Hüppa postitusele

Change

911 ehk 11. septembril 2001 sooritatud terroriakt

• Sa ei saa siia teemasse postitada
Sellel teemal on 1184 vastust

Billy Boy

Õnne peenleib 2014

• liige
  • Liitus:23 apr 2006
  • Sugu:mees

Vaata postitustRaux., 23 märts 2012 - 11:42, kirjutas:

Vaata postitustBilly Boy, 23 märts 2012 - 01:15, kirjutas:

Vaata postitustRaux., 23 märts 2012 - 00:17, kirjutas:

Mine ehita omale nüüd pommivarjend sest varsti hakkavad pommid lendama.Vabamüürlased on selle kõige taga.

Mida sa inised irvvv :D Noobid ehitavad pommivarjendeid ette (pigem sinusugused)
Low lvl newb oled, et selles sõja tekkimise jutust ainult vabamüürlasi ja pommivarjendid nägid

Ma inisen palju ma tahan.Sinusugused on lihtsalt idioodid kes kõige taga vabamüürlasi näevad.
Ma isegi mitte ei vaadanud seda videot selliste videote story on etteteada a'la pahad iraanlased koolitavad terroriste, et USA't rünnata,me peame selleks valmistuma jne.

Ma ei näe kõige taga vabamüürlasi lol. Ma ei tea kõike ka täpselt mida nad teevad. Küll aga väga tähtsate, salajaste ja rahvast mõjutavate tegevustega tegelevad nad küll. Ja see video oli lihtsalt propaganda, et rahvast USA hirmutada terroriga - et USA lampi ei tegutseks seal Iraanis, vaid et ikka põhjus oleks vms.

Muutis Billy Boy, 23 märts 2012 - 12:02.

cccp

Liige

• liige
  • Liitus:21 veebr 2011

Vaata postitustRaux., 23 märts 2012 - 11:42, kirjutas:

Vaata postitustBilly Boy, 23 märts 2012 - 01:15, kirjutas:

Vaata postitustRaux., 23 märts 2012 - 00:17, kirjutas:

Mine ehita omale nüüd pommivarjend sest varsti hakkavad pommid lendama.Vabamüürlased on selle kõige taga.

Mida sa inised irvvv :D Noobid ehitavad pommivarjendeid ette (pigem sinusugused)
Low lvl newb oled, et selles sõja tekkimise jutust ainult vabamüürlasi ja pommivarjendid nägid

Ma inisen palju ma tahan.Sinusugused on lihtsalt idioodid kes kõige taga vabamüürlasi näevad.
Ma isegi mitte ei vaadanud seda videot selliste videote story on etteteada a'la pahad iraanlased koolitavad terroriste, et USA't rünnata,me peame selleks valmistuma jne.

Sa võiksid sõtta minna ja miiniotsa astuda, siis naeraks surnuks, sest sa oled täpselt samasugune muppet nagu kõik teised. Ära ütle parem mitte midagi, kui ei oska.
the chase is better than the catch

Külaline_Raux._*

• külalised
  • Liitus:--
Oo suur vabamüürlaste juht anna mulle palun andeks, et siin teemas sõna võtnud olen.Kui sa ise oled sellesamuse suure süsteemi hammasrattake siis ära kutsu kedagi muppetiks see on väheke silmakirjalik.

Muutis Raux., 23 märts 2012 - 18:18.

cccp

Liige

• liige
Oo kallis foorumikaaslane, sa ikka ei taju üldse munnigi. Kus ma olen väitnud, et see kõik, mis ma siia postitanud olen, on täielik tõsi? See on foorum, te kõik võite oma ideid ja mõtteid jagada. Kahjuks teie, kes olete kõige suuremad skeptikud maailmas, tulete ainult sõimama ja laimama ning midagi muud ei oska öelda. Teid on pandud mitu korda küsimuste ette, mida te oskate vastata vaid roppustega. Milleks vaja oma lollust välja näidata?

Sander

Mighty as...

• auliige
  • Liitus:13 mai 2004
Palun pöörduge sisukamate postituste juurde. See kehtib kõigi kohta, katusge üksteist natukene rohkem austada.
Bend if you must, but never brake!

Billy Boy

Õnne peenleib 2014

• liige

Vaata postitustRaux., 23 märts 2012 - 18:14, kirjutas:

Oo suur vabamüürlaste juht anna mulle palun andeks, et siin teemas sõna võtnud olen.Kui sa ise oled sellesamuse suure süsteemi hammasrattake siis ära kutsu kedagi muppetiks see on väheke silmakirjalik.

Kuidas ta süsteemi hammasrattake on, kui ta ei ole vabamüürlane? Sa peksad ikka reaalselt segast .... O . o Vb sellepärast, et sulle tundub kõik see nii kahtlane ja mitteusutav, ja püüad oma ebakindlust teiste mahategemisega välja näidata? I don't get it ... Teed ennast siin räigelt maha tegelt :D

// need postitused mis laimavad ja ajavad seosetut juttu ajavad, panevad lihtsalt vastu kirjutama sama juttu umbes, sest nkn midagi loogilist seletada ei saa, aga tahad neile öelda, et F U umbes, et lõpeta oma sitt ära, kui sa midagi loogilist ei räägi.

Kõige haigem ongi see :D et inimesed ütlevad "haha thats unlogic and shit" aga ise mitte midagi tarka öelda juurde ei oska, ega väiteid ümber lükata : P

Muutis Billy Boy, 24 märts 2012 - 11:56.

klaabu

lvl 33 illuminati

• administraator
  • Liitus:01 märts 2005

Vaata postitustBilly Boy, 24 märts 2012 - 11:53, kirjutas:

Kuidas ta süsteemi hammasrattake on, kui ta ei ole vabamüürlane?
Sest teie väidete järgi kontrollivad ju need grupeeringud kogu meie elu – rahatähtedel on mingid kolmnurgad ja kellegi saba peal oli multifilmis mingi number, mis omakorda tähendab et...

Ja kuivõrd vabamüürlased kontrollivad kõike, siis järelikult kontrollivad ju nad ka teid – teie ju kuulute ka kõigi hulka? või ei kuulu?

Vaata postitustcccp, 23 märts 2012 - 18:38, kirjutas:

Oo kallis foorumikaaslane, sa ikka ei taju üldse munnigi. Kus ma olen väitnud, et see kõik, mis ma siia postitanud olen, on täielik tõsi? See on foorum, te kõik võite oma ideid ja mõtteid jagada. Kahjuks teie, kes olete kõige suuremad skeptikud maailmas, tulete ainult sõimama ja laimama ning midagi muud ei oska öelda. Teid on pandud mitu korda küsimuste ette, mida te oskate vastata vaid roppustega. Milleks vaja oma lollust välja näidata?
Eks ole...
"Igaüks neist on julge, kuni ta on üldise masinavärgi märkamatu osa. Aga niipea kui temale langeb isiklik vastutus, niipea kui valgusekiir temale koondub – kahvatab ta ja saab aru, et temagi on vaid tähtsusetu kübe ja võib iga hetk kõige tühisemalgi põhjusel libastuda. "
— A. I. Solženitsõn

the-21-man

Liige

• liige
  • Liitus:17 märts 2010

Vaata postitustkanakukk jr, 24 märts 2012 - 12:15, kirjutas:

Eks ole...

miks sa just nüüd selle välja tõid, kui osad vennad on nii kümneid lehti lasknud

Dragonzo

Deshi basara

• liige
  • Liitus:09 aug 2007
Spoiler

See kolmas punkt ei saaks rohkem spot-on olla.
I have decided to live forever or die in the attempt.

cccp

Liige

• liige
Ei tea jah, kes sellist lahedat juttu kirjutab, aga füüsika näitab, et alumised korrused oleksid kukkumise aeglustanud. WTC1, WTC2 ja WTC7 (millel ei olnud erilisi kahjustusi) kukkusid vabalangusega otse alla. Kus su truth nüüd on?

K

Liige

• liige
  • Liitus:12 jaan 2005

Vaata postitustK, 11 märts 2012 - 23:50, kirjutas:

WTC building 7. jutt on ju pesuehtne tõestus sellest, et vandenõuteoreetikute maailmakäsitlus on täiesti loogikavaba.
Sa oled hall kardinal USA valitsuse taga. Sinu võimuses on lavastada terroriakt, mille tulemuseks on sõja kuulutamine. Sul on piiramatud ressursid ning sa ei hooli inimeludest.

Stsenaarium 1: Sa lennutad kaks lennukit Manhattanit kroonivate pilvelõhkujate sisse ning lased nad siis kindluse mõttes sodiks. Kogu maailm on šokis. Sõda võib alata. Mõned kahtlustavad, et tegemist oli lavastusega, aga sa suudad nende hääled tõendite puudumisel maha suruda.
Stsenaarium 2: Sa lennutad kaks lennukit Manhattanit kroonivate pilvelõhkujate sisse ning lased nad siis kindluse mõttes sodiks. LISAKS otsustad sa õhata veel ühe kõrvalise hoone, nimelt WTC 7. maja. Kogu maailm on šokis. Sõda võib alata. Paljud kahtlustavad, et tegemist oli lavastusega, sest üks hävinenud hoonetest ei saanud üldse lennukiga pihta. Ups.

Nii. Kumb on tõenäolisem?

Vaata postitustcccp, 24 märts 2012 - 13:23, kirjutas:

Ei tea jah, kes sellist lahedat juttu kirjutab, aga füüsika näitab, et alumised korrused oleksid kukkumise aeglustanud. WTC1, WTC2 ja WTC7 (millel ei olnud erilisi kahjustusi) kukkusid vabalangusega otse alla. Kus su truth nüüd on?
Räägime loogikast ka, eks? Või on see sinu jaoks liiga suur pähkel?

See jutt läheb tagasi Dragonzo väga hea postituse 1. punkti juurde.

Billy Boy

Õnne peenleib 2014

• liige

Vaata postitustkanakukk jr, 24 märts 2012 - 12:15, kirjutas:

Vaata postitustBilly Boy, 24 märts 2012 - 11:53, kirjutas:

Kuidas ta süsteemi hammasrattake on, kui ta ei ole vabamüürlane?
Sest teie väidete järgi kontrollivad ju need grupeeringud kogu meie elu – rahatähtedel on mingid kolmnurgad ja kellegi saba peal oli multifilmis mingi number, mis omakorda tähendab et...

Ja kuivõrd vabamüürlased kontrollivad kõike, siis järelikult kontrollivad ju nad ka teid – teie ju kuulute ka kõigi hulka? või ei kuulu?

Eks ole...

Ei - sa oled valesti aru saanud - nad ei kontrolli kõike, aga mõjutavad kaudselt. Ja just nimelt mitte kõike, vaid paljud asjad on lihtsalt raha pärast, mitte vabamüürluse eesmärgil. Sp see kõik nii segaone ongi. Ja raha on vabamüürlusega päris tugevas seoses. Osad asjad toimuvad raha, mõned inimeste mõjutamise pärast.

Muutis Billy Boy, 25 märts 2012 - 10:15.

cccp

Liige

• liige

Rassipassi

Liige

• liige
  • Liitus:19 märts 2008
Palun, aitab juba, uskuge oma versiooni, aga jätke nende pidevate YouTube ekspert-videote levitamine. Võiks juba aru saada, et siin kellegi vaatenurk ei muutu.

the-21-man

Liige

• liige

Vaata postitustRassipassi, 31 märts 2012 - 17:47, kirjutas:

Palun, aitab juba, uskuge oma versiooni, aga jätke nende pidevate YouTube ekspert-videote levitamine. Võiks juba aru saada, et siin kellegi vaatenurk ei muutu.

mida sa vingud. las postitab, ma vaatan hea meelega

Rassipassi

Liige

• liige
Selleks on YouTube, kus on rrelated videos ja kui vaja saab channelile subscribeda ka.

the-21-man

Liige

• liige
tänan info eest. inks, kui mõne uue video leiad, postita siia :2nksa:

Rassipassi

Liige

• liige
Intrigeeriv:

Billy Boy

Õnne peenleib 2014

• liige
hull trollmaster oled enda arust rassipassi. uks on sealpool, keegi ei käse sul vaadata neid videoid. lambiahv oled kui lähed kuskile teemasse mölisema, sest sulle selle sisu ei meeldi lmaooo

cccp

Liige

• liige
Rassipassi, mind ei huvitagi, mis sina või mingi K arvavad. Sa võid spammida nii palju, kui jaksad. Ma jään neid linke siia laduma, sest on ka teistsugused inimesed, keda huvitab selline teema ja tahavad võib-olla teada rohkem, mis maailmas toimub.

Las ma usun sellesse infosse, ma näen selles infos mustreid ja skeeme, mis korduvad ja korduvad, sest see süsteem on niimoodi loodud.

1 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 1 külalist, 0 anonüümset kasutajat