Hüppa postitusele

Change

Trahv Rootsis

Sellel teemal on 16 vastust

Kickapoo

The world is mine so i piss on the sidewalk

• liige
  • Liitus:10 apr 2008
  • Sugu:mees
Sain Rootsis 3000sek'i trahvi, saadeti koju kiri arvega ja öeldakse, et maksa ära.
Kui ma trahvi ei maksa, siis mis edasi saab? Mis tagajärjed sellel mulle on?

Obey.

Liige

• liige
  • Liitus:20 mai 2005
Ma sain sõbraga kunagi leedus trahvi, mis oli omamoodi pull kogemus, sõber pandi puuri natukeseks isegi:D
aga andsime õiged aadressid ja mõne aja pärast saime umbkeelse kirja, kust võis välja lugeda mingi rahasumma ja avaliku vabanduse linna ees... me pole lillegi liigutanud ja ei ole olnud mingeid probleeme sellega seoses.
Aga milles trahv seisneb, alkoholi omamises eks ? mis keeles kirjutatud ?

SilverJ

Visions Against Boredom

• liige
  • Liitus:02 märts 2009

Vaata postitustKickapoo, 15 märts 2012 - 15:33, kirjutas:

Sain Rootsis 3000sek'i trahvi, saadeti koju kiri arvega ja öeldakse, et maksa ära.
Kui ma trahvi ei maksa, siis mis edasi saab? Mis tagajärjed sellel mulle on?

Trahv tuleb ära maksta, eesti on sõlminud lepingu rootsi, soome ja vb läti ja leeduga ka. Et kui saad välismaal trahvi siis tuleb tasuda, kui ei maksa siis hakkab eesti politsei sellega tegelema. Soovitan maksta ;)

Muutis SilverJ, 15 märts 2012 - 17:05.

endrik101, 8 veebr 2010, 21:34, kirjutas:

Emaga on lood sitasti , jäin emale pihumisega vahele , siiamaani ei räägi.

Vaata postitust

Ralvo

Mister Raivo

• liige
  • Liitus:05 juuni 2007
Offtopic, aga siiski, palju see 3000sek'i meie Eesti Euros on?

Posted Image

View PostRobi., on 24 oktoober 2018 - 12:10, said:

SKateing is for daun syndrom kids like bmx

Posted Image Like Raivo

Jan.

Kord päevas - päev korras.

• liige
  • Liitus:13 sept 2008

Vaata postitustRalvo, 15 märts 2012 - 17:17, kirjutas:

Offtopic, aga siiski, palju see 3000sek'i meie Eesti Euros on?

335€

Kickapoo

• liige
Tahaks täpselt kelleltki teadjalt infot saada, kui palju võib summa ajaga suuremaks minna ja kui tõsiselt Rootsi seda võtab ja huiama võib hakata.

Kellelgi on kogemusi või mõni tuttav on kursis selle juriidilise poolega?

//Kirjad inglise keeles, trahv alkoholi omamise eest. (20 peab rootsis olema)

Muutis Kickapoo, 15 märts 2012 - 17:53.

Kent.

Liige

• liige
  • Liitus:31 okt 2005
Kaubelda ei andnud nendega kuidagi, et ei tea rootsi seadust jms? o.O
Postitas pildi..................................................................

Krahh

Liige

• liige
  • Liitus:15 juuni 2008
http://www.delfi.ee/news/paevauudised/eesti/valismaal-moistetud-trahvidest-eestisse-naastes-ei-paase.d?id=45619987

E
ks see vist selline õnnemäng ole. Vbl veab ja ei viitsita sind otsima hakata, aga samas kui jälle hakatakse lisandub sul sinna kaitsja raha ka veel otsa ca 200 euri

Külaline_August_*

• külalised
  • Liitus:--
Enamus inimesi on millegipärast kole alandlikud. Soovitan reaalselt igaühel ükskord trahv maksmata jätta ning mõista, et reaalsus on palju palju paindlikum.
Esiteks, isegi kui sulle lisanduvad mingid kohtukulud ja jamad, siis jätad sa ka need maksmata ning aasta möödudes on su summad kohtutäituri usalduses ning sel juhul pead sa arvestama lihtsalt, et mingi hetk võidakse su pangakonto arestida, ehk siis - ära hoia raha enam arvel ning kui keegi tülitab telefonis, ütled lihtsalt, et pole raha ja mis seal ikka.

Kuigi jah, ilmselgelt on paljudele veel liiga vara sellise jutu jaoks, arvestades kui paljud täidavad sõjaväekohustust ning muud jaburust.

Logit

Liige

• liige
  • Liitus:17 aug 2009
Räägid tõsiselt???
Ühe trahvi pärast rikud niimoodi oma elu ära? Arestitakse konto ära, see tähendab seda,et palgaliselt sa tööle kuhugi ei saa ju, sest raha läheb ikka kontole. Kas kinnisvara ja muude omandite kallale ei minda? Igasugu laenudest võid ka oma suu puhtaks pühkida. Suht totter oleks oma elu nii varakult ära rikkuda...

Külaline_August_*

• külalised
Mõtle välja midagi, loo mtü, tee sellele konto ja saa sinna oma palk. Jumala nimel, kui nii tühine asi nagu pangakonto võib sul terve elu ära rikkuda, siis oled sa ikka päris võimas ori ju, võta ette midagi endaga.
Andesta mu karm väljendusviis, aga tõde on tõde.

Logit

Liige

• liige
  • Liitus:17 aug 2009
Ma isegi ei viitsi sinuga vaielda :D, aga kumb tundub rohkem orjalikum, maksta see trahv ära(milles sa süüdi oled), või põigelda mitu aastat,et mitte maksta seda summat ära, mis on nüüdseks kasvanud suuremaks.
Jääb mulje,et sa ei mõtle kaugemale kui paar nädalat, aga eks igaühel oma ideed.

-e-: Anna andeks, mina ei pea endaga midagi ette võtma, sest minujaoks on pangakonto mugavuseks, samamoodi nagu on oma auto ja telefon. Saab ka ilma nendeta, aga miks teha enda elu raskemaks.

Muutis Logit, 18 märts 2012 - 10:00.

Külaline_August_*

• külalised
Mugavus on vaid sinu sees, mitte selles, mida sulle antakse või öeldakse. Mulje ühe enese perspektiivist võib pakkuda tõesti vaid nädalaid, ent see, millele ma oma lootused sean, on tuhanded aastad inimest, ma ei pea olema lahke vägedele, kes on ebaõiglased sinuga. Elu on üks.

//Ma ainult vastasin, ärme vaidle tõesti.

Muutis August, 18 märts 2012 - 10:10.

Franky Four Fingers

Oderint Dum Metuant

• auliige
  • Liitus:20 dets 2003
Noh ma tean, et igasugu sealsete liiklustrahvide ülelaskmine pole näiteks eriline probleem. Sinul aga ilmselt on, sest su nimed ja asjad on neil seal juba teada.

Kickapoo

• liige

Vaata postitustLogit, 18 märts 2012 - 09:58, kirjutas:

Ma isegi ei viitsi sinuga vaielda :D, aga kumb tundub rohkem orjalikum, maksta see trahv ära(milles sa süüdi oled), või põigelda mitu aastat,et mitte maksta seda summat ära, mis on nüüdseks kasvanud suuremaks.
Jääb mulje,et sa ei mõtle kaugemale kui paar nädalat, aga eks igaühel oma ideed.

-e-: Anna andeks, mina ei pea endaga midagi ette võtma, sest minujaoks on pangakonto mugavuseks, samamoodi nagu on oma auto ja telefon. Saab ka ilma nendeta, aga miks teha enda elu raskemaks.

Just sellepärast ei olegi isu maksta, et ei tunne, et süüdi oleksin. Oleksin mingi sigadusega hakkama saanud, siis oleks teistmoodi. Kuidas ma peaksin ennast süüdi tundma, kui mingi tšurka mult raha välja pressida tahab selle eest, et Rootsis peab aasta vanem olema, et alkoholi OMADA. Juua võib baarides, omada ei tohi.

Igal juhul Logit võta rahulikult, Pangakontot mul ei ole, isiklikku vara samamoodi, nad ei saa ka parema tahtmise puhul minult midagi kätte. Ühesõnaga otsustasin mitte maksta. Nii dramaatiline see asi kah pole. Kui paari aasta jooksul Rootsi minekut ei ole, siis ei tohiks väga negatiivseid tagajärgi olla.

Kickapoo

• liige

Vaata postitustSilverJ, 15 märts 2012 - 17:05, kirjutas:

Trahv tuleb ära maksta, eesti on sõlminud lepingu rootsi, soome ja vb läti ja leeduga ka. Et kui saad välismaal trahvi siis tuleb tasuda, kui ei maksa siis hakkab eesti politsei sellega tegelema. Soovitan maksta ;)

Vaata postitustLogit, 18 märts 2012 - 09:26, kirjutas:

Räägid tõsiselt???
Ühe trahvi pärast rikud niimoodi oma elu ära? Arestitakse konto ära, see tähendab seda,et palgaliselt sa tööle kuhugi ei saa ju, sest raha läheb ikka kontole. Kas kinnisvara ja muude omandite kallale ei minda? Igasugu laenudest võid ka oma suu puhtaks pühkida. Suht totter oleks oma elu nii varakult ära rikkuda...

Oeh, bumpan 100 aasta vanust teemat korra, kirjutan teile kuidas olukord lahenes, et ka SilverJ ja Logit saaksid rahulikult magada.
Alates talvest sain iga kuu Rootsi sõpradelt mõne kirja, aga möödunud kuul saabus viimane...
Kirjas seisis, et süüdistataval ei tuvastatud ei pangakontot ega sissetulekut. Samuti ei leidnud nad minu nime ei Rootsi maksu- ega autoregistrist. Seetõttu olid nad sunnitud juhtumi sulgema ja mina ei pidanud lillegi liigutama. Case closed.

Tänaksin kasutajat August, kes uskus minusse ka siis, kui teised olid juba lootuse minetanud. Ellab.

Kr1ss

swag 5000

• liige
  • Liitus:20 mai 2008
Postitas pildi

Muutis Kr1ss, 20 juuli 2012 - 10:09.

See on haige kuidas sa võid täiega hoolida tüdrukust aga ta lõpetab ikka selle asshole'iga -.-

1 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 1 külalist, 0 anonüümset kasutajat