Hüppa postitusele

Change

M: Gaming PC 300€

• Sa ei saa siia teemasse postitada
Sellel teemal on 15 vastust

Dock

Liige

• liige
  • Liitus:04 sept 2010
  • Sugu:mees
http://www.hinnavaat...arvutid/257972/

pakkumisi?

Muutis Dock, 15 veebruar 2015 - 15:44.

Posted Image

rattad

Liige

• liige
  • Liitus:04 sept 2009

Vaata postitustDock, 12 veebruar 2015 - 11:33, kirjutas:

Hey,

Mulle toodi mingi PC, pidi uuemaid mänge ilusti hea graafika peal jooksutama. Ma tegin teema ära, et ma viitsiks varsti arvuti ära ühendada ja vaadata näitajaid.

Aga umbkaudsed andmed:
450W toitekas
MSI emaplaat
normaalne kõvaketas
rami mingi 8 raudselt
i7 prose vist, ma ei mäleta.

Äkki mõni pakkumine motiveerib lähemalt kirjutama.

Maru kahtlane 450w toitekas ja i7 prose, meltdown time. Kuna müügipostitus suht mittemidagi ütlev siis pakun 301€, ehk viitsid nüüd korraliku postituse teha.

siimtali112

Napoleon constructed his battle plans in a sandbox.

• liige
  • Liitus:28 jaan 2006
See on mingi nali?
Kõik vajalikud andmed on vist/ei mäleta/normaalne/puuduvad üldse. Ainult mitte väga vajalikud andmed kirjas(450W toiteplokk, MSI emaplaat).

Ainuke eeldatav kunde keda ma ettekujutan võiks olla sõdurpoiss, keegi teine su kotis seale hinda küll pakkuma ei tule.

Dock

Liige

• liige

Vaata postitustsiimtali112, 12 veebruar 2015 - 12:02, kirjutas:

See on mingi nali?
Kõik vajalikud andmed on vist/ei mäleta/normaalne/puuduvad üldse. Ainult mitte väga vajalikud andmed kirjas(450W toiteplokk, MSI emaplaat).

Ainuke eeldatav kunde keda ma ettekujutan võiks olla sõdurpoiss, keegi teine su kotis seale hinda küll pakkuma ei tule.

Peaagu ;)

Ei ma reaalselt arvasingi, et kui ma siin veits puid alla saan, siis ma viitsin ära ühendada ja biiti checkida. :D Mul vaja keldrist selleks monitor tuua ja teiselt arvutilt teised juhtmed võtta, aint nobody got time for that.

Posted Image

Dock

Liige

• liige
E: Nii palju siis lisaks, et ma ei saagi seda monitoriga ära ühendada, sest HDMI juhet vaja mida mul pole. Tavaline monitori juhe ei lähe sellele kaardile. Hiljem teen pilte, äkki spetsialistid teavad millega tegu, who knows. Võlakatteks saadud.

Posted Image

E

Agent

• liige
  • Liitus:27 apr 2004

Vaata postitustrattad, 12 veebruar 2015 - 11:58, kirjutas:

Maru kahtlane 450w toitekas ja i7 prose, meltdown time. Kuna müügipostitus suht mittemidagi ütlev siis pakun 301€, ehk viitsid nüüd korraliku postituse teha.

Kuna su postitus oli suht mittemidagi ütlev siis ehk seletad miks 450w ja i7 prose kahtlane on ning kuidas "meltdown time" siia sobib?

et offtopic poleks, arvutit jupitad kah? mul kuluks üks gen3/4 i7 koos moboga ära.

Muutis E, 12 veebruar 2015 - 22:28.

trust me, i'm an engineer

Dock

Liige

• liige
My bad i3 on prose. 8gb rami ja mingi radeoni kaart, homme uurin lähemalt.

Posted Image

LaCertosus

LaCertosus

• liige
  • Liitus:01 jaan 2006
Aasta kuulutus 2015.

"On midagi müüa, maksab 300€"

rattad

Liige

• liige
  • Liitus:04 sept 2009

Vaata postitustE, 12 veebruar 2015 - 22:27, kirjutas:

Vaata postitustrattad, 12 veebruar 2015 - 11:58, kirjutas:

Kuna su postitus oli suht mittemidagi ütlev siis ehk seletad miks 450w ja i7 prose kahtlane on ning kuidas "meltdown time" siia sobib?

et offtopic poleks, arvutit jupitad kah? mul kuluks üks gen3/4 i7 koos moboga ära.

Päris tegija agent oled, loed Gaming PC 300€ pealkirjast välja ja juba loodad siit leida i7 protsessorit, kui kõik on ehku peale kirja pandud. Miks on kahtlane? sest olenemata generatsioonist võtavad i7 protsessorid (kastidele) koos tarkvarasüsteemi ja vähemalt 8gb ramiga (nagu öeldud) + ülejäänud jant vähemalt 400w+. Kahtlane on, et keegi oma Gaming nii nõrga toiteplokiga ühendab, mis tähendaks, et mingi Nvidia geforce või parema videokaardi jaoks tuleks juba vähemalt 550w+ välja pressida. Meltdown time tähendabki seda, et kast jookseb pidevalt kuumalt ja lõpuks annab miski järgi.

Dock

Liige

• liige
Noo mis ma oskan öelda, first post updated.

Posted Image

E

Agent

• liige
  • Liitus:27 apr 2004

Vaata postitustrattad, 13 veebruar 2015 - 12:18, kirjutas:

Päris tegija agent oled, loed Gaming PC 300€ pealkirjast välja ja juba loodad siit leida i7 protsessorit, kui kõik on ehku peale kirja pandud. Miks on kahtlane? sest olenemata generatsioonist võtavad i7 protsessorid (kastidele) koos tarkvarasüsteemi ja vähemalt 8gb ramiga (nagu öeldud) + ülejäänud jant vähemalt 400w+. Kahtlane on, et keegi oma Gaming nii nõrga toiteplokiga ühendab, mis tähendaks, et mingi Nvidia geforce või parema videokaardi jaoks tuleks juba vähemalt 550w+ välja pressida. Meltdown time tähendabki seda, et kast jookseb pidevalt kuumalt ja lõpuks annab miski järgi.

also ma lugesin karbipealt, et neonetis postitamine nõuab vähemalt 600W+ nii et mu aruvit sulab homseks maha.

Free bump, siukse saani vastu huvi puudub.
trust me, i'm an engineer

Dock

Liige

• liige
Hui.

Posted Image

Dock

Liige

• liige
Ärge huiake nüüd, mul seda 300 vaja!?!?!$$

Posted Image

heyall10

Uustulnuk

• liige
  • Liitus:11 juuni 2013
300€ liiga palju küsitud müüks. Müüks 350€ juba i5 8gb ram 2 gb videokaart, kõvaketas 500gb resulatsioon 1920x1080 Full HD led ning originaal windows home prem veel peale. Aind, et läpakas :D

Mihkel.

Kui kaelani sitaseees oled, ei tasu pead norgu lasta

• liige
  • Liitus:03 dets 2006
koos garantiiga saab parema ja odavama arvuti, mine proovi hv's müüa seda pigem, seal saad oma 100-150 euri ära selle eest.

Dock

Liige

• liige

Vaata postitustheyall10, 20 veebruar 2015 - 14:20, kirjutas:

300€ liiga palju küsitud müüks. Müüks 350€ juba i5 8gb ram 2 gb videokaart, kõvaketas 500gb resulatsioon 1920x1080 Full HD led ning originaal windows home prem veel peale. Aind, et läpakas :D

Nojaa 300€ on a/w, ehk pakkumised peaksidki alla selle olema mitte üle :D

Posted Image

2 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 2 külalist, 0 anonüümset kasutajat