Sellised näevad välja. Alguses jäi väga hea mulje jne, üldse kõige kallimad kõllid mis ma ostnud olen, 358 eeku maksid. Mõtlesin et peaksid siis säilima ka suht kaua.
Probleem selles, et nüüdseks olen 2 korda vahetamas juba käinud ja kolmandad käes praegu ja on aru saada et varsti lähevad need ka perse. Kõigil on olnud sama probleem, ehk vasak kõll hakkab mingi nädal-2 peale kasutamise algust vaiksemaks minema. Esimene kord olin rootsis, kui see juhtus, niiet kohe tagasi ei saanud viia. Juhtus siis nii, et läks ise tööle tagasi, aga lõpuks läks ikka midagi katki. Järgmistel jäi mingi 2 nädalaga vasak täiesti vait. Viimaste saamisest on möödas 1,5 nädalat ja on juba aru saada et vasak vaiksem.
Tegelikult on tootel 2a garantii, et kui katki läheb siis saab alati välja vahetada, aga mul viskab selle digimaailma külastamine vaikselt üle juba. Iga paari nädala tagant ei viitsi ka uusi nõudmas käia.
Et on kellegil samade kõllidega samu probleeme olnud? Tasub neid uuesti sama mudeli vastu vahetada või on kellegil soovitada samas hinnaklassis digimaailmast midagi vastupidavamat?