Hüppa postitusele

Change

RyanAir pagas

Sellel teemal on 10 vastust

Mister

Liige

• liige
  • Liitus:25 veebr 2007
  • Sugu:mees
On kellegil kogemusi, et kas nad kontrollivad väga täpselt pagasi mõõtmeid ja kaalu? 1 ühik tohib aint olla (10kg) ja jube keeruline missioon tundub hetkel :D

de Assis Moreira

good life

• liige
  • Liitus:20 sept 2006
Mingi trahv oli minu teada kui üle oli kasvõi 1 kilo.Kuskilt kuulsin, et 50 eurot vms.

Palm.

Liige

• liige
  • Liitus:02 juuni 2012
Ei tea, ma lendasin eelmine aasta UK-sse ja keegi ei kontrollinud midagi.
Sa mõtled ikka käsipagasit jah, see mis salongi kaasa tuleb?
Siis on põhiline see, et ta mõõtmetelt sobib. Kui ta juba välimuselt on hiigelsuur, siis pannakse kaalu peale. Kui on kompaktne, siis on pohlad.

Mister

Liige

• liige
Käsipagas jah. Kas nad mõõdavad ka seal kuidagi? Mul suht selline väike ratastega kohver mingi 20x30x50 äkki

Palm.

Liige

• liige
  • Liitus:02 juuni 2012
No, seal on mingi korvi moodi asi kuhu sisse peab su see kott mahtuma. Kui mahub, siis on bro. Kui ei mahu, pole ka hullu, surud jõuga sinna istme kohal olevasse sahtlisse.

Mister

Liige

• liige
ohjah... kui kiibitsema hakkavad on küll jama... arvatavasti mingi 2-3kg lähebki üle... Aga on seal lennujaamas muidu mingi kaal, et saan enne testida mis seis on? Kotil on paksus nõutud 20cm asemel 22cm või nii, loodan, et sellega ei vinguta.

Mister

Liige

• liige
Ok selge, avastasin praegu muidu, et mu koti pikkus on mingi 60cm mitte 55cm nagu nõutud (rattad lisavad pikkust rängalt..). Kas see võib tulla suureks probleemiks?

Mister

Liige

• liige
Saksamaale.
Tagasi bussiga :P

Aga arvan, et võtan hoopis spordikoti siis, seda saab väänata kui vaja, kohver jäik.

sitavikat

isane

• liige
  • Liitus:16 dets 2003
võib jopata, võib mitte. kui mõõtmetelt suurem, siis vähe sitasti, aga kaalu koha pealt - ega nad kõiki ka ei jõua/viitsi kaaluda. ole usinalt ees, sest et tavaliselt just viimased võidakse munadega kruustangide vahele panna.

Tõnis

Vittu, saatana, perkele

• liige
  • Liitus:07 veebr 2007

Vaata postitustTshabalalalalalalalala, 21 juuni 2012 - 17:26, kirjutas:

Tallinnas ei kontrollita sittagi, pole kunagi kontrollitud mul, kuigi olen lennanud meeletult. Saksamaal on väga karm kord aga Hispaania / Maroko oli kah lebo. Üldiselt paarsada grammi võib üle olla aga mõõdud peavad täpsed olema kindlasti. Mul oli spordikott, see oli pohhuii - peksin kasvõi jalaga sinna raudraami vahele. Kui kaal /mõõtmed on üle, siis sa ei maksa mingit trahvi vaid on 2 varianti: Sa viskad koti nahhuii (saadad koju) või sa maksad pagasi eest, mis on mingi 25€ vist.

Saksamaal karm kord?!? isegi olen sinna päris mitmeid korda lennanud. minu arust, seal just väga lebo peale pääseda, just selllistes väiksemates kohtades nagu Tallinnas jamatakse alati. eriti check-innis, kus on mingi algaja tädi ja kaalub kõik pasa üle.

Sten

Шерлок

• liige
  • Liitus:16 dets 2003
Minu arvates kontrollitakse Ryanairiga üldse väga harva - mul on selline paar cm üle mõõtudes kohver ja kasti olen u. 25'st lennust ainult 5 korda pidand panema... Mul on Ryanairiga külastatud järgnevad lennujaamad: Stockholm Skavsta, Oslo Rygge, Bremen, Frankfurt Hahn, Brussels Charleroi, Milan Bergamo, Montpellier, Santander, Madrid, Valencia, Porto, Barcelona El Prat, Barcelona Girona, Mallorca, Lanzarote, Alghero, Marseille.
Sealjuures siis kaaluma olen pidanud neist ainult: Stockholm Skavstas, Milan Bergamos ja Bremenis. Frankfurt Hahnis olen 2x viibinud ja seal pole kaalutud - aga olen näinud enne lennukisse minekut mõnes gates kaalu (tavaliselt on kaalutud enne turvakontrolli). Marseilles võib ka vist ohtlik olla. Ehk siis järeldus - kaalutakse ainult väikestes Ryanairi terminalides ja nende seastki mitte kõigis! Mõõta võidakse aga igal pool.

1 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 1 külalist, 0 anonüümset kasutajat