Hüppa postitusele

Change

M: Samsung Galaxy S II varuosadeks!

njah

Sellel teemal on 35 vastust

Rinx

Liige

• liige
  • Liitus:09 jaan 2004
  • Sugu:mees
Telefon pmst tutikas, ekraanil kile peal isegi. Emaplaat on asjal läbi. Kellegil mingit jubinat vaja sealt siis võite teada anda. Mälukaarti pole.

Emaplaat ei ole softi veaga vaid ongi harva esinev nähtus galaxy s2 puhul, mis tehakse garantiikorras korda aga telefon on välismaalt toodud ja sinna garantiisse ei saada.

Ekraan on müüdud, Ralvole. Muud jupid kõik alles!

Muutis Rinx, 31 august 2012 - 14:40.

katkine5

I´m not bossy, I just have better ideas.

• liige
  • Liitus:22 apr 2005
Mismõttes välismaale garantiisse ei saada? Kas pole võimalik või sina lihtsalt seda ei tee?
Alcohol is for people who can afford to lose a few brain cells.
For every male action, there is a female overreaction.
Time you enjoy wasting is not wasted time.

Rinx

Liige

• liige

Vaata postitustkatkine5, 22 august 2012 - 16:26, kirjutas:

Mismõttes välismaale garantiisse ei saada? Kas pole võimalik või sina lihtsalt seda ei tee?

Telefon on prantsusmaalt ostetud. Kui ma telefoni EMTi, Tele2-te või mujale viin siis teevad nad selle garantiikorras korda olgugi, et telefon pole nende käest ostetud?

Vaata postitustderocketsL, 22 august 2012 - 17:19, kirjutas:

kas mingi korpuse osi saab ka galaxy s2l lihtsalt vahetada? :D
kui jah, siis mul eesmine osa, see kus ekraan on, sealt külje pealt kus paar mm paksune korpuse osa jookseb veits kriibitud..kui sul selle vastu rohtu on pm

Saab ikka, sa mõtled seda osa kus on helinupud ja power on nupp eks. Seda saab vahetada.

Muutis Rinx, 22 august 2012 - 17:31.

katkine5

• liige
Mismõttes sa küsimusele vastad küsimusega?

Sa ütlesid "sinna garantiisse ei saada"

Kas lihtslt sina sinna ei saada või pole võimalik sinna saata?

Logic

Listen here you little shit...

• liige
  • Liitus:26 aug 2009
Pigem võimaluses asi. Mis veel isendist alles on :) ?

Professionaalne veebiprogrammeerija, kujundaja & disainer.

Sudnuruk, Rotnok & Bros.

Rinx

Liige

• liige

Vaata postitustkatkine5, 22 august 2012 - 17:52, kirjutas:

Mismõttes sa küsimusele vastad küsimusega?

Sa ütlesid "sinna garantiisse ei saada"

Kas lihtslt sina sinna ei saada või pole võimalik sinna saata?

Telefon on prantsusmaalt, ma peaksin ta garantiisse saatmiseks viima sinna esindusse, kust ta ostetud on. Lähen ma selle ühe emaplaadi pärast uuesti tagasi sinna? Minuteada postiga saadetud kaupa garantiisse ei võeta, pealegi võtaks kogu toiming mitu kuud.

Küsimusele vastasin küsimusega kuna lootsin ,et kuna sa siin nii hoolega pärid ja jätad mulje nagu teaks asjast palju siis oskad vastata sellele.

Vaata postitustSeebu, 22 august 2012 - 18:11, kirjutas:

Pigem võimaluses asi. Mis veel isendist alles on :) ?

Telefon on veel täiesti komplektne pole ühtegi juppi ära võetud.

Muutis Rinx, 22 august 2012 - 18:19.

Wings

derp

• liige
  • Liitus:10 sept 2009
Kui garantii kehtib, vii lihtsalt Eestis asuvasse Samsungi esindusse?

Rinx

Liige

• liige

Vaata postitustWings, 22 august 2012 - 18:33, kirjutas:

Kui garantii kehtib, vii lihtsalt Eestis asuvasse Samsungi esindusse?

Kui telefon on ostetud ''liitumisega'' välismaalt siis Eestis asuv samsungi esindus teeb ta korda?

Kui nii siis seda ma ei teadnud :D Pealegi on kodune reflow asjale ära proovitud aga garantiis ei pruugita asjast aru saada kuna emaplaati välja võttes ei pea ühtegi sildikest puruks rebima ning sellest ei jää ühtegi jälge.

Muutis Rinx, 22 august 2012 - 18:39.

Wings

derp

• liige
  • Liitus:10 sept 2009
Ikka peaksid tegema. Lihtsalt mine kohale ja uuri täpsemalt järgi.

Rinx

Liige

• liige

Vaata postitustWings, 22 august 2012 - 18:48, kirjutas:

Oeh, kui tulla jutustama siis võiks ju asjast teada ka. Samasugune nagu see Katkine5 oled. Üldjuhul, kui poest midagi osta siis annab pood omapoolse garantii ja asi tuleb ju tagastada poodi mitte esindusse? Sõna võiks võtta nüüd ainult need, kes asjas 100% kindlad on või on juppidest huvitatud.

AronM

lehmad <3

• liige
  • Liitus:09 dets 2008
Millega reflow tegid ja palju kogu komplekti eest tahad?

Rinx

Liige

• liige

Vaata postitustAronM, 22 august 2012 - 19:50, kirjutas:

Millega reflow tegid ja palju kogu komplekti eest tahad?

Alguses proovisin fööniga, ei läinud tööle siis panin ahju 195 kraadi ja 8 minutit ei läinud tööle samuti. Võid omapoolse pakkumise teha, ei oska küsida.

AronM

lehmad <3

• liige
Fööniga rikkusid asja ära, [///edit: kui viga oli üldse reflowiga parandatav muidugi] sellega võid ainult läpparite emaplaate teha healjuhul, kui sedagi. Liiga suur kuumus ja ebaühtlane "kuumusejuga" tõmbab selle väikse plaadi kuumutamise hetkel korralikult kõveraks. Fööniga lasin korra ühe videokivi juppideks ja muidki jamasid tulnud, ahjus pole kunagi ühtegi probleemi tekkinud :)
Kui septembris komplektina alles on, siis pakun ehk midagi :)

Muutis AronM, 22 august 2012 - 20:20.

Rinx

Liige

• liige

Vaata postitustAronM, 22 august 2012 - 20:11, kirjutas:

Fööniga rikkusid asja ära, [///edit: kui viga oli üldse reflowiga parandatav muidugi] sellega võid ainult läpparite emaplaate teha healjuhul, kui sedagi. Liiga suur kuumus ja ebaühtlane "kuumusejuga" tõmbab selle väikse plaadi kuumutamise hetkel korralikult kõveraks. Fööniga lasin korra ühe videokivi juppideks ja muidki jamasid tulnud, ahjus pole kunagi ühtegi probleemi tekkinud :)
Kui septembris komplektina alles on, siis pakun ehk midagi :)

Kõveraks? Sa lasid kuumafööniga, mis annab kuni 600 kraadi välja ma eeldan. Mina lasin ema juuste kuivatamise jaoks mõeldud fööniga mis ei anna eales välja sellist kuumust, et seda plaati kõveraks tõmmata.

Рагнар

play hard

• liige
  • Liitus:03 juuni 2007
Ralvo ostaks sult ekraani ära.

⇑⇑⇑⇑

I'm a nerd.

Rinx

Liige

• liige

Vaata postitustРагнар, 22 august 2012 - 20:48, kirjutas:

Ralvo ostaks sult ekraani ära.

Äkki oskab Ragnar mulle Ralvo eest hinna pakkumise ka teha?

AronM

lehmad <3

• liige

Vaata postitustRinx, 22 august 2012 - 20:31, kirjutas:

Kõveraks? Sa lasid kuumafööniga, mis annab kuni 600 kraadi välja ma eeldan. Mina lasin ema juuste kuivatamise jaoks mõeldud fööniga mis ei anna eales välja sellist kuumust, et seda plaati kõveraks tõmmata.

Siis küll, kuid see asi ei käi päris nii :D vähemalt 190 kuni pea 300 kraadi peab sellise asja jaoks olema :D
Viska mulle ps'i mingi orienteeruv summa, mis tahaksid. Kiiret pole, niiet mõtle kaua ja hoolikalt. Soovitaksin ka samsungi garantii kohta uurida.

Rinx

Liige

• liige

Vaata postitustAronM, 22 august 2012 - 21:11, kirjutas:

Vaata postitustRinx, 22 august 2012 - 20:31, kirjutas:

Siis küll, kuid see asi ei käi päris nii :D vähemalt 190 kuni pea 300 kraadi peab sellise asja jaoks olema :D
Viska mulle ps'i mingi orienteeruv summa, mis tahaksid. Kiiret pole, niiet mõtle kaua ja hoolikalt. Soovitaksin ka samsungi garantii kohta uurida.

No kuna tegu on võrdlemisi väikese elemendiga siis tahtsin alguses asja vaikselt proovida. Olen ühe läpaka videokaardi selle sama fööniga ellu äratanud ja mõtlesin, et why not. Rohkem lihtsalt jännata ei viitsi.

Kui Ralvo tõesti on ekraanist huvitatud ja teeb omapoolse pakkumise siis ma eeldan, et ilma ekraanita sa seda telefoni mult ei soovi kuna muud jupid on suht nipetnäpet. Võiksid siiski mingi hinna välja mõelda. Müügiga mul ausalt öeldes kiiret ei ole telefon on pea 2 kuud seisnud, minugi poolest seisku veel seega parem pakkumine võidab mitte kiirem pakkumine.

katkine5

• liige

Vaata postitustRinx, 22 august 2012 - 19:04, kirjutas:

Oeh, kui tulla jutustama siis võiks ju asjast teada ka. Samasugune nagu see Katkine5 oled. Üldjuhul, kui poest midagi osta siis annab pood omapoolse garantii ja asi tuleb ju tagastada poodi mitte esindusse? Sõna võiks võtta nüüd ainult need, kes asjas 100% kindlad on või on juppidest huvitatud.

Kuidas ma sulle ette jäin? Ma tahtsin seletust lihtsalt saada su lausele ja see oli ka kõik. Ma ei väitnud absoluutselt mitte midagi. Ma olin huvitatud telefoni tervikuna ostmisest kui ma oleks saanud sobiva vastuse oma küsimusele.

Viimasel ajal tundub, et neoneti rahvas paneb oma kraami müüki, aga oma kraami reaalselt maha müüa ei taha. Või on ainult minul sellised kogemused?

Muutis katkine5, 22 august 2012 - 22:22.

Rinx

Liige

• liige

Vaata postitustkatkine5, 22 august 2012 - 22:21, kirjutas:

Vaata postitustRinx, 22 august 2012 - 19:04, kirjutas:

Kuidas ma sulle ette jäin? Ma tahtsin seletust lihtsalt saada su lausele ja see oli ka kõik. Ma ei väitnud absoluutselt mitte midagi. Ma olin huvitatud telefoni tervikuna ostmisest kui ma oleks saanud sobiva vastuse oma küsimusele.

Viimasel ajal tundub, et neoneti rahvas paneb oma kraami müüki, aga oma kraami reaalselt maha müüa ei taha. Või on ainult minul sellised kogemused?

Kui sa oled telefonist huvitatud siis, mis kuradi pärast sa hakkasid uurima, miks ma teda välismaale garantiisse ei saada?

Kus kohast sa selle välja lugesid ,et ma müüa ei taha?

4 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 4 külalist, 0 anonüümset kasutajat