Hüppa postitusele

Change

Pakun teenust! Soodsad xbox, Ps3, psp jupid!

Sellel teemal on 81 vastust

KeegiKolmas

Liige

• liige
  • Liitus:16 nov 2005
  • Sugu:mees

xonix, 16 sept 2010, 21:35, kirjutas:

Pakk jõuab postkontorisse, saad kirja ja lähed järgi.
Täpset riiki ei oska öelda, sest erinevad kaubad tulevad erinevast kohast. Need jupid peaks lõuna poolt tulema, pole kindel.

Vaata postitust

Sa ütled, et tegu pole Hiina pasaga ja oled nii kindel, et kõik on makstud ja nüüd ütled, et sa pole isegi kindel kust riigist kaup tuleb ja mis kullerit kasutatakse :cry5:
Pole ise kordagi tellinud(saatelehte ei postitanud)

Mine arene.

xonix

Nolakunn

• liige
  • Liitus:26 aug 2010

KeegiKolmas, 16 sept 2010, 21:39, kirjutas:

Sa ütled, et tegu pole Hiina pasaga ja oled nii kindel, et kõik on makstud ja nüüd ütled, et sa pole isegi kindel kust riigist kaup tuleb ja mis kullerit kasutatakse :cry5:
Pole ise kordagi tellinud(saatelehte ei postitanud)

Mine arene.

Vaata postitust

Hiinast olen tellinud, kuid muud kaupa. Sellest kohast kus ma neid juppe saan seal sõber igasugu pahna tellinud. Ja tal eri riigist tulud. Ja pole ühtegi maksu pidanud maksma peale kauba ostu. Nii mina kui ka tema.

MIIŠA!

1337

• liige
  • Liitus:05 juuni 2009
Ma arvan, et tõmmake see teema kohe lukku ära. :cry5:

Ja xonix, eks KeegiKolmas ei tea jah midagi. Ta pole vist taoliste asjadega üldse tegelenudki. Poh, et tal mingi 70lkne riiete teema oli.

Ise pole huvitatud, kuna ei taha üle saada. (:
Ostraalnekeeks, y0!

xonix

Nolakunn

• liige
Keegi siin selle ostuga ei saagi üle. Ja ma saan aru jah, et ta ei taju üldse.

MIIŠA!

1337

• liige
  • Liitus:05 juuni 2009
Ei sa said valesti aru dumbo. :cry5: Ta just teab neid asju, kuna tellis ise siit-sealt igast asju.

Endal jätkuvalt pole huvi.
Ostraalnekeeks, y0!

k6q

mofo

• liige
  • Liitus:15 dets 2003
irw ma jumala kindel, et dealextreme.com'ist tellid. hiinast tuleb see kaup, mis sa tellid sealt muidu : )

Xterra

Kuidas viljad, nõnda külvad.

• liige
  • Liitus:08 juuni 2007

xonix, 16 sept 2010, 22:17, kirjutas:

Keegi siin selle ostuga ei saagi üle. Ja ma saan aru jah, et ta  ei taju üldse.

Vaata postitust

Juba teine teema läheb sul aia taha :cry5: ma oleks pärast 1-st ego-quitinud.
Osta ei soovi.

xonix

Nolakunn

• liige
Neonet nii fail koht, et siin ei saa ega ka hakka saama kunagi äri ajada.

Kethmar

eiC

• liige
  • Liitus:08 juuni 2006
Palun lõpetage siin selle teema spämmimine...Mitte midagi asjalikku te siin ei räägi.

Keegikolmas, kohe kindlasti ei ole ta ainus ilma litsentsita müüja siin foorumis, nii et andke poisile veidikenegi ruumi enda tõestamiseks.

Mida teemaalgataja teha võiks:
väheke teksti illustreerida piltidega(jah, kasvõi Google omadega. Kliendi asi ei ole su pildikesi taga otsida).
rääkida enda kogemustest, kust kaup tuleb jne...

Saa oma kliendiga sõbraks, mitte ära tõsta sõjakirvest.

Postitas pildi
Veebilahendused ja graafiline disain- salumets.kethmar.ee

xonix

Nolakunn

• liige
Kethmar tänan soovituste eest, kuid nagu näha on siin ainult mingid 10 aastased rs nolarid, kes ei saa millestki aru ja ei taha ka saada.

KeegiKolmas

Liige

• liige

Kethmar, 16 sept 2010, 22:27, kirjutas:

Palun lõpetage siin selle teema spämmimine...Mitte midagi asjalikku te siin ei räägi.

Keegikolmas, kohe kindlasti ei ole ta ainus ilma litsentsita müüja siin foorumis, nii et andke poisile veidikenegi ruumi enda tõestamiseks.

Mida teemaalgataja teha võiks:
väheke teksti illustreerida piltidega(jah, kasvõi Google omadega. Kliendi asi ei ole su pildikesi taga otsida).
rääkida enda kogemustest, kust kaup tuleb jne...

Saa oma kliendiga sõbraks, mitte ära tõsta sõjakirvest.

Vaata postitust

Ja lisaks siia, müüja ei tohiks klientidele nn s*tta ajada.
täpselt nagu ruuniteema, eksitav informatsioon.

Ala, müün skeemi, mis toodab 1500 eek päevas 100 eek-ga.

Külaline_August_*

• külalised
  • Liitus:--
Aga kust sa firma üldse välja võlusid? See pole eriline probleem, kui ta niisama tellib ning väikse kasuga edasi müüb siin. Mingit nõuet ei ole, et ta peab sulle tingimata arve koostama jms.
Samamoodi, kust see toll järsku tuli? Nagu sa ise mainisid, on välismaa suur ning lai, mis jätab väikse võimaluse, et kaup tuleb EList, siis võib igasugused tollid unustada.
Ning mis käibemaksuga on? Firma, mille käive pole ületanud 250k, pole otseselt käibemaksukohuslane, tead seda ilmselt isegi (Oletades muidugi, et ta tellib EList ning ise mingisuguseid sisendkäibemakse ei tasu jms, aga see on muidugi juba esimese probleemi põhimõte - välismaa.)

Muidugi, KeegiKolmas, xonixi suhtumisest on näha, et sinu hoiak tema suhtes on õigustatud, aga ära päris õhust ka argumente leiuta.

xonixile ütleks nii palju, et kui ta konkreetseid riike ei nimeta, siis on üsna mõttetu siin edasi müüa. Aga ega keegi kätt ette ei pane, nii et ürita ürita. St, jutt ei kõlba kuhug, räägi konkreetselt, mis su sõber tellis, palju maksis, kust tuli jne.

Muutis August, 16 september 2010 - 22:02.

KeegiKolmas

Liige

• liige

August, 16 sept 2010, 23:00, kirjutas:

Aga kust sa firma üldse välja võlusid? See pole eriline probleem, kui ta niisama tellib ning väikse kasuga edasi müüb siin. Mingit nõuet ei ole, et ta peab sulle tingimata arve koostama jms.
Samamoodi, kust see toll järsku tuli? Nagu sa ise mainisid, on välismaa suur ning lai, mis jätab väikse võimaluse, et kaup tuleb EList, siis võib igasugused tollid unustada.
Ning mis käibemaksuga on? Firma, mille käive pole ületanud 250k, pole otseselt käibemaksukohuslane, tead seda ilmselt isegi (Oletades muidugi, et ta tellib EList ning ise mingisuguseid sisendkäibemakse ei tasu jms, aga see on muidugi juba esimese probleemi põhimõte - välismaa.)

Muidugi, KeegiKolmas, xonixi suhtumisest on näha, et sinu hoiak tema suhtes on õigustatud, aga ära päris õhust ka argumente leiuta.

xonixile ütleks nii palju, et kui ta konkreetseid riike ei nimeta, siis on üsna mõttetu siin edasi müüa. Aga ega keegi kätt ette ei pane, nii et ürita ürita. St, jutt ei kõlba kuhug, räägi konkreetselt, mis su sõber tellis, palju maksis, kust tuli jne.

Vaata postitust

Nagu ma juba mainisin, siis olen vägagi kindel, et kaup tuleb justnimelt väljaspoolt EL-i ja siis lisandub ka 20% käibekas.

Teiseks, firma kohta, aga mu hea tahab enda mängukonsooli remondifirmasse temakaudu neid juppe osta, siis oleks ka vaja arvet mille alusel need osta+arvele võtta.

Külaline_August_*

• külalised
  • Liitus:--
Selge, sellele ma ei mõelnud, siis on tõesti arvet vaja. Kuid sellegipoolest, mina olen meelestatud ikkagi seda teed, et las inimene seletab rahulikult ära, kui temalt küsida. Kuigi xonix sellega hästi hakkama ei saa, võiksime me natukene kannatust varuda. Ehk oskab konkreetsemaks minna, kui ei, siis äri õitsema ei hakka.
Selles mõttes pole vaja koheselt oletada, et kaup tuleb väljaspoolt ELi, tegelikult on tänapäeval veel paljugi, mis meie majandusringist tuuakse

dominic

Liige

• liige
  • Liitus:16 jaan 2007
Mingi garantii ka asjadel on ?
On tegu originaalidega ?

Muutis dominic, 16 september 2010 - 23:09.

Postitas pildi

itumi

1337

• liige
  • Liitus:17 jaan 2007
ma kardan et käibemaks on tal asjade hinna sees tbh .

Muutis itumi, 17 september 2010 - 00:47.

:(

xonix

Nolakunn

• liige

itumi, 17 sept 2010, 01:47, kirjutas:

ma kardan et käibemaks on tal asjade hinna sees tbh .

Vaata postitust

Kõikvõimalikud maksud on seal sees.
Garantiid ei ole.
Tegu on jah originaalidega.

laatsim

Liige

• liige
  • Liitus:02 aug 2006
Nii kaua leidub pettureid, kui on kergeusklikke, keda petta.

Arvet ei anta, garantii puudub, ostja ei tea isegi seda kust kaup tuleb ning väikse usalduse tekitamiseks kasutatakse kolmanda isiku näidet( anntud juhul sõber)

Lisaks kõigele on selline ära ebaseaduslik, kuna riigile jäävad maksud maksmata, firma puudub.

Sulgege see teema, enne kui keegi petta saab.
FC LIVERPOOL!

judaz

juggernaut

• auliige
  • Liitus:19 aug 2005
Täpsusta palun oma teenust uuesti ja korralikult ning ära häma.

Kethmar

eiC

• liige
  • Liitus:08 juuni 2006

laatsim, 17 sept 2010, 10:13, kirjutas:

Nii kaua leidub pettureid, kui on kergeusklikke, keda petta.

Arvet ei anta, garantii puudub, ostja ei tea isegi seda kust kaup tuleb ning väikse usalduse tekitamiseks kasutatakse kolmanda isiku näidet( anntud juhul sõber)

Lisaks kõigele on selline ära ebaseaduslik, kuna riigile jäävad maksud maksmata, firma puudub.

Sulgege see teema, enne kui keegi petta saab.

Vaata postitust

Äkki teeb ostu-müügilepinguga?

Postitas pildi
Veebilahendused ja graafiline disain- salumets.kethmar.ee

4 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 4 külalist, 0 anonüümset kasutajat