Hüppa postitusele

Change

Müüa Samsung galaxy S4 Black Edition

• Sa ei saa siia teemasse postitada
Sellel teemal on 7 vastust

Eliit

Liige

• liige
  • Liitus:09 dets 2005
  • Sugu:mees
Müün siis järgmist telefoni : https://pood.elion.e.../GT-I9505DKYSEB
Täiesti uus, pakendist pole kordagi isegi välja võetud, pakend terve ja kleepsud isegi küljes mis näitavad, et täiesti avamata. Garantii 2 aastat olemas, ostetud EMT'st, mingit võrgulukku peale ei ole. Osta ära, pane enda kaart sisse ja naudi. Miks müün ? Põhjus lihtne, ostsin telefoni ära rutakalt kingituseks siin läbi epoe ning vahepeal olin linnast ära ka ning nüüd selgus, et kingiks tulemas täiesti uus telefon. Kuna 14 päeva möödas siis tagasi ka ei saa viia, ei viitsi ka seal esinduses nendega vaidlema hakata, et kuigi uus ja puutama jne. Parem müün kellelegi veidi odavamalt täiesti uue mobiili edasi, mis siis, et väikese kahjumiga. Asukoht tallinn ning eelistan käest-kätte, tallinna piires võin ka ise kohale tuua.

Palun postitada ainult tõsiseid pakkumisi, alla 300 euri ära ei anna, tegemist siiski täiesti uue ja pakendist välja võtmata telefoniga.

Muutis Eliit, 03 juuni 2014 - 23:26.

Timo.

Liige

• liige
  • Liitus:19 mai 2008
"

Teie otsitud toodet kahjuks ei leitud."

Eliit

Liige

• liige

Vaata postitustTimo., 03 juuni 2014 - 23:23, kirjutas:

"

Teie otsitud toodet kahjuks ei leitud."

Link parandatud.

NO Sh1t

Liige

• liige
  • Liitus:26 jaan 2008
250

Eliit

Liige

• liige

Vaata postitustNO Sh1t, 03 juuni 2014 - 23:48, kirjutas:

250

Alla 300 ära ei anna. Hetkel parim pakkumine mis tulnud on 325.-

laatsim

Liige

• liige
  • Liitus:02 aug 2006
Pakun täna 260 sulas Tallinnas käest kätte
Või siis uut auto subwoofri komplekti 300 eurise hinnaga vahetuseks. ( kui on huvi, siis ütle, räägin täpsemalt )

Muutis laatsim, 04 juuni 2014 - 11:35.

FC LIVERPOOL!

Eliit

Liige

• liige

Vaata postitustlaatsim, 04 juuni 2014 - 11:30, kirjutas:

Või siis uut auto subwoofri komplekti 300 eurise hinnaga vahetuseks. ( kui on huvi, siis ütle, räägin täpsemalt )

Vahetust ei soovi ning müüngi ainult tallinnas käest-kätte ja sulas, sest kahjuks kaardimakseterminali mul ilmselgelt ei ole ja järelmaksu ka ei paku :D Kahjuks 260 on poe hinnast poole vähem ja hetkel on juba rohkem pakutud, nagu mu eelmisest postist lugeda võid.

laatsim

Liige

• liige
  • Liitus:02 aug 2006

Vaata postitustEliit, 04 juuni 2014 - 11:58, kirjutas:

Vaata postitustlaatsim, 04 juuni 2014 - 11:30, kirjutas:

Vahetust ei soovi ning müüngi ainult tallinnas käest-kätte ja sulas, sest kahjuks kaardimakseterminali mul ilmselgelt ei ole ja järelmaksu ka ei paku :D Kahjuks 260 on poe hinnast poole vähem ja hetkel on juba rohkem pakutud, nagu mu eelmisest postist lugeda võid.

No ülekanne ja postiga jebimine on ka olemas. Esimeses postis on eelistus käest kätte, mis aga ei välista posti jms.
Pakkumine jääb jõusse, kui peaks juhtuma, et ei lähe ära.
FC LIVERPOOL!

2 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 2 külalist, 0 anonüümset kasutajat