Summad alates 50 EUR keskpanga kursiga.
Väiksemad summad kehvema kursiga.
Kiireim ühendus skypes.
Pangad SEB ja Swed. Kui väga vaja, siis saab ka Danskesse kanda.
Change
Sellel teemal on 4 vastust
Postitatud 24 detsember 2013 - 02:03

Postitatud 24 detsember 2013 - 14:35

Mis sa tõesti arvad ,et keegi ise ei saa endale insta skrilli raha läbi swedi kanda v
?
Kindlasti keegi usaldab uut kasutajat sellisteks tehinguteks kui keegi ei peakski seda teha saama ^^

Kindlasti keegi usaldab uut kasutajat sellisteks tehinguteks kui keegi ei peakski seda teha saama ^^
Postitatud 24 detsember 2013 - 16:52

Räägi kurssidest, scammid kuskilt kokku ja müüd või üritad tõesti skrilli raha enda kasuks kursiga maha müüa?
tra sa oled veel lollim kui mina
Postitatud 24 detsember 2013 - 19:59

H1tmanz, 24 detsember 2013 - 14:35, kirjutas:
Mis sa tõesti arvad ,et keegi ise ei saa endale insta skrilli raha läbi swedi kanda v
?

Loomulikult saab.
Aga point on selles, et näiteks soovides uploadida 137 usd, tahab skrill selle eest 103,67 euri.
Mina aga 100 euri. Ehk siis norm summad saab minu kaudu odavamalt. Ja skypes suheldes sama kiiresti nagu insta.
Siin olen jah uus, aga PN-i foorumis sai kunagi hulgim diile tehtud.
Kahjuks pandi sealne rahavahetus kinni, kuna lõpus scammiti liiga paljusid uusi.
Sealt on mõned ostjad siiani, aga kuna nad eriti palju ei võta, siis kipub usd alles jääma.
http://ee.pokernews....c3294/#readable user kn55
Raiki, 24 detsember 2013 - 16:52, kirjutas:
Räägi kurssidest, scammid kuskilt kokku ja müüd või üritad tõesti skrilli raha enda kasuks kursiga maha müüa?
Kuna skrillist dollarite panka kandmine on päris kirve feega, siis üritan usd endale kasulikuma kursiga maha müüa.
Postitatud 15 detsember 2014 - 12:01

Kunagi ammu sai läbi kn5 Full Tilti raha kantud. Usaldusväärne !
4 kasutaja(t) loeb seda teemat
0 liiget, 4 külalist, 0 anonüümset kasutajat