Hüppa postitusele

Change

Kas oled mõelnud kui rumal ajaraiskamine RS oli?

• Sa ei saa siia teemasse postitada
Sellel teemal on 235 vastust

Hääletus: Kas oled mõelnud kui rumal ajaraiskamine RS oli? (702 liiget on hääli andnud)

Kas oled mõelnud kui rumal ajaraiskamine RS oli?

1. Jah, olen ning mõtlen kui loll olin. (257 häält [36.30%])

Häälte protsent: 36.30%

2. Jah, aga arvan, et ei teinud midagi valesti. (290 häält [40.96%])

Häälte protsent: 40.96%

3. Nii ja naa, sest suveks quited. (38 häält [5.37%])

Häälte protsent: 5.37%

4. Ei, mängin siiani. (76 häält [10.73%])

Häälte protsent: 10.73%

5. Pole üldse mängind. (47 häält [6.64%])

Häälte protsent: 6.64%

Hääleta Külalised ei saa hääletada

Kunral

Liige

• liige
  • Liitus:18 mai 2005
  • Sugu:mees
Rs on muutunud igavaks millegipärast.

Mäkk

Modeliitmäkk

• auliige
  • Liitus:16 juuni 2004
Millegipärast on tavaks saanud, et Rsi kiruvad maha alati need, kes pole ühegi märkimisväärse saavutusega hakkama saanud. Strents 81 oli maksimum ja kogu see nolife mida see nõudis on ju muidugi häbiväärne ajaraisk. Lugedes seda teemat, siis hakkab silma palju oldschool kuulsuseid ja muid lahedaid tegelasi, kes küll ei pea kunagist Rsi mängimist ajaraisuks. Omal ajal sai seda tehtud ju ometi ajaviitmiseks, st. kui midagi muud polnud teha. Tegin oma peas väikese analüüsi ja leian, et ajaraiskamiseks peavad enamasti need inimesed, kes kunagi 24/7 lasid Rsi ja sõpradega väljas ei käinud. Nüüd siis on mõistus natuke rohkem koju jõudnud ja viimane aeg muidugi kiruda Rs maa alla, et kellelgi teisel meelde ei tuleks, et sina olid see, kes kunagi ei suutnud välja logida. Ma ei ole absoluutselt ajaraiskamise poolt, kuna mängisin ajaviitmiseks, nagu juba enne mainisin, siis kui polnud muud teha. Kui oma aega kenasti planeerid ja üle ei pinguta, siis oleks see lihtsalt väike hobi mitte sotsiaalse elu surm. Et siis jah, nüüd aitab.
Posted Image
“Whereof one cannot speak, thereof one must be silent.”
― Ludwig Wittgenstein

Johko.

Shit's Ill

• liige
  • Liitus:18 nov 2007
Ma olen kõvasti mõelnud selle peale ja ma ei kahetse eriti sellepärast,et esiteks ma õppisin inglise keelt tänu sellele mängule ja teiseks sain sõpru käies wildis lootimas clanniga.Muidugi ma kahetsen raha mis p2p alla läks (ligi 200.-).Peale paari posti lugemist ja järele mõtlemist sain aru sellest.Peale mõnda aega mängimist ja comb oli ju küllalt suur mõtlesin quitimise peale,aga ma mängisin edasi.Kui wild ära kadus kadus ka mu mänguisu ja viimasel ajal pole enam mänginud.Mäletan neid häid aegu kui ma istusin arvutisse ja istusin msni ja ruuni.Panin mõned eminemi lood mängima ja hakkasin mängima.Nüüd viimasel ajal olen proovind mängida,aga ei suuda.Olen mõelnud tagasitulekule ja eelmine aasta isegi mängisin privaatservudes,aga praegu üldse ei suuda võib-olla on aeg praegu selline,sest runescape on nagu välja surnud.Mingi paar sõpra ikka veel mängivad ja see areng mis rs on teinud on see teinud valele poole.Ma tahaks mänguisu tagasi saada ja eputada teiste ees oma laheda kasutaga,aga kui rs lehe lahti võtan kaob isu ära :).Kui mul veel vana arvuti korras olin siis ma tihti vaatasin pilte ja tuletasin häid aegu meelde kui ma sõpradega lootimas käisin.Need olid head ajad,aga kahjuks on need möödas ja runescape'i aeg ka.Vähemalt minu jaoks.Vahel kiikan rsi foorumisse ja harva login ka sisse aga kõige rohkem mängin minuti ja siis enam ei viitsi.Kui wilderness tagasi tuleb siis ma arvan et ma teen tagasituleku aga ma ei usu.
I miss the life that I had with you,
I close my eyes hope to see you soon

minakasiin

Go ahead - make a bahooga.

• liige
  • Liitus:04 jaan 2008
Ei oska nüüd öelda kas ajaraiskamine või mitte, kuid siiski mingitviisi oli ajaraiskamine :) Ja tegelt hetkel mängin ka veel, natukene, viimast kuud member, eriti enam ei viitsi mängida. Aga omal ajal oli ikka lõbus, wildis möllata ja lureda ja oh seda muud funny. :D Aga ütleme siis et nii ja naa. Ja jah, goale erilis pole saavutanud, kuid siiski vaatab, äkki teeb veel ühe goali ära.
http://www.twitch.tv/kensoor
One does not simply ftp into Mordor.
1 Frodo = hobbit
8 Frodos = hobbyte

kreidy ,

Impossible is nothing.

• liige
  • Liitus:22 okt 2006
Olen ka täheldanud, et enamus sellised kes varem mängisid päris kõvasti ja siis scämmed või lihtsalt ei viitsi mängida hakkavad rääkima, et ruun mõttetu. =) Ise endiselt ei mängi, tegelikult ma isegi ka tahaksin vahepeal aga nagu Jossif_Stalin ütles et lihtsalt ei suuda. Lootsin tegelt, et talvel hakkan uuesti, tavaliselt olen hakkanud aga seekord mitte miski ei tõmba tagasi. Aga ajaraisk ei olnud kindlasti mitte, pigem mõnus meelelahutus. Raha läks küll jõhkralt selle alla aga.

Rastre

Rass

• liige
  • Liitus:02 juuli 2005
Hääletasin varjandi "Jah, aga arvan, et ei teinud midagi valesti" poolt. Ei arva küll, et midagi oleks väga kaotsi läinud :) . Enam muidugi ei mängi.
Postitas pildi

KEEXMAISTER,

Liige

• bannitud
  • Liitus:07 dets 2008
Mõttetu. Mingi aeg ammu pelasin. Aga ajaraisuks just ei nimetaks. Siis olin noorem ja pelasin väheke.

Aga need vennad on igati positiivsed kes pelasid, pohui kui palju ja kui kaua, aga suutsid steikida rõvedalt mille ja siis tatikatele maha müüa. Neile annaks küll au. Eriti kes ikka tonnide viisi teenisid.
Kuskilt isegi lugesin et mingi vend saatis jagexile kirja, et tänud mingi auto eest ja kõrghariduse eest vms :)
Postitas pildi

Dreamfall

Vanemliige

• bannitud
  • Liitus:22 aug 2008
Nojah, raha sai millide, accide peale ikka raisatud. Muidu ei kahetse, lõpuks tegin ikkagi oma mehe, nüüd päris hea juba.
Posted Image
Posted Image

Jupatsike

[WARNBANNED]

• bannitud
  • Liitus:17 märts 2008
Runescape kui üldine mull oli suht mõttetus, kõik see treenimine ja muu kamm. Aga kui jõudsin enda goalideni, milleks minul oli mingil ajal def 45 olles str 90+ ja hiljem flat 99 koos magic 94ga, hakkas tõeline lõbu pihta. Tuled koolist, lükkad arvuti tööle, võtad ventrilo lahti ja hakkad lihtsalt sõpradega rääkima ning pkd planeerima( mis arendas kõvasti minul inglise keelt). Lähed mage banka ja lihsalt raped kõik vastased ära, ei ole vahet mis combat ta on, lihtsalt minu skill on parim kõigist. Nii ta oli. Mingil hetkel sai teine suur goal täidetud, et pkmisega saaks mingi rare itemi raha kokku. Esimene green mask käes liikus asi edasi kuni yellow p hatini. Siis sai see irl raha eest maha müüdud ja quititud, kui wild kadus. Ei tore oli. Irl raha sai teenitud, millega kaasnes lihtsalt tavaline lõbu.

Ei kahetse, et sai kunagi mängitud. Minul ei seganud mängimine eriti midagi. Põhiline oli, et sõbrad jääksid, et hinded oleksid korras ja trennis saaks käidud. Täitsin need aspektid ja ülejäänud aja võis kulutada runescapele.

registreeritud

¤

• liige
  • Liitus:10 apr 2008
  • Sugu:ei ütle
ma ei taha enam magamagi, sest kardan, et näen jälle õudukaid RS-ist ja ei saa terve öö magada. kõige rohkem tekitab minus hirmu wild :)
sellepärast olen kaua üleval. :D

Muutis registreeritud, 12 detsember 2008 - 23:43.

Postitas pildi

Visa Hing ehk Neoneti King

Liige

• liige
  • Liitus:15 märts 2006
Ajaraisk ta kindlasti polnud, kuna ega siis ma oleks pelanud mingit muud pela.. Äctionit isegi sai seega suht norm. Scammimised,scammi saamised,pk-ad, skilling jees.

olenmatu

Ta on... Matu

• liige
  • Liitus:28 veebr 2008
Pole üldse mängind. [ 30 ] [6,41%]
normaal ma pole kunagi mängind, olen näind ainult kuidas mängitakse..
vakatsaka

Billy Boy

Õnne peenleib 2014

• liige
  • Liitus:23 apr 2006
Selga on kõveramaks muutnud ja koolis oleks tunduvalt paremad hinded olnud sellel ajal, kui runet sai nolifetud, aga samas ei kahetse midagi. Head mälestused ja oma parimate sõpradega olen just NeoNeti kaudu tuttavaks saanud. :)

Lawrence

Liige

• liige
  • Liitus:25 juuni 2006

YoungMoney, 24 juuli 2008, 16:18, kirjutas:

pot, woodcutting, armor , PK
very educational  :lol:

4 n00bs who think chatting is a skill

Vaata postitust

Kui sa muud sõnu selgeks ei saanud siis võid küll ainult ennast süüdistada :thanks4:

2002-2003 olid elu parimad aastat RSC-ga käsikäes :D Siis kui rs2 tuli oli ka alguses veel natuke fun,aga hiljem sai ainult ''rutiini'' pärast mängitud :D Hetkel ka selline tunne,et võiks aga ei suuda.Viimati tegin ka 2 kuud p2p ja sellest mängisin mingi 2 nädalat ehk?Või noh mängimisest oli asi kaugel.Rohkem selline väike log in ja chat tuttavatega.Üldiselt kahetsen viimast kahte aastat mille oleks võinud vähe mõistlikuma tegevuse peale raisata aga noh sitta sellest enam.

Kokku sai rs-ga päris tummiseid summasid aetud muidu. :D
"If i become a dictator, I will kill 10 Million jews and a clown!"
"Why the clown?"
"See, nobody cares about the jews anyways"

Meelepete

Tsikibäu

• liige
  • Liitus:29 dets 2007
Kogu mu hea ingliskeele oskus tuligi Rsist.

gringo

Liige

• liige
  • Liitus:16 sept 2004
RS poleks mänginud siis oleks selle aja ilmselt teleka ees passinud, et suurt vahet ei ole. Inglis keelele aitas küll kaasa.

Streamer2

Kaaskodanik

• auliige
  • Liitus:18 dets 2004
Ei ole imo väga suur ajaraisk..
Tohutult täienes näiteks inglk sõnavara tänu sellele mängule...
Postitas pildi

C.O

Uustulnuk

• liige
  • Liitus:09 dets 2008
Olen küll nii mõelnud.

Good_Bye.

Liige

• liige
  • Liitus:21 dets 2006
Tegelt kahetsen, mäng muutus liiga pingeliseks, liiga tõsiselt võtsin seda, mõni kord ajas ikka päris närvi, kulutatud närvirakudest on kahju.
Supermoto Madness

varrandx

Liige

• bannitud
  • Liitus:27 apr 2008
Kindlasti mitte , aga uskuge või mitte, mängides ruuni mingi 2 aastat kokku olen sealt õppinud väga palju ingliskeelt.
yo mama so fat when she passed by the tv i missed the whole season of ma favorite show.
By the time you finish reading this you realize you have wasted 5 seconds of your life.

6 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 6 külalist, 0 anonüümset kasutajat