Hüppa postitusele

Change

Painavad küsimused

Sellel teemal on 28197 vastust

Marvolo

I SEE YOU

• liige
  • Liitus:30 sept 2010
  • Sugu:mees
kuskohas Tallinnas võin ma leida häid, väga häid, pannkooke? on ehk mõni rahvalemmik kuhu soovitatakse kõigil minna? umbes nagu räägu burgerid vmt. mis see umbkaudne hind seal ka olla võib?

Kaspar.

juba etruskide ajast

• liige
  • Liitus:18 veebr 2007

Vaata postitustMarvolo, 03 jaanuar 2013 - 00:54, kirjutas:

kuskohas Tallinnas võin ma leida häid, väga häid, pannkooke? on ehk mõni rahvalemmik kuhu soovitatakse kõigil minna? umbes nagu räägu burgerid vmt. mis see umbkaudne hind seal ka olla võib?

Kompressoris on omapärased kogemused - pannkoogid on suured ning maitsvate lisadega, hinnad on kuskil 4€ kandis.

ayeitsleane

Tomat

• liige
  • Liitus:13 apr 2012
  • Sugu:naine

Vaata postitustKaspar., 02 jaanuar 2013 - 21:37, kirjutas:

Kas ID-kaardi kaotamise korral on võimalik neti kaudu uus tellida või peab minema kohale?

Peab kohale minema.
http://www.politsei....-voi-pass-kaob/
http://politsei.ee/e...-taotlejale.dot

Muutis ayeitsleane, 03 jaanuar 2013 - 09:11.

porks

Liige

• liige
  • Liitus:10 sept 2009

Vaata postitustKaspar., 03 jaanuar 2013 - 02:07, kirjutas:

Vaata postitustMarvolo, 03 jaanuar 2013 - 00:54, kirjutas:

Kompressoris on omapärased kogemused - pannkoogid on suured ning maitsvate lisadega, hinnad on kuskil 4€ kandis.

Amps pakub ka häid pannukaid :)

Devil-Is-Bad

Liige

• liige
  • Liitus:14 veebr 2007
Millega kõige parem kesklinnast Munitsipaalpolitsei maja juurde saada? ( Pärnu mnt 139c)

Muutis Devil-Is-Bad, 03 jaanuar 2013 - 12:22.

Ain't nothing but a peanut

XchopperX

Liige

• liige
  • Liitus:01 mai 2004

Vaata postitustPuuTagaIlves1, 02 jaanuar 2013 - 19:08, kirjutas:

Normaalne tattoo salong Tallinnas, Massaažisalong ja juuksurisalong?

Tattoo salongidest julgen kindlasti Piradost soovitada, ühed Eesti parimad tattookunstnikud sea, teevad väga head tööd.
Massažisalonge ei tea.
Juuksurisalongidega on kaks võimalust, kui tahad mingit fäänsi-pääsi asja siis võid suvalisse salon+'i sisse jalutada ja hea tulemus peaks garanteertud olema, aga kui ennast vaeseks maksta ei taha, siis mina isiklikult näiteks käin Pronksi tänaval mingis kohas, nime vist ei olegi, lihtsalt "juuksurisalong" (Narva mnt-Pronksi ristis sisuiselt, veits stockmanni poole), olnud seal samas kohas aastakümneid, tehakse väga korralikku ja kvaliteetset tööd ja raha tahetakse tavaliselt 7€ ringis, sõltuvalt mida sa tahad teha.
I don't do drugs, if I want a rush, I just get out of a chair when I'm not expecting it.

PuuTagaIlves1

Liige

• liige
  • Liitus:21 nov 2009
http://www.crewagency.ee/ Legit värk?

.Martin.

Liige

• liige
  • Liitus:04 mai 2012

Vaata postitustDevil-Is-Bad, 03 jaanuar 2013 - 12:21, kirjutas:

Millega kõige parem kesklinnast Munitsipaalpolitsei maja juurde saada? ( Pärnu mnt 139c)

18/36/5, lähed Halli-Vanamehes maha ja Spartast natuke edasi.

kadakas

Liige

• liige
  • Liitus:05 jaan 2012
oskab keegi õelda kuidas Pärnus bussijaama juurest terviseparadiisi saab? mis bussiga ja kus peatuses maha vms?

Kevva.

Liige

• auliige
  • Liitus:18 juuni 2007

Vaata postitustkadakas, 04 jaanuar 2013 - 00:14, kirjutas:

oskab keegi õelda kuidas Pärnus bussijaama juurest terviseparadiisi saab? mis bussiga ja kus peatuses maha vms?

15, 16, 17. Ootad veeparadiisi peatuse ära ning aeg maha minna.

XchopperX

Liige

• liige
  • Liitus:01 mai 2004

Vaata postitustPuuTagaIlves1, 03 jaanuar 2013 - 14:37, kirjutas:

Ei ole, kõigi suuremate kruiisifirmade agentuuriks siinmail on Ismira Crewing and Recruitment Agency - http://www.ismira.lt/ , ainuke agentuur mida saad usaldada, nende tööpakkumised on pidevalt cvonline's ja cvkeskuses ka üleval.

Kõige lihtsam veenduda igasugu agentuuride õigsuses on enamasti sirvida nende firmade oma lehekülgi, mille pakkumisi agentuurid vahendavad, seal on enamasti agentuurid kirjas. Ismira agency on näiteks nii Carnival Toursi kui ka Royal Carrribeani kodulehel ametliku agentuurina kirjas (kaks maailma suurimat kruiisilaevanduse firmat).
I don't do drugs, if I want a rush, I just get out of a chair when I'm not expecting it.

Mariie.

an astrological lesbian

• liige
  • Liitus:19 dets 2008
Kas keegi tore inimene Rapla kandist oskaks ära seletada kuidas saab Eidapere Kooli juurde Eidapere rongipeatusest?

frantic

Liige

• liige
  • Liitus:26 veebr 2008
  • Sugu:ei ütle

Vaata postitustPuuTagaIlves1, 03 jaanuar 2013 - 14:37, kirjutas:

Seal on kirjas, et ise pead 1000€ maksma mingite kursuste ja sertifikaatide tegemiseks.. no andke andeks, aga mulle tundub, et kui isegi mingit pappi sealt näha on, siis mingi juut rebib ikka räigelt vahelt.

fanta stick

Liige

• liige
  • Liitus:10 mai 2012
Kus praegu talvel saaks kõige odavamalt teha lõppastme koolitust?

looodi

number 9

• liige
  • Liitus:01 nov 2007
enne googeldamist tulen siia küsima järgmist,

vana pangakaart lõpetas kehtivuse ja vana kaart tuli juba kuu tagasi posti, mille ma kohe rahakoti vahele panin ilma et oleks vaatand kas ka uued koodid(pin) kaasas olid. Et kas uue kaardiga on nüüd kindlasti uued koodid või peaks vanaga hakkama saama. et kuna ma elan metsas siis oleks hea kui keegi oskaks öelda.
"A wise man can learn more from a foolish question than a fool can learn from a wise answer." Bruce Lee

HOWDOESITFEEL

<4

• liige
  • Liitus:11 apr 2012

Vaata postitustlooodi, 04 jaanuar 2013 - 18:02, kirjutas:

vana pangakaart lõpetas kehtivuse ja vana kaart tuli juba kuu tagasi posti, mille ma kohe rahakoti vahele panin ilma et oleks vaatand kas ka uued koodid(pin) kaasas olid. Et kas uue kaardiga on nüüd kindlasti uued koodid või peaks vanaga hakkama saama. et kuna ma elan metsas siis oleks hea kui keegi oskaks öelda.

Vanad koodid peaks ikka olema

Kuidas ma youtube'i playlisti playlistina mängima foorumisse panna saan? lingina annab ainult esimese video

Muutis HOWDOESITFEEL, 04 jaanuar 2013 - 19:37.

Brother Ali

Liige

• liige
  • Liitus:19 nov 2007
Keegi on viimasel ajal mänginud mingit head/lahedat lauamängu? Võiks olla selline, kus oleks mõistust vaja ning mida on ka hea kahekesi mängida.
Postitas pildi

ksiiri

Liige

• auliige
  • Liitus:02 mai 2011
  • Sugu:ei ütle

Vaata postitustBrother Ali, 04 jaanuar 2013 - 20:36, kirjutas:

Keegi on viimasel ajal mänginud mingit head/lahedat lauamängu? Võiks olla selline, kus oleks mõistust vaja ning mida on ka hea kahekesi mängida.

Euroopa mälumäng!
Sarnane on Eesti oma ka tehtud. Euroopa oma on värskemalt mängitud ja hetkel lemmik lauamäng.

gringo

Liige

• liige
  • Liitus:16 sept 2004

Vaata postitustlooodi, 04 jaanuar 2013 - 18:02, kirjutas:

SEB peab uue pangakardi vist netipangas enne aktiveerima ka, et kasutada saaks. Swedi kohta ei tea.

Brother Ali

Liige

• liige
  • Liitus:19 nov 2007

Vaata postitustksiiri, 04 jaanuar 2013 - 20:54, kirjutas:

Vaata postitustBrother Ali, 04 jaanuar 2013 - 20:36, kirjutas:

Euroopa mälumäng!
Sarnane on Eesti oma ka tehtud. Euroopa oma on värskemalt mängitud ja hetkel lemmik lauamäng.

See mäng on olemas ja palju-palju kordi mängitud. Ootan veel soovitusi.
Postitas pildi

7 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 7 külalist, 0 anonüümset kasutajat