Hüppa postitusele

Change

KOSSi in-earid

• Sa ei saa siia teemasse postitada
Sellel teemal on 20 vastust

kunin

xo

• liige
  • Liitus:27 juuni 2005
  • Sugu:mees
Phm suvel ostsin kaubamaja digimaailmast endale KOSSi in-earid, KE29A nimi, tšeki peal miskipärast KEB29A.
Postitas pildi
Sellised näevad välja. Alguses jäi väga hea mulje jne, üldse kõige kallimad kõllid mis ma ostnud olen, 358 eeku maksid. Mõtlesin et peaksid siis säilima ka suht kaua.
Probleem selles, et nüüdseks olen 2 korda vahetamas juba käinud ja kolmandad käes praegu ja on aru saada et varsti lähevad need ka perse. Kõigil on olnud sama probleem, ehk vasak kõll hakkab mingi nädal-2 peale kasutamise algust vaiksemaks minema. Esimene kord olin rootsis, kui see juhtus, niiet kohe tagasi ei saanud viia. Juhtus siis nii, et läks ise tööle tagasi, aga lõpuks läks ikka midagi katki. Järgmistel jäi mingi 2 nädalaga vasak täiesti vait. Viimaste saamisest on möödas 1,5 nädalat ja on juba aru saada et vasak vaiksem.

Tegelikult on tootel 2a garantii, et kui katki läheb siis saab alati välja vahetada, aga mul viskab selle digimaailma külastamine vaikselt üle juba. Iga paari nädala tagant ei viitsi ka uusi nõudmas käia.
Et on kellegil samade kõllidega samu probleeme olnud? Tasub neid uuesti sama mudeli vastu vahetada või on kellegil soovitada samas hinnaklassis digimaailmast midagi vastupidavamat?
Ise oled

Xterra

Kuidas viljad, nõnda külvad.

• liige
  • Liitus:08 juuni 2007
Mul olid umbes sellised kuu aega ja siis läks juhe katki.
Ega sul juhuslikult need klapid kinni pole jäänud kuskile, nt ükselingi külge vms..
Sa teiste vastu ei saa vahetada?
/:Võimalus ka,et see laadung mis Eestisse tuli on defektiga, võiksid lasta neil laost uued tellida :confused:

Muutis Xterra, 26 september 2010 - 16:56.

kunin

xo

• liige

Xterra, 26 sept 2010, 17:55, kirjutas:

Mul olid umbes sellised kuu aega ja siis läks juhe katki.
Ega sul juhuslikult need klapid kinni pole jäänud kuskile, nt ükselingi külge vms..
Sa teiste vastu ei saa vahetada?
/:Võimalus ka,et see laadung mis Eestisse tuli on defektiga, võiksid lasta neil laost uued tellida :confused:

Vaata postitust

kolmed kõllid ma ei usu et kusagile kinni on samamoodi jäänud.
ja ma arvan et ma ei hakka neile rääkima et nad spets mulle laseksid uued saata kusagilt.
Ise oled

E-THUG

Liige

• liige
  • Liitus:04 juuli 2008
Jep ma ostsin mõnda aega ikka neid kossi omasi, mulle öeldi, et suur viga nendega on see, et kõrvaklappe tõmmatakse kõrvast ära jõuga ja juhe läheb sealt kandist katki või siis kui nt kerid selle ipodi või mp3e mängija ümber(nagu mina alati tegin), kuigi nii vähe nad küll mul kestnud pole ku isul, tavaliselt kuu-kaks..

Audi, 7 dets 2009, 21:23, kirjutas:

Ma kasutan Sensodyne Whitening pastat. Teeb ilusti valgeks, pole vajadust mingi keemia jaoks.

Vaata postitust

N2pster

jet fuel can't melt dank memes

• liige
  • Liitus:19 jaan 2008
Ise kah omanud Koss'i kõrvaklappe, mitte in-ear omasid, ning läksid samamoodi katki nagu E-THUG väitis. Mul endal tuli muusika mängija juurest kummist osa ära ning sealt oli näha, et sealt oli see katki. Äkki teema on seal ?

/typo/

Muutis N2pster, 27 september 2010 - 16:33.

kunin

xo

• liige
keegi veel midagi öelda oskab bump?
Ise oled

Jan.

Kord päevas - päev korras.

• liige
  • Liitus:13 sept 2008

N2pster, 27 sept 2010, 17:32, kirjutas:

Ise kah omanud Koss'i kõrvaklappe, mitte in-ear omasid, ning läksid samamoodi katki nagu E-THUG väitis. Mul endal tuli muusika mängija juurest kummist osa ära ning sealt oli näha, et sealt oli see katki. Äkki teema on seal ?

/typo/

Vaata postitust

Sama jama siin, 3 korda juba samad klapid ostnud, sest muusikat mängib siiski hästi aganoh. Varsti ei soovita enam KOSSi kellegile. Suht nõrgad on need juhtmed jep. Ühe korra läks taskus ka katki lampi...

simplicity

Liige

• liige
  • Liitus:11 sept 2009
Ise samuti kaks-kolm korda vahetamas käinud. Ühel hetkel vasak klapp lakkab töötamast. Kõige kauem 5 kuud vastu pidanud üks paar. Teised tunduvalt vähem, kuu-kaks.

k6q

mofo

• liige
  • Liitus:15 dets 2003
skullcandy ink'd sama jama. juhtmed tulevad lahti sealt 3,5'se otsiku küljest. ülinõrgalt joodetud vms, peab ise midagi meisterdama hakkama.

Obey.

Liige

• liige
  • Liitus:20 mai 2005

恋次, 27 sept 2010, 21:44, kirjutas:

skullcandy ink'd sama jama. juhtmed tulevad lahti sealt 3,5'se otsiku küljest. ülinõrgalt joodetud vms, peab ise midagi meisterdama hakkama.

Vaata postitust

see on imelihtne kinni joota ilusti.. ise olen paar korda nii lappinud, et pärast tinutamist panen ohtralt superliimi tinutuskoha lähedusse ja juhtmetele, hoiab paigal neid korralikult ning pärast termokaha peale, ning säilib ka kaubanduslik välimus.
a endal olid ka kunagi kossi inearid, ei mäleta millesse nad surid ainult..

Rooit

Liige

• liige
  • Liitus:03 märts 2009
mitu korda lasknud otse maaletooja BDP eesti laos KEB24'd ära vahetada, peale paari kuud läheb üks klapp tummaks lihtsalt

kunin

xo

• liige

Rooit, 27 sept 2010, 23:33, kirjutas:

mitu korda lasknud otse maaletooja BDP eesti laos KEB24'd ära vahetada, peale paari kuud läheb üks klapp tummaks lihtsalt

Vaata postitust

kui digimaailmast olen ostnud siis saan seal ka vahetada?
iseenesest tegelt vahet ei ole kus vahetan?
Ise oled

simplicity

Liige

• liige
  • Liitus:11 sept 2009

kunin, 28 sept 2010, 13:01, kirjutas:

kui digimaailmast olen ostnud siis saan seal ka vahetada?
iseenesest tegelt vahet ei ole kus vahetan?

Vaata postitust

Digimaailmast ostes kehtib neile kahe aastane garantii. Kui need klapid sul rohkem kui kaks aastat pärast ostu katki lähevad (mis on ülimalt ebatõenäoline, see juhtub tunduvalt varem), siis pead maaletootja juurde minema, kus kehtib eluaegne garantii.

kunin

xo

• liige
Lähipäevil tuleb jälle vahetama minna, siis palun uurida mis neil katki seal on, suht häirib juba.
Ise oled

Xterra

Kuidas viljad, nõnda külvad.

• liige
  • Liitus:08 juuni 2007
Ma arvan, et sa pead tootjaga ühendust võtma kuna edasimüüja saab sulle ainult uued klapid anda ja kaua sa küsid neilt uusi? :lol:

kunin

xo

• liige

Xterra, 3 okt 2010, 14:44, kirjutas:

Ma arvan, et sa pead tootjaga ühendust võtma kuna edasimüüja saab sulle ainult uued klapid anda ja kaua sa küsid neilt uusi? :lol:

Vaata postitust

Need digimaailma vennad saavad need ekspertiisi ka saata, sealt peaks ikka teada saama mis jamasti
Ise oled

Käpsu

Liige

• liige
  • Liitus:06 juuni 2007
  • Sugu:naine
In-earidega tavaliselt see kammajaa ei lõppe iial. Ma kunagi jamasin skullcandy klappidega nii. Lõpuks ostsin kallimad Koss'id ja nendega oli ka kogu aeg mingi keiss, et jälle üks klapp ei mängi. Lõpuks ma lihtsalt loobusin ja ostsin suuremad klapid. Trenni tegemiseks soetasin siiski endale ühed nööbid, mingi lambifirma ja odavamad. Müüja ka ütles, et in-earid lähevad nii või teisiti varsti katki. Minu omad on praegu veel õnneks vastu pidanud.
I'm gonna live forever, or die trying!

Kevva.

Liige

• auliige
  • Liitus:18 juuni 2007
Ise oman neid juba aprillist saadik ja igapäevaselt koolis kaasas, tagataskus jne kuigi hetkel veel ei tundu, et kuskilt midagi otsad annab (põhjas kuulan siis veitsa nüüdseks juba mängivad üle vmdea). Maksid ka ~380.- umbes ja olen väga rahul nendega.

http://www.pioneerelectronics.ca/POCEN/Pro...s/SE-CL21+White

Andrus

Andrus

• liige
  • Liitus:11 veebr 2008
oman neid klappe, kasutanud umbes pool aastat ning ei ole tähele pannud kvaliteedi muutust (no räsitud välimus ainult)

-OINK-, 5 mai 2011, 18:07, kirjutas:

Sellest on tõmmatud maksimaalselt üks kõss , ehk siis pmst pool mahvi .

Vaata postitust

Ehk siis 1 kõss=0,5 mahvi... tänapäeva mõõtühikud...

Sic

Liige

• liige
  • Liitus:17 okt 2008
Peale 3 korda jamamist saab raha tagasi nõuda.

Rait^, 26 dets 2010, 23:22, kirjutas:

vennaga kahepeal saime kasti õllet.
best christmas ev4r!!!

Vaata postitust

unexampled

3 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 3 külalist, 0 anonüümset kasutajat