleks, kui saaksid ise väikese lisatasu eest mulle koju kätte tuua, või võiks palgata meie oma neoneti transporteri (Soldier), kes liitri eest teeks selle tripi ära.

Mainiksin veel ära, et minupuhul on tegu kindla ostjaga, sest antud isendit läheb meie peres hädasti vaja. Varem püüdsime ise metsast nugiseid ja söötsime neid koerale, aga nüüd saab linnas vorsti valmis teha ja laadung kohe kastiga - hopsti maale toimetada.

Võta ühendust!
Postitas pildi

Ralvo

Mister Raivo

• liige
Jumal tänatud, et meie foorumis on ikka veel alles normaalseid inimesi, kes igat asja naljaks ei muuda. Põhimõtteliselt on mul sinu emale pakkuda Nike'i ja Vans'i karbid. Need sobivad suurepäraselt kontide ja kassliha transporteerimiseks. Rääkides transportteenusest on mul välja pakkuda kolm varianti. Esimene, ehk kõige odavam variant on palgata Reino, kes ise häälega Tallinnast Narva tuleks ning karbid ilusti ära tooks. Kuigi julgen oletada, et temaga võib tee peal juhtuda igasuguseid vigureid ning lõpuks suudab ta ikkagi need väärtuslikud karbid kas maha juua või ära kaotada.
Teine variant oleks see, et ma panen karbid kell 6 hommikul rongiga Tallinna poole liikuma. Neid saad ise vastu võtta rongijaamas kella 11 paiku, See on palju ohutum ning mõtekam viis. Lõpuks on mul olemas viimane ehk kõike kallim võimalus. Nimelt võin ma ise oma mersuga sulle akna all tulla ning need sulle käest kätte ulatada. Ainuke asi, mis võib probleemi põhjustada on kütusemaks. Kardan, et selle teenustasu eest tuleb sul 40-50 eurot tasuda. Küsi oma emalt, mis ta selle kohta arvab ning anna lähiajal teada :)

Posted Image

Posted Image Like Raivo

Tannuu

Liige

• liige
  • Liitus:19 märts 2009
Kas vahetustega ka tegeled?

Ralvo

Mister Raivo

• liige
Oleneb mida sa oskad mulle vastu pakkuda. Ikka võiks, miks mitte

Posted Image

Posted Image Like Raivo

SoldieR

Reino

• liige
  • Liitus:11 juuni 2009
ma olen nõus need martinile baltijaama rongi pealt laagri transportima
kuidas on kõige valutum teha enekat ?

Tannuu

Liige

• liige
Erilist huvi tunnen ma "Memorex Clock Radio" karbi vastu, ehk leiad allolevalt pildilt mõne meelepärase karbi, tean, et valik on väike kuid see on tingitud sellest, et olen karbiturul üsna uus tegija.Olen nõus puudutuleva summa kompenseerima sularaha näol.

Spoiler

Muutis Tannuu, 12 veebruar 2012 - 19:52.

Ralvo

Mister Raivo

• liige

Vaata postitustTannuu, 12 veebruar 2012 - 19:52, kirjutas:

Erilist huvi tunnen ma "Memorex Clock Radio" karbi vastu, ehk leiad allolevalt pildilt mõne meelepärase karbi, tean, et valik on väike kuid see on tingitud sellest, et olen karbiturul üsna uus tegija.Olen nõus puudutuleva summa kompenseerima sularaha näol.

Spoiler

Hea meelega vahetaksin selle jäätisepaberi vastu ära. Arvan, et peale pole vaja maksta, kuna tegu on suhteliselt samas hinnaklassis asjadega. Võta minuga palun PMi teel ühendust :)

Posted Image

Posted Image Like Raivo

Aarne

Liige

• liige
  • Liitus:28 dets 2009
Spoiler

Andrei

Venku :P

• liige
  • Liitus:29 aug 2006
te arvate et ma räägin lolli juttu, aga samas vaadake paljud ostavad asju või leiavad asju või mis iganes, tahvad maha müüa või pandikasse viia! AGA hind suur kui asjadel kaasas karp või dokid! nagu üritasin oma asju pandi müüa, alati rooli mängi asjade dokid ja karp, naiteks lapperi ees antakse 100eur! kui karp ja dokid olemas siis 175eur! see suht suur summa mis mängib rolli!
KUI TEIE ARVATE IKKA LOLL OLEN MINGE MINGISUGUSE PANDIMAJASE PROOVIGE PANDITAOMA ASI! JA KÜSIGE MIS HINNA SAATE KOOS DOKKIDEGA JA KARBIGA JA MIS hINNA ILMA NENDETA!

Muutis Andrei, 12 veebruar 2012 - 20:32.

Tannuu

Liige

• liige

Vaata postitustAndrei, 12 veebruar 2012 - 20:13, kirjutas:

te arvate et ma räägin lolli juttu, aga samas vaadake paljud ostavad asju või leiavad asju või mis iganes, tahvad maha müüa või pandikasse viia! AGA hind suur kui asjadel kaasas karp või dokid! nagu üritasin oma asju pandi müüa, alati rooli mängi asjade dokid ja karp, naiteks lapperi ees antakse 100eur! kui karp ja dokid olemas siis 175eur! see suht suur summa mis mängib rooli!
KUI TEIE ARVATE IKKA LOLL OLEN MINGE MINGISUGUSE PANDIMAJASE PROOVIGE PANDITAOMA ASI! JA KÜSIGE MIS HINNA SAATE KOOS DOKKIDEGA JA KARBIGA JA MIS hINNA ILMA NENDETA!

Kulla Andrei, keegi pole sind ju lolliks kutsunud. Tegemist on hiilgava äriideega - väärid tunnustust.

Muutis Tannuu, 12 veebruar 2012 - 20:18.

Ralvo

Mister Raivo

• liige
Andrei ära palun karju minu teemas

Posted Image

Posted Image Like Raivo

Wings

derp

• liige
  • Liitus:10 sept 2009
Karp mängib siiski väga suurt rooli!!! Postitas pildi

Rinx

Liige

• liige
  • Liitus:09 jaan 2004

te arvate et ma räägin lolli juttu, aga samas vaadake paljud ostavad asju või leiavad asju või mis iganes, tahvad maha müüa või pandikasse viia! AGA hind suur kui asjadel kaasas karp või dokid! nagu üritasin oma asju pandi müüa, alati rooli mängi asjade dokid ja karp, naiteks lapperi ees antakse 100eur! kui karp ja dokid olemas siis 175eur! see suht suur summa mis mängib rooli!

I just had to...
Spoiler

E-THUG

Liige

• liige
  • Liitus:04 juuli 2008

te arvate et ma räägin lolli juttu, aga samas vaadake paljud ostavad asju või leiavad asju või mis iganes, tahvad maha müüa või pandikasse viia! AGA hind suur kui asjadel kaasas karp või dokid! nagu üritasin oma asju pandi müüa, alati rooli mängi asjade dokid ja karp, naiteks lapperi ees antakse 100eur! kui karp ja dokid olemas siis 175eur! see suht suur summa mis mängib rolli!

Aga äkki edaspidi siis varastad kaupa millel juba karp kaasas :o!

Audi, 7 dets 2009, 21:23, kirjutas:

Ma kasutan Sensodyne Whitening pastat. Teeb ilusti valgeks, pole vajadust mingi keemia jaoks.

Vaata postitust

Andrei

Venku :P

• liige
  • Liitus:29 aug 2006

Vaata postitustE-THUG, 12 veebruar 2012 - 20:36, kirjutas:

Aga äkki edaspidi siis varastad kaupa millel juba karp kaasas :o!

hmm varastada ja mina hahaha paljud siit teavad mis palk mull ja kus töötan ja mull veel vaja varastada!

1 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 1 külalist, 0 anonüümset kasutajat