Et siis jah, kallid kaasfoorumlased, kasutaja Andrei mainis omas teemas saladuskatte all, et karbid on praegusel ajal saanud väga hinnatuks kaubaks ning neid ostetakse isegi rohkem kui neid samu asju mis nende sees on. Lõin selle peale oma kapi lahti ning avastasin, et mul on seal üksjagu neid karpe ja anumaid. Tahtmatult tekkis minu sisemuses soov neid maha müüa, et valentini päevaks oma silmarõõmule mingi kallima ja vägevama südamekujulise karbi osta. Lööme siis otsad lahti
Hinnakiri
* Nike'i karp - sobib suurepäraselt Nike firmamärgi armastajatele, paneme alghinnaks 1,99€
* Vans'i karp - samad sõnad mis Nikega, sobib valatult 12 aastaste tõuksi tüüpide kappidesse. Alghind samuti 1.99€
* Canon EOS 1100S karp - see on päris haruldane karp. Selle karbi saamiseks olin suunitud ostma 450€'se peegelkaamera. Alghind 10€
* Canon MV700 karp - antud isend on päevi näinud ning veidikene damaget saanud. Alghind 4.99€
* Canon Legria FS200 karp - samuti veidikene hõõruda saanud karp, nurkadel värv maha kulunud. Hinnaks on 1.99€
* Memorex Clock Radio karp- ilusti säilinud karbikene, sisaldab palju värvikaid elemente nii esi kui ka tagakaanel. Hind määramata, annan võimalust pakkuda.
* Nokia 5310 XpressMusic'i karp - tõesti kena värvilahendusega, ilusti säilinud ning huvitava avamissüsteemiga karp. Asjatundjad ütlesid, et alla 5€ ei tohiks ma seda müüa.
* Nokia 5800 XpressMusic'i karp - kõige esimese puutetundliku Nokia karp. Kaanele on kleebitud võõrkeelne kleebis tekstiga ''INCLUDES 3 MONTHS NAVIGATION''. Samuti ei sooviks alla 5€ eest ära anda,
* Vesipiibu Pumpkin Hookah karp - suhteliselt narmendunud karp. Olen seda korduvalt kleeplindiga parandanud. 1.99€
Bonus
* Tühi One Million deodorandi purk - kui korgi pealt maha võtta, siis on ikka veel seda lummavat lõhna tunda. 2.49€
* Tühi Ibiza Playboy pudel - tegelikult on purgipõhjas säilinud veel umbes kaks tilka seda lõhna, aga soovi korral võin sellest lahti saada. 1.99€
* Tühi Schweppesi Ginger Ale pudel - ei viitsi sellest pikemat juttu teha, 0,09€
* Alumiiniumist shaker - väga kvaliteetne isend. Kõlbab suurepäraselt kokteilide tegemiseks. Kasutatud vaid korra, et Coca ja Jim Beam segamini loksutada. 10€
Ja see pole veel kõik! Ostes kõik korraga ära saate kaasa karika, mille ma võitsin kohalikel spordivõistlustel! KIIRUSTAGE
Huvi korral võite kontakteeruda PM'i, telefoni (5051642) või msni (ralvo2004@hotmail.com) teel.
Mõnusat ostmist!
Muutis Ralvo, 12 veebruar 2012 - 19:01.