Change
Sellel teemal on 146 vastust
Postitatud 21 jaanuar 2010 - 15:25
100% kohal ka siit poolt.
Mar+Tin, 5 jaan 2010, 11:54, kirjutas:
Postitatud 22 jaanuar 2010 - 15:55
Tuleme ka tartust viiekesi.
Postitatud 23 jaanuar 2010 - 17:07
Postitatud 23 jaanuar 2010 - 23:29
Kas sellistes kohtades kaklusteks ei lähe (eriti tre.ee peod kuskil kesk/lõuna- Eestis ?
Sellised rakvere ossid, tulevad enda tugevust demostreerima, põhjust pole, lihtsalt tuimalt lendavad jalg ees näkku kinni ? Endal kogemus olemas selliste ossidega, rikkusid ühe peo nii ära, et lause otsiks nad üles ja lööks panniga pähe.
Sellised rakvere ossid, tulevad enda tugevust demostreerima, põhjust pole, lihtsalt tuimalt lendavad jalg ees näkku kinni ? Endal kogemus olemas selliste ossidega, rikkusid ühe peo nii ära, et lause otsiks nad üles ja lööks panniga pähe.
Postitatud 24 jaanuar 2010 - 01:14
seal ei ole sellist asja aga soovitan väljumisel ettevaatlik olla, mente võib pasaauguni olla.
Müüa jope - Iron Maiden x Vans Snow 2009 | Etienne Jacket.
Postitatud 24 jaanuar 2010 - 02:44
real*, 23 jaan 2010, 23:29, kirjutas:
Kas sellistes kohtades kaklusteks ei lähe (eriti tre.ee peod kuskil kesk/lõuna- Eestis ?
lol ära ära sõnu. mina olen suht kindel, et seal läheb kähmluseks ära.
Mar+Tin, 5 jaan 2010, 11:54, kirjutas:
Postitatud 24 jaanuar 2010 - 10:48
Menti ja turvasid peaks seal ikka korralikult olema.
Nii et kui isegi läheb, siis visatakse välja kohe mendibussi är ahhaha
Isegi mõtlen et kas nad kutsadega ringi jalutavad seal ja kas hommikuseks pohmakaks roheline autosse jätta on ohutu.
Nii et kui isegi läheb, siis visatakse välja kohe mendibussi är ahhaha
Isegi mõtlen et kas nad kutsadega ringi jalutavad seal ja kas hommikuseks pohmakaks roheline autosse jätta on ohutu.
Postitatud 24 jaanuar 2010 - 12:49
real*, 23 jaan 2010, 23:29, kirjutas:
Ma nüüd selliste suuremate ürituste kohta ei tea, aga külapidudel on väike kaklus paari purupurjus isiku vahel peaaegu et traditsioon juba. Aga no nagu ka Kevin ütles, siis seal on turvad ja Politsei kindlalt kohal ja asi saab kiire lõpu.
Postitatud 24 jaanuar 2010 - 14:59
No ma ise juba kujutan ette milliseid maakad sinna kohale võivad veereda. Kui tasuta piletid saaks siis mõtleks mineku peale, naerda ka ju vaja
Pmst igast maakoha ossile on see unelmate pidu, lugege kokku mitu bemmi (ei Kevin, mitte sinu haruldus ) kohale lendab
Pmst igast maakoha ossile on see unelmate pidu, lugege kokku mitu bemmi (ei Kevin, mitte sinu haruldus ) kohale lendab
Muutis Dynamo, 24 jaanuar 2010 - 15:01.
Postitatud 24 jaanuar 2010 - 18:16
Dynamo, 24 jaan 2010, 14:59, kirjutas:
Jopppp, eks ta võib nii välja kukkuda küll : D
Üldiselt saab raske olema, 12 tundi pidu ja 3 hardstyle'i dj-d, muu mingi imelik hands-up jms bs. Eks näis. Plaaniks on auto jooki täis osta, sebida need sisse-välja käimis flaierid ja vahepeal autos "puhkamas" käia.
Aaga meil õnneks niikuinii oma seltskonnaga minek, nii et vast ei teki mingeid ütlemisi seal kohalikega. :S Kuigi ega see tre.ee ongi üks maakad - united grupp.
Aga seekord lähme sõbra autoga, kuuekas seisab talvel garaažis
Muutis Kevin, 24 jaanuar 2010 - 18:18.
Postitatud 24 jaanuar 2010 - 18:43
Kevin mine tea mis maakatel garaažis on äkki veel uhkemad bemmid kui sinuoma
aga noh ise ei lähe.
aga noh ise ei lähe.
''The song is ended, but the melody lingers on.''
Postitatud 24 jaanuar 2010 - 19:11
Aga kujutan ette et seltskonda on kõvasti ka sellist, keda "suurlinnades" (meie mõistes suurlinnades) ei näe...
Postitatud 24 jaanuar 2010 - 19:18
Pmst foorumitest kokku kogutud info allikate põhjal on winterjam Paide vs Ülejäänud Eesti kaklus ?
Postitatud 24 jaanuar 2010 - 19:59
steff, 24 jaan 2010, 19:18, kirjutas:
Irv, kust sellist infot saand oled?
Postitatud 24 jaanuar 2010 - 20:03
Kui kakluseks läheb, ärge mind lööge
Tuleme ~10 inimest, chillime VIP-is.
Tuleme ~10 inimest, chillime VIP-is.
01:25:13 +Palm: munnid olete we
01:25:15 Arxs: Pikemat aega juba :D
Postitatud 25 jaanuar 2010 - 19:07
Erx., 25 jaan 2010, 16:14, kirjutas:
tra
ja veel üks
tahad kolmandat ka? säh
sina vist oled see kõige targem vend siin foorumis, pidin kohe nii ütlema
Postitatud 26 jaanuar 2010 - 00:17
Erx., 25 jaan 2010, 22:21, kirjutas:
Et pigem olen mina hull tark või siis olen see kes kardab hirmunult kaklust? Kle, sa enne õpi selgeks enese väljendamine, siis tule tee suukene lahti seal kus sa oskad. Su mõtlemisvõime pole vist piisavalt arenenud et minu eelmisest postist aru saada. Kui see ei riivaks paljude tundeid, siis ma ütleks, et Erx on ehtne winterjam 2010 külaline (16 ja äksi täis).
Ärge järeldage midagi plx
Postitatud 26 jaanuar 2010 - 00:44
väga loodan et kakluseks ei lähe, ise ei tahaks küll lõuga saada vaid rahus rocco ja bass t saatel üleslöödud maa naisi tantsimas näha. igaksjuhus üritan mingi turvade ligiduses oleva koha tsillimiseks valida et oleks kindlam tunne.
Postitatud 26 jaanuar 2010 - 07:14
Erx., 25 jaan 2010, 22:21, kirjutas:
Dynamo on nii suur, et need maakad saavad südamerabanduse enne kui jõuavad teda puudutagi na.. sa oled tõsiselt tüüpiline vend, mingist kuradi kolga-jaanist pärit tsort kes asja 16 saanud, ning kelle läheduses olevasse väike linna tuleb maakate korraldatud üritus ja sa oled nii õhku täis, et kui nõelaga sind puudutada käiks reaalne latakas.
Muutis E-THUG, 26 jaanuar 2010 - 07:15.
Audi, 7 dets 2009, 21:23, kirjutas:
Postitatud 26 jaanuar 2010 - 12:03
E-THUG, 26 jaan 2010, 07:14, kirjutas:
Dynamo on nii suur, et need maakad saavad südamerabanduse enne kui jõuavad teda puudutagi na.. sa oled tõsiselt tüüpiline vend, mingist kuradi kolga-jaanist pärit tsort kes asja 16 saanud, ning kelle läheduses olevasse väike linna tuleb maakate korraldatud üritus ja sa oled nii õhku täis, et kui nõelaga sind puudutada käiks reaalne latakas.
Pigem oled sina see, kes on õhku täis (otseses mõttes lausa). Kuradi rase part, lõpeta see trollimine ja teiste halvustamine ära juba.
ON // Natukene omal mõistust ja jõudu on, siis lõuga seal vaevalt saab.
4 kasutaja(t) loeb seda teemat
0 liiget, 4 külalist, 0 anonüümset kasutajat