Hüppa postitusele

Change

Painavad küsimused

• Sa ei saa siia teemasse postitada
Sellel teemal on 28197 vastust

derp

1 3 3 7

• liige
  • Liitus:14 märts 2012
  • Sugu:mees

Vaata postitustNovriil, 13 september 2012 - 20:37, kirjutas:

Vaata postitustderp, 11 september 2012 - 20:29, kirjutas:

Jah TV3. Aga mul on koguaeg nagu mindfuck, et kas see on reaalselt või lavastatud mingi jutu põhjal. Juhul kui lavastus on, siis ükski näitleja ei ole tuttava näoga.

Vana post aga sattus ette seega vastan. Sinna tehti "avatud konkurss". Isegi üks mu klassivend osales ühes osas. Ehk seal osaleb ka palju tavainimesi, kes pole näitlejad või mingid tundmatumad näitlejad.

Aitäh. Lahendasid selle müsteeriumi minu jaoks :D
Postitas pildi

katkine5

I´m not bossy, I just have better ideas.

• liige
  • Liitus:22 apr 2005

Vaata postitustderp, 13 september 2012 - 20:45, kirjutas:

Jah TV3. Aga mul on koguaeg nagu mindfuck, et kas see on reaalselt või lavastatud mingi jutu põhjal. Juhul kui lavastus on, siis ükski näitleja ei ole tuttava näoga.

Vana post aga sattus ette seega vastan. Sinna tehti "avatud konkurss". Isegi üks mu klassivend osales ühes osas. Ehk seal osaleb ka palju tavainimesi, kes pole näitlejad või mingid tundmatumad näitlejad.

Muudesse saadetesse saab ka vabalt suvaline inimene end regada. Tuttav on ühikarottides n.ö taustainimene paar korda nii olnud.
Alcohol is for people who can afford to lose a few brain cells.
For every male action, there is a female overreaction.
Time you enjoy wasting is not wasted time.

Novriil

Liige

• liige
  • Liitus:14 veebr 2008

Vaata postitustkatkine5, 13 september 2012 - 20:54, kirjutas:

Vaata postitustderp, 13 september 2012 - 20:45, kirjutas:

Muudesse saadetesse saab ka vabalt suvaline inimene end regada. Tuttav on ühikarottides n.ö taustainimene paar korda nii olnud.

No üks asi on taustainimene aga peaosadesse võtavad suvalisi inimesi tõesti ainult väga vähesed saated. Saladused ja see sama Suletud uste taga vms. Ja no ühikarotid polnud vist ka päris suvalised aga enamus peaosade täitjaid on ju siiski näitlejad.
Hard work beats talent, when talent doesn't work hard.

and1baller

Liige

• liige
  • Liitus:02 veebr 2006

Vaata postitustand1baller, 12 september 2012 - 19:51, kirjutas:

Ei tea mis jamps on, et lihtsalt ei ühenda 3G võrku enam ära Elisa netipulgaga. Eile hakkas pihta see jama, muidu varem olen probleemideta olla saanud. Olen proovinud majas ringi liikuda, kuid pole abi. Ainult roheline tuli põleb. Settingutest on pandud ainult 3g jne...

samurai.

Liige

• liige
  • Liitus:20 aug 2007

Vaata postitustExplosion Hurts, 12 september 2012 - 13:56, kirjutas:

Keegi mõnda E-poodi teab kus müüakse tumesinist või sinist tapeeti, hea oleks kui oleks üleni sinine, mingi 4 rulli kulub ära küll.

Värvida poleks lihtsam?

Enda mure selline, et olen praegu buutsadega neljal korral mänginud, aga tõmbab alati suurtel varvastel küüned siniseks. Oskab keegi midagi soovitada? teipida varbad ära vms
Ma ei tunne, et buutsad otseselt peale suruks, aga millegi pärast järsult hoogu maha võttes annab varvastest tunda.

Liiiisu

Liige

• liige
  • Liitus:10 aug 2008
  • Sugu:naine

Vaata postitustand1baller, 13 september 2012 - 22:34, kirjutas:

Vaata postitustand1baller, 12 september 2012 - 19:51, kirjutas:

Ei tea mis jamps on, et lihtsalt ei ühenda 3G võrku enam ära Elisa netipulgaga. Eile hakkas pihta see jama, muidu varem olen probleemideta olla saanud. Olen proovinud majas ringi liikuda, kuid pole abi. Ainult roheline tuli põleb. Settingutest on pandud ainult 3g jne...

Kõige lihtsam on, et helista Elisa infosse.
Kui Sa ei küsi, ei saagi Sa teada: http://www.formspring.me/Liiiisu

xrip55

Liige

• liige
  • Liitus:14 juuli 2009
Miks ma enda hotmaili ei saa ?

Sorry, something went wrong

Please try again. If you keep seeing this message, go to Service status to check whether there's a problem with Hotmail or to report the issue.

FUCK GERMANY!

"A Real Madrid fan in...
August: 'We're gonna win the treble!'
December: 'We're gonna win the double!'
March: 'We're gonna win the League!'
June: 'We've got 10 CL."

España y nadie más.

Explosion Hurts

Trots

• liige
  • Liitus:25 dets 2008
  • Sugu:ei ütle

Vaata postitustsamurai., 13 september 2012 - 22:38, kirjutas:

Vaata postitustExplosion Hurts, 12 september 2012 - 13:56, kirjutas:

Keegi mõnda E-poodi teab kus müüakse tumesinist või sinist tapeeti, hea oleks kui oleks üleni sinine, mingi 4 rulli kulub ära küll.

Värvida poleks lihtsam?

Enda mure selline, et olen praegu buutsadega neljal korral mänginud, aga tõmbab alati suurtel varvastel küüned siniseks. Oskab keegi midagi soovitada? teipida varbad ära vms
Ma ei tunne, et buutsad otseselt peale suruks, aga millegi pärast järsult hoogu maha võttes annab varvastest tunda.

Vana tapeet on seinas hetkel, tükk tegemist sellega, et see nüüd sealt ära võtta, värv on külmem ka kui nt selga vastu toetada.
Kõik pahtlid, liivapaberid, tapeediliimid ja asjad on juba ostetud.
A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station..

and1baller

Liige

• liige
  • Liitus:02 veebr 2006
Keegi teab kas Tartus saaks kuskil kõrvaklappe parandada?
Kallid kõrvaklapid ja ei raatsi nagu väga ära ka visata, kuna pole väga palju kasutatud. Garantiid ei ole igatahes.
Umbkaudse hinna võiks ka öelda keegi.

Mister

Liige

• liige
  • Liitus:25 veebr 2007
Kui keegi teab või on näinud mõnda tööpakkumist antud kriteeriumitele (kasvõi enamvähem sarnased), võiks jagada:
* umbes 3-4 tööpäeva nädalas
* Kas hommiku poole (vara) või õhtu poole (eelistatavalt) mingi ajaliselt lühem vahetus.
* sobib üliõpilasele

Tanel.

Liige

• liige
  • Liitus:20 apr 2011

Vaata postitustxrip55, 14 september 2012 - 09:35, kirjutas:

Miks ma enda hotmaili ei saa ?

Sorry, something went wrong

Please try again. If you keep seeing this message, go to Service status to check whether there's a problem with Hotmail or to report the issue.

Vaata postitustMister, 14 september 2012 - 18:49, kirjutas:

Kui keegi teab või on näinud mõnda tööpakkumist antud kriteeriumitele (kasvõi enamvähem sarnased), võiks jagada:
* Kas hommiku poole (vara) või õhtu poole (eelistatavalt) mingi ajaliselt lühem vahetus.
* sobib üliõpilasele

Maakler

Tannuu

Liige

• liige
  • Liitus:19 märts 2009
naaxui see adobe flash player crashib koguaeg, isegi you tube ei tööta korralikult, firefox 15.0.1 ja flash 11,4,402,265

KickStarts

Liige

• liige
  • Liitus:01 dets 2006

Vaata postitustTannuu, 14 september 2012 - 20:22, kirjutas:

naaxui see adobe flash player crashib koguaeg, isegi you tube ei tööta korralikult, firefox 15.0.1 ja flash 11,4,402,265

Kustuta 11 ära ja tõmba Adobe Flash Player 10. Endal oli sama jama.
Ei

steff

Sassis Kodanik

• liige
  • Liitus:22 märts 2007
Kuidas naabri wifisse sisse pääseb ( parooli kaitse wep ) läpakaga ?

XchopperX

Liige

• liige
  • Liitus:01 mai 2004

Vaata postitustMister, 14 september 2012 - 18:49, kirjutas:

* sobib üliõpilasele

1) Postiljon
2) Baaritöö
3) Kodune töö (a'la tõlkimine, kujundamine, copywriting jms.)

Soovitan selliseid töökohti otsida portaalidest ja ka vastavate ettevõttete enda kodulehekülgedelt. Baaridega on kõige lihtsam moodus lihtsalt enda jaoks meelepärasesse baari oma CV lihtsalt füüsiliselt kohale viia. Kui töö võimalus tekib võetakse sinuga kohe ühendust ja selline tegevus näitab ka huvi ja motivatsiooni.

Vaata postituststeff, 14 september 2012 - 22:22, kirjutas:

Kuidas naabri wifisse sisse pääseb ( parooli kaitse wep ) läpakaga ?

http://lifehacker.co...-with-backtrack

Muutis XchopperX, 14 september 2012 - 22:36.

I don't do drugs, if I want a rush, I just get out of a chair when I'm not expecting it.

Jooosep

d-.-b

• liige
  • Liitus:14 jaan 2007

Vaata postitustand1baller, 14 september 2012 - 15:48, kirjutas:

Keegi teab kas Tartus saaks kuskil kõrvaklappe parandada?
Kallid kõrvaklapid ja ei raatsi nagu väga ära ka visata, kuna pole väga palju kasutatud. Garantiid ei ole igatahes.
Umbkaudse hinna võiks ka öelda keegi.

Võru tänava alguses on üks koht. Silt oli vist et tv ja audioseadmete remont. Täpset aadressi ei tea. Tartu poe vastas on mingi hiina toidukoht, sellest mööda ja kohe järgmine maja mööda võru tänavat peakski olema. Ise just hiljuti käisin tegi väga normaalse hinnaga ja hea kvaliteediga tööd.

Koht võib esialgu ära ehmata, kuna mingi tehnikat täis väike korter pmst ja tundus algul kahtlane tüüp, aga tegi töö ära lubatud aja ja hinnaga :)
Postitas pildi

ksiiri

Liige

• auliige
  • Liitus:02 mai 2011
Kas mingit sellist programmi on, mis näitaks laulu kiiruse? A'la laen oma laulufaili sinna ja siis annab mulle kiiruse

sokC

Inkvisiitor

• ILLUMINAAT
  • Liitus:17 veebr 2008

Vaata postitustksiiri, 15 september 2012 - 15:22, kirjutas:

Kas mingit sellist programmi on, mis näitaks laulu kiiruse? A'la laen oma laulufaili sinna ja siis annab mulle kiiruse

Biti kiirust pead silmas?

Muutis sokC, 15 september 2012 - 15:26.

Postitas pildi

ksiiri

Liige

• auliige
  • Liitus:02 mai 2011

Vaata postitustsokC, 15 september 2012 - 15:25, kirjutas:

Vaata postitustksiiri, 15 september 2012 - 15:22, kirjutas:

Biti kiirust pead silmas?

Vist jah : D

gemaii

Liige

• liige
  • Liitus:25 märts 2010
  • Sugu:naine
Mis toimub? Ostsin eile zen'i stardika. Täna tegin kasutaja pling.ee keskkonda ning sisselogides vaatasid mulle vastu täiesti võõrad andmed. Kõneeristus, kõneaeg ja number on sama, aga ülejäänud on keski Rando Roostiku omad. Ma olen segaduses. :mellow:
Spoiler

Postitas pildi

6 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 6 külalist, 0 anonüümset kasutajat