Rs on muutunud igavaks millegipärast.
Change
Sellel teemal on 235 vastust
Postitatud 12 detsember 2008 - 20:46

Postitatud 12 detsember 2008 - 20:57

Millegipärast on tavaks saanud, et Rsi kiruvad maha alati need, kes pole ühegi märkimisväärse saavutusega hakkama saanud. Strents 81 oli maksimum ja kogu see nolife mida see nõudis on ju muidugi häbiväärne ajaraisk. Lugedes seda teemat, siis hakkab silma palju oldschool kuulsuseid ja muid lahedaid tegelasi, kes küll ei pea kunagist Rsi mängimist ajaraisuks. Omal ajal sai seda tehtud ju ometi ajaviitmiseks, st. kui midagi muud polnud teha. Tegin oma peas väikese analüüsi ja leian, et ajaraiskamiseks peavad enamasti need inimesed, kes kunagi 24/7 lasid Rsi ja sõpradega väljas ei käinud. Nüüd siis on mõistus natuke rohkem koju jõudnud ja viimane aeg muidugi kiruda Rs maa alla, et kellelgi teisel meelde ei tuleks, et sina olid see, kes kunagi ei suutnud välja logida. Ma ei ole absoluutselt ajaraiskamise poolt, kuna mängisin ajaviitmiseks, nagu juba enne mainisin, siis kui polnud muud teha. Kui oma aega kenasti planeerid ja üle ei pinguta, siis oleks see lihtsalt väike hobi mitte sotsiaalse elu surm. Et siis jah, nüüd aitab.

“Whereof one cannot speak, thereof one must be silent.”
― Ludwig Wittgenstein
Postitatud 12 detsember 2008 - 21:14

Ma olen kõvasti mõelnud selle peale ja ma ei kahetse eriti sellepärast,et esiteks ma õppisin inglise keelt tänu sellele mängule ja teiseks sain sõpru käies wildis lootimas clanniga.Muidugi ma kahetsen raha mis p2p alla läks (ligi 200.-).Peale paari posti lugemist ja järele mõtlemist sain aru sellest.Peale mõnda aega mängimist ja comb oli ju küllalt suur mõtlesin quitimise peale,aga ma mängisin edasi.Kui wild ära kadus kadus ka mu mänguisu ja viimasel ajal pole enam mänginud.Mäletan neid häid aegu kui ma istusin arvutisse ja istusin msni ja ruuni.Panin mõned eminemi lood mängima ja hakkasin mängima.Nüüd viimasel ajal olen proovind mängida,aga ei suuda.Olen mõelnud tagasitulekule ja eelmine aasta isegi mängisin privaatservudes,aga praegu üldse ei suuda võib-olla on aeg praegu selline,sest runescape on nagu välja surnud.Mingi paar sõpra ikka veel mängivad ja see areng mis rs on teinud on see teinud valele poole.Ma tahaks mänguisu tagasi saada ja eputada teiste ees oma laheda kasutaga,aga kui rs lehe lahti võtan kaob isu ära
.Kui mul veel vana arvuti korras olin siis ma tihti vaatasin pilte ja tuletasin häid aegu meelde kui ma sõpradega lootimas käisin.Need olid head ajad,aga kahjuks on need möödas ja runescape'i aeg ka.Vähemalt minu jaoks.Vahel kiikan rsi foorumisse ja harva login ka sisse aga kõige rohkem mängin minuti ja siis enam ei viitsi.Kui wilderness tagasi tuleb siis ma arvan et ma teen tagasituleku aga ma ei usu.

I miss the life that I had with you,
I close my eyes hope to see you soon
I close my eyes hope to see you soon
Postitatud 12 detsember 2008 - 21:14

Ei oska nüüd öelda kas ajaraiskamine või mitte, kuid siiski mingitviisi oli ajaraiskamine
Ja tegelt hetkel mängin ka veel, natukene, viimast kuud member, eriti enam ei viitsi mängida. Aga omal ajal oli ikka lõbus, wildis möllata ja lureda ja oh seda muud funny.
Aga ütleme siis et nii ja naa. Ja jah, goale erilis pole saavutanud, kuid siiski vaatab, äkki teeb veel ühe goali ära.

http://www.twitch.tv/kensoor
One does not simply ftp into Mordor.
1 Frodo = hobbit
8 Frodos = hobbyte
One does not simply ftp into Mordor.
1 Frodo = hobbit
8 Frodos = hobbyte
Postitatud 12 detsember 2008 - 21:19

Olen ka täheldanud, et enamus sellised kes varem mängisid päris kõvasti ja siis scämmed või lihtsalt ei viitsi mängida hakkavad rääkima, et ruun mõttetu. =) Ise endiselt ei mängi, tegelikult ma isegi ka tahaksin vahepeal aga nagu Jossif_Stalin ütles et lihtsalt ei suuda. Lootsin tegelt, et talvel hakkan uuesti, tavaliselt olen hakkanud aga seekord mitte miski ei tõmba tagasi. Aga ajaraisk ei olnud kindlasti mitte, pigem mõnus meelelahutus. Raha läks küll jõhkralt selle alla aga.
Postitatud 12 detsember 2008 - 21:53

Hääletasin varjandi "Jah, aga arvan, et ei teinud midagi valesti" poolt. Ei arva küll, et midagi oleks väga kaotsi läinud
. Enam muidugi ei mängi.

Postitatud 12 detsember 2008 - 22:21

Mõttetu. Mingi aeg ammu pelasin. Aga ajaraisuks just ei nimetaks. Siis olin noorem ja pelasin väheke.
Aga need vennad on igati positiivsed kes pelasid, pohui kui palju ja kui kaua, aga suutsid steikida rõvedalt mille ja siis tatikatele maha müüa. Neile annaks küll au. Eriti kes ikka tonnide viisi teenisid.
Kuskilt isegi lugesin et mingi vend saatis jagexile kirja, et tänud mingi auto eest ja kõrghariduse eest vms
Aga need vennad on igati positiivsed kes pelasid, pohui kui palju ja kui kaua, aga suutsid steikida rõvedalt mille ja siis tatikatele maha müüa. Neile annaks küll au. Eriti kes ikka tonnide viisi teenisid.
Kuskilt isegi lugesin et mingi vend saatis jagexile kirja, et tänud mingi auto eest ja kõrghariduse eest vms

Postitatud 12 detsember 2008 - 22:23

Nojah, raha sai millide, accide peale ikka raisatud. Muidu ei kahetse, lõpuks tegin ikkagi oma mehe, nüüd päris hea juba.

Postitatud 12 detsember 2008 - 22:23

Runescape kui üldine mull oli suht mõttetus, kõik see treenimine ja muu kamm. Aga kui jõudsin enda goalideni, milleks minul oli mingil ajal def 45 olles str 90+ ja hiljem flat 99 koos magic 94ga, hakkas tõeline lõbu pihta. Tuled koolist, lükkad arvuti tööle, võtad ventrilo lahti ja hakkad lihtsalt sõpradega rääkima ning pkd planeerima( mis arendas kõvasti minul inglise keelt). Lähed mage banka ja lihsalt raped kõik vastased ära, ei ole vahet mis combat ta on, lihtsalt minu skill on parim kõigist. Nii ta oli. Mingil hetkel sai teine suur goal täidetud, et pkmisega saaks mingi rare itemi raha kokku. Esimene green mask käes liikus asi edasi kuni yellow p hatini. Siis sai see irl raha eest maha müüdud ja quititud, kui wild kadus. Ei tore oli. Irl raha sai teenitud, millega kaasnes lihtsalt tavaline lõbu.
Ei kahetse, et sai kunagi mängitud. Minul ei seganud mängimine eriti midagi. Põhiline oli, et sõbrad jääksid, et hinded oleksid korras ja trennis saaks käidud. Täitsin need aspektid ja ülejäänud aja võis kulutada runescapele.
Ei kahetse, et sai kunagi mängitud. Minul ei seganud mängimine eriti midagi. Põhiline oli, et sõbrad jääksid, et hinded oleksid korras ja trennis saaks käidud. Täitsin need aspektid ja ülejäänud aja võis kulutada runescapele.
Postitatud 12 detsember 2008 - 23:42

ma ei taha enam magamagi, sest kardan, et näen jälle õudukaid RS-ist ja ei saa terve öö magada. kõige rohkem tekitab minus hirmu wild
sellepärast olen kaua üleval.

sellepärast olen kaua üleval.

Muutis registreeritud, 12 detsember 2008 - 23:43.

Postitatud 12 detsember 2008 - 23:45

Ajaraisk ta kindlasti polnud, kuna ega siis ma oleks pelanud mingit muud pela.. Äctionit isegi sai seega suht norm. Scammimised,scammi saamised,pk-ad, skilling jees.
Postitatud 14 detsember 2008 - 01:12

Pole üldse mängind. [ 30 ] [6,41%]
normaal ma pole kunagi mängind, olen näind ainult kuidas mängitakse..
normaal ma pole kunagi mängind, olen näind ainult kuidas mängitakse..
vakatsaka
Postitatud 14 detsember 2008 - 11:23

Selga on kõveramaks muutnud ja koolis oleks tunduvalt paremad hinded olnud sellel ajal, kui runet sai nolifetud, aga samas ei kahetse midagi. Head mälestused ja oma parimate sõpradega olen just NeoNeti kaudu tuttavaks saanud.

Postitatud 17 detsember 2008 - 22:07

YoungMoney, 24 juuli 2008, 16:18, kirjutas:
Kui sa muud sõnu selgeks ei saanud siis võid küll ainult ennast süüdistada

2002-2003 olid elu parimad aastat RSC-ga käsikäes

Kokku sai rs-ga päris tummiseid summasid aetud muidu.

"If i become a dictator, I will kill 10 Million jews and a clown!"
"Why the clown?"
"See, nobody cares about the jews anyways"
"Why the clown?"
"See, nobody cares about the jews anyways"
Postitatud 30 detsember 2008 - 20:02

Kogu mu hea ingliskeele oskus tuligi Rsist.
Postitatud 30 detsember 2008 - 20:46

RS poleks mänginud siis oleks selle aja ilmselt teleka ees passinud, et suurt vahet ei ole. Inglis keelele aitas küll kaasa.
Postitatud 30 detsember 2008 - 23:53

Ei ole imo väga suur ajaraisk..
Tohutult täienes näiteks inglk sõnavara tänu sellele mängule...
Tohutult täienes näiteks inglk sõnavara tänu sellele mängule...

Postitatud 30 detsember 2008 - 23:56

Olen küll nii mõelnud.
Postitatud 31 detsember 2008 - 00:05

Tegelt kahetsen, mäng muutus liiga pingeliseks, liiga tõsiselt võtsin seda, mõni kord ajas ikka päris närvi, kulutatud närvirakudest on kahju.
Supermoto Madness
Postitatud 31 detsember 2008 - 00:08

Kindlasti mitte , aga uskuge või mitte, mängides ruuni mingi 2 aastat kokku olen sealt õppinud väga palju ingliskeelt.
yo mama so fat when she passed by the tv i missed the whole season of ma favorite show.
By the time you finish reading this you realize you have wasted 5 seconds of your life.
By the time you finish reading this you realize you have wasted 5 seconds of your life.
3 kasutaja(t) loeb seda teemat
0 liiget, 3 külalist, 0 anonüümset kasutajat