Hüppa postitusele

Change

League of Legends gift'd (skinnid, kogu mant -50%)

League of Legends

Sellel teemal on 5 vastust

Scrife

Uustulnuk

• liige
  • Liitus:24 mai 2011
  • Sugu:mees
Tervist, tean, et reeglitega on see vastuolus, kuid samas on ka Steam mängude kauplemise teema esilehel ja pikalt oli Godhyr'i RP soetamise teema esilehel. Seega, ei leia, et minu müügiteema oleks kuidagimoodi halvem, kui Teiste, sest kauplen samade asjadega

Taas on minukord tuua Teieni läbi RP bottimise järgmine teenus - nimelt skin'de giftimine. Peale 14 päeva sõbralistis olles saan Teile giftida igat skin'i vähemalt poole odavamalt, kui RP eest otse ostes.
Näiteks, Puls Ez = 10€, samas Mysteri Gift oleks 2€.
Küsimus, kuidas ma saan niiodavalt giftida? Nimelt - ma exploitin Refer-A-Friend 2.0 süsteemi, tehes endale sõpru automaatselt level10'teks, et saada RPd. Kõik kasutajad on arendatud lolbandit bot'ga. Ning mitte ühelegi kasutajale ei tee ma rohkem, kui 205 sõpra. - seega soetada skin'e omal vastutusel. Kui millegipärast peaks juhtuma, et Riot eemaldab kasutaja Refer-A-Friend 2.0 süsteemist ja sellega kaovad kõik skinnid ära, siis mina ei ole vastutav.
Pikk jutt, sitt jutt.

Üritan igasse kasutajasee vähemalt korra päevas sisse logida ja kõik sõbrad vastu võtta. Samas pidevalt teen juurde ka kasutajaid ja uuendan seda teemat, seega, kui soov odavamalt skin'e siis hoitke silm peal kasutajatel ja lisage kõik kasutajad oma sõbralisti

Hinnakiri
~3150RP skin = 10€
~1850RP skin = 6€
~975RP skin = 4€
~500RP skin = 2€

Kasutajad

EUW
P3rv3rt
hydantoin5453
tabbied8153
wanters7966
Russophilist437

EUNE
fatsdisroof49
imbitteredbac53

Maksmine toimub näost näkku - ülekandega. Oman SWED'i ja SEB'i, kui ka paypal'i.

MeraX

Liige

• liige
  • Liitus:03 juuni 2006
w0w such illegal kitun roidile ära
A low possibility means that it is not zero.

Tannuu

Liige

• liige
  • Liitus:19 märts 2009
Proovi 6 kuu pärast uuesti müüa.

~~ God Chronos

VIKTORIA PÜSSIGA

Liige

• liige
  • Liitus:05 veebr 2013
  • Sugu:ei ütle
reported m8

Scrife

Uustulnuk

• liige
  • Liitus:24 mai 2011
Olen müünud RP bottimist veebruarist saadik. Nii vahvlis, EST LoL grupis kui ka sythes. Ilmselt, kui 6 kuu pärast ei tööta, siis kolin teiste mängude peale üle.

MeraX

Liige

• liige
  • Liitus:03 juuni 2006
hiljuti on mitmed inimesed oma botitud asjadest ilma jäänud, mõtlesin et mainin potentsiaalsetele ostjatele
A low possibility means that it is not zero.

2 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 2 külalist, 0 anonüümset kasutajat