Hüppa postitusele

Change

Müüa LG Nexus 5 16GB

garantii korpus prillikas

• Sa ei saa siia teemasse postitada
Sellel teemal on 8 vastust

kassai

хулиган

• liige
  • Liitus:21 sept 2006
  • Sugu:mees
mõtlesin oma ustava nexuse maha müüa, sest saan firmatelefoni ja nexust pole pointi sahtlisse jätta.

telefon sai ostetud tele2'est oktoobris, seega olemas on ka garantii ja kõik jutud.
terve aeg on olnud korpuses ja kriimud puuduvad täielikult, isegi mingi kleps veel tagakülje peal (selle toreda korpuse saab kaasa ka)
kõik on tip-top korras, kõik kaamerad-viled töötavad ja android jookseb väga buenolt.
omaltpoolt võin öelda, et telefon POLE KORDDAGI maha kukkunud, ega põrutada saanud.
aku peab nii nagu uuel.
kaasa saab karbi, laadija, paberid, tšeki ja korpuse. ühesõnaga kogu komplekt.
pildid:
Spoiler

Spoiler

vaatasin mis hinnaga need liiguvad ja küsin telefoni eest õiglased 250 juurot.
asun tallinnas, eelistan h2h, aga võib ka postiga saata, kui ostja kannab 100% raha ette.
ära südamesse võta sõbrake

Suhkrupõrsake

Liige

• liige
  • Liitus:13 mai 2008
kuradi hea diil :D oleks võind natuke oodata oma nexus nelja ostuga. oleks kurat 80 euri juurde pand ja selle saand.
Kaua garantii kestab?

Muutis Suhkrupõrsake, 04 juuni 2014 - 14:10.

kassai

хулиган

• liige
garantii lõppeb 25.01.2016

Kauri

Ei ole kajakas.

• liige
  • Liitus:26 dets 2007
Soovitan väga. Ostsin ka hiljuti kasutatult umbes sama hinna eest. Diil on super ja telefon veel parem (Y)
Miks?

Thoughtless.

Liige

• liige
  • Liitus:05 jaan 2008
Veits offtopic, aga loodan et ei pahanda... Kaua muidu sul aku vastu pidas, kui pidevalt tegutseda telefoniga/kui lihtsalt kasutada helistamiseks, aga ei mängi jne? Teiseks, ehk on soovitada häid appe vms mis vajalikud/lahedad/huvitavad nexus 5'le, sain ise ka hiljaaegu sama klotsi tasku.
Muidu on sigahea telefon, ekraan hämmastav ja kõned eriti selged, soovitan osta!

Kauri

Ei ole kajakas.

• liige
  • Liitus:26 dets 2007
Hoian suhteliselt kõik asjad sees ja saab ikka ilusti hommikust õhtuni hakkama- mis on väga hea, kui võrrelda seda oma eelmise sony xperia GO-ga, mis kella 5 ajal õhtul hakkas vaikselt otsa saama. Enamus head appid on ju juba google-i poolt sisse seatud- eriti meeldivad google music ja google now. Google Now-is olen sisse löönud oma kodukoha ja töökoha, ükskõik kus olen, pakub mulle välja, kuidas koju saaksin ja kui kiirelt, mis ilm on piirkonnas, lähedalasuvad restoranid jms. Tänu google musicule on mul telefonis 0 lugu- kuulan kõike läbi pilve. Samuti on asendamatu Dropbox- kuhu kõik mu pildid automaatselt end üles laevad- et neid kohe arvutis sirvida.
Kaameral on lahe funktsioon- Sphere photo, millest mul küllalt ei saa. Paar näidet- http://puu.sh/9g009/56a4ad4586.jpg , http://puu.sh/9g01d/02c5d5170d.jpg
Miks?

kassai

хулиган

• liige
Bump

E

Agent

• liige
  • Liitus:27 apr 2004

Vaata postitustKauri, 05 juuni 2014 - 13:04, kirjutas:

Hoian suhteliselt kõik asjad sees ja saab ikka ilusti hommikust õhtuni hakkama- mis on väga hea, kui võrrelda seda oma eelmise sony xperia GO-ga, mis kella 5 ajal õhtul hakkas vaikselt otsa saama. Enamus head appid on ju juba google-i poolt sisse seatud- eriti meeldivad google music ja google now. Google Now-is olen sisse löönud oma kodukoha ja töökoha, ükskõik kus olen, pakub mulle välja, kuidas koju saaksin ja kui kiirelt, mis ilm on piirkonnas, lähedalasuvad restoranid jms. Tänu google musicule on mul telefonis 0 lugu- kuulan kõike läbi pilve. Samuti on asendamatu Dropbox- kuhu kõik mu pildid automaatselt end üles laevad- et neid kohe arvutis sirvida.
Kaameral on lahe funktsioon- Sphere photo, millest mul küllalt ei saa. Paar näidet- http://puu.sh/9g009/56a4ad4586.jpg , http://puu.sh/9g01d/02c5d5170d.jpg

feelsoold.jpg hakkasin vaatama ja sain teada et sellel telefonil on sphere ja panorama funktsioon kaameral olemas. nexus5'te omanud üle poole aasta ja kasutan kaamerat tööasjus igapäevaselt.
freebump ja soovitan.
trust me, i'm an engineer

kassai

хулиган

• liige
mjüüdud

4 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 4 külalist, 0 anonüümset kasutajat