Hüppa postitusele

Change

9. Klassi tunnistus

• Sa ei saa siia teemasse postitada
Sellel teemal on 16 vastust

M-C

Liige

• bannitud
  • Liitus:01 sept 2008
  • Sugu:mees
Kui 9.da klassi tunnistus antakse, kas seal on kirjas kas sa tugevamas/nõrgemas rühmas.
Tugevamas saab teada rohkem ja seal õpitakse aga hindeid on raskem saada.
Nõrgemas rühmas midagi ei õpi aga hindeid suht kerge saada.
Ja tunnistusel 5 on väga hea eriti kui matemaatika. :facepalm:
Tugevamas saaks ka vbl 5e kätte aga maiviitsi kodus koguaeg õppida ka :facepalm: no tglt maiviitsi ültse.
Postitas pildi
Olen alles väike ja päris viina ei joo

Alienation

GET REKT

• liige
  • Liitus:18 juuli 2006
Minul küll sellist asja ei olnud kirjas tunnistusel.

klaabu

lvl 33 illuminati

• administraator
  • Liitus:01 märts 2005

M-C, 16 sept 2009, 21:38, kirjutas:

Kui 9.da klassi tunnistus antakse, kas seal on kirjas kas sa tugevamas/nõrgemas rühmas.
Tugevamas saab teada rohkem ja seal õpitakse aga hindeid on raskem saada.
Nõrgemas rühmas midagi ei õpi aga hindeid suht kerge saada.
Ja tunnistusel 5 on väga hea eriti kui matemaatika.  :facepalm:
Tugevamas saaks ka vbl 5e kätte aga maiviitsi kodus koguaeg õppida ka  :facepalm: no tglt maiviitsi ültse.

Vaata postitust

Ma miskipärast ei usu seda. Vaata, on ju mitmetes gümnaasiumites ka erinevad harud ja sageli ka erinevad õpetajad.
"Igaüks neist on julge, kuni ta on üldise masinavärgi märkamatu osa. Aga niipea kui temale langeb isiklik vastutus, niipea kui valgusekiir temale koondub – kahvatab ta ja saab aru, et temagi on vaid tähtsusetu kübe ja võib iga hetk kõige tühisemalgi põhjusel libastuda. "
— A. I. Solženitsõn

Meelepete

Tsikibäu

• liige
  • Liitus:29 dets 2007
Ei tohiks olla, just kui ei kirjutata seda teie koolis sinna märkuste vms alla.

firewolf

AkArs

• liige
  • Liitus:27 apr 2005
Millegipärast ma usun, et sellise asja sinna kirjutamine on keelatud. Vahet sellel on kas sa õpid süva või põhigrupis, omandatud materjal on ju tegelikult sama.

Jarmis

Jarmo14

• liige
  • Liitus:06 juuli 2004
käisin väga kerges koolis ja sain väga kergelt häid hindeid, tänu millele sain vabalt igalepoole sisse. kuskil polnud märgitud, et ma nõrgas koolis käisin.

klaabu

lvl 33 illuminati

• administraator
  • Liitus:01 märts 2005

firewolf, 16 sept 2009, 21:53, kirjutas:

Millegipärast ma usun, et sellise asja sinna kirjutamine on keelatud. Vahet sellel on kas sa õpid süva või põhigrupis, omandatud materjal on ju tegelikult sama.

Vaata postitust

Mõtle ka natukene, mida sa kirjutad. Täiesti absurd ju!
"Igaüks neist on julge, kuni ta on üldise masinavärgi märkamatu osa. Aga niipea kui temale langeb isiklik vastutus, niipea kui valgusekiir temale koondub – kahvatab ta ja saab aru, et temagi on vaid tähtsusetu kübe ja võib iga hetk kõige tühisemalgi põhjusel libastuda. "
— A. I. Solženitsõn

firewolf

AkArs

• liige
No siis kui mina veel üheksandas käisin ja meil kaks erinevat gruppi oli, siis ikkagi käis asi nii, et õpiti ju samasi asju, ainult süvagrupis tehti need asjad läbi natukene kiiremini ja lahendati sama ajaga rohkem ülesandeid. Või mis nüüd on nii, et käid süvagrupis ja õpid mitme aasta materjali ette?

Henri

Liige

• liige
  • Liitus:26 mai 2006
  • Sugu:ei ütle
Süva rühmades õpitakse asju lisaks ja põhjalikumalt. Ise olen, eesti keele ja mate süvas olnud.

Aga noh, eks eksam tegelikult näitab, mis tasemel sa oled ning kui kandideerid gümnaasiumi, siis pead kindlasti tegema ka sisseastumiskatsed, nii et tugevamas rühmas õppimine tuleb tegelikult kasuks.

Muutis Nuff, 17 september 2009 - 13:50.

Postitas pildi

M-C

Liige

• bannitud
  • Liitus:01 sept 2008
Põhigrupis õpid sa tavalist materjali.
Süvagrupis on kõik materjal ehk siis põhigrupis õpetajad ei pea õpetama kõiki asju (raskemaid ja mida pole eriti vaja) ja jätavad selle vahele.
Postitas pildi
Olen alles väike ja päris viina ei joo

olenmatu

Ta on... Matu

• liige
  • Liitus:28 veebr 2008
eks see ole jah üks vigu mida ei saa parandada, klassid ja koolid ja õpetajad on erinevad, aga hindeid vaadatakse ikkagi samamoodi
vakatsaka

Uldreg

Liige

• liige
  • Liitus:11 sept 2008

firewolf, 17 sept 2009, 14:42, kirjutas:

No siis kui mina veel üheksandas käisin ja meil kaks erinevat gruppi oli, siis ikkagi käis asi nii, et õpiti ju samasi asju, ainult süvagrupis tehti need asjad läbi natukene kiiremini ja lahendati sama ajaga rohkem ülesandeid. Või mis nüüd on nii, et käid süvagrupis ja õpid mitme aasta materjali ette?

Vaata postitust

Üldjuhul on nii, et nn. 'tugevamas' grupis omandatakse materjal paremini kui 'tavalises' grupis.
õ

firewolf

AkArs

• liige

Uldreg, 20 sept 2009, 19:57, kirjutas:

Üldjuhul on nii, et nn. 'tugevamas' grupis omandatakse materjal paremini kui 'tavalises' grupis.

Vaata postitust

Siinkohal pean nõustuma ja lisama - ühelt poolt tõesti, tugevamas grupis peaksid ju olema ka suurema potensiaali ja õppimisvõimega lapsed, kuid teistpidi on siiski MATERJAL sama ning kes tahab ka tavalises grupis väga häid hindeid saada (k.a eksamitel), see suudab ka seal selle materjali omandada väga heal tasemel. Mina leian, et see grupp ei näita ausalt öeldes mitte sittagi.

Vabandan, kui jutt on natukene arusaamatu (äää 2:07)

Jack Herer

Liige

• liige
  • Liitus:14 juuni 2009
Ei tea, 9ndas mul kll mingeid gruppe vms ei olnud.Kõik õppisid sama materjali põhjal ja said hindeid samamoodi.Tglt võiks põhikooli lõputunnistusel olla ka kooliõppetase kirjas, kunas ma ei saanud sp oma kooli sissegi :thanks4:
Mril oli nii, et 3 veerandi peale võis olla ainult neli 3, siis said ilma testideta sisse.Nali oli selles, et 70% tulijatest olid maakoolidest pärit ja said ilma testideta sisse.Seal koolis ei õpetatudki sellisel tasemel füüsikat naq mu koolis ja said lampi reaalklassi sisse.Mul oli füüsika keskmine 4.5 ja ma ei saanud kuna mingid maakad tulid ja tegid 1:0 mulle :) See on ebaaus meie linnakooli õpilaste suhtes imo.Lõppuda lõpuks oma 9nda 4.0 keskmisega läksin kutsekasse, ebanormaalne :cry5:
5bil year's ago our planet materialized from thin air.
Postitas pildi
Postitas pildi

deathangel.

Liige

• liige
  • Liitus:08 veebr 2006

zwinky797, 21 sept 2009, 05:48, kirjutas:

Ei tea, 9ndas mul kll mingeid gruppe vms ei olnud.Kõik õppisid sama materjali põhjal ja said hindeid samamoodi.Tglt võiks põhikooli lõputunnistusel olla ka kooliõppetase kirjas, kunas ma ei saanud sp oma kooli sissegi :thanks4:
Mril oli nii, et 3 veerandi peale võis olla ainult neli 3, siis said ilma testideta sisse.Nali oli selles, et 70% tulijatest olid maakoolidest pärit ja said ilma testideta sisse.Seal koolis ei õpetatudki sellisel tasemel füüsikat naq mu koolis ja said lampi reaalklassi sisse.Mul oli füüsika keskmine 4.5 ja ma ei saanud kuna mingid maakad tulid ja tegid 1:0 mulle :)  See on ebaaus meie linnakooli õpilaste suhtes imo.Lõppuda lõpuks oma 9nda 4.0 keskmisega läksin kutsekasse, ebanormaalne  :cry5:

Vaata postitust

see on küll su enda valik et sa kutsekasse läksid. Väita et sa ei saanud kuskile gümnaasiumisse sisse on küll retarded.
Postitas pildi
You don't need the truth. You need Propaganda.
ER foorumi liige alates 7-detsember 04.
God made Adam and Eve, not Adam and Steve
Ha-Adam She-ba-Tank Yenatze'ah (The Man In The Tank [is the one who] Shall Win)

Andrus

Andrus

• liige
  • Liitus:11 veebr 2008

M-C, 16 sept 2009, 21:38, kirjutas:

Vaata postitust

Kindlasti pole rohelisel lõputunnistusel sellist märget ning kindlasti mitte ka selle lisalehel.

-OINK-, 5 mai 2011, 18:07, kirjutas:

Sellest on tõmmatud maksimaalselt üks kõss , ehk siis pmst pool mahvi .

Vaata postitust

Ehk siis 1 kõss=0,5 mahvi... tänapäeva mõõtühikud...

Jack Herer

Liige

• liige
  • Liitus:14 juuni 2009

deathangel., 21 sept 2009, 12:42, kirjutas:

see on küll su enda valik et sa kutsekasse läksid. Väita et sa ei saanud kuskile gümnaasiumisse sisse on küll retarded.

Vaata postitust

No ma olin üsna kindel, et ma saan oma 4.0 sisse, kunas õpetajad jne rääkisid minuga sellel teema korduvalt.Ma ei pidanud vajalikuks kuskile teise kooligi teste teha, sest nkn oma kool ja bla-bla.Tuli aeg kus pidin viima dokumendid sisse, tegin seda ja koolist öeldi, et minu koha sai mingi maakas 5.0 keskmisega.Naq ftw, mis teema on?
5bil year's ago our planet materialized from thin air.
Postitas pildi
Postitas pildi

1 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 1 külalist, 0 anonüümset kasutajat