Hüppa postitusele

Change

M: PS3 Super Slim 500GB, kaks orig. pulti +mängud; vähekasutatud | 220 eur; müüdud, ää

Sellel teemal on 3 vastust

Marvolo

I SEE YOU

• liige
  • Liitus:30 sept 2010
  • Sugu:mees
kasutamisest nii palju, et ostsin jaanuaris keskel ainult selleks, et GTA V mängida. tegin kolm korda kõik põhimissioonid läbi, pärast seda jäigi põhimõtteliselt seisma. aegajalt olen igavuse peletamiseks veel mänginud. ostsin kaks mängu veel juurde, aga need jäid kohe alguses seisma. videomängud pole ikka minu jaoks.
välimuselt on väga heas korras. hoidsin seda kummuti sahtlis ning välja võtsin vaid mängimiseks.
müün kõike kompletkina. kaasa tuleb PS3 täiskomplektselt ning kolm mängu: GTA V, Gran Turismo 5: Academy Edition ja Assassin's Creed: Revelations. PS3 komplekt sisaldab konsooli, kahte originaal dualshock 3 juhtmeta pulti(üks on kasutamata), pultide laadimiskaablit, konsooli toitekaablit, scart kaablit ja pabereid(k.a arve).
garantii kestab jaanuar 2016.
alghinnaks panen esialgu 220 eurot.
4 euro eest võin müüa juurde ka uue 2m Logilinki HDMI kaabli.
asukoht Tallinna küljeall. eelistan SmartPosti.
jätan endale õiguse müügi katkestamiseks.
Spoiler

Spoiler

Spoiler

Muutis Marvolo, 19 juuni 2014 - 23:35.

Federaatlane

Uustulnuk

• liige
  • Liitus:10 mai 2014
ma küll osta ei taha, aga kus sa sellise sinise ps3 said?

Marvolo

I SEE YOU

• liige

Vaata postitustFederaatlane, 27 mai 2014 - 15:57, kirjutas:

ma küll osta ei taha, aga kus sa sellise sinise ps3 said?

algupäraselt tellisin musta, aga see oli laost otsa saanud ja pakuti seda asemele. vedas isegi, see on minu arvates ilusam kui must.

Marvolo

I SEE YOU

• liige
hetkel parim pakkumine 230 eurot. kui teisipäevaks/kolmapäevaks paremat pakkumist ei saa, läheb tehinguks.

3 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 3 külalist, 0 anonüümset kasutajat